مجتمع آموزشی علامه اقبال / Allama Iqabl Public High School

مدرسه جمهوری اسلامی ایران در کویته پاکستان. Islamic Republic of

10/09/2021

روزهای که گذشت و دیگر بر نمیگردد ✨

10/08/2021

🔊 طرح محرم مهدوی در دو مرحله:

✅ مرحله اول:
🏴 تغییر نیت گسترده شیعیان جهان در عزای حسینی.
( هدیه تمامی اعمال اعم از شرکت در مجالس، اقامه عزا، اطعام، قربانی، زیارت عاشورا، زیارت اربعین، دیگ شستن، جارو کردن مجالس و.......جهت تعجیل در ف*ج و برطرف شدن موانع آن)

✅.مرحله دوم:
🤲 دعا برای ف*ج در اوج روضه سیدالشهدا علیه السلام

نشر حداکثری = یاری مولا

29/07/2021

❣️

29/07/2021

اگر گیری وضو با آب زمزم
اگر سجاده گردد عرش اعظم

اگر گوی اذان بر بام افلاک
اگر از تکبیر گردد سینه ات چاک

اگر ضرب‌المثل گردد خضوعت
به حمد قل الله احد در رکوعت

اگر باشد به توحیدت تعهد
اگر گردی شهید اندر تشهد

مبادا بر نماز خود بنازی
علی را گر نداری بی نمازی

#مَن_کُنتُ_مَولاهُ_فَهذا_علیٌ_مَولاه


❣️

29/07/2021

🎥 اوایل ژانویه سال ۲۰۲۰ میان وسایل شخصی "گوته" ادیب، فیلسوف و نقاش آلمانی، دست نوشته های عجیبی پیدا شد که تعجب همه را برانگیخت.

🔸 اصرار گوته بر نوشتن و تکرار یک جمله بسیار بهت‌آور است «علی ولی الله»./فطرس مدیا

#️⃣
#مَن_کُنتُ_مَولاهُ_فَهذا_علیٌ_مَولاه

❣️

29/07/2021

می‌شنوی؟ ندای « #مَن_کُنتُ_مَولاهُ_فَهذا_علیٌ_مَولاه » پیامبر (ص) است که از حجة الوداع ۱۸ ذی‌الحجه سال دهم قمری در غدیر طنین انداز شد وتا امروز هر دم در دفاع از ولایت علی مرتضی شنیده می‌شود.
«غدیر» فصل‌الخطاب و حجت روشن ولایت است که نه در مکان محصور مانده و نه در زمان؛ چرا که جاودانه‌ترین حماسه تاریخ اسلام است.
اهمیت «غدیر» در درک ارزش والای ولایت علوی همچون دژی مستحکم در سنگ بنای توحید و اصول دین است چرا که اسلام در سایه ولایت به باور می‌رسد .‌

همانگونه که امام صادق(علیه السلام) فرمودند:
«سنگ‌هاى زيربناى اسلام سه چيز است:نماز، زكات و ولايت كه هيچ يك از آنهابدون ديگرى درست نمی‌شود.»[1]
به واقع «غدیر» حقیقت انکارناپذیر قلب تاریخ اسلام است که روشنگر صراط مستقیم بوده و دمی به تاریکی نخواهد گرایید.غدير پيمان سرگشاده خاتم‌الانبیا است که هیچگاه بسته نمی‌شود و عهدی است که تا ابد می‌توان انگشت بیعت بر آن نهاد و به قافله غدیر متصل شد.

اهمیت این پیمان در کلام امام باقر اهل بیت (علیه السلام) محرز می‌شود که فرمودند:« اسلام بر پنج پايه استوار شده است: نماز، زكات، روزه، حج و ولايت و به هيچ چيز به اندازه آنچه در روز غدير به ولايت تاكيد شده، ندا نشده است.»[2]
غدیر عید بزرگ ولایت، عید وفای به عهد و ولایت پذیری است، از همین روست که امام رضا(علیه السلام) فرمودند:«كسى كه در روز (غدير) مؤمنى را ديدار كند، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد مى كند و قبرش را توسعه مى‏ دهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زيارت مى‏ كنند و او را به بهشت بشارت مى‏ دهند.»[3]

امام صادق (ع) در آداب این روز فرمودند:«کسى كه در روز عيد غدير هر ساعتى كه خواست، دو ركعت نماز بخواند و بهتر اينست كه نزديك ظهر باشد كه آن ساعتى است كه اميرالمؤمنين(علیه السلام) در آن ساعت در غدير خم به امامت منصوب شد، (هر كه چنين كند) همانند كسى است كه در آن روز حضور پيدا كرده است.»[4]
این عید بر مسلمین جهان مبارک باد.

زهرا مرادوند

❣️

24/07/2021

#تربیت فرزند

💙

21/07/2021

و این منم، ابراهیم! که نه مال و منزلتم، که فرزندم را به امر تو آوردم به قربانگاه!
و این تویی! پروردگاری که سختی بر بندگان خود نخواسته‌ای، مگر در مقام امتحان!
و این ما حاجیان کوی تو ایم! غرور و کینه و حسد، آورده به قربانگاه عشق!
و این ماییم! بندگان تو، شرمسار از این همه نعمت تو و نافرمانی خود.
#بارالها عید قربان را بهانه‌ای کن برای رستگاری ما، که جز بر تو امید نبسته‌ایم.

