Кіптівська сільська рада

Об'єднана територіальна громада Кіптівська сільська рада. Офіційна сторінка.

Photos from Кіптівська сільська рада's post 17/07/2024

З сумом повідомляємо про ще одну гірку втрату для нашої громади, внаслідок тяжкої хвороби помер військовослужбовець ЗСУ, житель села Надинівка, солдат Ольховик Олександр Григорович – 1966 року народження.
Олександр Григорович був свідомим громадянином і патріотом своєї країни, тому з початком повномасштабного вторгнення росії не зміг залишатись осторонь і добровільно доєднався до лав Збройних Сил України. Боронив Північ і Схід нашої держави, але нажаль 13 липня 2024 року серце Захисника перестало битись, невблаганна хвороба виявилась сильнішою.
Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким померлого Героя, Царство Небесне і Вічний спокій!
Церемонія прощання з Ольховиком Олександром Григоровичем відбудеться завтра 18.07.2024 року в селі Надинівка о 12:30 біля місцевої церкви.

Photos from Кіптівська сільська рада's post 15/07/2024

Сьогодні голова громади Володимир Кучма, староста Вовчківського старостинського округу Валентина Лось, директор Центру надання соціальних послуг Галина Лось, вітали з поважною датою довгожителя села Вовчок Цибулю Василя Прокоповича якому виповнюється 90 років.
Василь Прокопович активний і життєрадісний, енергії якого можуть позаздрити і молоді, бо окрім того, що порається по господарству, доглядає за городом і чималим будинком, встигає бути активним учасником художної самодіяльності, адже є ключовою персоною в Народному етнографічному ансамблі «Вербиченька».
Тож вітаючи Василя Прокоповича, побажали йому міцного здоров’я, родинного затишку, мирного неба, та невичерпної енергії для подальшої творчості, а також вручили йому Почесну Грамоту сільської ради та пам’ятний подарунок.
Довгожителі – це жива історія нашої громади, вони є прикладом незламності, нескореності та непохитної віри в майбутнє, адже пройшли своє життя долаючи перепони та труднощі, які не зламали, а навпаки загартували і тепер ми переймаємо в них досвід та життєву мудрість, доказом тому є сьогоднішній ювіляр.
Бажаємо Вам, шановний Василю Прокоповичу, дожити до столітнього ювілею, бути таким же енергійним оптимістом та ще довго тішити всіх своєю самобутністю!

15/07/2024

Час невпинний, але він не зітре з нашої пам'яті імена Героїв сьогодення, які віддали життя у війні за Україну.
Рік тому , 14 липня 2023 року, боронячи нас з вами від навали росіян, віддав своє молоде життя наш земляк, житель села Димерка – Юрченко Дмитрій Сергійович.
Діма пішов захищати Україну добровільно, не вагаючись ні хвилини, долучився до лав Збройних Сил в перші дні повномасштабного вторгнення. Спочатку боронив Північні рубежі країни, а після вигнання ворожої орди з Чернігівщини, разом з побратимами вирушив захищати Схід і Південь України, пройшов найгарячіші точки, зокрема Бахмут, прийняв свій останній бій на Запорізькому напрямку.
Дмитрій назавжди залишиться в серці кожного з нас, як приклад патріотизму, незламності духу, добра, самопожертви та безмежної любові до України.
Висловлюємо щирі слова співчуття та підтримки родині і близьким.
З глибокою повагою, згадаємо в цей день нашого Героя. Вшануймо пам'ять кожного загиблого воїна хвилиною мовчання! Помолімося за тих, хто нині стоїть на захисті нашої держави.
Не забудемо!
Не пробачимо!
Слава Україні! Героям Слава!

