Γιαννακοπουλος Παναγιώτης σύμβουλος ακινήτων Bee Iolkos.

Γιαννακοπουλος Παναγιώτης σύμβουλος ακινήτων Bee Iolkos.

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Γιαννακοπουλος Παναγιώτης σύμβουλος ακινήτων Bee Iolkos., Real Estate, .

Photos from Γιαννακοπουλος Παναγιώτης σύμβουλος ακινήτων Bee Iolkos.'s post 16/12/2021

Διατίθεται προς πώληση εξαιρετικό διαμέρισμα 1ου ορόφου σε περιοχή κέντρο-απόκεντρο της πόλης του Βόλου. Το ακίνητο έχει εμβαδό 76 τ.μ. και διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι, 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα και μπάνιο. Το ακίνητο έχει ανακαινισθεί πρόσφατα όσον αφορά ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις αλλά και τοποθέτηση κουφωμάτων ενώ διαθέτει μπαλκόνι με τέντα στην μπροστά πρόσοψη αλλά και μπαλκόνι στην πίσω πλευρά του που επικοινωνεί με την κουζίνα. Η θέρμανση είναι κεντρική φυσικού αερίου ενώ υπάρχουν και κλιματιστικά. Είναι φρεσκοβαμμένο και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Επιπλέον στην τιμή πώλησης διατίθεται και ανοιχτή θέση στάθμευσης πυλωτής.
Το ακίνητο αποτελεί ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ επιλογή τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και ως επένδυση καθώς ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να αποκομίσει ικανοποιητικό μίσθωμα.

Website