روز دهم ذی‌حجه مصادف است با عید الاضحی، عید قربان. سالروز حماسه بزرگ ابراهیم خلیل‌الله (س) در اثبات بندگی.
روزی که به واسطه عظمت آن، با نخستین قطره خون قربانی بر زمین، تمام گناهان صاحب قربانی، بخشیده می‌شود. پیامبر گرامی اسلام (ص) فرمودند: «هرکس نیتش صادق باشد، اولین قطره خون قربانی‌اش، کفاره گناهان او است.»[1]
اعمال عید قربان در میان اعمال حج از چنان رتبه‌ای برخوردار است که امام صادق علیه‌السلام درباره آن فرموده‌اند: «روز عید قربان، روز حج اکبر است و حج اصغر، عمره است.»

عید قربان فرصتی است که سر به سودای بندگی حق بگذاریم و از هرچه جز دوست، چشم بپوشیم و دل بپیراییم.
عید قربان عید تسلیم است و سرسپردگی به او که جز رسیدن به کمال برای بندگان خود نمی‌خواهد. از امام زین‌العابدین حضرت سجاد علیه‌اسلام روایت شده است که در ضمن دعای روز عید قربان فرموده‌اند: «پروردگارا! این روز، روزی با برکت و خجسته است و مسلمانان در این روز، از اطراف زمین تو گرد آمده‌اند؛ خواهنده، جوینده، امیدوار و بیمناک؛ همه حاضر هستند و تو به نیازهای‌شان می‌نگری.»[2]

پروردگارا این روز را روز تولد ایمان و مرگ تردیدها در راه خود قرار بده.

مهرداد توکلی
عید سعید قربان به همه شما خوبان مبارکباد.

💙

20/07/2021

ظهر روز نهم ذی‌حجه تا غروب آفتاب، هنگامه شور و شعور است. زمانی که حاجیان با لباس احرام در سرزمین عرفات با دعای پرشور عرفه، اذن ورود به حرم و حریم امن پروردگار را طلب می‌کنند. امیرمتقیان حضرت علی علیه‌السلام درباره راز وقوف در عرفات فرمودند: «عرفات، خارج از مرز حرم است و مهمان خدا باید بیرون از دروازه، آن قدر تضرع کند تا لایق ورود به حرم شود.» [1]
عرفه فرصت خداشناسی، تفکر در قدرت‌ها و نعمت‌های الهی و روز توبه و بازگشت به درگاه الهی است.

عرفه بهانه زلال اجابت و عرفات، سجاده‌ای گسترده به سمت قبله امید است. عرفه آن روزی است که سخت‌ترین گناهان بخشوده می‌شوند؛ که پیامبر اکرم (ص) در این باره فرمودند: «برخی از گناهان جز در عرفات بخشیده نمی‌شوند.» [2]
روزی است که بندگان خدا جملات زرین دو دعای مشهور عرفه را بر زبان می‌رانند و از معانی عمیق آن‌ها بهره می‌گیرند. دعای اول، دعای عرفه سید و سالار شهیدان، امام حسین علیه‌السلام و دعای دوم، دعای عرفه امام زین‌العابدین علیه السلام است.

در فرازی از دعای عرفه امام حسین علیه‌السلام می‌خوانیم: «خدایا! چنانم کن که از تو بترسم، گویا که تو را می‌بینم، و با پرهیزگاری، مرا خوشبخت گردان، و به نافرمانی‌ات مرا بدبخت مگردان ... خدایا قرارده بی‌نیازی را در ذاتم، و یقین را در دلم، و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام ... خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن، و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز.»

خدایا تو خود، ما را نیازمندان درگاه خود قرار داده‌ای. پس در روز عرفه، فرصت بازگشت به سوی خودت را به ما عطا کن. ای مهربان‌ترینِ مهربانان.

مهرداد توکلی

18/07/2021

صفوف ملائک، نوری را از زمین پس می‌گیرند، که دل‌های عاشقان را به فضایل و دانش بیکرانش روشن کرده بود. ای آسمان، ای مسیر روشن تشییع! ای همسفر اشک‌ها و ناله‌ها! با من از غربت داغداران بگو! با من از تربت آغشته به اشک بگو! تا مرثیه‌ها از سینه‌های تنگ بجوشند! بگو تا صدای ناله‌ها از طبقات تو بگذرند و به بارگاه الهی برسند؛ که رسیده است موسم بزرگ شهادت.

امروز هفتم ذی‌حجه، مصادف است با سالروز عروج ملکوتی و شهادت پنجمین پیشوای شیعیان و مسلمانان جهان، حضرت امام محمد باقر علیه‌السلام در سال 114 هجری قمری. پنجمین ستاره فروزنده آسمان امامت، در روز نخست از ماه رجب سال 57 قمری به دنیا آمدند.
پدر بزرگوارشان امام زین‌العابدین علیه‌السلام و مادرشان فاطمه، دختر امام حسن علیه‌السلام بود.
امام باقر علیه‌السلام در وقایع کربلا و شهادت سیدالشهدا علیه‌السلام حضور داشتند و در محضر امام سجاد علیه‌السلام علوم قرآنی و اسلامی را آموختند.
امام باقر علیه‌السلام را باقرالعلوم نامیده‌اند، زیرا آن حضرت، با دانش گسترده‌ای که در علوم مختلف داشتند، جنبشی علمی را آغاز کردند که در دوران امامت امام صادق علیه‌السلام به اوج خود رسید.

