Vv Dubbeldam Zondag 5 - CINCO Videos

Videos by Vv Dubbeldam Zondag 5 - CINCO. Amateursportteam uit Dordrecht. 3e helft zijn wij wel professioneel.

Other Vv Dubbeldam Zondag 5 - CINCO videos

Vanavond dé SCHENKELDIJKDERBY gehad bij en tegen EBOH! Ruststand 1-4, eindstand was niet meer bij te houden, maar duidelijk een overwinning voor de zwart-witten!! Komt ongetwijfeld door de fantastische rust! Wat nou thee? #ongeslageninoefenwedstrijden #vrijdag1ongeslagen #dronkeniseengrootbegrip #kelderklasse

DUBBELDAM NEEMT 3 PUNTEN MEE IN DE BAGAGERUIMTE VAN DE PARTYBUS VAN ARIE BIJKER DOOR MET 3-4 MOERSE BOYS VAN DE MAT TE VEGEN!!!! #dorst #dronkeniseengrootbegrip

We hebben nog een leuk berichtje voor jullie van onze vriend Wesley Klein! Zet jezelf op AANWEZIG in het onderstaande evenement om kans te maken op een gratis doos Flügel! https://www.facebook.com/events/1678086045783377/

Ook gister zijn Dubbeldam 2 en Dubbeldam 7 weer bij hun uitwedstrijd aangekomen door Arie Bijker Trouwtransport en www.partyschoolbus.nl !! Arie bedankt!

DUBBELDAM OCHO WINT DE BESTE 3E HELFT VAN NEDERLAND !!!!!!

DUBBELDAM OCHO ONDERWEG NAAR AMSTERDAM! Prijssuitreikinh BESTE DERDE HELFT VAN NEDERLAND! Een prijs die DUBBELDAMMERS op t lijf is geschreven! Wens ons succes, we gaan de HEINEKEN music hall afbreken!

Gefeliciteerd NICK WILLEMSTIJN! Jij wint de 2 kaartjes voor 10 april! Ook Frank van Etten zal nog optreden bij ons naast John West, Wesley Klein, Hollands Welvaren en Danny Ebbers! Stuur even een pb voor verdere afhandeling!

De Schutters. V.v Dubbeldam Ik kort dit even snel af omdat ik er nog een paar kratten in de bus liggen. 1e helft was niet om aan te zien: 2-1. 2e helft: na de winnende doelpunt van Patrick de tank Kievit (de 3-4) waren we niet te houden. Met een buikschuiver en een stapel aan dubbeldam spelers werd dit gevierd als of we de Wereld beker hadden gewonnen (video is onderweg). Dit kon niet meer stuk met nog 5 min te gaat.... De Schutters maakten helaas nog 2 wereld acties waar 2 onhoudbare doelpunten uit kwamen. Onze ex prof Perry Kloens was hier zelfs niet tegen opgewassen. Nu ga ik verder drinken met deze ontsnapte tbs'ers.

En met trost mag ik alle spelers de nieuwe team auto van V.V. Dubbeldam zondag 8 voorstellen. Voor iedere speler van dit prachtige elftal mag ik een Volkswagen R-line aanbieden. Namens Gebr Kloens Bestratingen BV. Wij stellen dit als team zeer op prijs.

Dubbeldam Zondag 8 neemt na een slechte wedstrijd toch 3 punten mee bij DOSKO! Na een wedstrijd waar de meest simpele ballen niet aankwamen, werd er op werklust en doorzettingsvermogen toch nog winst behaald in de blessuretijd van de wedstrijd! 1-0 Wesley(eigenlijk een voorzet), 1-1 DOSKO, 2-1 Wesley(aannemen, knallen), 2-2 DOSKO, 2-3 Bart, in de blessuretijd, en met zn chocoladebeen in de winkelhaak! Na die goal barstte het feestje los, en in t filmpje is te zien hoe dit feestje verder gaat in de bus! Op naar Virtus, even kijken hoe t 1e de periode gaat pakken!