Φαρμακείο Ανδρόνικου Ελένη & ΣΙΑ ΟΕ

Φαρμακείο Ανδρόνικου Ελένη & ΣΙΑ ΟΕ

Φαρμακείο Ανδρόνικου Ελένη & ΣΙΑ ΟΕ
6ο χλμ. Καβάλας -Δρά

Το φαρμακείο Ανδρόνικου Ελένη & ΣΙΑ ΟΕ βρίσκεται στο 6ο χλμ Καβάλας-Δράμας, στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας.
Ιδρύθηκε κατά το έτος 1980 από τον φαρμακοποιό Ανδρόνικο Κωνσταντίνο.Επί του παρόντος το φαρμακείο διαχειρίζονται ο Κωνσταντίνος Ανδρόνικος και οι δύο θυγατέρες του, Ελένη Ανδρόνικου (φαρμακοποιός) και Άννα Ανδρόνικου (βοηθός φαρμακοποιού).
Η υψηλή εξειδίκευση και η καθημερινή ενημέρωση μας με τις

12/05/2023

🌌🌌Γνωρίστε τους διάφορους τρόπους εφαρμογής τους και όλες τις αποχρώσεις των σκιων GALACTIC!!! 🌌🌌

11/21/2023
10/28/2023

💚🧡💙

10/21/2023

10/20/2023

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας από τις 10.00 μέχρι και τις 15.00!!! ♥️♥️

06/21/2023

💚🧡 #ΒΙΟΝΙΚΕ ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πανέμορφη εμπειρία! ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για τις συμβουλές ομορφιάς που μας έδωσες, τις πρωτότυπες ιδέες κάλυψης (defence cover) που μοιράστηκες μαζί μας, την καταπληκτική τεχνική σου στο μακιγιάζ που χάρισε φώτεινα πρόσωπα με ΕΝΑ μόνο ΠΡΟΙΟΝ!!! Ευχαριστούμε και όλους εσάς που παρευρεθηκατε και ελπίζουμε να το απολαύσατε όσο και εμείς! Εις το επανιδειν..💚🧡

06/17/2023

🧡💚

06/16/2023

Η απάντηση...? ΒΙΟΝΙΚΕ!!!

06/15/2023

ΓΙΑ ΒιοΝική ΟΜΟΡΦΙΆ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΡΜΟΚΑΛΛΥΝΤΙΚΆ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΒioNike ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΑΣ! Από το 1960 η BioNike διαθέτει δερματολογική τεχνογνωσία και επιστημονική καινοτομία, δεσμευόμενη να εξασφαλίζει αποτελεσματικά και ιδιαίτερα ανεκτά προϊόντα για την ευεξία ακόμη και του πιο ευαίσθητου δέρματος. Έτσι, είναι ιδανικά για Κάθε Τύπο Επιδερμίδας αφού ΔΕΝ περιέχουν Parabens, Νικέλιο, Κοβαλτιο, Χρωμιο, Γλουτενη, Πρόσθετα Αρώματα & Συντηρητικά.

06/14/2023

🍊🍊🍊
▪️Το HYDROVIT PURE VITAMIN C 20% COLLAGEN BOOSTER, είναι ένας ισχυρός, αντιοξειδωτικός όρος αντιγήρανσης με υψηλή περιεκτικότητα 20% σε Βιταμίνη C, για εντυπωσιακό αποτέλεσμα!!!
▪️Η επιστημονικά σχεδιασμένη φόρμουλα συνδυάζει τη δύναμη της καθαρής Βιταμίνης C, των Βλαστοκυττάρων από Βατόμουρα και της Βιταμίνης Ε.
☑️Χαρίζει στην επιδερμίδα φωτεινότητα και λάμψη που διαρκεί, τονίζοντας τη νεανική της εμφάνιση.
☑️Βελτιώνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, προσφέροντας +16% ενυδάτωση του δέρματος μετά από 14 ημέρες
☑️Αποτρέπει την επιταχυνόμενη γήρανση και αυξάνει την ικανότητα φωτοπροστασίας αν συνδυαστεί με την αντηλιακή..

