Σύλλογος Καταστηματαρχών Σίνδου

Σύλλογος Καταστηματαρχών Σίνδου

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Σύλλογος Καταστηματαρχών Σίνδου, Shopping District, .

11/09/2024

Καλή σχολική χρονιά …..

21/08/2024

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Σίνδου εκφράζει την οδύνη του για τον αδόκητο χαμό του κ. Στέργιου Πράπα ενός συναδέλφου μας που για χρόνια τώρα δραστηριοποιούνταν με επιτυχία στο χώρο της εστίασης της Σίνδου.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την συμπαράσταση μας στην οικογένεια του. Καλό παράδεισο να έχει, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

Καλό ταξίδι φίλε Στέργιο!

19/06/2024
21/05/2024

Η παρακάτω εκδήλωση του Συλλόγου μας ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ! Για την νέα ημερομηνία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση!

24/03/2024

Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη γιορτή του νερού 🌊

Το 1ο Φεστιβάλ Νερού ΔΕΥΑ Δήμου Δέλτα έρχεται την Κυριακή 31 Μαρτίου, στο Παλαιό 1ο Δημοτικό Σχολείο Σίνδου!

Μην χάσετε το μουσικό πάρτι του Zoo Radio, τον Φάνη Λαμπρόπουλο ως παρουσιαστή και πολλές ακόμα εκπλήξεις που σας περιμένουν στο φεστιβάλ!

Ελάτε να γιορτάσουμε το νερό και να δώσουμε νέα δυναμική στο μέλλον μας 💧

21/03/2024

Το Δ.Σ του Συλλόγου Καταστηματαρχών Σίνδου χθες το απόγευμα είχε μια πρώτη συνάντηση με την Δήμαρχο Δέλτα κ. Γερακίνα Μπισμπινά και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σπύρο Σταματάκη με σκοπό την παρουσίαση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον εμπορικό κόσμο της Σίνδου. Η συνάντηση ήταν πολύ εποικοδομητική και ιδιαίτερα παραγωγική καθώς ακουστήκαμε με ιδιαίτερη προσοχή λαμβάνοντας πραγματικό ενδιαφέρον από την Διοίκηση αναφορικά με όσα μας απασχολούν. Μάλιστα μας αναλύθηκε το πλάνο που υπάρχει για την επόμενη 5ετία το οποίο μας χαροποίησε και μας κάλυψε απόλυτα. Συμφωνήθηκε να υπάρχει συχνότερη επικοινωνία μεταξύ του Συλλόγου και της Διοίκησης με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση αλλά και την κατάθεση απόψεων και προτάσεων αναφορικά με τις μελλοντικές παρεμβάσεις της Δημάρχου σε θέματα που απασχολούν τα καταστήματα. Ευχαριστούμε πολύ την Διοίκηση και είμαστε στην διάθεση της για να συμβάλλουμε όπου και όπως μπορούμε!

13/03/2024

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Σίνδου από την σύσταση του ακόμη, έχει αποδείξει πως μια από τις βασικές του προτεραιότητες είναι η προάσπιση του φυσικού περιβάλλοντος και παράλληλα η ποιοτική αναβάθμιση αυτού.
Στην ήδη προβληματική κατάσταση που ζούμε, δραστηριοποιούμαστε, επενδύουμε και το σημαντικότερο μεγαλώνουμε τα παιδιά μας μοναδική πρόθεση μας ήταν είναι και θα είναι εσαεί η βελτίωση και όχι η υποβάθμιση της.
Για αυτό τον λόγο, όπως έγινε και με το εργοστάσιο καύσης των νοσοκομειακών αποβλήτων, συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις την προσπάθεια του Δήμου Δέλτα, του Δημοτικού συμβουλίου και του τοπικού Συμβουλίου Σίνδου για την ακύρωση της εγκατάστασης μονάδας παραγωγής και επεξεργασίας χαλκού και ψευδαργύρου που πρόκειται να λειτουργήσει εντός της ΒΙΠΕΘ σε απόσταση μικρότερη των 50μ. από το τελευταίο σπίτι. Ως εκ τούτου καλούμε όλα μας τα μέλη να παραβρεθούν στο Συνεδριακό κέντρο της Σίνδου Κωνσταντίνος Θεοφάνης αύριο Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 19:00 στο έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο. Συστρατευόμαστε και αγωνιζόμαστε για το μέλλον που δικαιούμαστε!

31/12/2023

Και το πάρτυ συνεχίζεται… που; Μα φυσικά στην Παραμυθούπολη της Σίνδου!

