iimarketing.ir

iimarketing.ir

Our team specializes in international advertising, branding and marketing

19/05/2022

👈 خلاصه مطلب:
در بحث تعرفه‌های گاز ۱۲ پله تعریف شده است که از پله ۴ تا پله ۱۲ مشترکین پرمصرف هستند.
هفتاد و پنج درصد کل جامعه در سه پله اول یعنی مشترکان کم مصرف قرار دارند و هیچ نوع افزایش قیمتی نداشته اند.
ولی از پله ۴ که شروع مشترکین پرمصرف هستند هر پله نسبت به پله قبل چهل درصد به هزینه ها اضافه خواهد شد.
👈 مطلب کامل:
اوجی با اشاره به اینکه خوشبختانه یکی از اقدام‌های دولت سیزدهم افزایش تعرفه برای مشترکین پرمصرف گاز بود که پارسال در آذرماه رقم خورد، ادامه داد: گام اول به این شکل برداشته شد که هیچگونه تغییری در قیمت سه پله نخست که تقریبا ۷۵ درصد مشترکین ما بودند و بیش از ۵۰ درصد مصرف را داشتند، صورت نگرفت.
وزیر نفت با بیان اینکه در بحث تعرفه‌های گاز ۱۲ پله تعریف شده است، اظهار کرد: از پله ۴ تا پله ۱۲ مشترکین پرمصرف هستند. با برنامه‌ریزی که انجام و در دولت نیز مصوب شد، هر پله نسبت به پله قبل ۴۰ درصد افزایش می‌یابد یعنی سه پله نخست که ۷۵ درصد مشترکین ما هستند هیچگونه افزایش قیمتی نداشتند. ولی از پله ۴ که شروع مشترکین پرمصرف است، افزایش نرخ‌ها انجام شد ولی پارسال به دلیل اینکه نمی‌خواستیم تکانه‌های اقتصادی اتفاق بیفتد بخشی را گذاشتیم در سال ۱۴۰۱ اجرا شود.
وی با اشاره به اینکه مجلس در قانون بودجه ۱۴۰۱ مصوب کرده است قیمت گاز برای مشترکین پرمصرف باید بدون یارانه باشد، تصریح کرد: کارشناسان ما در حال بررسی این موضوع هستند که پس از نهایی شدن به دولت ارائه خواهد شد. ان‌شالله افزایش قیمت ابزاری برای کنترل شدت مصرف انرژی و بهینه مصرف کردن گاز برای مشترکان باشد.
اوجی اضافه کرد: فکر می‌کنم این آیین نامه طی یکی دوماه آینده به دولت ارائه شود.
#گاز #گازیارانه

19/05/2022

مجری طرح توسعه فاز ۱۳ پارس جنوبی از صادرات نخستین محموله گاز مایع سرد این فاز از بندر سیراف پارس به خارج از کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، پیام معتمد افزود: برای نخستین بار گاز مایع سرد پالایشگاه فاز ۱۳ پارس جنوبی از طریق خط لوله به بندر سیراف پارس ارسال شد و محموله ۱۲ هزار تنی بوتان فرآورش‌شده، در کمتر از یک‌شبانه‌روز بارگیری شد.
وی اظهار داشت: از ابتدای راه‌اندازی واحد‌های جداسازی و تصفیه گاز مایع، این محصولات باارزش به صورت گرم صادر می‌شد که با تکمیل واحد سردسازی و مخازن نگهداری، صادرات این محصولات با ارزش به صورت سرد آغاز شده است.
معتمد افزود: فروش گاز مایع و گوگرد پالایشگاه‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی در منطقه پارس جنوبی موجب ارزآوری مناسب در شرایط تحریمی بوده و به اقتصاد کشور کمک شایان توجهی می‌کند.
فاز ۱۳ با هدف تولید روزانه ۵۶ میلیون مترمکعب گاز، ۷۵ هزار بشکه میعانات‌گازی و ۴۰۰ تن گوگرد و تولید سالانه یک میلیون و ۵۰ هزار تن گاز مایع ال‌پی‌جی (پروپان و بوتان) و یک میلیون تن اتان به‌منظور تأمین خوراک واحد‌های پتروشیمی در مدار تولید است.
آخرین اخبار و تحلیلهای تجارت و اقتصاد در ir
#گاز #نفت #گازایران #صادرات

19/05/2022

رشد اقتصادی منطقه یورو در سه ماهه اول قوی‌تر از حد انتظار قبلی بود و آمار اشتغال نیز افزایش یافت.
این آمار نشان می‌دهد رشد اقتصادی منطقه یورو با وجود جنگ در اوکراین، با سرعت ثابت پایان سال ۲۰۲۱ گسترش یافته است.
اداره آمار اتحادیه اروپا یورواستات اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی (GDP) ۱۹ کشور مشترک یورو ۰.۳ درصد نسبت به سه ماهه، در دوره ژانویه تا مارس افزایش یافته که نسبت به سال قبل ۵.۱ درصد رشد ثبت کرده است.
یورواستات پیش از این نرخ رشد را ۰.۲ درصد در سه ماهه و ۵.۰ درصد نسبت به سال قبل برآورد کرده بود.
چاینا نیوز گزارش کرد: داده‌ها نشان می‌دهد که منطقه یورو در سه ماهه اول سال ۲۰۲۲ با همان سرعت سه ماهه آخر سال ۲۰۲۱ گسترش یافته است، علیرغم تهاجم روسیه به اوکراین در ۲۴ فوریه که زنجیره تامین را مختل کرد، اعتماد را تحت تاثیر قرار داد و قیمت انرژی را به شدت افزایش داد.
یورواستات بیان کرد: رشد اشتغال در سه ماهه اول ۰.۵ درصد و در سه ماهه اول ۲.۶ درصد بوده است که نسبت به نرخ رشد سه ماهه ۰.۴ درصد و رشد سالانه ۲.۱ درصد در سه ماه قبل شتاب گرفته است.
را فالو داشته باشید؛ آخرین اخبار و تحلیل‌های تجارتir
#اروپا #رشداقتصادی #اقتصاد #اشتغال #شغل #میزاروپا