در "کفایه‌الاثر" از ابو عبدالله زُهَری روایت شده است که از امام سجاد علیه‌السلام درباره لقب امام باقر علیه‌السلام سئوال پرسیدم و عرض کردم: "ای فرزند رسول خدا! باقر العلم به چه معنا است؟" آن حضرت فرمودند: "زود است شیفتگانی از شیعیانم به سوی او در رفت‌وآمد باشند و او دانش را برای آن‌ها خواهد شکافت".
حضرت امام باقر علیه‌السلام در دوران خلافت هشام بن عبدالملک توسط هشام و یا ابراهیم بن ولید مسموم شدند و به شهادت رسیدند.
پیشوای پنجم! ای مظلوم‌ترین دانایان! آمدی، پرده‌های جهل و ظلم را کنار زدی، و اینک با رفتن خود، امتی را در غم نشاندی.
روح پراندوهم را امیدوارانه راهی حریم پاک تو می‌کنم. مرا به صفای نورانی است، متبرک کن.

مهرداد توکلی

12/07/2021

لحظه پرشکوه پیوندی آسمانی است؛ دو ستاره فروزنده جوان، دو رشک مُلک و ملکوت می‌خواهند براساس رضا و خواست پروردگار، دست در دست هم بگذارند و راهی را در پیش بگیرند که جز به خشنودی پروردگار ختم نمی‌شود. امروز اولین روز از آخرین ماه قمری، سالروز ازدواج مولای متقیان، حضرت علی علیه‌السلام و بانوی عالمیان حضرت فاطمه سلام‌الله‌علیها است. روزی که به یُمن این رویداد فرخنده با عنوان روز ازدواج مزین شده است.

در بارگاه ملکوت جشنی برپا است؛ جهان آفرینش تاکنون چنین پیوند مقدسی به خود ندیده است و نخواهد دید. دو انسان برتر، دو عرش‌نشین که با تواضع بر خاک خشن گام برمی‌دارند و هریک سرآمد فضایل انسانی هستند. یکی نور چشم پیامبر (ص) و دیگری برادر، وصی و جانشین خاتم‌النبیین (ص).
روز ازدواج فرصتی برای بزرگداشت این رویداد فرخنده و بررسی آرمان‌ها و شیوه این پیوند، به‌عنوان پیوندی مورد رضایت پروردگار است.
سادگی مراسم ازدواج، حیای امیرمومنان (ع) و عفاف حضرت زهرا (س)، تناسب جهیزیه و مخارج ازدواج با دارایی‌ها، و هم‌شانی عروس و داماد از درس‌های این پیوند برای جوانان است.

هم‌شانی امام علی (ع) و حضرت زهرا (س) چنان بود که در جلد چهل و سوم از کتاب بحار‌الانوار صفحه 9 در حدیث قدسی آمده است، پروردگار خطاب به پیامبر خدا (ص) فرمودند: "اگر علی را نمی‌آفریدم، برای دختر تو، فاطمه، هرگز در روی زمین، هم‌شانی نبود".
پس مبارک باد این جشن و سرور آسمانی؛ پیمانی که پروردگار، والاترین فرستاده خویش را بر آن گواه گرفت و نتیجه آن، تداوم نور نبوت بر محور آسمانی امامت بود.

مهرداد توکلی

💙

11/07/2021

امشب غربت امیر مومنان و مظلومیت فاطمه‌الزهرا علیه‌السلام در سوگنامه فرزند جوان امام رضا علیه‌السلام سروده می‌شود. امشب نسخه‌ای دیگر از قرآن ناطق، در آتش کینه‌های بی‌پایان و طمع بر دنیا و بساط کوتاه‌مدت آن می‌سوزد.
امشب آهی از جگر سوخته برمی‌خیزد، که چراغ حسینیه‌ها و راهنمای دل‌های عاشقان است.

امام محمد تقی علیه‌السلام در دهمین روز از ماه رجب سال 195 هجری قمری در شهر مدینه به دنیا آمدند. نام آن حضرت، محمد و القاب مشهورشان؛ جواد و تقی بود. امام نهم شیعیان، فرزند امام رضا علیه‌السلام و زنی عابد به نام خیزران بودند.
امام جواد علیه‌السلام عابدترین، داناترین و بخشنده‌ترین مردم روزگار خود بودند. مناظره‌های علمی آن حضرت با فرقه‌های اسلامی در مسائل دانش کلام، مانند جایگاه شیخین و مسائل فقهی مانند احکام حج از وقایع علمی دوران ایشان بود. در جلد دوم از کتاب کشف‌الغمه صفحه 350 آمده است که جوادالائمه علیه‌السلام فرمودند: "شریف‌ترین مردم کسی است که شرفش به واسطه علمش باشد".

امام جواد علیه‌السلام در طول عمر کوتاه‌شان بارها از سوی خلفای عباسی و کارگزاران آن‌ها مورد هتاکی و آزار واقع می‌شدند. تا اینکه در آخرین روز از ماه ذی‌قعده سال 220 هجری پس از 17 سال امامت به شهادت رسیدند.
ای حجت خدا بر زمین! آنگاه که ستاره‌ها در سکوت آسمان می‌گریند، آنگاه که پرندگان را میل پرواز نیست، آنگاه که زمین و زمان در بهت و حیرت فرو می‌رود و باران، نه از روی شوق، که اندوه خود را می‌بارد، می‌دانم که دیگربار، موسم جانسوز رفتن تو است.
ای فرزند غریب امام رضا علیه‌السلام! یاد و نام تو از دل‌های دین‌داران و آزادمردان تاریخ بیرون نخواهد رفت.

