Simen Wangberg Fanklubb

Simen Wangberg er forsvarsspiller og kaptein på Stabæk, og verdens beste venn. Ingen over ingen ved siden. En sånn fantastisk venn ska du lete lenge etter.

Ingen kan komme å si at han ikke fortjene en fanklubb side på Facebook.

04/12/2023

D ble desverre nedrykk førr helten sjøl. D va synd at han ikke fikk spille i de to siste kampene.

26/11/2023

Jada d ble seier idag helten sjøl satt på benken hele kampen men den seieren idag den va sinnsykt viktig.

26/11/2023

Helten e på benken idag så kanskje d e håp at han får komme inn i noen minutt i hvertfall.

Dagens ellever er klar! Olderheim (16) fra start for første gang i Eliteserien🔥🤝🏻

Photos from Simen Wangberg Fanklubb's post 22/10/2023

Fanklubben til Simen Wangberg ser på kamp.

22/10/2023

Jada helten sjøl starte dagens kamp mot Rosenkål.

Wangberg før RBK: – God form og selvtillit 20/10/2023

Sjefen sjøl e klar t Rosenkål på søndag.

Wangberg før RBK: – God form og selvtillit Kaptein Simen Wangberg før Rosenborg-kampen.

Photos from Simen Wangberg Fanklubb's post 09/10/2023

Etter gårsdagens kamp kor d ble seier og mål av helten sjøl.

Photos from Simen Wangberg Fanklubb's post 08/10/2023

Jaaaaa d her e sinnsykt bra.

Wangberg matchvinner: – J**** deilig 08/10/2023

Helten sjøl og fansen e så fornøyd med seier og ikke minst scoring av han.

Wangberg matchvinner: – J**** deilig Simen Wangberg etter 1-0 mot LSK!

08/10/2023

Jada herlig med 2 strake seiere og den i dag smakte ekstremt godt med mål av helten sjøl.

04/10/2023

Jada førr en utklassingsseier mot Ham-Kam idag. Hele 5-2 og han spilte i 70 minutt da ble han bytta ut.

04/10/2023

Jada helten sjøl starte kampen idag d e på tide.

Har 13 spillere på utgående kontrakt. I tillegg er toppscoreren allerede solgt 02/10/2023

Helten sjøl e på utgående kontrakt spent å se ka som skjer.

Har 13 spillere på utgående kontrakt. I tillegg er toppscoreren allerede solgt Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

20/09/2023

Denne va artig.

17/09/2023

D holdt ikke helt inn idag og helten sjøl ble sittende på benken hele kampen d va da som søren.

17/09/2023

Idag e d ny kamp på hjemmebane mot Brann kl 17. D e veldig viktig kamp som må vinnes. Kampen ser du på TV2 Play.

03/09/2023
03/09/2023

Jada han starta kampen idag d va på tide.

Dagens elleve blaa💙 Kom igjen gutta!

Skuffet kaptein etter nytt tap: – Må sette sammen 90 gode minutter 03/09/2023

Helten sjøl scorte idag men d holdt ikke helt inn dessverre.

Skuffet kaptein etter nytt tap: – Må sette sammen 90 gode minutter Simen Wangberg etter 1-2 i Drammen.

20/08/2023

D holdt dessverre ikke helt inn idag men helten sjøl fikk komme inn å spille etter 64 minutter.

06/08/2023

D holdt ikke t seirer idag men helten sjøl kom inn e d 54 minutt og d va veldig deilig at han kom inn førr d e lenge siden han har spilt.

01/08/2023

D ble nok et tap i helga mit Molde og helten sjøl satt hele kampen på benken no igjen.

23/07/2023

D holdt ikke helt inn idag dessverre. En annen ting som va dumt va at helten sjøl satt på benken under hele kampen og d gjør fansen illsinte😡😡😡

Photos from Simen Wangberg Fanklubb's post 25/06/2023

Møtte helten sjøl idag. Fikk matchdrakten av han.

25/06/2023

Fansen e så fornøyd med å møtt helten sjøl etter kampen o Tromsø idag.

Wangberg etter 90 minutter mot LSK: – Synd at poenget glipper 04/06/2023

Stolt av godgutten sjøl og godt at han spille igjen etter en lenger skadeperiode. D ble forøvrig 3-1 tap mot LSK.

Wangberg etter 90 minutter mot LSK: – Synd at poenget glipper Simen Wangberg etter LSK-kampen.

13/05/2023

Ny kampdag og idag tar vo imot Aalesund kl 17 på Nadderud. Kom å møt opp førr å støtte guttene også håper vi at helten sjøl får spille. Kampen vises på TV 2

Photos from Simen Wangberg Fanklubb's post 28/11/2021

Fansen så fornøyd med å møte helten sin igjen⚽️⚽️⚽️⚽️❤️❤️❤️😍😍😂

Vil du plassere din bedrift på toppen av Gym-listen i Tromsø?
Klikk her for å få din Sponsede Oppføring.

Videoer (vis alle)

I helga har Silje gått renn på Beitostølen og ble nr 6 igår og nr 3 idag og vi fornøyde. D e fanklubben t Simen fornøyd ...
Ny kampdag idag.
Helten sjøl har bursdag. Grattis med dagen.