14/05/2022

طبق آخرین بخشنامه های مربوط به نحوه رسیدگی به تراکنشهای بانکی، اون تراکنشهایی که ماهیت درآمدی نداشته باشن، صرفا تطابق مبلغیشون کفایت میکنه که شامل موارد زیر هستن:
👈 حق شارژ
👈 دریافتی و پرداختی بستگان (به شرطی که درآمدی بودن اونها اثبات نشه)
👈 تسهیلات بانکی
👈 انتقال بین حسابهای شخصی
👈 تراکنشهای بین بانکی مربوط به اعضای هیات مدیره و سهامداران اشخاص حقوقی با تایید شخص حقوقی
👈 جاری شرکا: با ثبت در حسابهای دریافتنی و پرداختنی در دفاتر شخص حقوقی
👈 مبالغ دریافتی و پرداختی افراد واسط با توجه به نوع کسب و کار (به شرط عدم اثبات درآمد)
👈 وجود ناشی از جبران خسارت
👈 انتقال بین حسابهای بانکی اشخاص در صورت عدم اثبات درآمد
👈 قرض و ودیعه
👈 انتقال بین حسابهای شرکت در مشاغل مشارکتی
👈 تنخواه های واریزی به حساب اشخاص توسط کارفرما
آخرین اخبار و اطلاعات تجاری را در دنبال کنید
#تجارت #مالیات #درآمد #صادرات #واردات #کارآفرینی #اتاق #شرکت #شرکتداری

05/05/2022

امروز میخواستیم از چند منظر خبر را مورد بررسی قرار دهیم:
به گزارش راهبرد معاصر، ابراهیم صیامی مدیرکل آینده‌پژوهی وزارت اقتصاد گفته «برای هر کد ملی یارانه نان ثبت می‌شود و با هر کارت بانکی امکان خرید نان وجود دارد. در این روش مردم به هنگام خرید نان، به همان قیمت قبلی پول پرداخت می‌کنند و مابه‌التفاوت آن را دولت پرداخت می‌کند.»
👈 منظر 1: با فرض صحت روش کار در پرداخت یارانه نان، سوالی که مطرح میشود تشابه آن با روش پرداخت نقدی یارانه 45,000 تومانی که با حذف برخی یارانه‌ها انجام گرفت خواهد بود. یارانه‌ای که برای پوشش تفاوت هزینه وارد شده به قشر ضعیف‌تر جامعه تعریف شد و پس از گذشت سال‌ها و چند ده برابر شدن قیمت‌ها، همچنان 45,000 تومان باقی ماند. آیا چنین سرنوشتی برای یارانه نان هم قابل تصور است؟
👈 منظر 2: سوال اساسی‌تر این است که آیا این روش از پایه صحیح است؟ آیا واقعا فشارهای اقتصادی ذات آن که متاثر از پارامترهای عرضه و تقاضا و ارتباطات و اشخاص و منافع و فشارهای داخلی و خارجی و سیاست و ... می‌باشد، با چنین روش‌هایی قابل کنترل و قابل جراحی است؟ آیا به جای این چنین روش‌هایی بهتر نیست که به اصلاحات ساختاری در اقتصاد مریض ایران پرداخت؟ داستان اینجاست که در هر دو تا حالت به مردم فشار وارد می‌آید. اما با استفاده از این روش‌ها بیماری اقتصاد همچنان پابرجا خواهد بود اما در حالت دوم بخش‌هایی از بیماری احتمالا از بین خواهد رفت.
👈 منظر 3: آیا راهکاری برای کنترل متخلفین و کسانی که از باگ‌های این روش‌ها سو استفاده میکنند در نظر گرفته شده است؟ یا مجددا شاهد تخلفات افرادی خواهیم بود و در نهایت با بیان این مسله که دست مافیا پشت پرده است کل قضایا به فراموشی سپرده می‌شود؟
آخرین تحلیلهای تجارت و اقتصاد را در بخوانید.ir
#نان ‌ای #یارانه #معیشت