شهادت امام محمد تقی علیه‌السلام تسلیت باد.🖤
مهرداد توکلی

🖤

09/07/2021

#اللهم‌عجل‌لولیک‌الف*ج ❣️

💙

30/06/2021

با عرض سلام خدمت دانش آموزان عزیز.
همانطور که در جریان هستید سرکنسول و مدیریت مدارس در حال پیگیری امورات مدارس هستند و تلاش دارند که انشاالله در آینده ی نزدیک مشکلات مدرسه را حل نموده و مدارس به صورت ثبت شده باز شود و با توجه به اینکه شما در تعطیلات تابستانی به سر می برید می توانید صبر نمایید ولی باز هم به اطلاع عزیزانی که میخواهند پول کتاب شان را دریافت نمایند، رسانده می شود که اسامی شان را در گروه های درسی بنویسند تا درخواست پول کتاب نماییم.
در ضمن کارنامه های شما عزیزان به صورت پی دی اف (PDF) به معلمین فرستاده شده است. دانش آموزان می توانند با درخواست از اساتید خود کارنامه های خود را دریافت نمایند.

💙

06/06/2021

بغض غریب آسمان، از غربت شهادت امامی است که صدق و راستی‌اش، او را «صادق آل محمد» لقب داده‌است.
ششمین نگین درخشان تسبیح آل طه(ع)، که شیعه وامدار نام و کرامت وجود اوست.

شیخ مفید در کتاب ارشاد می‌نویسد:«علومى كه از امام صادق (ع) نقل كرده‏‌اند به اندازه‌‏اى است كه ره توشه كاروانیان شد و نامش در همه‌ جا انتشار یافت.»
ایشان به تنهایی مکتبی بود که شیعه را تا ابد سیراب روایات و احادیث ناب اسلام کرد، و چشمه جوشان معرفت شیعه را در بین محبین و شاگردان این مکتب به خروش درآورد؛ چرا که بسیارى از پرورش‌یافتگان مکتب این امام همام نیز، از دانشمندان و فقهای بزرگ زمان خود بوده‌اند.
امام صادق (ع)، بیش از چهارهزار شاگرد زبده چون «جابربن حیان» و «جابر جعفی» پروراند که نه فقط شیعه، بلکه همه مسلمانان را از تاریکی برهاند.

سالروز شهادت صادقِ اهل بیت (ع)، می‌تواند فرصتی برای شناخت سیره و زندگینامه آن اسوه صداقت و بلاغت باشد؛ چرا که رهروان و شیعیان باید بدانند که ایشان، نهضت علمی‌‌ و مذهبی خود را گسترش داد و هزاران پژوهنده مشتاق، در رشته‌‌های گوناگون از محضر مبارکشان، بهره می‌گرفتند.

آوازه علمی و دانش ایشان در سرزمین‌های اسلامی ‌‌به حدی چشم‌گیر و زبانزد خاص و عام بود که افراد از نقاط بسیار دور، ‌‌برای کسب فیض به حوزه درس ایشان آمده و از دریای بی‌کران علوم الهی بهره می‌بردند.
نه تنها شیعیان و دوستان اهل بیت، بلکه شمار کثیری از متفکران غیرمسلمان نیز برای مذاکره علمی‌‌ با امام صادق(ع) به دیدارشان رفته و حضرت، به میزان سطح درک و علم آنان پاسخگوی سوالاتشان بودند.
امشب، بقیع، صدف مروارید وجود این امام همام است؛ آسمان بغض دارد و زمین ملتهب از پر کشیدن گوهری است که مردم عظمت حضورش را درک نکردند.

شهادت نماد صداقت و راستی، صادق آل محمد (ع) تسلیت باد.
زهرا مرادوند

🖤

Photos from ‎مجتمع آموزشی علامه اقبال / Allama Iqabl Public High School‎'s post 05/06/2021

اماما!

رفتی 😔💔

ولی یادت همیشه در دلهایمان زنده است و راهت را ادامه خواهیم داد ❣️❣️❣️

🖤

05/06/2021

🎥 امام خمینی(ره): ملت افغانستان از ایران عبرت بگیرد، و این فاسدها را- که مردم را به خون و خاک می‌کِشند- به سر جای خودشان بنشانند. ارتش افغانستان به ملت بپیوندد.

04/06/2021

(ره)

🖤

04/06/2021

اماما!

چگونه می توان وجودت را به تصویر کشید که قلم در مقابل شکوهت عاجز است و شرمسار.

چگونه می توان از خورشید فروزانی سخن گفت که گرما بخش دل های مُرده و یخ زده زمینیان بود. او که با کلام ملکوتی اش «عالم محضر خداست» حضور حضرت حق را در عرصه گاه هستی به همگان نمایانْد تا زشتی ها و پلیدی ها از زمین پاکِ خدایی رخت بر بندد.

او که پرچم ناب محمدی را در عرصه گیتی برافراشت و ندایِ عدالت نبوی را در مقابل طاغوتیان زمان به گوش جهانیان رساند.