06/14/2023

ΝΕΟ ΑΝΤΙΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΙΚΟ ΤΖΕΛ..
🌿 Η καρνιτίνη και η καφεΐνη που περιέχονται σε υψηλές συγκεντρώσεις, διεγείρουν την διάσπαση του συσσωρευμένου λίπους και λειαίνουν το δέρμα κάνοντάς το πιο σφιχτό και όμορφο.
🌿 Το εκχύλισμα από δενδρολίβανο με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση διεγείρει την φυσική διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων, την κυκλοφορία του αίματος και τις λιπολυτικές διαδικασίες.
Χρησιμοποιήστε το τζελ καθημερινά κάνοντας ενεργό μασάζ. Η υφή του απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει λιπαρή αίσθηση.. 🔎🔎🍊

06/07/2023

Το βότανο μπορεί να συμβάλλει στην ηρεμία, χαλάρωση καθώς και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού...Ο συνδυασμός των φυτικών εκχυλισμάτων της φόρμουλας βελτιώνει τη διάθεση, μειώνει τα επίπεδα άγχους, θυμού, σύγχυσης και μπορεί να μειώσει το στρες,χαρακτηριστικα απαραίτητα για τους μαθητές ειδικά αυτήν την περίοδο!!!

06/01/2023

Και ο μήνας ξεκινάει με την κλήρωση μας για τα προϊόντα της DELOUSIL!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην τυχερή μας! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ όλες τις συμμετοχές! ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ να το διασκεδασατε όσο κ εμείς! ΡΑΝΤΕΒΟΥ στο επόμενο event!!!Καλό Μήνα... 💚💚

05/17/2023

Απολαύστε την καθημερινότητα σας,μειώνοντας τον πόνο στα πόδια σας με τη βοήθεια του DAFLON και προσθέτοντας κάποια TIPS στην ημέρα σας!!! 1)Κάντε ένα διάλλειμα από την πολύωρη ορθοστασία ή την καθιστική εργασία 2)Επιλέξτε κάλτσες συμπίεσης,κυρίως αν ταξιδεύετε με αεροπλάνο 3)Πιείτε παραπάνω νερό 4)Γυμναστειτε 5)Φορέστε ανατομικά παπούτσια και τακούνια χαμηλότερα των 4cm 6)Ακολουθείστε μια υγιεινή διατροφή χωρίς αλκοόλ και κάπνισμα 7)Αποφύγετε τα βάρη 8)Στο τέλος της ημέρας προτιμήστε ένα δροσερό ποδολουτρο και 9)Τοποθετείστε τα πόδια ψηλά ώστε να βοηθήσετε την κυκλοφορία του αίματος!!!🚶‍♀️🏃‍♀️💃

05/17/2023

Aπαλλαγείτε από τους πόνους των μυών και των αρθρώσεων με τη δύναμη του ΠΑΓΟΥ! Η εξωτερική επάλειψή της, δημιουργεί στην περιοχή “ψύξη“ που διαρκεί λίγα λεπτά. Έτσι, τίθεται σε ενεργοποίηση ο μηχανισμός εξισορρόπησης της θερμοκρασίας του σώματος με αγγειοδιαστολή, έχοντας ως αποτέλεσμα:
✔️ την αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας
✔️ την χαλάρωση
✔️ την αποτοξίνωση των μυών
✔️ τη μείωση του πόνου

ATHOMER Nasal Wash - Σύστημα Ρινικών Πλύσεων: Οδηγίες χρήσης για Παιδιά 05/16/2023

ΤΟ ΑΤΗΟΜΕR-ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΙΝΙΚΩΝ ΠΛΥΣΕΩΝ ΕΝΔΕΊΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΡΙΝΙΤΙΔΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΡΙΝΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΙΓΜΟΡΙΤΙΔΑ,ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΜΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΘΑΡΗ ΑΝΑΠΝΟΗ ΑΜΕΣΑ!!!

ATHOMER Nasal Wash - Σύστημα Ρινικών Πλύσεων: Οδηγίες χρήσης για Παιδιά Μάθετε περισσότερα: https://bit.ly/3Hk3kyyΕνημερωθείτε για όλα μας τα προϊόντα:www.pharmaq.gr

05/15/2023

💅👩‍🦰👱‍♀️

Την άνοιξη, η φύση είναι στα καλύτερά της.🌸 Με το Skin, Nails and Ηair της SOLGAR θα είσαι κι εσύ, καθώς βοηθά στην παραγωγή του κολλαγόνου & της κερατίνης, για πιο δυνατά & υγιή μαλλιά, νύχια και δέρμα!

