АнтоА Нео Нумерология

АнтоА Нео Нумерология

Нео Нумерология, Психология, Оракулски карти, Женски енергийни практики

14/11/2023

Как работи 9ката в #НеоНумерология

Getting Started 06/11/2023

🔥🔥🔥НАЧАЛО НА ЧЕРЕН НОЕМВРИ С НЕЧУВАНИ ОТСТЪПКИ ОТ АнтоА Нео Нумерология🔥🔥🔥

Представям ви Обучителен курс с Оракул Ленорман -50% от редовната му цена!!!

Не съм пускала досега такава оферта за този курс! Разгледайте подробности като натиснете линка. Офертата е валидна до 30.11.2023

Освен всички бонуси и изненади има и още една много специална бонус награда - тя е само за първите 10 закупили!

Побързайте, за да грабнете всичко и да сте от тези със специалната награда!

С поздрав,
АнтоА☯️

Getting Started ГАДАЕНЕ С КАРТИ ОТ АНТОА- ОБУЧИТЕЛЕН КУРС С КОЛОДА ОРАКУЛ ЛЕНОРМАН

06/11/2023

❗️❗️❗️ЧЕРЕН МЕСЕЦ на страницата АнтоА Нео Нумерология❗️❗️❗️

Приятели, ноември е моят рожден месец, а черното е любимият ми цвят, затова до 30.11. 2023 ще можете да се насладите на една много черна и много привлекателна оферта на една от моите услуги! Такава голяма отстъпка, досега не съм пускала!

Какво според вас ще представя (или какво ви иска да вземете с голяма отстъпка)? Напишете предположенията и желанията си в коментар, а аз в рамките на днешния ден ще обявя какво съм подготвила! Ще открехна леко завесата като кажа, че е нещо, което много харесвате 😉
❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥Стана ли горещо?❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

03/11/2023

Имайте топъл есенен петък, приятели!
Как планирате първия ноемврийски уикенд или първата почивка под енергията на 9ката?
Тя се проявява при всеки по различен начин и е любопитно за мен какво усещате сега, когато отвън “властва” тя! От какво имате нужда?

01/11/2023

Честит Ден На Народните Будители!
Честита вибрация 9 през м. Ноември!

Обвързвах делото на един от първите наши будители и просветители “ История славянобългарска” с архетипа, който стои зад вибрацията на 9 в #НеоНумерология

Знаете, че историята се пише от победителите и точно тази архетипна енергия навлиза с началото на ноември. Тук е Реализаторът на земно ниво, който е натрупал целия опит от предишните архетипи от 1 до 8.

Той избира коя от всички да използва, за да довърши делото си докрай!
Звучи супер, нали? Да, но и 9 има своите подводни камъни, които биха възпрепятствали пътя до целта, както и постигането ѝ.

Искате ли да запиша видео, в което подробно да обясня каква е енергията, която 9 носи със себе си и какво да очакваме в този период???

30/10/2023

Чуден понеделник!

Днес ми върви на плодородни срещи с блондинки и искам да споделя с вас една от тях.

Знаете, че отдавна търся астролог, с когото да направим нещо заедно. Такъв , който да отговаря на конкретни мои изисквания:

- Да има персонален подход

- Да вижда по- дълбоко от повърхността на информацията и да не звучи като прочетено от учебник

- Да гори в това, което прави, да се вижда, че живее през него

- Да е нечовешки добър в прогностика

Е, най- накрая намерих! Даже има и бонус - изключително красива е!
Тя е Nelly Georgieva и с нея заедно ни предстои да сътворим чудеса за вас!

Нумерология, Астрология и Психология в едно!
Как ви звучи? Какво бихте искали да видите от нас?

27/10/2023

Добрите новини и доброто настроение днес ме заливат напук на предстоящото пълнолуние и лунно затъмнение!

Когато ме питате Как издържаш на това напрежение? Ето с такива съобщения се издържа много лесно! Моето лично удовлетворение е в усмихнатите лица на хората, с които работя! 💖

Кеф! Ама голям кеф!

26/10/2023

Честит да е Димитър!

Димитър е едно от най-високо вибрационните имена според Нумерологията си! То носи силата на Реализатора, на този, който постига целите - за себе си, но и за общото!
Строго и сериозно име, което притежава голяма и фина емоционалност в дълбочина! Поема по собствен път и се радва на подкрепа свише!

