Suflet in Fapte

Suflet in Fapte

Dezvoltare personală

07/05/2022
29/11/2021

🔔Grup de suport ”DeStres &Relax”✅❗
Pandemia ne face să ne simțim ca și cm am călători pe un drum necunoscut și anevoios. Alătură-te grupului nostru pentru a-ți ușura această călătorie.
✅Schimbări create de pandemie:
- singurătatea și izolarea;
- trecerea prin boală și uneori sechelele rămase după îmbolnăvire;
- anxietatea și frica;
- pierderi generate de pandemie sau de boală;
- pierderi materiale generate de pandemie;
- probleme relaționale.
✅De ce să te înscrii
- pentru că vrei să ai alături oameni care înțeleg prin ce treci și tu;
- pentru că îți dorești să vorbești cu un specialist care să te ajute să gestionezi stresul, anxietatea, temerile și să ajungi la drumul către revenire;
- pentru că observând, ascultând și schimbând perspectiva poți face schimbări majore în viața ta, făcând-o mai bună.
✅Ce presupune participarea
-accesul într-un grup pe WhatsApp, activ tot timpul;
-3 sesiuni săptămânale pe zoom, cu o tematica de autocunoaștere (stabilită și anunțată în prealabil) și tehnici de relaxare și destresare, cu durata de aproximativ o oră;
-maxim 8-10 locuri;
- investiția ta este 50 de lei/întâlnire.
Recomandarea mea este abonamentul de 500 de lei pentru 12 ședințe în care este inclusă o ședință one to one.
👉Dacă vrei să cunoști oameni faini ca tine și să îți clădești un nou grup de prieteni, scrie-mi pe WhatsApp: 0741053838

10/10/2021

Nu ignorați prezența stresului, atâtea din efectele lui ne supără și de multe ori doar nu știm care este cauza neplăcerilor cu care ne confruntăm.
Pe lângă multitudinea de reacții fizice, avem și reactiile psihologice la stres, care pot fi:
1. Furia/agresivitatea. Aceste reactii apar atunci cand efortul unei persoane de a realiza un anumit scop este blocat. In acest caz se induce o tendinta agresiva care motiveaza comportamentul individului, de a leza obiectul sau persoana care a provocat frustrarea.
2. Apatia/depresia. “Teoria neputintei invatate” apare atunci cand raspunsul individului la frustrare, determina instalarea apatiei, retragerea, incapacitatea acestuia de a se opune si expunerea pasiva la evenimente dificile. Pe masura ce se adanceste, apatia poate duce la instalarea depresiei.
3. Deteriorarea cognitiva. Pe langa reactiile emotionale care insotesc expunerea la stres, se observa la unii indivizi: dificultati de concentrare; dificultati de a-si ordona gandurile logic; performante intelectuale deteriorate; distragere facila a atentiei; neadaptare la situatii, raspunsuri “sablon”, lipsa totala a creativitatii.
4. Anxietatea. Anxietatea este cel mai frecvent raspuns la un stresor; este definita ca fiind emotia neplacuta caracterizata prin “neliniste”, “tensiune” si “teama”, sau “starea afectivă, vagă, difuză, de nelinişte, de apăsare, tensiune, îngrijorare şi teamă nemotivată”, care induce individului, un disconfort psihic.
Manifestările anxietăţii sunt de natură subiectivă: sentimentul de neajutorare (neputinţă), nesiguranţa, lipsa de energie faţă de factorii externi care apar ca exageraţi sau ameninţători, teama difuză faţă de un pericol real sau imaginar, anticiparea unui insucces.

PS: dacă vă interesează subiectul ”STRES”, cm putem să ne destresăm și să ne relaxăm, să anihilăm efectele stresului asupra organismului nostru, adăugați-vă grupului👇
https://www.facebook.com/groups/674938315920856