Artelac | Η φυσική λύση κατά της αλλεργίας 03/22/2023

AΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΡΓΊΕΣ? ΟΧΙ ΠΙΑ!🌸💐🌹🌻🌺🥀🌷🌼

Artelac | Η φυσική λύση κατά της αλλεργίας Συμμαχήστε φυσικά κατά των συμπτωμάτων της αλλεργικής επιπεφυκίτιδας με τις οφθαλμικές σταγόνες Artelac® Ectoin® και κατά της αλλεργικής ρινίτιδας με το ρινι...

03/22/2023

🏃‍♂️𝔹𝕚𝕠 𝕋𝕠𝕟𝕚𝕔𝕤 𝔽𝕠𝕣𝕞𝕦𝕝𝕒𝕤 𝕌𝕝𝕥𝕣𝕒 ℙ𝕒𝕥 για την Υγεία των Αρθρώσεων με :
✔Χονδροϊτίνη
✔MSM
✔Υαλουρονικό οξύ
✔Υδροχλωρική γλυκοζαμίνη και ✔Κολλαγόνο τύπου 2
για τη διατήρηση της υγείας των αρθρώσεων σε γυάλινη συσκευασία με 60 vegan κάψουλες.

Ο συνδυασμός των συστατικών του Ultra Pat συμβάλλουν στην επαναφορά της ελαστικότητας και στη μείωση των τριβών που δημιουργούνται στις αρθρώσεις, ανακουφίζουν τον πόνο, το πρήξιμο και τη φλεγμονή, βελτιώνοντας έτσι την κίνηση σε άτομα με καταπονημένες #αρθρώσεις.

Ξεχωριστή φόρμουλα ενισχυμένη με 1 Δισεκατομμύριο προβιοτικά από 11 Διαφορετικά Στελέχη Προβιοτικών σε κάθε κάψουλα με μοναδικά οφέλη:
• Ενισχύει τη βιοδιαθεσιμότητα των συστατικών
• Μειώνει την ένταση των συστατικών στο στομάχι
• Βελτιώνει την εντερική χλωρίδα και ενισχύει το πεπτικό και ανοσοποιητικό σύστημα.

Τα Bio Tonics παρασκευάζονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα και διατίθενται στα Φαρμακεία.

#

03/22/2023

🌿Το Aσβαγκάντα (ashwagandha) είναι ένα σημαντικό θεραπευτικό βότανο στην Αγιουβέρδα.
Το βότανο χρησιμοποιήθηκε για πάνω από 3.000 χρόνια για να ανακουφίσει από το Στρες, να αυξήσει τα επίπεδα Ενέργειας και να βελτιώσει τη Συγκέντρωση.

🐴Η λέξη άσβα (ashwa) στην σανσκριτική σημαίνει «άλογο» και γκάντα (gandha) σημαίνει «μυρωδιά». Οι Ινδοί υποστηρίζουν ότι το βότανο έχει τη μυρωδιά αλόγου και γι’ αυτό μεταδίδει τη δύναμη ενός επιβήτορα σε όποιον το καταναλώνει.

Το φυσικό προϊόν διατροφής BIO TONICS ASHWAGANDHA PLUS 650mg είναι ενισχυμένο με Σαφράν, Ροδιόλα και Προβιοτικά για την απόλυτη ευεξία & ισορροπία!
Τα προϊόντα BIO TONICS θα τα βρείτε στα φαρμακεία.

03/22/2023

Δυναμώστε το #αμυντικό σύστημα του παιδιού σας με ένα φυσικό διεγερτικό που δρα υποστηρικτικά και ρυθμιστικά για τον οργανισμό, την Vera. Απολαύστε αυτό το υπέροχο γευστικά και super ενισχυμένο βιταμινούχο #σιρόπι και τονώστε τον #οργανισμό!

- Η #αλόη είναι γνωστή από τους βοτανολόγους για τις επουλωτικές, μαλακτικές, καθαρτικές ιδιότητές της, καθώς και τη διεγερτική δράσης της στην έκκριση της χολής.
- Παραδοσιακά σαν φυτό χρησιμοποιείται για δερματικές παθήσεις, ενώ χορηγούμενη από το στόμα βοηθά στην επούλωση των ελκών του #πεπτικού, αλλά και στο ευερέθιστο έντερο.
- Έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, δρώντας κατά των ελεύθερων ριζών.
- Ενισχύει το #ανοσοποιητικό σύστημα. Έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση και βελτιώνει το μεταβολισμό και τη λειτουργία των κυττάρων.
- Διεγείρει την παραγωγή ινοβλαστών για την απελευθέρωση κολλαγόνου.
- Λιπαίνει τις #αρθρώσεις.
- Βοηθάει την #πέψη χωρίς να προκαλεί διάρροια, είναι ωφέλιμη στην περίπτωση οξύτητας του στομάχου ενώ προστατεύει το βλεννογόνο του.