Да са здрави всички именици и да реализират потенциала в името си във високото проявление!

Наздраве!

#АнтоА #неонумерология #РеализирайПотенциалаСи #ЕнергиятаНаЧислата #осъзнаване #личностноразвитие #себепознание #НумерологиявИмето

24/10/2023

Аз получавам

8 в #неонумерология се свързва с получаването, с даровете на вселената към нас. На думи звучи прекрасно, но в действителност не всеки умее да разполага с тази сила на 8мицата. Използвам думата умее, не случайно, защото и да можеш да взимаш се изисква умение, няма как да бъде резултат на случайност. Това умение се заучава още в ранната детска възраст и на него ни учи майката!

Майката е тази, която учи детето да получава в живота си през безусловната любов, която тя изпитва и отдава към него. Безусловна е, защото майката те обича точно такъв/такава каквато си. (Дори и в тази любов има лека доза условност, защото си все пак Нейното дете. Но това е любовта, която най- много се доближава до безусловната). Тя дава любовта си, независимо от… независимо от това какви избори правиш в живота си. Тя дава любовта си, въпреки че… въпреки че не си оправдал/а очакванията. Това е здравата любов от майка към дете. Тя те учи да получаваш в живота си всички негови дарове, само защото си ти и си само човек, само защото си жив/а. Имаш правото да бъдеш в изобилие във всички негови прояви.

Да се върнем отново в често суровата реалност, където не винаги тази любов е здрава и вярването, че имаш правото да взимаш от живота, само защото живееш е заменено с въпросите - Мога ли да си позволя? А заслужавам ли да го получа? Какво трябва да направя, за да го имам?
Аз достоен/на ли съм, за да го желая изобщо?

Този модел на поведение се затвърждава с годините и по аналогичен начин една жена започва да се чувства неудобно, когато получава комплименти от мъже, когато мъж изяви желание да плати обяда ( ама как така? От мен после какво ще се иска?), когато мъж ѝ направи подарък без повод ( отказвам, не искам да съм му длъжна), когато предложи помощ (не, и сама мога да се оправям), когато мъж ѝ подари цветя (ама, нямаше нужда)… Безброй са примерите, които мога да дам и все показват неумението на жената да получава, да партнира здраво в отношенията, да балансира един от основните вселенски закони за взимане и даване.

Тази вечер в онлайн дамски клуб “Разкодирай тайната на женската мощ” имаме практика на точно тази тема: “Аз заслужавам - Аз получавам” и ако темата ти клика - заповядай, пиши ми тук:
m.me/antoanumerologia

Осигурена е защитена и силно подкрепяща среда за теб, твоите преживявания и осъзнавания!

С поздрав,
АнтоА☯️

23/10/2023

Добре, че не съм зазимила летните рокли!
“Септември ще бъде май” важи и за октомври🤣

Как възприемате времето през призмата на случващото се около вас? Дали някой/ нещо, към което сме охладнели, се опитва да стопи леда в нас или точно обратното - на нас не ни се иска да усетим студ и не ни се иска да пуснем топлината, която е време да си отиде? 🤔

22/10/2023

Добро утро в неделя!
Ние сме на палачинки (това не са нашите, но приличат 😃 сетих се да снимам, след като вече бяха изядени 🤣)
Имаме програма - ще събираме листа в гората (семеен есенен проект в градината на Радоил) и разбира се, в 17:00 започваме с вас “Моите женски образи в любовта”.

Как започна вашата неделя и какво планирате?

21/10/2023

Как сте в този топъл есенен ден?
Тъгувате ли по отишлото си лято или пък се радвате на цветовете, които есента ни предоставя?

Нали сме на темата за любовта и си мисля за сезоните в нея. На принципа на архетипите и сезоните намират своя смисъл в любовните отношения. Споделете как виждате вие любовта в различните сезони! Каква е според вас есенната любов, а лятната или пък пролетната? Замисляли ли сте се досега над това?