30/04/2022

این یک تحلیل صرفا شخصی از اتفاقات اخیر در خصوص وارد کردن هجمه هایی به اتاق بازرگانی است. طبیعتا خوشحال میشیم که با نظرات خودتون با ما همراه باشید.
طی چند مدت گذشته به شکل‌های مختلفی هجمه‌هایی به اتاق‌های بازرگانی وارد شده است که در قالب اتهامات فساد مالی، عدم عملکرد مناسب و … انجام شده‌اند. طبیعتا نمی‌توان وجود برخی تخلفات در بین بازرگانان نظیر تخلفات در بازگرداندن ارز، بدهکاری‌های بانکی، شیطنت‌های تجاری و گمرکی و … را نادیده انگاشت؛ اما باید توجه داشت که این تخلفات توسط افرادی خاص انجام شده است و تعمیم دادن آن به کل اعضای اتاق‌های بازرگانی و عملکرد این اتاق‌ها عملا منصفانه نیست. بخصوص در اقتصاد ایران که عملا ورود و دخالت‌های دولت‌ها و بخصوص بانک‌ها در مباحث تجاری بارها باعث مشکلات بزرگی برای تجار و تولیدکنندگان شده است و عملا بسیاری از این تخلفات بنا به دلیل تصمیمات خلق‌الساعه و تصمیمات ناشی از بی تدبیری بخش‌های دولتی بوده است. اگرچه به نظر می‌رسد که از یک دید این هجمه‌ها به منظور لاپوشانی مشکلات ایجاد شده توسط دولت‌ها در حال انجام است اما از یک نظر دیگر تحلیل دیگری نیز قابل انجام است!
ما در سنوات گذشته اتفاقات اینچنینی را تجربه کرده‌ایم! عموما با یک برنامه ریزی میان مدت در حد ۱ ساله، در یک سری از استان‌ها هجمه‌های سنگینی به هیات‌های نمایندگان وارد شد که مشخصا از سوی رقبای انتخاباتی آن‌ها طراحی شده بود. جالب توجه است که در این نمونه‌های گذشته، عملا نام اتاق بازرگانی به عنوان مادر تشکل‌های بخش خصوصی بین عموم مردم سر زبان‌ها انداخته شد تا سعی بر آن شود که با ایجاد موج‌های اجتماعی تاثیر این هجمه‌ها بالاتر رود. بماند که بسیاری از مطالب بیان شده از این هجمه‌ها عملا مسائل خلاف واقع و صرفا با استفاده از ابزارهایی نظیر عددسازی، سفسطه و مغلطه و … انجام گرفته بودند.
حال اتفاقاتی که این چند مدت رخ داده‌اند این رخدادها را در ذهن ما در آی مارکتینگ تداعی کرده‌اند چرا که چندی دیگر انتخابات اتاق‌های بازرگانی آغاز خواهد شد!
لطفا نظرات خودتون رو برای ما کامنت کنید.

Iranian Int. Marketing]
Iranian Int. Marketing]
#تجارت

Photos from iimarketing.ir's post 29/04/2022

بر اساس داده‌های سال ۲۰۲۱، اصلی‌ترین طبقات وارداتی کشور آمریکا شامل موارد ذیل بوده است:
👈 طبقه ۸۴ یعنی ماشین آلات، لوازم مکانیکی، راکتورهای هسته ای، بویلرها؛ بخش هایی از آن با ارزش حدودی ۴۲۹ میلیارد دلار
👈 طبقه ۸۵ یعنی ماشین آلات و تجهیزات الکتریکی و قطعات آنها؛ ضبط و تولید کننده صدا، تلویزیون … با ارزش ۴۱۵ میلیارد دلار
👈 طبقه ۸۷ یعنی وسایل نقلیه غیر از راه آهن یا تراموا و قطعات و لوازم جانبی آنها با ارزش ۲۸۳ میلیارد دلار
👈 طبقه ۲۷ یعنی سوخت های معدنی، روغن های معدنی و محصولات حاصل از تقطیر آنها؛ مواد قیری؛ معدنی … با ارزش ۲۲۳ میلیارد دلار
همچنین همانگونه که در نمودار سری زمانی مشخص است، واردات کشور آمریکا در طبقه‌های اصلی حدودا روند فزاینده داشته است.
👈 👈 کالاهای وارداتی آمریکا از ایران
در سال ۲۰۲۱ اصلی‌ترین گروه کالایی وارادتی کشور آمریکا از ایران شامل طبقه‌های زیر بوده است:
👈 طبقه ۴۹ یعنی سوخت های معدنی، روغن های معدنی و محصولات حاصل از تقطیر آنها؛ مواد قیری؛ معدنی … با ارزش حدودی ۴۳۵ هزار دلار
👈 طبقه ۸۴ یعنی ماشین آلات، لوازم مکانیکی، راکتورهای هسته ای، بویلرها؛ بخش هایی از آن با ارزش حدودی ۴۲۱ هزار دلار
جهت دریافت نمودارها با کیفیت بالا از وب سایت دیدن فرمایید.
برای اطلاع از آخرین اخبار، تحلیل و اطلاعات حوزه تجارت #اینستاگرام آی مارکتینگ را دنبال کنید.irir
#صادارت #واردات #برجام #درامددلاری #درآمدبالا #درآمدصادراتی #ثروت #ثروتمندی #بورس #بازاربورس

Photos from iimarketing.ir's post 28/04/2022

بر اساس داده‌های سال ۲۰۲۱، اصلی‌ترین طبقات صادراتی کشور آمریکا شامل موارد ذیل بوده است:
👈 طبقه ۲۷ یعنی سوخت های معدنی، روغن های معدنی و محصولات حاصل از تقطیر آنها؛ مواد قیری؛ معدنی … با ارزش حدود ۲۳۹ میلیارد دلار
👈 طبقه ۸۴ یعنی ماشین آلات، لوازم مکانیکی، راکتورهای هسته ای، بویلرها؛ بخش هایی از آن با ارزش حدود ۲۰۹ میلیارد دلار
👈 طبقه ۸۵ یعنی ماشین آلات و تجهیزات الکتریکی و قطعات آنها؛ ضبط و تولید کننده صدا، تلویزیون … با ارزش حدودی ۱۸۵ میلیارد دلار
همچنین همانگونه که در نمودار سری زمانی مشخص است، صادرات محصولات طبقه ۲۷ با یک رشد شدیدتری نسبت به سایر طبقات همراه بوده است.
👈 👈 کالاهای صادراتی آمریکا به ایران
در سال ۲۰۲۱ اصلی‌ترین گروه کالایی صادراتی رسمی از آمریکا به ایران طبقه ۹۰ یعنی نوری، عکاسی، فیلمبرداری، اندازه گیری، چک کردن، دقیق، پزشکی یا جراحی … با ارزش حدودی ۲۴.۸ میلیون دلار بوده است.
جهت دریافت نمودارها با کیفیت بالا از وب سایت دیدن فرمایید.
برای اطلاع از آخرین اخبار، تحلیل و اطلاعات حوزه تجارت #اینستاگرام آی مارکتینگ را دنبال کنید.irir
#صادارت #واردات #برجام #درامددلاری #درآمدبالا #درآمدصادراتی #ثروت #ثروتمندی #بورس #بازاربورس