عروج ملکوتی امام خمینی (ره) به همه مسلمین جهان تسلیت باد. 😔

🖤

28/05/2021

نماهنگ بچه های افغانستانی و ایرانی برای 🖤

🖤

11/05/2021

رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، حضرت آیت‌الله #خامنه‌ای
احساس همدردی خود را به مردم افغانستان به خاطر حادثه ای مدرسه سیدالشهداء در غرب کابل و فلسطین ابراز نمودند.🖤🖤🖤

🖤

Photos from ‎مجتمع آموزشی علامه اقبال / Allama Iqabl Public High School‎'s post 10/05/2021

شمع افروزی به یاد شهدای مدرسه سیدالشهداء، دانشگاه بین‌المللی اهلبیت، تهران.
😥😥😓💔💔

🖤

Photos from ‎مجتمع آموزشی علامه اقبال / Allama Iqabl Public High School‎'s post 07/05/2021

#قدس

03/05/2021

یتیمان کوفه!
کاسه‌های شیر بازگردانید که امام علی(ع)، امشب به تعبیر «فزتُ و ربّ‌الکَعبه...» رسید.
پدر ناشناس شب‌های یتیمان، امشب آشناترین غریبه‌ی کوفه است.

امشب، فرق عدالت شکافت و مظهر تمام عیار عدل، بار سفر بست.
چشمه‌ی جوشان حکمت و معرفت، بی‌آنکه کوفیان شهد شیرین و گوارای وجودش را چشیده باشند، برای ابد خاموش گردید.
‌نورِ گنج باطنی امیرالمومنین علیه‌السلام سربسته ماند؛ چرا که نامحرمان و جاهلان کوفی، شایستگی بهره‌گیری از آن معدن جود، کرم و عدالت را نداشتند.
اینک آنان مانده‌اند و حسرتی ابدی...

حضرت زهرا(س) در وصف بزرگی مقام ایشان فرمود:« همانا سعادتمند (به معنای) کامل و حقیقی کسی است که امام علی(ع) را در دوران زندگی و پس از مرگش دوست داشته باشد.»

حال در شب شهادت آن امام همام، با دلی حزن آلود و چشمانی اشکبار، باید بینش و مسلک ایشان را نصب العین خود کنیم.
شهادت حضرت علی(ع)، در شب‌های قدر نشان‌دهنده آن است که در قرب الهی، باید «عشق علوی» داشت و «حیدری» در دفاع از حق و عدل ایثار کرد.

شهادت مولی‌الموحدین، علی مرتضی علیه‌السلام، بر همگان تسلیت باد.

زهرا مرادوند

🖤

02/05/2021

«خدمت به خلق، مقدمه و زمینه برای ایمان است.»

دوازده اردیبهشت، رنگین به خونِ شهیدی است که زندگی‌نامه‌اش، تاریخ مصور ایستادگی و از خودگذشتگی در راه تعلیم و تربیت است.
استاد شهید مرتضی مطهری که به بلندای نام و پیشه‌اش، این روز فرصت و بهانه‌ای برای بزرگداشت مقام «معلم» شد.

امسال، این روز با ضربت خوردن حضرت علی (ع)، تلاقی یافته‌است و می‌تواند یادآور این موضوع باشد که آموختن، روشنگری و انسان سازی، میراث انبیاء و اولیاء الهی است و نیازمند صبر، بردباری، مهرورزی و از خودگذشتگی بسیاری بوده و هست‌.
امام على علیه‌السلام نیز برای بزرگداشت مقام معلم، فرمود:«به احترام پدر و معلّمت از جاى برخیز، گرچه فرمان روا باشى.»

«معلم» ...
او که همت می‌ورزد، کام می‌گشاید و زبان می‌چرخاند تا الفبای راستینِ رستگاری را برای فرزندان امروز و آینده‌سازان فردایمان، هجی کند.
همان که از تارکِ ذهن بشر، تارهای گمراهی می‌زداید و عشق بر باورش می‌کارد.

آری، مقام و ارزش معلم تا حدی است که روایات و احادیث بسیاری در این زمینه وارد شده‌اند؛ از جمله این سخن امام صادق علیه‌السلام که فرمود: «در پیشگاه کسى که از او دانش مى‌آموزید، فروتن باشید.»

معلم، روزت پر از نگاه رحیمانه آموزگارِ جهان باد!

زهرا مرادوند

01/05/2021

ماه خدا، میزبان دل‌های عاشقان است و در نوزدهمین کوچه‌اش، آبستن رخدادهای عظیم و ساعات غریبی است؛ شب قدر و شب ضربت خوردن علی مرتضی (ع)...
شبی که در آن فرق امیرالمومنین(ع)، به کین و جهل شکافته شد؛ اما فراق او با پروردگار را به پایان رسانید، ازین رو بود که ندای «فزت و رب‌الکعبه...» طنین‌انداز شد.

نوزدهم رمضان، آغاز کتاب لیالی قدر است که به خون امام علی علیه‌السلام و شکافتن فرق مطهرش، حرمت دیگری یافت.
شبی که کتاب وحی در آن نازل گشت و سرنوشت یک ساله آدمی در آن رقم خواهد خورد.