15/07/2024

Шановні жителі громади!
Щиро вітаю вас з Днем Української Державності! Це свято символізує тисячолітню українську історію та відзначається разом із Днем хрещення Київської Русі та зі святом Рівноапостольного князя Володимира Великого.
У цей день, ми вшановуємо всі етапи нашого становлення і всіх, хто доклав зусиль, щоб Україна відбулася, ми пишаємося незламним народом, прекрасною мовою, багатовіковою історією та нашою державою.
Українці ніколи не полишали боротьби за свободу та здобуття державності, бо завжди були вільною, сильною та працьовитою нацією. І сьогодні за державність знову ідуть у бій. За волю і незалежність віддають життя славні українські воїни. І хоча нині для всіх нас тривають нелегкі часи − Україна впевнено йде до Перемоги над ворогом, що бажає позбавити нас історії, культури, самобутності. Берегти єдність нині, працювати разом на перемогу — це найважливіше національне завдання, для кожного із нас, яке всі ми обов’язково виконаємо.
Тож нехай цей величний для країни день, дасть надію, сил та наснаги задля єдиної жаданої мети – миру в нашій державі.
Зичу всім здоров’я, впевненості у власних силах, мудрості та перемоги. Хай буде успіх у справах та починаннях заради відбудови і процвітання України!
З Днем Хрещення Київської Русі-України!
З Днем Української Державності!
Слава Україні!
З повагою,
Кіптівський сільський голова Володимир КУЧМА

Photos from Кіптівська сільська рада's post 10/07/2024

Нещодавно ми писали про отримання вантажного автомобіля Citroën, який було передано до комунального підприємства “Чайка” та використовується для потреб громади, як знову маємо чудову новину. Завдяки постійній співпраці та підтримці Програми «U-LEAD з Європою» та GIZ Ukraine, Кіптівська територіальна громада отримала ще один автомобіль - мікроавтобус Mercedes.
Ми щиро вдячні Програмі «U-LEAD з Європою» , GIZ Ukraine, Європейському Союзу та уряду Німеччини, які навіть у ці найтяжчі часи війни та відбудови продовжують надавати важливі знання, консультації, а також предмети обладнання, які допомагають українським громадам справитися з наслідками війни та підсилити їхню стійкість у середній та довгостроковій перспективі. Дякуємо також регіональному офісу U-LEAD з Європою у Чернігівській області та його очільниці - Ірина Кудрик за всебічну підтримку у реалізації багатьох проектів, завдяки яким ми можемо розвиватись а наше наше населення дійсно відчувати всі переваги децентралізації.

04/07/2024

Шановні працівники поліції!
Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем Національної поліції України!
На вас покладено відповідальну та щоденну нелегку місію – захищати життя, спокій, здоров’я жителів нашої громади, права і свободи громадян, стояти на варті закону, підтримувати публічний порядок та громадську безпеку, протидіяти злочинності.
У цей святковий день прийміть найщиріші вітання, подяку за вашу повсякденну самовіддану працю Нехай ваші професійні досягнення та удача будуть вашими супутниками у житті та винагороджені довірою людей.
Від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я, миру, благополуччя, мужності, витримки та наснаги, родинного тепла!
З повагою,
Кіптівський сільський голова
Володимир КУЧМА

28/06/2024

Шановні жителі Кіптівської територіальної громади!
щиро вітаю вас з одним з найбільших свят незалежної України – Днем Конституції!
Конституція – це життєве кредо України. Це базис, на якому сформована Українська держава. Конституція гарантує рівні права та свободи кожному її громадяну. Та найголовніше, це невід’ємне право на життя.
Сьогодні наш тисячолітній московський ворог, який, розпаливши вогонь повномасштабної війни, намагається забрати нашу свободу та незалежність, заборонити українську мову, захопити нашу землю та знищити українців як народ.
Але українці добре пам’ятають свій обов’язок – відстояти свою Конституцію. Ми всі об’єдналися і боронимо те, що складає наше життя. Спільно захищаємо українську землю, українську мову, нашу свободу та гідність, наше право на життя.
Герої стоять на смерть за наше конституційне право бути вільними та незалежними. Українці вистоять. Україна переможе. Наша Конституція буде діяти по всій незалежній і суверенній країні!
Миру нам усім після перемоги над московською нечестю.
Слава Україні!
З повагою, Кіптівський сільський голова Володимир КУЧМА