Ако искате да навлезете в повече дълбочина по темата с любовта, заповядайте в онлайн женската практика утре (22.10 от 17:00) “ Моите женски образи в любовта”

Ще работим подробно с два образа в контекста на любовта - персоната(маската) и сянката (по Юнг)

С няколко думи: Персоната е образът, към който се стремим в обществото (това, което ни се иска да сме). Сянката е образът, който отричаме и не приемаме (това, което не ни се иска да сме).

Повече не разкривам, нека има и изненада за участниците! Заповядайте да преплетем тези образи в любовта! Останаха само 3 свободни места, пишете ми, ако искате някое от тях за себе си!
m.me/antoanumerologia

С поздрав,
АнтоА☯️

20/10/2023

Фокусът в любовта

Той просто е такъв! Не иска да се промени!
Той не се сеща! Не ме разбира!
Той избягва да говори с мен, само като чуе и бяга…
Той ме има за даденост!
Той никога няма да направи това!

Когато в любовта сме фокусирани да променим мислите и действията на другия, да “поправим” неговото поведение, да го научим “как се прави”, тогава сме обречени на провал в любовта. Много от нас имаме този горчив опит, в който сме били в ролята на майки, учителки, жертви или пък спасителки и т.н. Когато от нас се иска да бъдем само и единствено жени! А и на мъжете до себе си не можем да бъдем нищо друго, освен жени! За всички други роли си има просто други хора!

Много, обаче продължават да трупат същия горчив опит, дават си сметка, че нещо не е наред, но не знаят какво да предприемат и се чувстват объркани.

“Моите женски образи в любовта” е една женска практика, в която фокусът ти ще попадне върху теб, а не върху него. По този начин ще видиш своите ролеви модели, които упражняваш в любовните взаимоотношения. Ще разбереш доколко те са печеливши и доколко губещи за теб. Ще имаш нова отправна точка в любовта и партнирането, нова перспектива за благополучни отношения. Ще откриеш своя смисъл в пълноценната връзка и пълноценното партниране, извън общоприетото и установеното като норма. Ще видиш себе си в любовта с нови очи, а защо не и партньора?!

Запиши се в онлайн практиката, за да получиш яснотата, от която имаш нужда!

Кога: 22.10 от 17:00 до 19:00
Къде: zoom (не се предоставя запис на практиката)
Цена: 55лв

За подробности и записвания:
m.me/antoanumerologia

*местата са ограничени

18/10/2023

По темата за женските образи в любовта…

Според вас кои са най-често срещаните предразсъдъци на жените в контекста на любовта?🤔

Снимка: интернет

17/10/2023

Моите женски образи в любовта

Любовта е една от приоритетните теми в живота на много хора и често въпросите, на които отговарям са свързани с нея. Разбира се, тя има своите различни прояви - любовта към родителите, към децата, към приятелите, към природата, към себе си, към животните, но в този период ми се иска да обърна специално внимание на любовта към интимния партньор.

Иска ми се да “раздробим” на малки части любовните взаимоотношения , например частта с любовта, която даваме, частта с любовта, която получаваме, частта с любовта, която ни се иска да получим, частта с любовта, която другите изискват от нас.

За много от нас тези “сметки” изглеждат сложно и затормозяващо. Нека опростим нещата. Много по-лесно би било, ако си представим, че любовта е просто един филм с две главни роли - едната, от които е нашата. И тук идва основният въпрос: С какво ще напълним образа на нашия главен герой? Какви ще бъдат неговите характеристики? Какви роли ще играе в любовта? А какво ще отрича? Какво ще се опитва да съгради и какво ще се бори да разруши?

Може би ще се изненадате, но отговорите на тези въпроси, идващи от съзнателния ви ум, няма да ви свършат никаква работа, особено ако искате да подобрите отношенията си в любовта или пък искате да си обясните конкретно ваше или на партньора ви поведение…

С помощта на МАК игра (метафорична асоциативна игра) вие ще достигнете до подсъзнателните модели, които упражнявате в любовта и ще може да отговорите на конкретни свои въпроси. Чрез метафората във вид на игра ще имате възможността да изясните чистия си образ в любовта. Ще се откроят ясно няколко роли, които несъзнателно играете - ролята, в която се представяте и поддържате в света, ролята, която отричате и най-накрая за десерт - ролята на вашата автентичност в любовта - Кои сте вие в любовта, извън клишетата и нормите!?

Ако темата за любовта е важна за теб в настоящия момент, те каня да се включиш в МАК играта - “Моите женски образи в любовта”!

