PU-sl Bocșa

PU-sl Bocșa

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from PU-sl Bocșa, Political organisation, .

15/06/2023

Un important amendament, semnat de eurodeputatul Maria Grapini și alți eurodeputați, depus la plenară, a fost adoptat în plenul de la Strasbourg! Maria Grapini: Subvențiile fermierilor români ar putea crește!

Europarlamentarul PUSL, Maria Grapini, membru în grupul S&D, împreună cu alți eurodeputați, au semnat un important amendament, care a fost depus la plenară, pentru modificarea bugetului PAC (Politica Agricolă Comună) 2021-2027, în contextul în care subvențiile acordate fermierilor români sunt printre cele mai mici din UE.

Amendamentul care a fost adoptat astăzi, în plenul Parlamentului European de la Strasbourg, face referire la o revizuire echitabilă a subvențiilor acordate fermierilor, în sensul alinierii corecte a tuturor plăților către fermierii din statele membre. Concret, amendamentul prevede alinierea subvențiilor acordate statelor discriminate, precum România, la nivelul celor din Vest.

Totodată, se cere revizuirea Cadrului Financiar Multianual (CFM) 2021-2027 și luarea în considerare a accelerării procesului de aliniere a sprijinului PAC la media UE, pentru a-i capacita pe fermierii din statele membre în care acest proces nu a fost încă finalizat să facă față provocărilor actuale.

“Amendamentul a trecut în plenară și sper ca, la negocierea cu Consiliul European și Comisia Europeană, să fie păstrat. În acest fel, ar putea crește subvențiile fermierilor români. Evident, acest lucru va depinde și de demersurile pe care le va face guvernul României! Un prim pas a fost însă făcut!”, a precizat eurodeputatul Grapini.

De menționat faptul că europarlamentarul PUSL, susținător fervent al drepturilor fermierilor români, s-a remarcat prin luări de poziție ferme în favoarea acestora, atât în plenul și comisiile Parlamentului European, dar și prin intermediul unor scrisori deschise adresate oficialilor europeni, precum comisarul pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Janusz Wojciechowski. Maria Grapini a cerut insistent creșterea subvențiilor acordate fermierilor români, la nivelul celor din statele dezvoltate ale UE.

Biroul de presă

05/05/2023
01/03/2023

💐1 Martie 🌼 O primăvară minunată!🌺

01/03/2023

O primăvara binecuvântată, plina de pace și bucurie

25/02/2023

Eurodeputatul Maria Grapini taxează dur declarațiile lui Klaus Iohannis pe tema Canalului Bâstroe: Pot declara, fără teamă că greșesc, că România nu are președinte!

Recentele declarații ale președintelui Iohannis în privința scandalului legat de Canalul Bâstroe, prin care acesta le-a recomandat politicienilor de la București să nu se mai inflameze pe marginea acestui subiect și să se ocupe de alte teme pentru că, în acest moment, ucrainenii trebuie sprijiniți, nu certați, a generat revolta europarlamentarului PUSL, Maria Grapini, membru în grupul S&D.

Enumerând eșecurile diplomației de la București și, implicit, ale președintelui Iohannis, cel care conduce politica externă a României, printre care aderarea României la Spațiul Schengen, proiectul de lege care umilește minoritatea română din Ucraina și, acum, reacția șocantă a acestuia, chiar complice, pe tema Canalului Bâstroe, eurodeputatul Grapini precizează, în cadrul unui punct de vedere tranșant că, în aceste condiții, România „nu are președinte!”.
Vă prezentăm, în continuare, punctul de vedere al europarlamentarului PUSL față de luările de poziție (inadmisibile) ale președintelui Iohannis pe tema Canalului Bâstroe.

“Domnule Președinte, treziți-vă!
Am citit, cu stupoare, declarația Președintelui României pe tema canalului Bâstroe și cred că pot declara, fără teamă că greșesc, că România nu are președinte!