Photos from Σύλλογος Καταστηματαρχών Σίνδου's post 30/12/2023

Καθώς οδηγούμαστε προς το τέλος του 2023 τα καταστήματα της Σίνδου σας προσκαλούν σήμερα στις 17:30 σε ένα ακόμη φανταστικό απόγευμα στην Παραμυθούπολη… Τεράστιες σαπουνόφουσκες, ξυλοπόδαροι, Άγιος Βασίλης και τρενάκια για τους μικρούς μας φίλους και ένα rock συγκρότημα για τους λίγο μεγαλύτερους!

Photos from Σύλλογος Καταστηματαρχών Σίνδου's post 29/12/2023

Σήμερα το πάρτυ είναι γεμάτο φούσκες…
Οι μικροί μας φίλοι έχουν ξετρελαθεί… προλαβαίνετε!!!

29/12/2023

Live σήμερα στην Σίνδο στον χώρο της Παραμυθούπολης!

29/12/2023

Ακόμη ένα διήμερο στην Παραμυθούπολη με πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους!
Σας περιμένουμε!

28/12/2023

Σας προσκαλούμε σε ένα βράδυ γιορτινό, σε ένα βράδυ μελωδικό, σε ένα βράδυ γεμάτο με λαϊκά ακούσματα!
Σήμερα, 28 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 κερνάμε το κρασί και την διάθεση τα εχέγγυα δηλαδή για να περάσετε όμορφα, σε μια βραδιά που τα καταστήματα της Σίνδου έχουν οργανώσει στην Παραμυθούπολη! Σας περιμένουμε!

22/12/2023

Στις 18:00 ξεκινάει μια τέλεια βραδιά, ένα πάρτυ για μικρούς και μεγάλους με πολλές εκπλήξεις!!!!
Σας περιμένουμε!!!

21/12/2023

Τα σχολεία τελειώνουν, το πάρτυ αρχίζει!!!

Σύλλογος Καταστηματαρχών Σίνδου Shopping district

17/12/2023

Κάτι μαγικό σαν παραμύθι μόλις έχει ξεκινήσει!
Σας περιμένουμε όλους στην Παραμυθούπολη για να περάσετε αξέχαστες στιγμές στην στολισμένη από τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Σίνδο 🌲⭐️🌲

14/12/2023

Σας προσκαλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους σε ένα νέο ταξίδι μέσα σε ένα παραμύθι που με πολύ μεράκι, αγάπη και προσπάθεια τα καταστήματα της Σίνδου έχουν ετοιμάσει για εσάς. Ένα ταξίδι που γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό χάρη στις μεγάλες προσφορές και τις εκπληκτικές εκπτώσεις που θα βρείτε σε όλα τα εμπορικά μας από τις 20:00 έως τις 24:00. Εκτός από τις προσφορές θα βρείτε ανοιχτές αγκαλιές, χαμόγελα, εδέσματα, δωράκια και μουσικές συνθήκες ικανές να σας φτιάξουν την νύχτα σας απίστευτα Λευκή!
Σας περιμένουμε 🌲✨🌲⭐️

14/12/2023

🛍️ Ετοιμαστείτε για την πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς! Έρχεται η “Λευκή Νύχτα”!

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι τα μαγαζιά της Σίνδου θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 19:00 έως τις 00:00 για μια ξεχωριστή εμπορική εμπειρία.

📆 Ημερομηνία: 15 Δεκεμβρίου
⏰ Ώρα: 19:00 - 00:00

Η “Λευκή Νύχτα” φέρνει απίστευτες προσφορές και εκπτώσεις έως 50%! Μια τέλεια ευκαιρία για ψώνια και διασκέδαση, καθώς η Σίνδος μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό εμπορικό παράδεισο. 🛒

Σας περιμένουμε στην “Λευκή Νύχτα”! ✨

13/12/2023

Ξεκινήσαμε εντατικά και δουλεύουμε ασταμάτητα για να προσφέρουμε φέτος τις γιορτές μια διαφορετική εμπειρία, πιο λαμπερή από τη περσυνή, μια εμπειρία που θα μείνει σε όλους αξέχαστη!
Φέτος τα Χριστούγεννα στην Σίνδο θα θυμίζουν "Παραμύθι"
Stay tyned ⭐️🌲🎁🌲

Videos (show all)

Η ώρα πια έφθασε, ο κόπος περίσσεψε, η ομορφιά άπλωσε, η λάμψη φώτισε και σάλπιγγες ηχούν τα Χριστούγεννα!Για άλλη μια χ...
Ξεκινήσαμε εντατικά και δουλεύουμε ασταμάτητα για να προσφέρουμε φέτος τις γιορτές μια διαφορετική εμπειρία, πιο λαμπερή...

Website