Кога: 22.10.2023 - 17:00-19:00 ( продължителност 2 часа)
Къде: Zoom ( няма да има запис)
Цена: 55 лв.
Записване и плащане: m.me/antoanumerologia

*местата са ограничени

13/10/2023

Петък 13
Фатален или не съвсем

Безброй легенди, истории са се разказвали и продължават за Петък 13ти. Някои считат тази "фатална" комбинация за суеверие и определено избягват да предприемат множество действия в този ден. От психологическа гледна точка това е случайност, която предизвиква абсолютно ненужна тревожност в хората. Исторически събития успяват да обосноват, донякъде, мистичния страх, който събужда Петък 13ти.
Съвременна парадигма разглежда този казус по следния начин : от гледна точка на необятната сила на мисълта, хората, които са склонни да отдават негативен смисъл на Петък 13 и имат предвателна отрицателна нагласа, са по-склонни да привлекат и събития от същия характер. Те имат убеждението, че тази дата им носи лош късмет и в действителност по-голямата част от тези хора получават точно това като резултат. И, разбира се обратното : хората с позитивна нагласа и възприемане, че в този ден ще се случи нещо хубаво за тях, до голяма степен се радват на такъв завършек.

Символът на Петък 13ти е черната котка. Котката е много силно духовно животно и е почитана като свещена в няколко култури. Самата тя носи мистичност и всява страхопочитание. Изряваща женската творяща енергия котката се свързва с магията, луната, водата и всичко асоцииращо женското начало. А черният ѝ цвят говори за сила - мощ, мъдрост, увереност и себелюбие.

В Нумерологията 13 представлява прехода от един към друг свят. 13 е числото, което обяснява цикъла живот - смърт - живот. Това е една от причините голяма част от класиците да го разглеждат като кармично число. Втората - по-често спрягана е редукцията до 4, където стои миналото, нашите предци, родовата памет и кармическите дългове на корена.
Аз ще посоча в допълнение и друго важно четене на 13 - това е пълната себеизява, материализираната, която остава след теб. Личен твой подпис, за който ще говорят тези след теб. Есенцията от личността, личните потребности изпъкват при всички, родени на 13ти. Ярки образи, отличителни и запомнящи се с нещо конкретно са всички, притежаващи личната сила 13.

Карта номер 13 в Оракул Ленорман е детето! Не е ли отново новото начало, свежата и бодра енергия, на която предстои да се разраства. Усещате ли чистотата, която прозира зад тази карта?
А какво е 13 в Таро? Смъртта! Карта или архетип, който показва необходимостта от трансформация. Намираш се в етап в който е живително за теб да позволиш на нещо да умре. Да го пуснеш, за да се зароди новата сила, да дойде новото време, новият живот - младото. Старото по естествен път си отива, позволи му! И ще се преродиш!

Каква е вашата лична интерпретация на Петък 13ти? С какво свързвате този ден?

С поздрав,
©️АнтоА ☯️

#АнтоА #неонумерология #РеализирайПотенциалаСи #ЕнергиятаНаЧислата #Петък13

12/10/2023

За подробности относно практиката “Моите женски образи в любовта” пишете тук => m.me/antoanumerologia

10/10/2023

8мицата и совата

Тъй като 8 не е сред земните числа следва да отъждествим архетипа на това число с проява от по-високо и дали пряко или косвено, място до 8мицата намира совата.

Совата като духовно животно носи мъдрост и разкрива мистиката около магията. Тя е пазителят на библиотеката и може да осигури достъп до личните записи. Заемайки този висок духовен пост, совата е един от най-добрите вестители на послания от Вселената. Нейната сила е през нощта и именно в тъмнина погледът ѝ е най-остър. Тя изобличава истината, дори когато външно е добре прикрита. Достига до дълбоката същност, благодарение на увереността и проницателността си. Не може да бъде измамена или излъгана, защото е олицетворение на абсолютната истина.
Присъствието на совата дава знак, че всичко, което се случва в момента е за Ваше добро.
Често появата ѝ се разчита като предвестител на смъртта и това буди страхопочитание към духовното животно. Вникването в смисъла на цикъла живот-смърт доказва мъдростта на совата и ни води към търсенето на истина, така тя убива илюзията и прави пътя ни автентичен и истински.