28/04/2022

مهدی معصومی اصفهانی اظهار کرد: در کشور ما تقریباً همه کارها در دست دولت است و حتی اموری که ظاهراً در اختیار بخش خصوصی قرار دارد از این قاعده مستثنی نیست. به بیان ساده‌تر، بخش خصوصی فقط مجری است و مسئولان دولتی در اتاق‌های دربسته برای همه مردم تصمیم می‌گیرند و اجازه نمی‌دهند که مخاطبان این تصمیمات حتی در جریان آن قرار گیرند و از این تصمیمات آگاه شوند. برای مثال به ما تولیدکنندگان اعلام ‌می‌شود که این کالا را به این میزان و با این روش تولید کنید. در واقع، اگرچه تولید توسط بخش‌خصوصی صورت می‌گیرد اما اختیاری راجع به اینکه چه کاری را انجام دهد، ندارد. من به این نمی‌گویم بخش خصوصی، بلکه فعالان اقتصادی رابه عنوان مجری اوامر دولتی می‌شناسم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه تنها جایی که اکنون ‌می‌تواند به عنوان تریبون بخش خصوصی مورد اتکا باشد، اتاق بازرگانی است، گفت: البته در سال‌های گذشته، برخی از مهمترین اختیارات اتاق‌ها نظیر صدور و تمدید کارت بازرگانی نیز سلب شده و تنها اختیار باقیمانده ارائه مشاوره به قوای سه‌گانه است. طبیعتا وقتی این وظیفه را هم از آن سلب کنند، دیگر هیچ کارکردی نخواهد داشت. در واقع، این آخرین پایگاه بخش خصوصی نیز اکنون در معرض انواع هجمه‌ها قرار گرفته است.
عضو اتاق بازرگانی تهران افزود: مباحثی هم که در مورد تقویت بخش‌خصوصی در محافل دولتی شنیده می‌شود، از این سنخ است که «ما می‌گوییم، بخش خصوصی اجرا کند.» این دولت است که دستور ‌می‌دهد به حقوق کارمندان ۱۰ درصد و به حقوق کارکنان بخش خصوصی ۵۸ درصد اضافه شود. دولت فرمان می‌دهدکه قیمت کالاها نباید نسبت به قبل از عید بالا برود، اما در مقابل حقوق پرسنل در کنار سایر هزینه‌ها از جمله هزینه حمل و نقل حدود ۵۰ درصد افزایش می‌یابد. باید و نبایدها از دستگاه‌های اجرایی صادر ‌می‌شود و بخش خصوصی تنها مجری است و در این میان مشاوره‌های اتاق‌های بازرگانی نیز چندان مورد توجه قرار نمی‌گیرد. این رویکرد تنها به دنبال تضعیف اتاق بازرگانی است...
به گزارش ایسنا، معصومی اصفهانی به سایت اتاق تهران گفت: هجمه‌های امروز تنها تلاشی است برای تضعیف اتاق‌های بازرگانی. اگر این هجمه‌ها را بررسی کنید، درمی‌یابید که این رویکرد بر جملگی آنها حاکم است که فعالان بخش‌خصوصی افرادی خلافکار و سواستفاده‌گر هستند و دولت نیز در سلب اختیارات آنها، صحیح عمل کرده و این گونه در حال پاک کردن صورت مساله بخش خصوصی هستند.

آخرین #اخبار و تحلیلهای #اقتصادی را از دنبال کنید.ir
# #تلاونگ

Photos from iimarketing.ir's post 27/04/2022

👈 صادرات #آمریکا
بر اساس داده‌های سال ۲۰۲۰، کشور آمریکا در حدود ۱,۴۰۰ میلیارد دلار صادرات به سایر کشورها داشته است.
همانگونه که در جدول نیز مشخص است بیشترین صادرات آمریکا به کشورهای کانادا و مکزیک با ارزش حدودی ۲۵۵ و ۲۱۱ میلیارد دلار می‌باشد. در رده سوم چین با ارزش ۱۲۴ میلیارد دلار قرار گرفته و در رتبه‌های بعدی ژاپن، انگلستان و آلمان با حدود ۶۰ میلیارد دلار قرار گرفته‌اند.
طبق نمودار سری زمانی صادرات به پنج کشور اصلی سال ۲۰۲۰ به نظر می‌رسد شیب رشد صادرت طی سال‌های اخیر کاهش داشته است.
👈 واردات آمریکا
بر اساس داده‌های سال ۲۰۲۰، کشور آمریکا در حدود ۲,۴۰۶ میلیارد دلار واردات از سایر کشورها داشته است. ..
در سال ۲۰۲۰ کشور آمریکا حدود ۴۵۶ میلیارد دلار واردات از کشور چین و در پله‌های بعدی ۳۲۸ میلیارد دلار، ۲۷۷ میلیارد دلار و ۱۲۲ میلیارد دلار واردات از کشورهای مکزیک، کانادا و ژاپن داشته است.