După ce, în două mandate, nu a reușit altceva decât să lase “un stat eșuat”- conform spuselor domniei sale - după ce și-a pus mereu “ guvernul meu”, după ce a eșuat în a duce țara în Schengen dar, în același timp, ne îndemna pe un ton superior să nu ne supărăm pe Austria, după ce a lăsat,de izbeliște românii din Ucraina, în stilul care i-a consacrat mandatele, președintele Iohannis a “uitat” să discute cu omologul său și să ceară, tranșant, respectarea drepturilor minorităților. Mai mult, acum ne îndeamnă să nu supărăm Ucraina chiar dacă, de ani de zile, prin acțiunea acesteia la proiectul de a face navigabil canalul Bâstroe, încalcă șapte regulamente și convenții internationale, chiar dacă Ucraina, prin conducerea ei, “a uitat”, la rândul său, să notifice România atunci când intenționa să intervină cu diferite lucrări la Canalul Bâstroe și chiar dacă Delta Dunarii, deși este rezervație UNESCO, este astăzi în pericol în urma lucrărilor Ucrainei la Canalul Bâstroe!!
Până unde mai poate merge neputința și, poate, reaua-credință a politicii externe a României, sub bagheta președintelui Iohannis?

Am deschis larg portile populației refugiate din Ucraina și este normal să ajutăm… Suntem țara care încă acordă ajutoare în bani ucrainenilor care au rămas în România, am discriminat fermierii români lăsând să intre cereale din Ucraina - fără taxe vamale și fără analize fitosanitare - care ar fi trebuit doar să tranziteze țara. Cu toate acestea, cantități semnificative de cereale au rămas în România. În tot acest timp, Președintele Ucrainei și guvernul său ignoră, sfidător, toate regulamentele internaționale si fac ce vor in raport cu România! Este inadmisibil!”.

Biroul de presă

25/02/2023

👉 𝐆𝐫𝐚𝐭̦𝐢𝐞𝐥𝐚 𝐆𝐚𝐯𝐫𝐢𝐥𝐞𝐬𝐜𝐮, 𝐩𝐫𝐞𝐬̦𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐅𝐨𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞 𝐂𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢𝐚𝐥𝐚̆ 𝐏𝐔𝐒𝐋:

“🔴 Invazia criminală a Rusiei în Ucraina este o barbarie intolerabilă.
România are datoria morală și istorică de a rămâne, fermă, alături de partenerii euro-atlantici, în sprijinirea vecinilor aflați în grea suferință.
Această obligatie de onoare nu implică, însă, și sacrificarea demnității noastre.

▶️ Președintele României a făcut, la Varșovia, și câteva declarații cu referire la - să mă exprim corect politic, să nu îl supăr! - “lucrările de dragare făcute pe Canalul Bîstroe, cu deja vizibile efecte negative asupra biosferei Deltei Dunării”

🇷🇴Sunt româncă!
🇷🇴Și nu îmi este rușine să îmi iubesc propria țară și să mi-o doresc să rămână minunată, așa cm ne-a dat-o Dumnezeu, și pentru generațiile care ne vor urma!

🛑În consecință, și eu mă număr printre conaționalii mei care se străduiesc- fiecare cm poate și cm știe!, să ceară ca lucrările pe Bîstroe să înceteze!

‼️Sunt suficiente dovezi că “drenarea” a adâncit canalul de la 3,5 la 7 m și a făcut deja posibilă circulația navelor de mare tonaj.

👍Așteptam de la președintele meu atât: să ne spună că ESTE o situație gravă, de care se va ocupa PERSONAL să o rezolve, cu diplomație, URGENT, în bunele relații pe care dorim să le menținem cu Ucraina!

😡Poziția domnului președinte, însă, m-a dezamăgit profund:
„Am văzut că la noi o serie întreagă de politicieni s-au inflamat fără să verifice ce se întâmplă acolo. Unii politicieni cred că au simțit o ocazie să se profileze un pic mai mult în spațiul public românesc, probabil în vederea alegerilor de anul viitor.”

‼️Ar fi fost bine să aveți dreptate, domnule Președinte!
Dar, din păcate, Delta Dunării deja suferă!”

24/01/2023

Eurodeputatul Maria Grapini, mesaj emoționant cu ocazia Zilei Unirii Principatelor: Este nevoie să ne unim în jurul valorilor, să pledăm în fiecare zi pentru unitatea în fapte și să ne iubim țara!

Europarlamentarul PUSL, Maria Grapini, membru în grupul S&D, a transmis, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor, un mesaj emoționant milioanelor de români din afara și interiorul granițelor țării:
“Sărbătorită în fiecare an, la 24 ianuarie, Unirea Principatelor Române, înfăptuită în 1859, a stat la baza Marii Uniri din 1 decembrie 1918!