Как възприемате совата?
Кое е Вашето духовно животно?

С поздрав,
АнтоА ☯️

05/10/2023
04/10/2023

Позволи си да получиш - 8 в Нео Нумерологията

Имам чувството, че нямам късмет, че мечтите ми са прекалено нереални и трудно постижими. Аз знам, че не са, но стоят в имагинерния ми свят и е трудно да им повярвам понякога. Все пак имам надежда, че "някога" ще стане всичко, както искам и "моето" ще дойде при мен...

Случвало ли ти се е да си в сходна на горната ситуация?
Сигурна съм, че да!
Ще ти кажа, че има мечти, които са далечни от нас, спрямо настоящия момент. Да, те изискват постоянство и правилно планиране, за да се скъсява дистанцията и да стават все по-възможни. Но дори и те, като всяко ново нещо в живота ни изискват пространство! Ако в един ресторант всички места са заети, за да влязат нови клиенти, някои от старите трябва да си тръгнат!
На същия принцип работят и желанията. За да дойде "твоето" при теб е необходимо да го настаниш на свободно място. И тук е първият важен момент, в който да се обърнеш към себе си и да си зададеш въпроса: "Какво не пускам? Кое в живота ми е на последни издихания, а аз съм се вкопчила в него и не го оставям да си тръгне?"
Ние жените сме сантиментални същества и често изпитваме носталгия към неща, в които отдавна няма живот. Тази привързаност ни прави слепци за новия живот и ни вкарва в порочен кръг, в който хем страдаме за " смъртта" и отказваме да я приемем, хем не се обръщаме към свежото и жизненото и отричаме късмета си.
8 в Нео Нумерологията изповядва, че това, което е за теб ще дойде, само ако пуснеш това, което не е!
Идва и вторият важен момент с получаването - да поемеш отговорността на желанието и да го приемеш. Много искат, а не протягат ръка да го вземат! Та, същината не е само в това как да поискаш, а и да протегнеш ръце да си го вземеш!

Колко пъти си помисли : "Аз не заслужавам"?
Поне веднъж казвала ли си : "това на мен не може да ми се случи, прекалено е хубаво"?
Думата "заслуга" е свързана с 8мицата в нейната висока проява. "служенето" се отплаща с дарове. Но, ако ти имаш убеждения, спрямо твоите "заслуги" и това, което правиш, никога не е достатъчно - блокираш тези дарове да дойдат при теб, а това би могло да ти доведе негативни емоционални състояния и да започнеш да "раздаваш справедливост", което определено е ниска проява.

Ако си решена да освободиш място за новото, да пречупиш тези схващания и да достигнеш до "твоето", те каня в дамски клуб "Разкодиране на тайната на женската мощ", в който практически ще работим за случването на желаната реалност, тази която е дълбокото желание на душата ти.
Време е да промениш начина на мислене и да предприемеш действия, които да те отведат до нея! Пий от собствения извор на знание и разкрий тайнството на Своята Автентична Женска Същност!

За повече подробности, можеш да пишеш тук: m.me/antoanumerologia

#АнтоА #НеоНумерология #РеализирайПотенциалаСи #осъзнаване #личностноразвитие #себепознание #ЖенскаМощ #АвтентичнотоАз

03/10/2023

Благодаря на себе си, че се отдадох на собствените си преживявания!

Обикновено съм от другата страна, в срещите с вас, в лични консултации, семинари и т.н. съм “стълб” за отсрещния, подкрепа по пътя. След като преминах от другата страна и си позволих да преживявам себе си, отцепена от реалността (за кратко 😁), си дадох сметка, че съм зажадняла за подобни моменти със себе си - да почувствам собствените си сълзи, да усетя вътрешния си огън и да му позволя да се разпали, да осъзная какво стои зад конкретно поведение или действие, да живея за няколко часа в сянката си, да се предизвикам и да пречупя установеното…

И не ме разбирайте погрешно, ежедневно давам на себе си, но съвсем друго е, когато го направиш в друга обстановка, извън ежедневието си, интензивно преживяване на себе си за няколко дни! Залипсваха ми женските лагери през 2022ра и най- вече интензитета на случванията! Залипсваха ми променените ви лица в последния ден.