👈 میزان مبادلات تجاری آمریکا و ایران
در سال ۲۰۲۰ میزان صادرات رسمی کشور آمریکا به ایران در حدود ۳۶ میلیون دلار و واردات آمریکا از ایران در حدود ۳ میلیون دلار بوده است. البته لازم به ذکر است که بخش اصلی صادرات آمریکا به ایران نظیر تجهیزات الکترونیکی و … از کانال‌های غیر رسمی انجام می‌پذیرد که در آمارهای رسمی جهانی قید نمی‌گردد.
جهت دریافت نمودارها با کیفیت بالا از وب سایت دیدن فرمایید.
برای اطلاع از آخرین اخبار، تحلیل و اطلاعات حوزه تجارت #اینستاگرام آی مارکتینگ را دنبال کنید.irir
#صادارت #واردات #برجام #درامددلاری #درآمدبالا #درآمدصادراتی #ثروت #ثروتمندی #بورس #بازاربورس

Photos from iimarketing.ir's post 26/04/2022

👈 کالاهای وارداتی به #چین:
در سال ۲۰۲۰ اصلی ترین طبقه واراداتی کشور چین را طبقه ۸۵ یعنی کالاهای اصلی وارداتی کشور چین در طول سالهای گذشته با ارزش تقریبی ۵۴۸ میلیارد دلار تشکیل داده است. در رده بعد طبقه ۲۷ یعنی سوخت های معدنی، روغن های معدنی و محصولات حاصل از تقطیر آنها؛ مواد قیری؛ معدنی … قرار گرفته است که ارزشی بالغ بر ۲۶۷ میلیارد دلار را به خود اختصاص داده است.
دو طبقه بعد کالاهای وارداتی کشور چین را طبقات ۸۴ و ۲۶ با ارزش حدود ۱۹۰ میلیارد دلار تشکیل داده اند.
اما نکته قابل توجه تغییر جهت روند صعودی واردات طبقه ۲۷ در سال ۲۰۲۰ بوده است که بر خلاف روند صعودی گذشته طی سالهای ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ ثابت و کاهش پیدا کرده است که البته می‌تواند صرفا یک اتفاق گذرا بوده باشد؛ برای تحلیل بهتر باید در انتظار انتشار اطلاعات سال ۲۰۲۱ باشیم.
👈 میزان محصولات وارداتی چین از ایران:
در سال ۲۰۲۰ بیشترین طبقات صادراتی ایران به کشور چین به شکل زیر بوده است:
طبقه ۳۹ یعنی پلاستیک و مصنوعات از آن با ارزش حدودی ۲ میلیارد دلار که حدود ۴۶ درصد صادرات ایران در این طبقه به کشور چین بوده است.
طبقه ۲۷ یعنی سوخت های معدنی، روغن های معدنی و محصولات حاصل از تقطیر آنها؛ مواد قیری؛ معدنی … با ارزش حدودی ۱.۳ میلیارد دلار
طبقه ۲۹ یعنی مواد شیمیایی آلی در حدود ۱.۱ میلیارد دلار
طبقه ۷۲ یعنی آهن و فولاد با ارزش حودی ۶۵۶ میلیون دلار
برای دسترسی به جزئیات تصاویر به وب سایت آی مارکتینگ مراجعه فرمایید.
برای دسترسی به آخرین تحلیل‌ها، آمار و اخبار تجارت بین المللی، را فالو داشته باشیدirir
#تجارت #صادرات #واردات #درآمددلاری #درآمدبالا #ثروت

Photos from iimarketing.ir's post 25/04/2022

👈 محصولات صادراتی #چین
در سال ۲۰۲۰ اصلی ترین طبقه صادراتی چین، طبقه ۸۵ یعنی ماشین آلات و تجهیزات الکتریکی و قطعات آنها؛ ضبط و تولید کننده صدا، تلویزیون … بوده است که ارزشی در حدود ۷۱۰ میلیارد دلار را به خود اختصاص داده است.
در پله دوم طبقه ۸۴ یعنی ماشین آلات، لوازم مکانیکی، راکتورهای هسته ای، بویلرها؛ بخش هایی از آن با ارزش حدودی ۴۴۰ میلیارد دلار قرار گرفته است.
در رده‌های بعدی طبقات ۹۴ و ۳۹ و ۹۰ و … قرار گرفته اند که متوسط ارزش هر یک از این طبقات در حدود ۸۰ تا ۱۰۰ میلیارد دلار میباشد.
دراین میان همانگونه که در نمودار سری زمانی صادرات ۵ طبقه اول سال ۲۰۲۰ مشخص است، عملا دو طبقه اور از سال ۲۰۰۱ تا کنون صعود بسیار سنگینی داشته است که افزایش تسلط بازار چین بر این دسته از محصولات را می‌تواند نشان دهد.
👈 میزان محصولات صادراتی چین به ایران
در سال ۲۰۲۰ بیشترین طبقات صادراتی به ایران به شکل زیر بوده است:
طبقه ۸۴ یعنی ماشین آلات، لوازم مکانیکی، راکتورهای هسته ای، بویلرها؛ بخش هایی از آن با ارزش حدودی ۱.۸ میلیارد دلار که ایران حدود ۳۱ درصد از نیاز خود را از چین تامین کرده است.
طبقه ۸۵ یعنی ماشین آلات و تجهیزات الکتریکی و قطعات آنها؛ ضبط و تولید کننده صدا، تلویزیون … با ارزش حدودی ۱.۴ میلیاراد دلار که ایران حدود ۲۵ درصد نیاز خود را از چین تامین نموده است.
طبقه ۸۷ یعنی وسایل نقلیه غیر از راه آهن یا تراموا و قطعات و لوازم جانبی آنها که ایران بخش اصلی نیاز خود را از چین تامین نموده است.
برای دسترسی به جزئیات تصاویر به وب سایت آی مارکتینگ مراجعه فرمایید.
برای دسترسی به آخرین تحلیل‌ها، آمار و اخبار تجارت بین المللی، را فالو داشته باشیدirir
#تجارت #صادرات #واردات #درآمددلاری #درآمدبالا #ثروت