Photos from Кіптівська сільська рада's post 13/06/2024

🇺🇦🇺🇦🇺🇦Вчора, у рамках проекту "Підтримка реформ децентралізації в Україні/Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку (UDU/U-LEAD з Європою: фаза ІІ), вчергове отримали міжнародну технічну допомогу від ULEAD з Європою / ULEAD with Europe та GIZ - генератори, світлодіодний металевих ліхтар, бетономішалку та набори будівельних інструментів для покращення роботи комунального підприємства Кіптівської сільської ради «Чайка»
Щиро вдячні партнерам за постійну підтримку та підсилення нашої стійкості в цей складний час💙💛

Photos from Кіптівська сільська рада's post 13/06/2024

Шановні жителі громади!
Поховання загиблого КУЛАКОВА ВАСИЛЯ ДМИТРОВИЧА відбудеться 15 червня в рідному селі Вовчок о 10:20 год.
Просимо жителів громади гідно вшанувати пам'ять Героя та провести в останню дорогу.
Вічна пам'ять та слава Герою!

01/06/2024

Дорогі діти! Шановні батьки!
Сердечно вітаю вас із Міжнародним Днем захисту дітей – чудовим святом, яким починається літо. Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо.
Проте, дитинство українських дітей затьмарила війна. Наші діти дорослішають і мудрішають швидше, для них глибоким змістом наповнилися такі одвічні людські цінності мир, добро, довіра, любов і підтримка рідних людей. Цінності, які ніколи не здолає російський агресор. Бо українська родина – це основа української нації. Саме родина, сім’я – це опора та надія для кожної людини, її багатство. І це багатство зараз захищають на війні наші Герої… Захищають своїх батьків, жінок, дітей… Захищають та боронять Україну!
З нагоди свята щиро зичу кожній родині нашої громади затишку, спокою, любові, достатку, взаєморозуміння та мирного неба. Нехай щасливими і вдячними зростають діти, шану та повагу мають дорослі. Нехай для кожного з вас родина залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть. Бажаю всім дітям безмежного щастя, ніжних посмішок, здійснення мрій, а головне міцного здоров’я. Нехай дитинство завжди живе у ваших серцях, а майбутнє буде сповнене яскравих подій та здобутків!
З повагою,
Кіптівський сільський голова Володимир КУЧМА

31/05/2024

Проект "Колективна пам'ять про війну"
Про початок повномасштабного вторгнення очима жителів Кіптівської територіальної громади читайте в матеріалі за посиланням⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
https://kiptivska-gromada.gov.ua/kolektivna-pam%CA%BCyat-pro-vijnu-na-chernigivschini-10-24-33-31-05-2024/

Photos from Кіптівська сільська рада's post 28/05/2024

28 травня поліцейські офіцери громад відзначають своє професійне свято – День поліцейського офіцера громади.
Тож щиро вітаємо нашого поліцейського офіцера громади Андрія ЛІСКОВИЧА із професійним святом!
Висловлюємо щиру вдячність за порядок і спокій, за самовіддану роботу та професіоналізм.
Міцного здоров’я, родинного добробуту та подальших досягнень у нелегкій, але такій потрібній людям службі!
Зі святом!
З повагою,
Кіптівський сільський голова Володимир КУЧМА

Photos from Просторове планування для розвитку та відновлення громад's post 21/05/2024
Photos from Кіптівська сільська рада's post 16/05/2024

💙💛
Вишиванка - це символ української нації, оберіг кожного з нас! Віримо у нашу перемогу! Слава Україні!

Photos from Кіптівська сільська рада's post 16/05/2024

Сьогодні святкує свій ювілейний день народження найдосвідченіший працівник Кіптівської сільської ради Лось Валентина Михайлівна, староста Вовчківського старостинського округу. Валентина Михайлівна пропрацювала в органах місцевого самоврядування більше 30 років, тобто половину свого життя! Її знають, поважають і люблять не тільки у Вовчку, а й далеко за його межами, бо Валентина Михайлівна взірець мудрості та справедливості.
Шановна Валентино Михайлівно!
Прийміть найщиріші побажання з 60-річчям від колективу працівників Кіптівської сільської ради та всієї громади.
У цей знаменний день щиро бажаємо Вам міцного здоров’я та довгих років життя, нездоланної витримки й оптимізму в наш непростий час, миру та скорішої перемоги, подальшої реалізації всіх планів і задумів! Нехай у Вашому домі завжди панують любов, злагода та добробут на многая і благая літа!
З повагою,
Ваші колеги

16/05/2024

Шановна Кіптівська громадо!