غنیمت شمار ثانیه‌های اجابت و آمین را...
امشب، شب قدری است که در عظمتش، قرآن و روایات شاهد آورده‌اند و معصومین علیهم‌السلام سخن‌ها رانده‌اند.
شبی که به لحظه‌ای «حضور»، می‌توان ره صدساله را به عشق، یک شبه پیمود یا به «غفلت» می‌توان آثار رحمت را از دل دور نمود.
این لحظات تب‌دار نیایش است و بی‌تاب خلوت با معبود...
پس به حرمت فرق شکافته‌ی علی(ع)، حرمت‌دار این ثانیه‌ها باشیم و لحظاتش را علی‌وار به سجاده عشق بنشینیم.

پروردگارا!
تو را به حرمت علی مرتضی(ع)، ما را به عشق او زنده کن و روز، ماه و سال‌مان را حیدری رقم بزن...
این شب قدر را، قرین بخشش و آرامش برای همگان بدانیم و برای شفای حال و روز زمین و همچنین مریضان دعا کنیم.

تمنای دعا...🤲📿

زهرا مرادوند

27/04/2021

امام حسن (ع)، تجسم عقلانیت و آیینه تمام نمای کرامت.

به صف شدند تمام فرشتگان امشب
گرفته اند به روی دست کاسه های رطب
کریم آل محمد(ص)، نهاده پا به زمین
خوشا به حال فقیران کوچه های عرب

در شب نیمه ماه رمضان که از بهترین ماه‌های خداست، خانه امیرالمؤمنین و فاطمه علیه‌ السلام میزبان قدوم مولود مبارکی شد که شادی را با خود به خانه وحی آورد و دل این زوج کبریایی را به نورش منور ساخت.
در این شب فرخنده، سبط اکبر پیامبر اکرم (ص) ، حضرت امام حسن علیه السلام چشم به جهان گشود و شهر مدینه را غرق نوری پر شعف و دل‌نواز نمود.

مولودی که «کریم» اهل بیت (ع) خوانده شد نه به بدان جهت که دیگر امامان معصوم از این صفت برخوردار نیستند، بلکه از آن باب که است که این صفت در وی به تمامیت و کمال رسیده است.

آری امام حسن (ع) در ظهور و بروز کرامت، پیشی گرفت و در تجلی صفت کرامت و بزرگواری خداوند، آنچنان آیینه ‏داری کرد که سزاوار این اسم اعظم شد.

پیامبر اکرم حضرت محمد (ص) در‌شان امام حسن مجتبی (ع) فرمود:« اگر عقل، خود را به صورت مردی نشان دهد، آن مرد، حسن (علیه‌السلام) است.

حسن (ع) به معنای تام کلمه «کریم» است و از بزرگواری کریم اهل بیت (ع) ، به دور است که هنگام نیاز و حاجت کسی، کرامت خویش بپوشاند و در انعام و اکرام به او بخل ورزد.
پس دست نیاز ما و دامان کریمانه او!

زهرا مرادوند

💙

23/04/2021

حضرت خدیجه کبری بار سفر بسته و آسمان برای بلندای روحش آغوش گشوده، اینک پیامبر اسلام (ص) است که در سوگِ همسفر و همراه بهشتی‌اش، عام‌الحزن را تجربه می‌کند.

بانویی که پیامبر اسلام (ص) در وصفش فرمود:«مثل خدیجه پیدا نخواهد شد. خدیجه، در آن هنگام که مردم مرا تکذیب کردند، مرا تصدیق نمود، و مرا با ثروت خود برای پیشرفت دین خدا یاری نمود. خدا به من دستور داد خدیجه را به قصر زمرّدی که در بهشت دارد و هیچ رنج و زحمتی در آن نیست، بشارت دهم.»

خدیجه کبری(س)، نه تنها مونس و یاور پیامبر(ص)، بلکه همراه و حامی دین مبین اسلام نیز بود که در این راه از مال و ثروت خود گذشت؛ از این رو است که رشد و ترویج دین اسلام مرهون وجود ارزشی آن است. بانوی با کرامتی که مروارید درخشان آل محمد(ص)، فاطمه زهرا سلام اللّه، را مادری کرد.

حال حضرت محمد(ص)، بدرقه‌کننده همسفر، همسر و همراهی است که هر لحظه و هر دم از رسالتش را با او به تجربه نشست و ریشه درخت اسلام را با او به باور رسانید.

ای بانوی بزرگوار!
شما فقط حامی پیامبر اسلام نبودید، بلکه دینی را حمایت کردید که بعد از شما چراغ هدایتش قرن‌ها است که روشنی می‌بخشد.
درود خداوند بر شما و راهی که در آن گام نهادید...

وفات حضرت خديجه (سلام الله علیها)، همسر پيامبر اسلام و مادر سيده نساءالعالمين، بر همگان تسلیت‌باد.

زهرا مرادوند

🖤

20/04/2021

اینجانب به جوانان عزیزی که آینده کشور، چشم انتظار آنهاست صریحاً میگویم آنچه تا کنون شده با آنچه باید می شده و بشود، دارای فاصله ژرف است. در جمهوری اسلامی، دلهای مسئولان به طور دائم باید برای رفع محرومیت ها بتپد و از شکاف های عمیق طبقاتی به شدّت بیمناک باشد.
فعالان جوان، در همه میدان های سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و بین المللی و نیز در عرصه دین و اخلاق و معنویت و عدالت، باید شانه های خود را به زیر بار مسئولیت دهند... کشور را الگوی کامل نظام پیشرفته اسلامی بسازند.