25/04/2022

تنها ۵ درصد مردم توان خرید برنج ایرانی را دارند
ایسنا نوشت: رئیس اتحادیه خواربار اصفهان با اشاره به افزایش قیمت برنج ایرانی به ۱۰۰ هزار تومان، گفت: امروز تنها ۵ درصد ایرانی‌ها و یا اصفهانی‌ها توان خرید برنج ایرانی را دارند.
مصطفی بحق درباره افزایش دوباره قیمت برنج ایرانی، اظهار کرد: متأسفانه سال گذشته محصول برنج شمال بین ۲۵ تا ۳۰ درصد کم بود، همچنین هزینه‌های برنج‌کاران دو تا سه برابر افزایش یافت.
وی افزود: از سوی دیگر چند شرکت برنج در شمال کشور با خرید برنج‌های داخلی، به‌نوعی قیمت این محصول را در بازار بالا بردند و به‌نوعی خرده‌پاها قیمت برنج را گران نمی‌کنند.
رئیس اتحادیه خواربار اصفهان تأکید کرد: در کنار گرانی برنج داخلی، قیمت برنج خارجی در بازار تغییر نکرده و به فراوانی این محصول در بازار موجود است.
بحق با تأکید بر اینکه برنج ایرانی از سفره‌های مردم در حال حذف شدن است، گفت: امروز تنها ۵ درصد ایرانی‌ها و یا اصفهانی‌ها توان خرید برنج ایرانی را دارند و بقیه برنج خارجی خرید می‌کنند.
را برای اطلاع از آخرین تحلیل‌ها و خبرهای اقتصادی، صادراتی و وارداتی فالو داشته باشید.irir
#برنج #ایرانی #ایران #خریدبرنج #سردی

Photos from iimarketing.ir's post 24/04/2022

👈 صادرات #چین:
بر اساس داده‌های سال ۲۰۲۰، کشور چین در حدود ۲,۵۹۰ میلیارد دلار صادرات به سایر کشورها داشته است.
همانگونه که در تصویر و جدول هم مشخص هست بزرگترین وارد کننده از چین با میزان حدودی ۴۵۲ میلیارد دلار، کشور آمریکا است. در پله‌های بعد هنگ کنگ با ارزش ۲۷۲ میلیارد دلار، ژاپن با ارزش ۱۴۲ میلیارد دلار، ویتنام با ارزش ۱۱۳ میلیارد دلار و کره جنوبی با ارزش ۱۱۲ میلیارد دلار قرار گرفته‌اند.
👈 واردات چین:
بر اساس داده‌های سال ۲۰۲۰، کشور چین در حدود ۲,۰۵۵ میلیارد دلار واردات از سایر کشورها داشته است.
همانگونه که از نقشه و جدول نیز مشخص است در سال ۲۰۲۰ بیشترین واردات چین از کشور چین تایپه و با ارزش ۲۰۰ میلیارد دلار بوده است. در پله‌های بعد ژاپن با ۱۷۴ میلیارد دلار، کره جنوبی با ارزش ۱۷۲ میلیارد دلار و آمریکا با ارزش ۱۳۵ میلیارد دلار قرار گرفته‌اند.
👈 تراز صادراتی
اما از نظر بالانس تجاری چین یعنی تفاوت میزان صادرات و واردات این کشور، طبق آمار سال ۲۰۲۰ این کشور ۵۳۵ میلیارد دلار صادرات خالص داشته است.
همانگونه که در نقشه و جدول نیز مشخص است، بیشترین تراز مثبت تجاری چین در مبادلات با کشور آمریکا و هنگ کنگ با بالانس مثبت تجاری ۳۱۶ میلیارد دلار و ۲۶۵ میلیارد دلار بوده است.
👈 تبادلات تجاری #کشورایران و #کشورچین
در سال ۲۰۲۰ میزان صادرات کشور چین به ایران در حدود ۸.۵میلیارد دلار و واردات این کشور از ایران در حدود ۶.۴ میلیارد دلار بوده است.
برای دسترسی به آخرین تحلیل‌ها، آمار و اخبار تجارت بین المللی، را فالو داشته باشیدirir
#تجارت #صادرات #واردات #درآمددلاری #درآمدبالا #ثروت