Românii trebuie să înțeleagă că sentimentul apartenenței la acest neam și la această istorie este unul sfânt, ce merită sărbătorit de-a pururea, nu doar la aniversări. Trebuie să pledăm în fiecare zi pentru unitatea în fapte.

În contextul general actual, este nevoie să ne consacrăm spiritului românesc, să ne unim în jurul valorilor, să acceptam o scară corectă a valorilor în societate și să ne iubim țara.

Mai mult, dacă simțim cu adevărat românește, trebuie să acționăm în această manieră, să protejăm imaginea țării, să apărăm bogațiile ei și să promovăm valorile României, fie că vorbim de valori culturale, de valori umane sau de valori materiale. Să nu uităm niciodată că țări sunt multe, însă Patria este una!
Alexandru Ioan Cuza a fost un unionist convins, unii politicieni ai vremii nu-i urmează întotdeauna exemplul, noi însă, da! Știu că mulți dintre dumneavoastră înțelegeți importanța consensului civic, știți cât bine face țării o imagine unitară, de pace socială, de înțelegere, dar mai ales de muncă în folosul neamului de care aparții.

La 24 ianuarie, nu trebuie să ne amintim doar de faptul că sărbătorim unirea Moldovei cu Muntenia, ci și de tot ce a înfăptuit și realizat pentru România Alexandru Ioan Cuza, lucruri care sunt importante și în ziua de astăzi și care ar trebui să fie în atenția celor care conduc astăzi România. Sigur, mulți își amintesc de reforma agrară, legea agrară din 1864, când 400.000 de familii de țărani au primit pământ. Prin această decizie, Alexandru Ioan Cuza a desființat, practic, orice formă de feudalism. A făcut, de asemenea, o reformă administrativă, a unit satele, grupându-le în comune, apoi a înființat județele. De la reforma administrativă a lui Alexandru Ioan Cuza, a apărut denumirea de ”județ”. Să nu uităm nici de reforma electorală, prima reforma electorală în urma căreia cetățenii puteau vota.
Extrem de importantă a fost reforma în Justiție. S-au înființat tribunale județene, curțile de apel, curțile de jurați și Curtea de Casație. S-au adoptat codurile penal, civil și comercial, în 1865. Dar ce vreau să amintesc astăzi, într-o zi emoționantă pentru toți românii și în care nu trebuie să fugim de acest cuvânt - ”patriotism”, este că, în această zi, trebuie să vibreze în noi dragostea de țară, patriotismul și mândria că suntem români. Vreau să amintesc și faptul că Alexandru Ioan Cuza a pus un mare accent și pe Educație. A dat, în acest sens, o lege care sancționa părinții ai căror copii nu frecventau școlile, dar nu trebuie uitat nici că a introdus educația gratuită, indiferent de situația socială a copiilor, indiferent din ce familii proveneau aceștia. Iată că, de la Alexandru Ioan Cuza, educația era considerată pilonul important al unei societăți care vrea să se dezvolte, să progreseze. Alexandru Ioan Cuza a făcut multe lucruri curajoase și demne. Poate că acest curaj cu care a adoptat aceste măsuri i-au atras și ura unora… dar trebuie, înainte de toate, să ne amintim de patriotismul și demnitatea cu care a acționat acest mare domnitor al României, înfăptuită prin unirea Moldovei cu Muntenia, la 24 ianuarie 1859.
Lupta pentru dreptate a fost o caracteristică a acestui neam, sacrificiul pentru UNITATE a fost, deseori, suprem. Să nu ne dezamăgim înaintaşii!

La mulți ani, România, la mulți ani, dragi români și să nu uităm că am avut mari domnitori, oameni patrioți, care au realizat România de astăzi. Între ei, Alexandru Ioan Cuza, este o personalitate ce nu trebuie uitată niciodată!

Hai să dăm mână cu mână,
Cei cu inima română,
pentru o Românie frumoasă, unită, stabilă şi puternică!”.