03/08/2023

ΑΡΠΑΓΟΦΥΤΟ...🌾

02/14/2023

❤️Η τυχερή του ΒΑΛΕΝΤΙΝΙΚΟΥ διαγωνισμού μας είναι η κ. Bazoidi Stella!!!Ευχαριστούμε ολους/ες τους συμμετέχοντες!!! Ευχόμαστε ΑΓΑΠΗ μόνο❤️

02/02/2023

♥️♥️♥️♥️Valentines Giveaway♥️♥️♥️♥️
💕Πάρε ΜΈΡΟΣ στο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌ μας και ΚΈΡΔΙΣΕ μια παλέτα με 12 περλε και ματ σκιές για τα πιο ρομαντικά αλλά και sexy look από την εταιρεία MESAUDA MILANO ακολουθώντας τα παρακάτω 3 βήματα:
💟ΑΓΌΡΑΣΕ 1 προϊόν MESAUDA MILANO της αρεσκείας σου από το κατάστημά μας 💟Κάνε LIKE στη δημοσίευση και
💟SHARE στο προφίλ σας

❤️❤️❤️Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 14.2.23!!!❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!❤️❤️❤️

12/25/2022

✨✨Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά!!! Υγεία ψυχική, σωματική και πνευματική σε όλους✨✨ (TaMeteora. Gr)

12/08/2022

Τα παιδιά σήμερα έχουν πολλές υποχρεώσεις με αποτέλεσμα συχνά να έχουν μειωμένη όρεξη και ενέργεια.

Αυξήστε την όρεξη του παιδιού σας και τονώστε τον οργανισμό του με το Bon Appetite 4 Kids. 🧒🍽️

Το Bon Appetite 4 Kids περιέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά όπως βιταμίνες του συμπλέγματος Β και βασιλικό πολτό που θα βοηθήσουν το παιδί σας να αντεπεξέλθει στη δύσκολη καθημερινότητα!

Μάθετε περισσότερα: https://bit.ly/3S3wqaV

Want your practice to be the top-listed Clinic in Καβάλα?
Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

💚🧡💙
Κλείστε τώρα το ραντεβού σας από τις 10.00 μέχρι και τις 15.00!!! #BIONIKE #LOUKIA_KARATZIDOU #MUA ♥️♥️
#loukia_karatzidou_ 🧡💚
Η απάντηση...? ΒΙΟΝΙΚΕ!!!
Και ο μήνας ξεκινάει με την κλήρωση μας για τα προϊόντα της DELOUSIL!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην τυχερή μας! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ όλες ...
❤️Η τυχερή του ΒΑΛΕΝΤΙΝΙΚΟΥ διαγωνισμού μας είναι η κ. Bazoidi Stella!!!Ευχαριστούμε ολους/ες τους συμμετέχοντες!!! Ευχό...
♥️♥️♥️♥️Valentines Giveaway♥️♥️♥️♥️💕Πάρε ΜΈΡΟΣ στο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌ μας και ΚΈΡΔΙΣΕ μια παλέτα με 12 περλε και ματ σκιές για τ...
✨✨Χρόνια Πολλά, Χρόνια Καλά!!! Υγεία ψυχική, σωματική και πνευματική σε όλους✨✨                                         ...
Μύρισε Χριστούγεννα στο φαρμακείο μας!!!!Πακετάκια panthenol plus με προϊόντα κρέμα χεριών, κρέμα σώματος και αφρόλουτρο...
Χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα επωφελούμενοι από τα πακέτα προσφορών σε επώνυμες μάρκες αντιηλιακών στο φαρμακείο μας!!...
Εσύ γνωρίζεις την επαγγελματική σειρά μακιγιάζ, ιταλικής καταγωγής MESAUDA;;;Αν όχι, επισκέψου το φαρμακείο μας για να γ...

Telephone

Website

Address

Αμυγδαλεώνας Καβάλας
Καβάλα
64012

Opening Hours

Monday 8:30am - 2pm
5pm - 9pm
Tuesday 8:30am - 2pm
5pm - 9pm
Wednesday 8:30am - 2pm
5pm - 9pm
Thursday 8:30am - 2pm
5pm - 9pm
Friday 8:30am - 2pm
5pm - 9pm
Saturday 9am - 2:30pm