30/08/2021

Bun! Punct și de la capăt, adică vacanța a luat sfârșit și începe o altă etapă, o altă plăcere și bucurie. Munca mea, pentru mine asta este, plăcere și bucurie. Nu știu de ce și cum, dar întotdeauna în vacanță ideile noi îmi inundă creierul, energia bubuie, sufletul mi-e plin de bucurie și abia aștept să încep. De fapt știu, asta a însemnat să-mi odihnesc și să-mi bucur sufletul cu mici plăceri, să mă relaxez.
Dacă sunteți interesați ce și cm puteți să faceți să vă simțiți bine, haideți să ne vedem online duminică înspre seară, la ora 19:00, 2 ore. Vă voi spune câteva lucruri despre stres, de ce ar fi bine să nu-l ignorăm, cm ne afectează. Mai apoi vă voi arăta câteva tehnici de relaxare și destresare, de asemenea câteva tehnici care ne ajută să anihilăm efectele devastaoare ale stresului asupra organismului. Mai apoi vă voi răspunde la întrebări.
Sunt 10 locuri, aici vă ocupați unul dacă sunteți interesați 👇
https://docs.google.com/.../1CZF6nlt7T4mWz2pYHb9Bzmj.../edit

28/08/2021

Burnout-ul este un sindrom psihologic care apare ca un răspuns prelungit la factorii de stres cronici interpersonali, în mod special, de la locul de munca.
Este definit de Organizația Mondială pentru Sănătate ca ”fenomen ocupațional, fiind un sindrom rezultat dintr-un stres cronic la locul de muncă care nu a fost bine gestionat”. Nu e inclus pe lista afecțiunilor medicale, deși nu cred că mai durează mult. A fost inclus în 2019, dar intră în vigoare din 2022 – poate până atunci avem norocul să intre la afecțiuni medicale care afectează sănătatea mentală.

Nu vă neglijați sănătatea, luați măsuri de gestionare a stresului, practicați tehnici de destresare. Prevenția sau tratarea primelor simptome cauzate de stres sunt calea sigura spre o funcționalitate ideală, primul pas care se cere făcut pentru a ne afla în stare de bine. Fără asta nu putem vorbi despre echilibru, emoții pozitive, rezolvare de probleme, mai pe scurt despre viata de zi cu zi, cu tot ce presupune ea.

🔔Urmăriți noutățile, aici, dar mai ales în grup:
tehnici de relaxare, destresare, tehnici de anihilare a efectelor devastatoare ale stresului asupra organismului, etc. Adăugați-vă vă! 🤝
Suflet in Fapte

27/08/2021

Mă gândeam azi la lucruri, întâmplări, emoții cu gust amar.. Niciunul nu scăpăm de ele, fac parte din viața noastră, dar cm putem sa le îndulcim amăreala? Putem cu siguranță, sa le acceptăm, să nu ne împotrivim, sa înțelegem ce au ele sa ne învețe și sa ne bucurăm atunci când trec, că trec întotdeauna. Mai ușor sau mai greu, mai repede sau mai lent, noi alegem.
Un exemplu amar cu beneficii miraculoase este chiar armurariu, priviți-l! 💜
Cât mai puțin amar sa aveți! ☀️✨
PS: Nu uitați sa aveți grija de voi! 🤍

26/08/2021

Bună dimineața, dragilor! ❤️✨

Gata, sunt pregătită pentru noul meu program: DE-STRESS!🤩
Sunt entuziastă și abia aștept să-l parcurgem împreună pentru că îi cunosc rezultatele: stare de bine, detensionare musculară, mai multă energie, regenerare, echilibrare emoțională, stare de sănătate generală mai bună și alte beneficii. Stop stresului și efectelor lui devastatoare asupra organismului, cu alte cuvinte.
Ne vom vedea atât față în față, cât și online cu cei care nu au posibilitatea sa ne întâlnim fizic.
Stay tuned pentru detalii!
Sa va fie weekendul magnific! 🤍☀️

13/08/2021

Omul modern și nevoia de relaxare și destresare!

- Se estimează că suntem expuși la factori stresanți de 100 de ori mai numeroși decât erau bunicii noștri.
- Organismul uman răspunde la zgomot așa cm răspunde la teamă și furie. De asemenea bombardarea simțurilor cu fulgere luminoase, alternarea rapidă a culorilor, efecte de sunete haotice - toate acestea duc la dezorientare și degradare a facultăților mintale. Aceasta este o explicație a stării de confuzie mintală în care ne aflăm mulți, mai ales aceia dintre noi care alternăm vizionarea TV cu internetul și ne suprastimulăm senzorial.
- Trăim în mijlocul unei explozii informaționale, cu peste 10.000-20.000 de cuvinte tipărite pe zi, bombardați cu telefoane care sună tot timpul.
- Avem în jur de 60.000-80.000 de gânduri pe zi.
- Suntem asaltați cu un minim de 560 de mesaje de reclamă în fiecare zi.
Factorii stresori nu provin doar din exterior, ci și din interior. Asta înseamnă că gândurile noastre, emoțiile pot declanșa, respectiv să diminueze reacția de stres.
Ținând cont de aceste date, ce se poate spune despre omul de afaceri sau omul modern, aflat sub presiune permanentă?
Este necesar cu siguranță să acordăm atenție destresării și relaxării câteva minute în fiecare zi, dacă vrem să avem parte de sănătate și să dăm randament pe termen lung.