Biroul de presă

24/01/2023

Azi sărbătorim Mica Unire, care trebuie să fie modelul nostru ca unire a fiecăruia dintre noi cu ori și care român, ca astfel să ajungem la Marea Unire - o Românie unită în suflet❤️💛💙
La mulți ani, România!

24/12/2022

Europarlamentarul PUSL, Maria Grapini, mesaj cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun: “Să nu uităm să dăruim celor de lângă noi care au mai puțin!”

Europarlamentarul PUSL, Maria Grapini, a transmis milioanelor de români, din afara și interiorul granițelor țării, un emoționant mesaj cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun:

“Întâmpinarea Nașterii Domnului trebuie întâmpinată cu gând curat, cu bucurie, dar și cu fapte bune! Să nu uităm să dăruim celor de lângă noi care au mai puțin. Cea mai mare bucurie a mea este atunci când pot să dăruiesc!

Cel mai important moment spiritual pentru români, Crăciunul, piatra noastră de temelie creștină, trebuie să ne găsească în reflecție și iertare, în pace și bună înțelegere. E timpul să învățăm ceea ce înaintașii noștri știau atât de bine pentru a putea merge înainte, împăcați cu ei, cu soarta, cu prietenii, dar și cu neprietenii. Iertând și iubind, putem șterge păcatele unei lumi întregi. Ne-a învățat Cel care s-a născut de Crăciun!

Le doresc tuturor românilor să aibă pace sufletească, să aibă puterea de a se bucura și să păstreze acea parte curată din suflet, care ne face să fim mai înțelegători, mai buni, mai iubitori, mai iertători.
Sper să reușim să ne unim cu adevărat, să facem pace unii cu alții, să iubim țara aceasta minunată, să fim împreună, într-un tot sfânt, de nedistrus vreodată!
Trebuie însă ca fiecare dintre noi să fie mai bun, să ne întoarcem cu fața către Dumnezeu și să acționăm cu credință, cu dreptate și cu multă implicare.

Doresc, înca o dată, tuturor românilor, din interiorul și din afara granițelor țării, un Crăciun Fericit, să fiți sănătosi, împreună cu familiile voastre, și să ne auzim cu bine anul viitor. La mulți ani!”.

13/12/2022

𝗣𝗿𝗼𝗽𝘂𝗻𝗲𝗿𝗲𝗮 𝘂𝗺𝗮𝗻𝗶𝘀𝘁𝗮̆ 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘃𝗮 𝗿𝗲𝘀𝗲𝘁𝗮 𝗷𝗼𝗰𝘂𝗹 𝗦𝗰𝗵𝗲𝗻𝗴𝗲𝗻!

🇷🇴 Eurodeputatul român, Maria Grapini, a decis să dea glas revoltei românilor în Parlamentul European, urmare a deciziei abuzive adoptate de Austria și Olanda în chestiunea accederii la spațiul Schengen.

🇪🇺 Astfel, europarlamentarul PUSL a solicitat Ursulei von der Leyen să demareze procedurile de modificare a Tratatului UE, mai exact a prevederilor privind unanimitatea votului, pentru a permite majorității să decidă, așa cm este firesc și democratic.

👉 https://pusl.ro/propunerea-umanista-care-va-reseta-jocul-schengen/

13/12/2022

Maria Grapini, scrisoare deschisă adresată Ursulei von der Leyen. Eurodeputatul PUSL solicită Comisiei Europene să demareze procedurile de modificare a modului de vot în Consiliu și sancționarea Austriei!

Europarlamentarul Partidului Umanist Social Liberal, Maria Grapini, i-a solicitat prin intermediul unei scrisori deschise, președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, demararea de urgență a procedurilor de modificare a modului de vot din Consiliu, privind unanimitatea. De asemenea, Maria Grapini a cerut și sancționarea Austriei pentru blocarea unui Regulament fără temei juridic, în cazul de față, Regulamentul Schengen.

