Videos by FC International in Vejle. 🦁🏆

𝗙𝗖 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 5 - 2 𝗩𝗶𝗯𝘆 𝗜𝗙

En blanding af varme, god fodbold, drama og små marginaler stod på menuen i dagens opgør på Nørremarken mellem FC International og Viby IF.

Solens varme havde sat sig på spillet, men det afholdte ikke holdene i at levere en god kamp.

Løverne satte sig på spillet fra kampens start af og allerede efter 10 minutters spil gav det pote. Batughan satte et hurtigt kort hjørnespark igang med Younes, der fandt Mohammed i feltet, som sparkede bolden i mål til 1-0 med venstrebenet.

Fem minutter senere blev det også 2-0, og hvilket et af slagsen! Endnu et hjørnespark. Batughan serverede bolden for Yunus bagerst i feltet, der på akrobatisk vis saksesparkede bolden over i det modsatte hjørne ind bag en sagesløs Viby-målmand.

Gæsterne fra Viby fik dog reduceret til 2-1, som også var stillingen ved pausefløjt.

Pausen gav løverne noget fornyet energi, og der skulle ikke gå mere end 5 minutter, da Waris sendte Younes i dybden, der med et træk forbi målmanden kunne sparke bolden i et tomt mål. 3-1.

Viby begyndte at presse og kunne igen reducere til 3-2.

Viby pressede endnu mere, men løvernes defensiv og Dennis i målet holdte stand. Gæsternes høje pres efterlod en masse plads for løvernes offensiv til at operere i.

Først tog Mohammed en dribletur fra midten af og fandt Younes, der kunne score sit andet mål i kampen til stillingen 4-2.

I dommerens overtid kunne Khaled sende Milan i en 1-mod-1 med målmanden. Milan svigtede ikke og scorede til 5-2. Målet blev også kampens sidste aktion.

Med sejren holder løverne stadig fast i toppen af puljen, hvor der i skrivende stund kun er ét point, der adskiller puljens nummer 1 fra puljens nummer 4.

Se eller gense gårdagens mål i videoen ⚽️

Næste kamp er på søndag, når Hovedgård/Søvind kl. 13 gæster Løvens Hule🦁🔥⚽️

Click to enable sound Next

Other FC International videos

𝗙𝗖 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 5 - 2 𝗩𝗶𝗯𝘆 𝗜𝗙 En blanding af varme, god fodbold, drama og små marginaler stod på menuen i dagens opgør på Nørremarken mellem FC International og Viby IF. Solens varme havde sat sig på spillet, men det afholdte ikke holdene i at levere en god kamp. Løverne satte sig på spillet fra kampens start af og allerede efter 10 minutters spil gav det pote. Batughan satte et hurtigt kort hjørnespark igang med Younes, der fandt Mohammed i feltet, som sparkede bolden i mål til 1-0 med venstrebenet. Fem minutter senere blev det også 2-0, og hvilket et af slagsen! Endnu et hjørnespark. Batughan serverede bolden for Yunus bagerst i feltet, der på akrobatisk vis saksesparkede bolden over i det modsatte hjørne ind bag en sagesløs Viby-målmand. Gæsterne fra Viby fik dog reduceret til 2-1, som også var stillingen ved pausefløjt. Pausen gav løverne noget fornyet energi, og der skulle ikke gå mere end 5 minutter, da Waris sendte Younes i dybden, der med et træk forbi målmanden kunne sparke bolden i et tomt mål. 3-1. Viby begyndte at presse og kunne igen reducere til 3-2. Viby pressede endnu mere, men løvernes defensiv og Dennis i målet holdte stand. Gæsternes høje pres efterlod en masse plads for løvernes offensiv til at operere i. Først tog Mohammed en dribletur fra midten af og fandt Younes, der kunne score sit andet mål i kampen til stillingen 4-2. I dommerens overtid kunne Khaled sende Milan i en 1-mod-1 med målmanden. Milan svigtede ikke og scorede til 5-2. Målet blev også kampens sidste aktion. Med sejren holder løverne stadig fast i toppen af puljen, hvor der i skrivende stund kun er ét point, der adskiller puljens nummer 1 fra puljens nummer 4. Se eller gense gårdagens mål i videoen ⚽️ Næste kamp er på søndag, når Hovedgård/Søvind kl. 13 gæster Løvens Hule🦁🔥⚽️

Highlights fra gårsdagens kamp 👀

𝐅𝐂 𝐈𝐍𝐓𝐄𝐑𝐍𝐀𝐓𝐈𝐎𝐍𝐀𝐋 - 𝐇𝐄𝐃𝐄𝐍𝐒𝐓𝐄𝐃 𝐈𝐅 𝟑-𝟐 Efter forrige uges skuffende nederlag til Gauerslund var det kun en sejr der talte for løverne, da man søndag tog imod gruppens førerhold fra Hedensted. Alt andet end en sejr ville betyde, at en eventuel oprykning ville være ude af vores hænder. Heldigvis var det et yderst opsat FC International mandskab der gik ind til kampen og endte med at tage de 3 point 💥 Her kan i se eller gense FC International målene fra søndagens vigtige sejr 🎬⚽️

Her er målene fra 6-0 sejren i gårsdagens kamp mod Bramdrupdam ⚽️💥

Her er FC International målene fra den vigtige 4-2 sejr ude mod Bredballe IF 💪🔥

Her er målene fra Serie 4 holdets 6-2 sejr imod Juelsminde IF i søndags ⚽️🔥

Gik i glip af målfesten i søndags så får i lov at se alle målene i serie 2 holdets storsejr mod Erritsø GIF her ⚽️🔥

Her er målene fra lørdagens imponerende 5-1 sejr over Bramdrupdam! Vores hold leverede en fantastisk præstation på banen, og scoringerne taler for sig selv. Det var en kamp fyldt med energi og mål, og vi er utroligt stolte af vores spilleres præstation. Tak til alle vores fans for den fantastiske støtte! ⚽💥

FC Horsens - FC International 3-11
Se eller gense alle målene fra sæsonens sidste kamp for serie 3, der endte i en målfest 🔥⚽️

Her er målene fra mandagens kamp der endte 5-1 til FC International og dermed sikrede oprykning til serie 2 ⚽️🏆

Her er målene fra kampen i søndags, hvor serie 5 holdet tog imod Vinding SF i en kamp der endte med en 5-2 sejr 🔥⚽️

FC Hornstrup - FC International 1-3
Her er målene fra serie 3 kampen vs. FC Hornstrup ⚽️💪

For anden gang i sæsonen hed modstanderen Sole IF og ligesom sidst blev slutresultatet en 7-0 sejr. I skal selvfølgelig ikke snydes for målene 🔥⚽️

Nok blev der ikke lavet lige så mange mål som sidst, men til gengæld fik vi et par flotte kasser og muligvis en kandidat til sæsonens mål 🔥⚽️

Se eller gense alle målene fra gårsdagens 7-1 sejr ⚽️💪

Sole IF 0 - 7 FC International
Målene fra kampen mod Sole IF ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️

Målene fra gårsdagens kamp ⚽️⚽️

Målene fra gårsdagens kamp ⚽️

Vi fik ikke fanget mål til 1-0 med kameraet, men her er de resterende mål fra dagens kamp ⚽️⚽️⚽️

FC International 3 - 1 Vinding SF