Планирам високо интензивни събития в 2024
И темите около, които се въртя са няколко. Имате шанс да повлияете на избора ми като напишете в коментар коя е вашата тема, по която искате интензивно да работите! Бъдете смели, защото вече сме в 8мица, а тя е тук, за да ни даде това, което желаем. 😉

29/09/2023

ПредУсещам, ПредЧувствам

Спомняте ли си, когато писах за интуицията?
Един от лесните начини, по които може да я познаете е, когато изключите мислите. Някои ще кажат: “ на мен ми идва като мисъл”. Да, ама не. Чували сте “предчувствам”, “предусещам”, “имам чувството, че…”
Интуицията е знание, не просто мисъл. Така, както знаете, че ви е страх, когато усетите това чувство вътре в себе си. Вие го знаете, не го мислите! Не разсъждавате дали ви е страх или не, чувствате го!

Ето един пример за НеИнтуиция: много силно желаете нещо. Например да празнувате рождения си ден на някой екзотичен остров. Толкова силно го желаете, че постоянно мислите за това, представяте си го, и в един момент си казвате: “ Ето, постоянно мисля за този остров, интуицията ми подсказва, че трябва да отида!” Нищо подобно! Желанията ни често са продукт на егото, а то няма нищо общо с интуицията, за наше голямо съжаление 😊

Та, в този случай бихте могли да си зададете въпроса: “ Това ли е най- доброто за мен тук и сега, в настоящия момент”? И се опитайте да не разсъждавате, а почувствайте отговора! Той ще дойде от вас, от вашия интуитивен вътрешен говорител!

С поздрав,
АнтоА☯️

27/09/2023

Когато тръгнеш към някого с душата си, а той те срещне с разума, пътищата ви ще се разминат.

Когато тръгнеш към някого с душата си, а той те вижда само с тялото, не след дълго пътищата ви ще се разделят.

И това не винаги означава, че отсреща не е Той - онзи, отреденият за теб.

Издигайки търпението и вярата в самия път, идва времето, когато душа срещу душа застава и редом по пътя си вървят!

С любов,
АнтоА☯️

23/09/2023

Морето в края на септември!

Спокойно и разказващо безброй истории…

22/09/2023

Пред дилема съм, помагайте!
Две коренно различни книги и коя да избера???
Приемам всякакви отзиви и съвети и благодаря за тях!

Време за четене! Йееее🤓

21/09/2023

Отново на път, време за почивка и предстоящо паметно събитие - всичко по устав на 7мицата! Взела съм си даже и книга!

#нямакводасеобърка

19/09/2023

На тема Интуиция сме този месец и работа с нея, затова бързам да покажа и тук новата си придобивка - нови МАК карти.

Знам, че са любими на много от вас, на мен също и много добре се получава работата с тях, когато сме обзети от тревожност, натрапливости, не намираме правилните избори за момента или изпитваме трудност да се свържем със собствения си ресурс.

Това тесте се оказа моят фаворит за ресурсни карти, нека видим как ще проработят за вас ☺️

Указанието е много просто:
1. Изберете една от двете карти и посочете силните и слабите страни, които виждате в картата.

Нетърпелива съм да промета в коментарите вашите резултати! 🍀

15/09/2023

“Който учи, ще сполучи”!

На добър час на всички малки и големи търсачи на знание!

Спорна нова учебна година!

Снимка: интернет

14/09/2023

Божествената 7мица

Дами, продължавам да говоря за Женската Мощ и днес отново ще докажа това чрез Силата на Числата в Нео Нумерологията и по-конкретно - 7мица.
7 се смята за Сакрално Число и много са примерите за това - за 7 дни се счита, че е създаден света, 7 са дните от седмицата, споменават се първите 7 години от раждането и др. 7 е важно Число в Сакралната Геометрия и участва в принципа на Сътворението. През 7 Духът навлиза в нас и ни прави не само материални същества!
Много от нас търсят Бог тук на Земята и не осъзнават, че той е навсякъде сред нас и вътре в нас. Създателят със своето земно проявление е това, което ние наричаме Природа! Затова, за да проявяваме високо своята 7мица е важно да познаваме Вселенските закони и да бъдем в синхрон с тях. Нарушаваме ли ги, 7мицата ни изчезва, независимо дали я имаме в нашата карта, дали е личната ни сила или път на живота!