Potrivit eurodeputatului Grapini, este inadmisibil ca un vot al Austriei să anuleze votul celei mai reprezentative instituții europene - Parlamentul European - dar și pe cel al Comisiei Europene, în favoarea admiterii României și Bulgariei în spațiul Schengen.
Mai mult, Maria Grapini susține că votul de blocaj al Austriei a demonstrat că regula de bază a democrației -“majoritatea decide”- este anulată, iar zeci de milioane de cetățeni europeni din state membre care au semnat același tratat sunt discriminați.
În sprijinul afirmațiilor sale, europarlamentarul PUSL i-a reamintit Ursulei von der Leyen că, potrivit articolului 20 din Tratatul UE, cetățenii Uniunii au drepturi și obligații, având printre altele dreptul de liberă circulație și de ședere pe teritoriul statelor membre. De asemenea, la articolul 45, alineatele 1 și 2, se stipulează clar că libera circulație a lucrătorilor este garantată în cadrul Uniunii. Totodată, libera circulație implică eliminarea oricărei discriminări pe motiv de cetățenie între lucrătorii statelor membre, în ceea ce privește încadrarea în muncă, remunerarea și celelalte condiții de muncă, a punctat Maria Grapini.

În opinia europarlamentarului Grapini, singura soluție pentru funcționarea eficientă a UE este renunțarea la unanimitatea în Consiliu, pentru a evita noi situații de blocaj, cauzate de comportamentul discreționar și abuziv al unui stat membru și, implicit, de prejudicii aduse întregii UE, în special pieței interne.
Nu în ultimul rând, eurodeputatul umanist a precizat că UE se află în fața unei fragmentări alarmante a pieței în spațiul Schengen și non-Schengen, iar pierderile economice sunt uriașe nu numai în cazul celor două state respinse neîntemeiat de la aderarea la acest Spațiu. Mai mult, există riscul creșterii euroscepticismului și a neîncrederii în UE, a conchis Maria Grapini.

Vă prezentăm, în continuare, scrisoarea deschisă pe care europarlamentarul Maria Grapini i-a adresat-o președintei Comsiei Europene, Ursula von der Leyen:

În atenția Doamnei Ursula von der LEYEN,

Stimată Doamnă Președinte,

Blocajele frecvente din Consiliu, cauzate de regula unanimității, ridică serioase semne de întrebare asupra funcționării Tratatului UE.
Este inadmisibil ca un vot al Austriei să anuleze votul celei mai reprezentative instituții europene -Parlamentul European- dar și pe cel al Comisiei Europene, în favoarea admiterii României și Bulgariei în spațiul Schengen.
Doamnă președinte, vă solicit inițierea de urgență a procedurii de modificare a prevederii din Tratat privind unanimitatea. Votul de blocaj al Austriei a demonstrat că regula de bază a democrației -“majoritatea decide”- este anulată, iar zeci de milioane de cetățeni europeni din state membre care au semnat același tratat sunt discriminați.

Vă reamintesc că potrivit articolului 20 din Tratatul UE, cetățenii Uniunii au drepturi și obligații, având printre altele dreptul de liberă circulație și de ședere pe teritoriul statelor membre. De asemenea, la articolul 45, alineatele 1 și 2, se stipulează clar că libera circulație a lucrătorilor este garantată în cadrul Uniunii. Totodată, libera circulație implică eliminarea oricărei discriminări pe motiv de cetățenie între lucrătorii statelor membre, în ceea ce privește încadrarea în muncă, remunerarea și celelalte condiții de muncă.
Singura soluție pentru funcționarea eficientă a UE este renunțarea la unanimitatea în Consiliu, pentru a evita noi situații de blocaj, cauzate de comportamentul discreționar și abuziv al unui stat membru și, implicit, de prejudicii aduse întregii UE, în special pieței interne.

Acum, când sărbătorim 30 de ani de la înființarea Pieței interne a UE, ne aflăm în fața unei fragmentări alarmante a pieței în spațiul Schengen și non-Schengen, iar pierderile economice sunt uriașe nu numai în cazul celor două state respinse neîntemeiat de la aderarea la acest Spațiu. Mai mult, există riscul creșterii euroscepticismului și a neîncrederii în UE.

Având în vedere că Parlamentul European nu are drept de inițiativă legislativă, vă solicit, doamnă președinte, să inițiați procedura de modificare a Tratatului, în scopul blocării unor decizii dictatoriale în Consiliu și pentru a stopa scăderea încrederii cetățenilor în UE.

Cu stimă,
Europarlamentar Maria Grapini,
Vicepreședinte al Comisiei pentru piața internă și protecția consumatorului,
Membru al Comisiei pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne

Biroul de presă

06/12/2022

🇷🇴 Avem sub 3% din PIB alocați anual pentru Educație, în ultimii 10 ani. România Educată sună bine doar pe hârtie, dar realitatea este dureroasă.