19/04/2022

رئیس اتاق ایران با تأکید بر اینکه بخش خصوصی هرچه بیشتر تقویت شود به اقتصاد کشور و دولت کمک خواهد کرد و دولت بدون حضور این بخش قادر به حل مشکلات اقتصادی کشور نیست گفت: باید بررسی شود که چه جریانی قصد آسیب به اقتصاد کشور را دارد. به همین دلیل خطاب به شما و وزیر صنعت در نامه‌ای درخواست کردم که سازمان امور مالیاتی کشور منبع درآمدی سه در هزار اتاق را بررسی کند و آمار آن را به صورت عمومی منتشر کند. وزارت صنعت هم که ریاست شورای عالی نظارت بر اتاق را بر عهده دارد تمام حساب‌های اتاق را بررسی کرده و نتایج آن را اعلام کند.
شافعی تأکید کرد: ما احساس خطر می‌کنیم. جریانی قصد دارد بخش خصوصی کشور را در مقابل جریان‌های دیگر قرار دهد. در حالی که این به نفع اقتصاد نیست. دولت نیاز به بخش خصوصی قوی و هماهنگ دارد. البته مسئله سلامت و شفافیت هم باید وجود داشته باشد. به همین دلیل ما از تحقیق و تفحص مجلس از اتاق استقبال می‌کنیم.
او با انتقاد از تعیین دستمزد ۵۷ درصدی کارگران بیان کرد: از طرفی یک شبه دستمزد کارگر افزایش داده می‌شود و از طرفی ده روز بعد دستور داده می‌شود قیمت‌ها به سال قبل برگردد. بخش خصوصی نمی‌داند چطور باید با این موضوعات برخورد کند. ما میدانیم قشر کارگر باید تقویت شود. اما این نحوه عملکرد اتفاقاً قبل از هر کسی ظلم به همان کارگر است. مطمئن هستم در پنج ماهه امسال قدرت خرید کارگر از سال ۱۴۰۰ کمتر خواهد شد.
برای آگاهی از آخرین اخبار و تحلیل‌های تجاری را دنبال کنید.irir
#اتاق #صادرات #واردات #درآمددلاری #درآمدزیاد #ثروت

19/04/2022

مسعود خوانساری در نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران اظهار کرد: از چند روز قبل که در یک روزنامه ادعا شد که ۱۵۰۰ میلیارد تومان از درآمدهای اتاق بازرگانی ایران گم شده است، صحبت‌های زیادی در این زمینه شکل گرفته که برخی از آنها به هیچ عنوان واقعیت ندارد.
وی با بیان این‌که مشخص نیست این گزارش با چه هدفی منتشر شده بیان کرد: با توجه به این‌که چنین گزارش‌هایی هیچ سندیتی ندارد در نهایت به کد اقتصاد کشور ضربه خواهد زد و مطرح کردن برخی اعداد غیرواقعی شرایط را برای اقتصاد ایران دشوار می‌کند. از این رو خواهش من این است که دستگاه قضایی برای بررسی این ادعاها و شفاف کردن فضا به این موضوع ورود کند.
رئیس اتاق بازرگانی تهران با اشاره به برخی اعداد ارائه شده در این گزارش توضیح داد: برای مثال اعلام شده که شرکت چادرملو برای دریافت کارت بازرگانی از سوی اتاق تهران ۹۰ میلیارد تومان پول پرداخت کرده در حالی که براساس اطلاعات مستند این شرکت در سال ۱۳۹۶، سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان پرداخت کرده و در سال‌های بعد پرداختی دیگری نداشته است. در رابطه با پتروشیمی جم نیز ادعا شده که این شرکت ۷۵ میلیارد تومان پرداختی داشته در حالی که کل مبلغ دریافت شده ۷۲۲ میلیون تومان و مربوط به سال ۱۳۹۶ می‌شود. از این‌رو باید برای بررسی ابعاد این ادعاها برنامه ریزی دقیقی صورت گیرد.
برای دنبال کردن آخرین اخبار حوزه #تجارت و #اتقصاد را در را فالو کنید.ir ir
#اتاق #واردات #صادرات #تجاری #درآمددلاری #درآمد #ثروت #ثروتمند

19/04/2022

معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: صادرات دام زنده از کشور کماکان ممنوع است.
به گزارش ایسنا بنابر اعلام معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در راستای ثبات و تعادل در بازار گوشت قرمز در کشور، هر گونه صادرات دام زنده غیرمولد بره و گوساله ممنوع است.
این ممنوعیت از اواخر بهمن‌ماه ۱۴۰۰ به صورت رسمی توسط سازمان دامپزشکی کشور به منظور ساماندهی بازار و جلوگیری از افزایش قیمت گوشت به تبع افزایش قیمت دام اعلام شد. اگر چه معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی در همان بهمن ماه اعلام کرد که صادرات دام در گرانی گوشت تاثیری ندارد، زیرا مقداری نیست که در افزایش قیمت موثر باشد.
برای مشاهده آخرین اخبار تجاری، را فالو داشته باشید.ir ir
#اقتصاد #اخباراقتصادی #خبراقتصادی #اخبارتجاری #خبرتجاری

18/04/2022

تنظیم اظهارنامه کالای صادراتی نیازمند اطلاعاتی است از جمله:
👈 مشخصات خريدار
👈 كشور مبدا
👈 كشور مقصد
👈 مشخصات صادركننده كالا
👈 مشخصات اظهاركننده كالا
👈 شرايط معامله طبق قرارداد
👈 مشخصات وسيله حمل در مبدا بارگيری
👈 مشخصات كالا از نظر: نوع، تعرفه گمرکی، وزن، تعداد، مقدار و ارزش صادراتی طبق مدارک ارائه شده
👈 مشخصات محموله، مانند: بسته‌ها، نوع بسته، ‌مقدار، علامت، وزن خالص و ناخالص
👈 نام گمرك محل تسليم اظهارنامه و شماره و مشخصات ثبت اظهارنامه در دفتر گمرك

-----------
آخرین اخبار و تحلیل‌های حوزه #تجارت، #واردات و #صادرات را در بخوانید.ir ir
----------
#درآمدصادرات #درآمددلاری #سوددلاری