Raluca Tămaş

Copilul interior din noi 31/07/2021

Tu te-ai întâlnit vreodată cu copilul tău interior?😍
https://www.youtube.com/watch?v=Q1P91zEgeh0

Copilul interior din noi De ce este important să acordăm atenție copilului interior și ce înseamna acest lucru

30/07/2021

Câteva tehnici și trucuri pentru a combate efectele negative ale stresului: insomnii, migrene, lipsă de energie, diverse probleme de sănătate etc
Nu uitați să vă abonați canalului youtube pentru noutăți interesante din domeniul psihologiei👇
https://www.youtube.com/channel/UCkLlGZz_DiV0AW-geU6_onA

28/07/2021

O nevoie profundă a noastră, a tuturor este nevoia de AFECȚIUNE. Cu toții ne dorim o manifestare fizică a confirmării propriei existențe - un semn din ochi, o înclinare a capului, un zâmbet, o îmbrățișare, un sărut, o bătaie pe umăr, o mângâiere, o strângere de mână sau o vorbă bună. Această manifestare fizică transformă atenția distantă, după care tânjim, în apropiere, făcându-ne să simțim căldura sau duioșia pe care cineva o are față de noi. Oricine se poate uita la noi, însă numai cineva căruia ”îi pasă”de cel la care se uită se va apropia de acela să-și manifeste afecțiunea.
Despre nevoi curând voi mai pomeni.
Să aveți noapte liniștită cu sufletele pline de împliniri!🌈
Raluca Tămaș

28/07/2021

🤩Pentru că tot e vară, e vacanță, vă pun aici să vă puteți descărca pentru copiii voștri un curs super bun de dezvoltare personală. Se adresează tinerilor între 16 și 25 de ani, dar e potrivit și plus-minus 2 ani.
E de un real folos pentru tineri, mai ales acum, în această perioadă pe care o traversăm.
Le doresc mult spor!!😍
Raluca Tămaș

Tot ce aveți de făcut este să vă adăugați grupului👇și să îl descărcați din ”Fișiere”. Gratuit!!!
https://www.facebook.com/groups/674938315920856

27/07/2021

Aici vă puteți înscrie în grup👇
https://www.facebook.com/groups/674938315920856
Vă aștept acolo să ne bucurăm de noi descoperiri împreună!🤩

27/07/2021

https://www.facebook.com/groups/674938315920856/permalink/4459446230803360/
Puteți viziona aici o bucățică de atelier live. Înscrieți-va în grup pentru a participa la seria ce urmează de ateliere GRATUITE! 🤩

26/07/2021

Să aveți parte de nenumărate împliniri și liniște în Suflet! ✨

26/07/2021

GRATUIT‼️✅

V-am pregătit aici un ghid foarte foarte bun pentru autocunoaștere și pentru a ajunge mai ușor la o stare de bine. Conține puțină teorie și e special construit să aplicați câteva noțiuni practice.
Vă doresc spor și nenumărate stări de bine!💖
Raluca Tămaș

Pentru a-l avea GRATUIT trebuie doar să vă înscrieți în grup, e acolo👇
https://www.facebook.com/groups/674938315920856

”Te regăsești în una sau mai multe din stările de mai jos:
• Te simți neînțeles (neapreciat);
• Nu te înțelegi bine cu familia;
• Nu ești fericit în relația cu iubitul(a);
• Îți dorești o relație, dar nu reușești să găsești o persoană compatibilă;
• Ai relații tensionate cu colegii de muncă sau șefii;
• Nu ești mulțumit de profesia sau afacerea ta;
• Ai un proiect și nu ai curaj să îl demarezi.

ATUNCI acest ghid te ajută!

CUM?
• Vei înțelege cauzele stărilor neplăcute pe care le ai;
• Vei înțelege ce înseamnă să te dezvolți personal și să te cunoști pe tine însuți (însăți);
• Îți vei cunoaște fricile și barierele care nu te lasă să ai parte de ceea ce dorești;
• Vei învăța să cunoști și să înțelegi persoanele apropiate și persoanele din anturajul tău;
• Vei afla ce îți face rău și ce este toxic pentru tine, reușind astfel să trăiești în acord cu ceea ce dorești.