از سوی حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب اسلامی.

💙

14/04/2021

از وقتی ماه رمضان شده، بابا دیگه دوستم نداره. دیگه باهام بازی نمیکنه. مامان هم به جای اینکه برای من قصه بگه یه کتاب دستش گرفته و همش همون رو میخونه. هیچکدوم هم که با من صبحانه و ناهار نمی خورن. تازه هر چی به بابا میگم منو ببر پارک میگه حوصله ندارم...

بچه ها همیشه به توجه و رسیدگی ما نیاز دارند حتی وقتی روزه دار هستیم و تشنگی و گرسنگی رمقی برایمان نگذاشته است. ماه میهمانی خداست و باید این میهمانی برای بچه ها هم شیرین و خاطره انگیز باشد.

1) بچه ها پذیرایی از مهمان را دوست دارند. خوب است میهمان دعوت کنیم و افطاری بدهیم و بچه ها را در آماده کردن افطاری و پذیرایی از مهمان مشارکت بدهیم.

2) به فرزندمان پیشنهاد بدهیم که با چند نفر از دوستانش روزه کله گنجشکی بگیرند و برای آنها سفره افطاری پهن کنیم تا با هم افطار کنند.

3) چقدر خوب می شود که گاهی سفره افطاری را در پارک پهن کنید و بعد از افطار یک دل سیر با هم بازی کنید. بخصوص بازی های خانوادگی.

4) اگر کودکتان دوست دارد سحر بیدار شود. بیدارش کنید. بگو بخند هنگام سحری خوردن فراموش نشود.

5) اگر دوست داشتید به نیازمندان کمکی بکنید مثلاً سفره افطاری برای آنها پهن کنید یا بسته ارزاق تقدیمشان کنید حتماً بچه ها را در این کار مشارکت بدهید.

6) زمان صبحانه و ناهار کنارش بنشینید و با هم حرف بزنید.

7) یک بسته خرما به فرزندتان بدهید تا در مسجد به روزه داران تعارف کند.

در این ماه قشنگ و دوست داشتنی که حتی خوابیدن و نفس کشیدن برای روزه داران عبادت است؛ یکی از بالاترین عبادتها، ایجاد خاطرات شیرین و به یاد ماندنی در ذهن کودکان است. چرا که این خاطرات زیبا سرمایه او برای یک عمر روزه داری و بندگی خداوند خواهد شد.

التماس دعا
سید مهدی خدایی

💙

14/04/2021

شعبان در آخرین میعادگاهش، دستان بندگان را بر سفره افطار رمضان گره می‌زند تا حاجت‌های بر زمین مانده از رجب تا شعبان را به درگاه استجابت برساند؛ چون میزبان سفره رمضان، خودِ «معبود» است؛ با تمام کرامت و رحمانیت‌اش...
اوست که از ماه رجب، دعوت‌نامه رمضان را به دل بندگان عرضه کرد، تا در رجب و شعبان لباس بندگی بر تن کنند و بزم رمضان را میهمان باشند.

اکنون که حلول ماه نور، مقارن با حال بد این روزهای زمین شده، فرصتی است برای دعای خیر و شفای بیمارانی که چشم امید به دعای افطار و سحر روزه‌داران دوخته‌اند.

رمضان، ماه زينت بهشت است چرا که آورده‌اند:«مأموران الهی برای ورود و فرا رسيدن ماه رمضان، بهشت را زينت می‌کنند.»

ماه خدا، در قلب‌ بندگان طنین استجابت و ربَّنا می‌نوازد؛ نوای سحر و افطارش بخشش، عفو و گذشت پروردگار است.
پیامبر اسلام (ص) در منزلت این ماه فرمود:«ماه رمضان، ماه خداست و آن ماهى است كه خداوند در آن حسنات را می‌افزاید و گناهان را پاک می‌کند و آن ماه بركت است.»[2]

به واقع، رمضان گلستانی است برای دیدار باغبانِ دل‌های بندگان؛ باغی که میوه درختانش رحمت و برکت است و هَرَس گناهان و غفلت‌های بندگی...
از همین روست که رسول خدا (ص) فرمود:«رمضان ماهى است كه ابتدایش رحمت است، میانه‌‏اش مغفرت و پایانش آزادى از آتش جهنم.»

پس لبریز کن فضای استجابت را از دعای خیر برای حال این روزهای زمین؛ برای سلامتی جهان و قرنطینه کامل ویروسی منحوس که جهانی را به قرنطینه کشاند.

اکنون تو هستی، معبود و سفره‌ای به وسعت نگاه مهربان حضرت دوست، در وعده‌گاه سحر و استجابت دعا هنگام افطار...
رمضان، غنیمتی برای زدودن غبار از آینه‌ی دل بندگان است، تا در مقابلش تنها زیبایی خالق و عمق کرامت وجود پروردگار را ببینند.

آغاز ماه رمضان گوارای وجودتان...

زهرا مرادوند

💙

01/04/2021

شهید قاری مصطفی 🖤

💙

28/03/2021

در شب نیمه شعبان چه کار های را انجام دهیم؟


💙

20/03/2021

در گذشته های دور مردمان سرزمین پهناور پارسی (فارسی) زبان عید نوروز را جشن می‌گرفتند و امام صادق (ع) در مورد نوروز خطاب به مردمان عرب چنین فرمودند:
(نوروز که می آید ما منتظر ف*ج آل محمد صلی الله علیه و آله هستیم، زیرا نوروز از روزاهای ما و روزهای شیعیان ما است. شما آن را از دست دادید و پارسیان آن را نگه داشتند.)