Сьогодні в Україні відзначають День вишиванки. Це свято сприяє єднанню та культурному відродженню всього українського народу.
Вишиванка - національна святиня і один з найсильніших оберегів. Вона символізує зв'язок поколінь, будить високі патріотичні почуття у серці кожного українця. Особливо у цей складний час, коли ворог намагається знищити все українське. Знищити нашу культуру, нашу мову, нашу пам’ять. Загарбники обстрілюють музеї, церкви, винищують нашу культурну спадщину. Вони хочуть знищити нашу ідентичність Та їм це не вдасться. Ми переможемо. Бо ми єдині й сильні, адже поважаємо свої традиції, знаємо власну історію та ніколи не забудемо своє коріння і цей День символізує об'єднання українців по всьому світу, а мудрість і сила тисячолітньої традиції дає нам натхнення та сили і далі йти до нашої перемоги.
Тож одягайте свої вишиванки та пишайтеся тим, що ви українці! Нехай вишиванка захищає від злих намірів та стане оберегом для кожного з нас.
У День вишиванки хочу побажати миру і злагоди в ваших будинках і серцях. Нехай ваш патріотизм допомагає захищати Україну та робити її цілісною, успішною. Пам'ятайте, що ми – Українці й зможемо все!
З повагою,
Кіптівський сільський голова
Володимир КУЧМА

12/05/2024

Дорогі жінки! Милі мами!
В Україні вже стало традицією відзначати в другу неділю травня одне з головних родинних свят – День Матері. Це свято сповнене щирим почуттям безмежної любові, глибокої вдячності і шани до матері і цього дня вся наша любов, ніжність їй – мамі, яка дала нам життя і всім матерям світу. Немає нічого сильнішого за мамину молитву і немає любові вищої і жертовнішої за материнську, довічної, непідкупної, істинної. Материнська любов від народження зігріває і оберігає нас, допомагає долати життєві негаразди та досягати успіху.
Тож, у цей світлий святковий день прийміть щирі вітання з нагоди Дня матері та слова вдячності, любові і поваги. Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, довгих років життя, душевного спокою, миру та добра. Нехай тепло домашнього вогнища, створене Вашими лагідними серцями, зігріває кожну родину, а те добро і моральні цінності та чесноти, які Ви сієте в душах своїх дітей, стануть міцним підґрунтям задля процвітання та розбудови незалежної України, уславлення доброго імені нашої громади!
Низько вклоняюсь тим матерям, чиї сини та доньки загинули, відстоюючи мир та незалежність України. Щира вдячність вам за дітей-патріотів, героїв нашої держави.
Також особливі слова подяки матерям-героїням, багатодітним мамам, прийомним матерям, за щиру любов та тепло ваших сердець.
Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей Ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. Щастя і здоров’я всім Вам, дорогі мами! Поваги і підтримки від синів, чоловіків та братів, а від Всевишнього – благословення! Нехай Ваша праця і старання будуть завжди оцінені. Нехай здоровими і щасливими зростають Ваші діти! Тепла, затишку, злагоди та душевного спокою!
З повагою,
Кіптівський сільський голова Володимир КУЧМА

08/05/2024

Шановні ветерани Другої світової війни!
Шановні мешканці
Кіптівської територіальної громади!
8 травня ми відзначаємо День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні , яка стала найбільшою трагедію людства в ХХ столітті.
У ці дні ми згадуємо та вшановуємо подвиг ветеранів, котрі боролися з гітлерівським нацизмом і перемогли його.
На превеликий жаль, сьогодні наша країна також відстоює свою незалежність та територіальну цілісність в умовах повномасштабної війни, розв’язаної проти України путінською росією. Ми знову змушені виборювати власну свободу зі зброєю в руках, виносити поранених з поля бою, матері знову тривожно чекають повернення своїх синів, діти зі сльозами на очах своїх батьків, все мирне населення потерпає від постійних обстрілів.
Війна це не лише танки, гармати і бої – війна це мільйони маленьких і великих людських бід, які вимушено переживати кожне покоління нашої країни.
Земний уклін від жителів Кіптівської громади всім, хто подарував нам мирний сонячний день тоді, всім - хто захищає Україну сьогодні.
Віримо в Збройні сили України! Завдяки нашим захисникам у нас буде така довгоочікувана Перемога!
З повагою,
Кіптівський сільський голова Володимир КУЧМА