👏 Împreună, putem construi România de care să fim mândri!
Vino alături de noi!👇

https://pusl.ro/deveniti-membru-oficial/

06/12/2022

📌 Taxa pe soare” este o măsură aberantă, crede Grațiela Gavrilescu, deputat PUSL și președinte al Biroului Executiv al PUSL.

„Ministrul Energiei o comite… din nou!Nimeni nu mai înțelege nimic! Virgil Popescu a decis- de capul lui!- să pună “Taxă pe Soare”. Obligatoriu și imperativ, deși nici UE nu a îndrăznit asta, rezumându-se la sintagma “Statele Membre POT să taxeze”!

https://pusl.ro/gratiela-gavrilescu-presedintele-biroului-executiv-al-pusl-ministrul-energiei-o-comite-din-nou/

01/12/2022

🇷🇴 Ziua Națională a României va fi sărbătorită de PUSL în cadrul unei dezbateri ce își propune să aducă în atenția publică evoluția României în cei 33 de ani trecuți de la Revoluție.

❓ Unde ne aflăm astăzi? Care sunt schimbările fundamentale prin care a trecut societatea noastră? Putem vorbi, cu adevărat, despre un progres sau, din contră, asistăm la un regres al țării noastre?

👉 La eveniment vor participa, în calitate de invitați: Doina Pârcălabu, Eduard Alexandru Scorțar, Cristian Trandafir, Dumitru Preda, Francisc Doboș, Stejărel Olaru, Tudor Vișan Miu și Daniel Ionașcu.

👉 Organizatori: Grațiela Gavrilescu și Steluța Cătăniciu

👉 Moderator: Bogdan Ion Jelea

22/07/2021

https://www.facebook.com/237520453103828/posts/1743099069212618/

COMUNICAT DE PRESĂ - 21.07.2021

Eurodeputatul Maria Grapini, mesaj tranșant la adresa premierului Cîțu: „Ați făcut demersuri, în urma inundațiilor, pentru obținerea unor bani europeni din Fondul European destinat calamităților?”

În contextul în care România este grav afectată de inundații, europarlamentarul PPU (social-liberal), Maria Grapini, îi cere public premierului Cîțu să spună dacă a făcut demersuri pentru obținerea unor bani europeni din Fondul European destinat calamităților!

Potrivit eurodeputatului Grapini, Fondul de solidaritate al Uniunii Europene (FSUE) îi permite UE să susțină financiar un stat membru, o țară care a demarat negocieri de aderare sau o regiune, în caz de catastrofă naturală majoră.

„Oamenii suferă... și-au pierdut, în urma inundațiilor, bunurile acumulate într-o viață de muncă. Mai mult, viața acestora este pusă în pericol. Iar lăsați România fără ajutoarele europene?!”, a precizat, revoltată, Maria Grapini, care a adăugat că multe state membre afectate de inundații s-au grăbit să depună la Comisia Europeană cereri de intervenție a Fondurilor europene speciale (FSUE) pentru că regulamentul spune foarte clar că aceste cereri trebuie depuse în cel mult 12 săptămâni de la producerea primelor pagube.

Mai mult, a punctat europarlamentarul PPU (social-liberal), se cere o estimare a pagubelor totale provocate în mod direct de calamitatea/catastrofa naturală și a impactului asupra populației, economiei și mediului, precum și costurile măsurilor necesare, însoțite de o scurtă descriere a punerii în aplicare a legislației UE privind prevenirea și gestionarea riscurilor de catastrofe naturale!

„Premierul știe aceste lucruri? A făcut cererea către Comisia Europeană? A estimat costurile acestor măsuri? Sau iar vor lua bani celelalte state membre, iar România nu?”, a avertizat Maria Grapini care i-a cerut, în context, premierului Cîțu să precizeze când va trimite cererea la Comisia Europeană și când va informa public în privința estimării pagubelor inundațiilor.

Biroul de Presă al Europarlamentarului Maria Grapini

27/06/2021

Au venit jandarmii și au băut oamenii care strigau de bucurii pentru Mirel Pascu

Videos (show all)

Website