Може би вече се досетихте, че през 7 говоря за тази Женска Сила, която оставя мъжете безмълвни, а именно Интуицията. Колко пъти сте си казвали : "Знаех си, че така ще стане!" или "предусещах, че има нещо.."
Тук Ви питам колко често се доверявате на този вътрешен глас? И знаете ли как да разграничите Интуицията от Желанието? Искате ли да научите как става? Пишете ми в коментар!

Поздрав,
АнтоА☯️

12/09/2023

В очакване на първата среща за септември в дамски клуб “Разкодирай тайната на женската мощ” ииии ново тесте МАК карти.

Искате ли да го покажа и тук и да поработим с него???

11/09/2023

Как да се справим с предизвикателния Септемри и 7мица в #НеоНумерология

Насоки за практики

09/09/2023

Време да се довериш на Интуицията

Когато сме в 7мица надделява интуицията пред разума. Всички анализаторски умения, премисляния и пресмятания на база предишен опит остават встрани. Вътрешният глас, с който говори автентентичната ни мъдра старица взима превес и ни учи да правим избори като се доверим на вътрешните си усещания.

Много от вас ми споделят, че интуицията е “останала някъде по пътя” и много отдавна не се е мяркала.

Ето един от любимите ми начини да я поканим отново: МАК карти

Бърза игра с Метафоричните асоциативни карти за всички!

1. Избери карта, която най- силно те притегля в момента към себе си (отляво надясно - 1, 2 или 3)
2. Опиши какво виждаш на картата и какви мисли и чувства събужда това в теб
3. Определи дали това е близка до състоянието ти в момента карта или желателна в бъдеще
4. Сподели в коментар

Игровият формат на задачата прави всичко толкова лесно… Хайде да играем! И аз ще се включа, но по-късно, за да не влияя на усещанията ви!

Хубава събота и неделя,
АнтоА☯️

08/09/2023

Dolce far niente

Изкуството да не правиш нищо и да усещаш сладостта от това!

Италианците имат този израз- метафора за насладата на настоящия момент, удоволствието от почивката. Сигурна съм, че са го измислили под влияние на 7мица 😂

Има много смисъл и мъдрост в това, но аз все още се уча, ставам все по- добра, още малко ми трябва да стигна до мастър 😂

Вие умеете ли да почивате?

07/09/2023

7мицата в #НеоНумерология

Какво да очакваме през септември

05/09/2023

Така щях да изглеждам на плажа днес, ако изобщо имаше възможност да се добера до него! 🤣🤣🤣

7мицата лично ми казва: Почивай си! Ето ти това кофти време, за да се наспиш един път в тоз живот! 😉

Какво е настроението днес при вас?

02/09/2023

Без грим и на път!
Нямам търпение да се слея с морето!
Това е моят гарантиран начин за истинска почивка!

7мицата ни напомня за необходимостта от качествената почивка - пълното изключване на ума (който може 😁)
Кой е вашият начин? Как най- добре си почивате?

Щастлива събота и неделя на всички,
АнтоА☯️

01/09/2023

#ПетъкПоЖенски с АнтоА

Послания за новия месец с вибрация 7

30/08/2023

Освобождавам се от…

Пълнолуние в Риби и последен ден под вибрацията на 6тица ни подсказват потребността да се освободим от натрупани тежести, мечти, очаквания, изисквания. - от всичко, което подсъзнателно представлява тежест за нас.

Пълнолунната енергия в последния знак от зодиака, както и последният ден на 6тица (последното материално число) говорят за солиден натрупан опит, изразходен ресурс, голямо количество употребена енергия и време за сбогуване със земното, плътното, физическото.

Предстои навлизане в невидимия, космичен свят в лицето на 7мица. Тогава се отваря една друга врата - на необяснимото знание, което се превръща в твой силен радар за истина. Тя те учи на изкуство - на изкуството да се довериш на вътрешния си глас, да допуснеш, че привидно невъзможното, всъщност е възможно и да откриеш онази неподозирана сила в себе си да случиш чудо!

А какво е чудото? Дума от физическия свят, която говори за нещо случило се по необясним начин, извън земните закони.
За Вселената чудеса не съществуват! Тя ги възприема като нещо нормално за нейните възможности.