04/05/2024

Шановні жителі Кіптівської громади!
Щиро вітаю вас зі світлим Воскресінням Христовим!
У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Воно приходить разом з квітучою і теплою весною і наповнює людські серця миром, добром і любов’ю. Це свято споконвіку символізує життєву силу, торжество істини та справедливості, спонукає до добрих справ і вчинків, пробуджує прагнення жити по совісті, наповнює наші душі радістю, надією на оновлення і зміни на краще.
У нинішній час праведної боротьби українців за своє життя, за свою незалежну Україну нам по особливому дорогий Великдень -як утвердження перемоги добра над злом, перемоги всіх найсвітліших сподівань!
У цей світлий день, ми ще раз дякуємо Богу за його захист, підтримку та любов, які допомагають нам у цей непростий для країни час та водночас просимо сил у випробуваннях, що випали на долю всіх нас.
Наші щирі молитви наповнені вдячністю Богу, нашим захисникам і захисницям, волонтерам, кожній людині, яка сьогодні працює, для перемоги нашої країни.
Сердечно бажаю, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжували всіх вас і ваші родини, давали сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ на добробут та процвітання нашої громади, нашої рідної України.
Нехай благословить та береже Господь наш край, рідну Україну!
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!
З повагою,
Кіптівський сільський голова Володимир КУЧМА

26/04/2024

Шановні ліквідатори Чорнобильської трагедії!
Тридцять вісім років минає від тієї весняної ночі, коли відбулася страшна аварія на Чорнобильській атомній електростанції: «мирний атом» за лічені секунди здолав державні кордони, спричинив національну трагедію, наслідки якої ми відчуваємо й досі. Чорнобильська трагедія опалила долі мільйонів громадян, породила велику кількість проблем, що з плином часу змінюються, трансформуються, але не зникають.
Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох наших земляків. Ризикуючи життям та здоров’ям, вони виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу і подальшого розповсюдження радіації. Тому сьогодні складаємо шану мужнім людям, які у трагічний час Чорнобильської катастрофи приборкували ядерну стихію, захищаючи українську землю та увесь світ від смертельної небезпеки. Окрім того, із глибоким сумом схиляємо голови перед світлою пам’яттю героїв, що пожертвували собою заради нас і наших нащадків.
Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС! Прийміть мою сердечну вдячність за Ваш самовідданий подвиг і патріотизм.
Щиро зичу Вам та вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з Вами буде людська вдячність, повага та турбота за Вашу відданість та мужність!

З повагою, Кіптівський сільський голова
Володимир КУЧМА

03/04/2024

📈 Якісне планування відновлення – запорука сталого розвитку територій. Cаме тому Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» послідовно підтримує Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України в частині розробки документів і процесів, що стосуються просторового планування.

☝ Саме тому Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» розпочав реалізацію грантів з розробки комплексних планів просторового розвитку для Шацької територіальної громади Волинської області та Кіптівської територіальної громади Чернігівської області.

Читайте більше➡️ https://decentralization.ua/news/17870
***
📈 Proper recovery planning is the key to the sustainable development of territories. That is why the USAID HOVERLA Activity has been consistently supporting the Ministry of Restoration in developing documents and processes related to spatial planning.

☝ Therefore, the USAID HOVERLA Activity has started implementing grants to develop comprehensive spatial development plans. The first communities to receive this grant are Kipti in Chernihiv Oblast and Shatsk in Volyn Oblast.

Read more➡️ https://decentralization.ua/news/17870

USAID Ukraine - USAID Україна Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України Кіптівська сільська рада Шацька селищна рада

Photos from Кіптівська сільська рада's post 26/03/2024

Сьогодні минає сорок днів гіркої скорботи, смутку і болю, відколи підступна хвороба забрала життя прекрасної та щирої жінки, люблячої матусі та дружини, найкращої колеги, чудового керівника – Ірини Вікторівни Додатко.
Вічна пам’ять! Царство Небесне Ірині Вікторівні!