17/04/2022

در این روش بر خلاف روش مستقیم از واسطه استفاده می‌شود. فرد به کمک شرکت‌های بازرگانی اقدام به انجام صادرات می‌‍‌کند و طی قرارداد شخص یا شرکت فرآیند صادرات را به شرکتی دیگر واگذار می‌نماید. در روش غیر مستقیم سود به دست آمده از صادرات بین واسطه و فرد صادرکننده با درصد توافقی تقسیم می‌شود.
✍️ مزیت‌های روش غیرمستقیم در صادرات کالا
👈هزینه کمتر: در روش غیرمستقیم نیازی به ایجاد دپارتمان صادرات و امکانات دیگری نیست. پس هزینه‌های صادراتی بسیار کاهش پیدا می‌کند.
👈استفاده از تجربیات افراد: بعضی از واسطه‌ها تجربیات صادراتی خود را به مرور زمان در اختیار شما قرار می‌دهند. به این صورت کم کم تجربه و دانش شما در زمینه صادرات کالا بیشتر می‌شود.
👈عدم نیاز به مجوزهای قانونی: نیازی به گرفتن مجوزهای قانونی ندارید.
✍️ معایب روش غیرمستقیم در صادرات کالا
👈 عدم تعامل مستقیم با مشتری: معمولا شما هیچ گونه تعامل مستقیمی با مشتری و شناخت نیازها و خواسته‌های او ندارید. بنابراین نمی‌‎توانید برای گسترش صادرات اقدام نمایید.
👈 عدم کنترل روی قیمت: مشخص کردن قیمت کالای صادراتی و بسیاری از موارد دیگر بر عهده واسطه است و شما در این مورد دخالتی ندارید.
👈 سود کمتر: در این روش بخشی از سود صادراتی به واسطه تعلق می‌گیرد. بنابراین سود حاصل از صادرات نسبت به روش مستقیم کمتر خواهد بود.
-----------
آخرین اخبار و تحلیل‌های حوزه #تجارت، #واردات و #صادرات را در بخوانید.ir ir
----------
#درآمدصادرات #درآمددلاری #سوددلاری

16/04/2022

در روش مستقیم، فرد یا شرکت صادرکننده بدون واسطه کالای مورد نظر را به کشور مقصد صادر می‌کند. در این روش صفر تا صد صادرات کالا بر عهده‌ی فرد صادرکننده کالا است. معمولا افراد برای نخستین بار صادرات کالا را به روش مستقیم انجام می‌دهند.
✍️ مزیت‌های روش مستقیم در صادرات کالا
👈 کسب سود بیشتر: هنگامی که به صورت مستقیم به انجام صادرات بپردازید، شخص یا شرکت دیگری در سود و فروش کالا با شما شریک نمی‌‎شود و موجب بالا رفتن سودتان می‌گردد.
👈 ایجاد لینک‌ها و ارتباطات تجاری: با گذشت زمان می‌توانید شبکه سازی کنید. پس از مدتی متوجه می‌شوید که در حوزه صادرات با افراد خارجی و داخلی زیادی ارتباط تجاری دارید.
👈 یادگیری صفر تا صد صادرات: پس از این که چندین بار اقدام به صادرات کالا کردید، دیگر نیازی به کمک و همراهی افراد دیگر ندارید. زیرا شما توانسته‌اید صفر تا صد صادرات کالا را یاد بگیرید. با یادگیری صادرات می‌توانید در سایر حوزه‌های زنجیره صادراتی نیز فعالیت کنید.
✍️ معایب روش مستقیم در صادرات کالا
👈 هزینه بیشتر: درست است که این روش سود بسیاری دارد ولی از هزینه‌های دیگر آن نباید غافل شد. در این روش شما نیاز به ایجاد یک دپارتمان صادرات و استخدام نیروی انسانی دارید و هزینه حضور در کشور خارجی و بعضی هزینه‌های دیگر را باید بپردازید.
👈 صرف وقت بیشتر: در این روش باید زمان بیشتری را صرف مراحل صادرات کالا کنید.
👈 گرفتن مجوزهای قانونی: یکی دیگر از معایب این روش، اخذ مجوزهای قانونی مربوط به صادرات است.

-----------
آخرین اخبار و تحلیل‌های حوزه #تجارت، #واردات و #صادرات را در بخوانید.ir ir
----------
#درآمدصادرات #درآمددلاری #سوددلاری

15/04/2022

کالاهای صادراتی بر حسب مجوز صدور به سه گروه تقسیم می‌شوند:
👈 کالاهای مجاز
کالاهای صادراتی که با رعایت ضوابط گمرکی صادرات کالا، نیاز به کسب مجوز ندارند. مانند گواهی بهداشت انسانی، ضوابط استاندارد، دامی، نباتی و… .
👈 کالاهای مشروط
کالاهایی که صادرات آن با کسب مجوزات گمرکی امکان پذیر است. پس از اعلام نظر موافق وزارتخانه‌های مربوط، و ابلاغ آن به گمرک از طریق وزارت بازرگانی جهت صادرات کالا، اقدامات لازم برای صادرات کالا مجاز اعلام می‌شود. همچنین نیازی به رجوع متقاضی به وزارتخانه و گرفتن مجوز نیست.
👈 کالاهای ممنوع الصدور
کالاهایی که صادرات آن به دلیل شرایط خاص در هر کشور یا به دلیل تصویب قوانین خاص، ممنوع اعلام می‌گردد.

-----------
آخرین اخبار و تحلیل‌های حوزه #تجارت، #واردات و #صادرات را در بخوانید.ir ir
----------
#درآمدصادرات #درآمددلاری #سوددلاری

Telephone