За да навлезем плавно в новата енергия, ни е необходимо да скъсаме връзката с нещо земно. Призовавам ви сега да направите този избор за себе си и да се освободите от едно единствено нещо, което ви държи в границите на материята!
Начало ще дам аз и вярвам, че ще ме последвате в коментар!

Освобождавам се от…

29/08/2023

Време за себе си = Грижа за себе си

В последните дни на 6тица (най-тегавите дни🥴) ще напомня за важността да отдаваме грижа себе си! Ей сега, в тези “тъмни дни”, когато всеки нещо иска от нас, всеки за нещо е недоволен, всеки иска вниманието върху себе си, точно тогава аз ще ви кажа да се погрижите за себе си! Защото е важно! Защото сте си ценни и сте си на първо място! Преди съпруга, преди децата, преди родителите, преди работата, преди приятелките!

Дайте си това време и внимание, защото ако вие не го направите за себе си и другите няма да го направят за вас! Помнете, че може да приказвате колкото си искате колко много се обичате, но думите ще олекнат, ако не са добре подплътени от действия в тази посока!

Ей така, за лека нощ! 😉
Оттеглям се ( в грижата за себе си)

АнтоА☯️

29/08/2023

Не искам повече слаби мъже

На фокус днес са вашите истории, защо са важни ли? Защото това е вашата реалност, вашата отправна точка за промяна и това е вашият стимул за осъзнатост по пътя на живота ви! И понеже сме на финала на 6тица, се досетих да ви припомня историята на една дама…

В началото на срещите ни К. ми казваше:
"О, не. Изморих се. Сама ми е добре. Не искам повече разочарования, не искам повече слаби мъже, не искам повече да се доказвам. Вече се примирих, че никой не може да ми даде това, което аз мога да дам и по-добре ми е сама. И сама мога да отглеждам децата си, не ми трябва никой! "

Какъв беше моят отговор ли?
Да, К. има наситен опит с житейски преживявания, много уроци, натрупани осъзнавания, много взети важни решения по пътя... И никак не се справяше зле - работеше усърдно, грижеше се сама за децата си, справяше се с живота като едно "мъжко борбено момиче", както казвал навремето баща ѝ.

Аз казах само това : "Добре, слушах много внимателно и добре разбрах КАКВО ТИ НЕ ИСКАШ, нито думичка не чух за това какво искаш? Последва дълго мълчание...

Промяната на фокуса беше началото на промяната! К. много добре знаеше какво не иска, но трудно можеше да назове какво всъщност иска от живота.

Мислите, че е лесно ли? Просто опитайте! Напишете на един лист какво желаете да случите и смятате, че разполагате със силата да го постигнете!

Жената е свикнала да раздава от силата си, оставя по нещо от себе си при бившия партньор, старата работа, приятелката, която я предаде, раздава постоянно на децата, на родителите си...докато идва момент, в който казва: "Аз нямам повече сили! Не искам!"

Това, което забравя, обаче след като си тръгне от място, което вече не е нейно, е да се събере! Да събере всички парчета от себе си, които е раздавала на другите. Това ѝ е нужно, за да може да се завърне отново - любяща, приемаща, автентична и в силата си за това, което ще осмисли нейния път и на никого другиго!

С любов,
АнтоА☯️

Videos (show all)

9 в #НеоНумерология
Какво прави любовта с хората
8 в #НеоНумерология и какво ни очаква в месец Октомври
Така де…🤭
Как да се справим с предизвикателния Септемри и 7мица в #НеоНумерологияНасоки за практики
7мицата в #НеоНумерологияКакво да очакваме през септември
#ПетъкПоЖенски с АнтоА Послания за новия месец с вибрация 7
Нумерологична прогноза - краят на 6-тицата #антоанумерология #Прогноза
#ПетъкПоЖенски с АнтоАКак да имаме чисти взаимоотношения?#НеоНумерология #ОракулскиКарти
Свободата през установяването на лични граници #жена #взаимоотношения #връзки #неонумерология #АнтоА
#ПетъкПоЖенски с АнтоАКои са причините да не ти се случват нещата, които желаеш?#неонумерология
#ПетъкПоЖенски с АнтоАТема: Ролята на жертва

Website