11/03/2024

Запрошуємо на роботу головного бухгалтера!
Вимоги до кандидатів:
• повна вища освіта рівень магістра, спеціаліста відповідного професійного спрямування (економічна, фінансова);
• досвід роботи не менше 3 років;
• вільне володіння державною мовою;
• досвід роботи з комп’ютерними програмами та оргтехнікою;
• громадянство України.
За детальною інформацією звертатись за телефоном - 0930407434

11/03/2024

Захист Батьківщини – святий обов’язок!
Український народ зараз перебуває в стані жорстокої війни з росією за свою незалежність. Росія веде загарбницьку війну щодо України і виявляє свою нелюдську жорстокість, де щоденно гинуть кращі сини й дочки українського народу, які зі зброєю в руках захищають свою Батьківщину. Від бомбардувань і ракетних обстрілів гине цивільне населення –жителі міст і сіл, а також ДІТИ! ДІТИ!!! Чим вони провинилися?
Щоб не втратити своєї державності, кращі сини й доньки України стали на захист своєї Батьківщини проти ворога, яким є «рускій мір». Одні вояки виконують свій обов’язок добровільно, інші виконують повинність згідно із законом України.
Захищати нашу країну - це велика відповідальність і честь. Ваш внесок у цю справу може змінити хід історії та допомогти повернути втрачену територію.
Стань захисником України і приєднуйся до Збройних Сил! Підпиши контакт!
ДЕРЖАВІ ПОТРІБНІ: - Мотивовані чоловіки та жінки віком від 18 до 45 років - Здорові фізично та психологічно - Відсутність тяжких злочинів, відкритих кримінальних проваджень та судимостей.
УМОВИ: - ЗП від 20 100 до 120 000 грн на місяць. - Безоплатна кваліфікована медична допомога. - Соціальні гарантії згідно з законодавством для військовослужбовця, пільги для них та членів їх сімей. - Повне забезпечення за рахунок держави (речове майно, харчування). - Кар’єрне зростання, проходження необхідної підготовки в тому числі за кордоном. За підписання першого контракту виплачується одноразова грошова грошова допомога в розмірі від 21400 грн. до 24150 грн.
За більш детальною інформацією звертайтеся в відділ рекрутингу та комплектування другого відділу Чернігівського РТЦК та СП, або за номером телефону 067-725-50-19, сел. Козелець»

08/03/2024

Дорогі жінки! Прийміть найщиріші вітання з святом весни - 8 Березня!
Сьогодні, коли український народ вже третій рік захищається від повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ, виборює своє право на життя у вільній та незалежній Україні, 8 березня нагадує нам, що це свято не тільки про «‎жіночність, весну та красу», також це свято про жіночу силу та незламний характер. Про жагу до життя та внутрішній вогонь. Ваша небайдужість до долі України є запорукою успішного розвитку нашої громади та держави.
Дякуємо вам за внесок у нашу спільну справу і за теплоту ваших душ. Від вашої усмішки світ стає добрішим, світлішим, ніжнішим і більш духовним. Тож нехай вона ніколи не сходить з ваших облич, а щастя назавжди поселиться в серці кожної жінки, дружини, матері, доньки, сестри, онучки, бабусі. Прийміть мої найщиріщі вітання з нагоди 8 Березня!
Безумовно, жінкам необхідно щодня робити сюрпризи, говорити компліменти та захоплюватися ними, адже саме ви надихаєте чоловіків на безліч подвигів, пробуджуєте бажання долати усі перешкоди та досягати нових вершин! Бажаю, щоб ваші серця належали тим, хто любить вас, щоб кожен день і годину ви відчували любов і турботу, відданість і вірність, допомогу та підтримку.
І пам'ятайте, що навіть після найжахливішої бурі завжди приходить тиша, спокій, відновлення та розквіт. Так було завжди і так буде цього разу! Ми з вами і ми заради вас! Все буде Україна!
З повагою,
Кіптівський сільський голова Володимир КУЧМА