💚

20/03/2021

«یا مقلب القلوب و الابصار
یا مدبر اللیل و النهار
یا محول الحول و الاحوال
حوّل حالنا الی أحسن الحال»

زمین، لباسی نو به تن می‌کند و فصلی پر از طراوت شکوفا می‌شود. این همان قصه تکراری، اما ناب و پر از آغازِ زندگیست.
اسفند در آخرین کوچه‌اش، امانت زمین و زمان را به بهار تحویل می‌دهد؛ تا بار دیگر آغازی پر از زندگی را برای زمینیان رقم بزند.

چه زیباست در این بزم باشکوهِ بده ‌بستان زمستان و بهار، دل‌مردگی‌ها را به سردی زمستان بسپاریم و سرشار از حضور بهار، درس گذشت و محبت را سرمشقی دوباره کنیم.
سالی که گذشت، پر از روزهای سخت و زمان‌های پر التهاب با همراهی میهمانی ناخوانده بود.

اینک که سالی جدید آغاز می‌شود، پر از صفحات ناب و تازه است که می‌توان با نگاهی نو، سطر به سطرش را از عشق نوشت و از محبت سرشار کرد.
برگ‌های کتاب این سال، مرهون نگاه من و توست، در همدلی و همراهی دل‌هامان؛ می‌توان با محبت، مهربانی را نقش برجسته زد یا با بی‌اعتنایی، صفحات خاکستری و تیره را تکرار کرد.
برای رسیدن به روزهای خرم، دل‌های شاد و یکرنگ نیاز است تا بهارمان، آغازی شود بر پایان پر التهاب روزهای قرنطینه و بسته شدن کتاب ویروسی ناخوانده...

بیاییم در این زیباترین تحویل قرن، دل‌ها و دست‌هایمان را به تعهدی گره بزنیم برای ساختن روزهایی عاری از درد و بیماری...
بی‌شک بهاری‌ترین فصل سال می‌شود، اگر با فرشتگان سپیدپوش کشورمان، در خط مقدم جبهه سلامت همیاری کنیم و امسال هم مانند سال گذشته، در منزل و از راه دور، به عزیزانمان رسیدن سال جدید را تبریک بگوییم.

نوروز، این خجسته‌ترین تعبیر تحول، گوارای دل‌هاتان!

زهرا مرادوند

💚

18/03/2021

شهید قاری مصطفی محمدی، عید غدیر ۱۳۸۹، یکی از شاگردان خوب مجتمع علامه اقبال که در بخش پرورشی مجتمع علامه اقبال همکار و همیار مدرسه بود.
او یکی از قاریان محبوب و خوش صدای مجتمع ما بود که میکوشید نهایت استفاده از نعمتی که خداوند متعال به او داده است، بکند.
روحش شاد و یادش گرامی باد.😔

🖤

12/03/2021

حق خواستن به معنی دشمنی با کسی نیست.
‌ (شهید بابه عبدالعلی مزاری)

سالگرد شهادت رهبر حزب وحدت اسلامی، بابه عبدالعلی مزاری را به همه شما پیروان آن بزرگوار تسلیت عرض میکنیم.

🖤

Want your organization to be the top-listed Government Service in Quetta?
Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

و این منم، ابراهیم! که نه مال و منزلتم، که فرزندم را به امر تو آوردم به قربانگاه!و این تویی! پروردگاری که سختی بر بندگان...
🎥 امام خمینی(ره): ملت افغانستان از ایران عبرت بگیرد، و این فاسدها را- که مردم را به خون و خاک می‌کِشند- به سر جای خودشان...

Telephone

Address

Kirani Road
Quetta
Other Quetta government services (show all)
Baloch National Movement (BNM) Baloch National Movement (BNM)
Quetta

BNM demands freedom for Balochistan, a country occupied by Pakistan in 1948. For more details please visit our website http://thebnm.org

Azmat khan achakzai Azmat khan achakzai
Quetta

khan

PSSF Quetta Division PSSF Quetta Division
Quetta

Pak Sar Zameen Student Federation President Quetta Division Arbab Shamroz Kasi.

Haji wali khan Achakzai Haji wali khan Achakzai
Quetta

Achakzai

Shaal Public Library Shaal Public Library
Near Tariq Hospital Sariab Road Quetta
Quetta

Public Library for the residents of Sariab

Ahmad Achakzai Ahmad Achakzai
Taj Road
Quetta, 87800

A smile can change the world

Sardar muhammad anwar khan nasar Sardar muhammad anwar khan nasar
Quetta

[[[SARDAR]]] (official page)

Student's Forces Academy Quetta Student's Forces Academy Quetta
On The Top Floor Of Shah Tower Archer Road Quetta Balochistan. . 016634
Quetta, 03168

ARMY- NAVY- AIR FORCE TEST PREPARATION ACADEMY .

PSF Balochistan PSF Balochistan
Chuharhmal Road
Quetta, 87300

this is official page for PSF Balochistan.

Traffic Police Quetta Traffic Police Quetta
Quetta
Quetta, 87300

This is the official page of Traffic Police Quetta.

Soil Conservation Balochistan Soil Conservation Balochistan
Balochistan
Quetta, 0812

soil