07/03/2024

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
про проведення громадського обговорення кандидатур
на посаду старости Прогресівського старостинського округу
Кіптівської сільської ради:
СТАШУК Олександра Анатолійовича
ПРИМИ Людмили Миколаївни
КОПИСТКО Анастасії Миколаївни
Кіптівська сільська рада Чернігівського району Чернігівської області проводить громадське обговорення кандидатур на посаду старости Прогресівського старостинського округу Кіптівської сільської ради відповідно до Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах Кіптівської сільської ради.
Секретар Кіптівської сільської ради виносить на розгляд жителів села Прогрес, кандидатури на посаду старости Прогресівського старостинського округу Кіптівської сільської ради.
Розпорядження від 07.03. 2024 року № 17 «Про початок проведення громадського обговорення кандидатур на посаду старости в Прогресівському старостинському окрузі Кіптівської сільської ради» розміщено на офіційному веб–сайті Кіптівської сільської ради https://kiptivska-gromada.gov.ua/
Громадське обговорення кандидатур на посаду старости Прогресівського старостинського округу провести шляхом відвідування місць проживання громадян с. Прогрес, що входить до складу Прогресівського старостинського округу 22 березня 2024 року з 9:00 год до 17:00 год.
Жителям Прогресівського старостинського округу, які братимуть участь у громадському обговорені, в обов’язковому порядку необхідно мати при собі паспорт громадянина України для документального фіксування комісією результатів волевиявлення осіб-жителів старостату щодо підтримки кандидата на посаду старости. Підтвердженням підтримки кандидата є засвідчення підтримки виборцями, жителями старостату, особистим підписом в підписному листі громадського обговорення.
Особистим підписом засвідчується згода на обробку персональних даних.

Photos from Кіптівська сільська рада's post 21/02/2024

Кіптівська сільська рада у рамках Програми «U-LEAD з Європою: фаза ІІ» міжнародної технічної допомоги «Підтримка реформи децентралізації в Україні/Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку, що фінансується Європейським Союзом та Урядом Федеративної Республіки Німеччина через Федеральне Міністерство економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ), який реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ в Україні отримала 13 лютого 2024 року транспортний засіб – автомобіль вантажний CITROEN JAMPER, яка має 7 місць для сидіння для надання якісних місцевих послуг.
U-LEAD з Європою сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян та розширює можливості громад.
В найтяжчі часи війни та відбудови Програма «U-LEAD з Європою» продовжує надавати важливі знання, консультації, а також предмети, обладнання, техніку, які допомагають українським громадам, в тому числі і нашій, справитися з наслідками війни та підсилити стійкість громади у середній та довгостроковій перспективі.
Визначаємо пріоритети, працюємо на благо громади та крокуємо разом до Перемоги!
Щиро дякуємо нашим міжнародним партнерам за допомогу та підтримку Кіптівської громади!

Photos from Кіптівська сільська рада's post 16/02/2024

Страшна звістка принесла невимовний біль у наші серця…
Передчасно відійшла у вічність наша колега, любляча дружина та донька, чудова мама та бабуся, вірний друг та прекрасний керівник - староста Прогресівського старостинського округу Ірина Вікторівна Додатко...
У цей важкий час висловлюємо щирі співчуття з приводу передчасної смерті нашої колеги доньці, чоловіку, матері та всій родині Ірини Вікторівни.
Ірина Вікторівна була чудовою старостою свого округу – відповідальна, надійна, ініціативна, порядна, завжди готова допомогти односельчанам і докладала максимум зусиль, щоб зробити свій округ комфортним для життя.
До такого горя неможливо підготуватися і знайти слова, щоб загоїти пекучу рану вічної розлуки з дорогою людиною для рідних, друзів, співробітників…
Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для вас людини, а слова підтримки допоможуть перенести страшне горе.
Вічна пам’ять … Царство Небесне…
Зі щирими співчуттями колектив працівників Кіптівської сільської ради.

Want your organization to be the top-listed Government Service in Чернігівська Обл?
Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Website

Address

вУлица Слов'янська, 51а, с. Кіпті
Чернігівська Обл
17050

Opening Hours

Monday 08:00 - 17:00
Tuesday 08:00 - 17:00
Wednesday 08:00 - 17:00
Thursday 08:00 - 17:00
Friday 08:00 - 17:00