ÎN CE FEL?
Prin autocunoaștere în primul rând! Prin cunoașterea și înțelegerea celorlalți, a câtorva idei despre funcționalitatea ființei umane (gânduri, emoții, comportamente, comunicare etc).
Am conceput acest ghid care conține un ansamblu de instrumente, exerciții și metode de dezvoltare personală. Partea teoretică este explicată și prezentată într-un mod accesibil oricui, partea practică este formată din metode și exerciții ușor de aplicat.”

Aici găsiți ghidul👇
https://www.facebook.com/groups/674938315920856

26/07/2021

Cum să vă simțiți mai bine, cm vă recăpătați vitalitatea și cm stările neplăcute vor deveni străine pentru voi. Acestea sunt subiectele care le-am pregătit pentru voi. Simplu, ușor de aplicat pentru o stare de bine, pas cu pas.

Urmăriți-mă pe youtube pentru noutăți👇
https://www.youtube.com/channel/UCkLlGZz_DiV0AW-geU6_onA
Și haideți în grup pentru ateliere și webinarii gratuite👇
https://www.facebook.com/groups/674938315920856

24/07/2021

Zile cu obstacole lăsate în urmă vă doresc, Suflete! ✨❤️

Nu uitați, orice întrebări aveți nu ezitați să mi le trimiți pe [email protected], sau dacă vreți o sesiune de întrebări și răspunsuri online, 1 la 1 cu mine puteți avea 1.30h. Contribuție: 147 de lei.
Raluca Tămaș

23/07/2021

Stres vs Relaxare!

Te aștept la ”Free and Shine” să înveți să deții controlul asupra stresului. Aici este link ul pentru înscriere👇
https://docs.google.com/forms/d/1coA8A2sNWx6rGS5n_5GIhW-ojWe6EIpNzTRgm1jBEhI/edit?fbclid=IwAR3adlD0BPmMcoGYjCS3iSOmVXwMwjWIMM3Ax7ZLhNcYZxRt4D-JFiKXF-8
Raluca Tămaș

23/07/2021

Acordă-ți timp, ocupă-te de tine, ai grijă de tine! Când tu ești bine, toți în jurul tău sunt bine!
Liniște și bucurie să aveți în Suflete!✨
Raluca Tămaș

22/07/2021

Free and Shine!💫
Aici vă înscrieți👇
https://docs.google.com/forms/d/1coA8A2sNWx6rGS5n_5GIhW-ojWe6EIpNzTRgm1jBEhI/edit
Vă aștept cu bucurie!
Raluca Tămaș

22/07/2021

Tu ce ai de oferit azi?
Ești pregătit sa fii recunoscător pentru ce primești?
Sa aveți magie în Suflete! ✨

21/07/2021

💫Free and Shine!💫

Conform principiului ”Poți da mai departe din ce ai”, vă anunț că organizez atelierul ”Free and Shine”.🍀

Ce se întâmplă acolo? Este despre multe răspunsuri. De ce nu dorm bine? De ce mă simt obosit/ă? De ce îmi este frică? De ce nu mai pot face față activităților zilnice? Oare ce e cu mine, sunt bolnav/ă? De ce ridic tonul și mă enervez repede? De ce nu îmi merg bine relațiile? Și multe alte întrebări pe care le ai.
Povestea mea: În urmă cu 5 ani au apărut problemele de sănătate, sistemul meu exocrin nu mai funcționa, adică am început să mă usuc, la propriu. Ochii, nasul, gura, colonul erau foarte uscate. După numeroase investigații medicale, care nu au relevat nicio problemă organică, am găsit totuși rezolvarea. Asta pe scurt.
Ce vom face: vom înțelege dacă suntem stresați și cm asta ne poate îmbolnăvi. Vom vedea unde și cm acționează stresul asupra noastră și vom învăța să-l controlăm. O să găsim liniște și echilibru și asta e chiar la îndemână, în voi.
Sunt 10 locuri și aici e link-ul unde vă înscrieți👇
https://docs.google.com/forms/d/1coA8A2sNWx6rGS5n_5GIhW-ojWe6EIpNzTRgm1jBEhI/edit

Dacă știți vreun prieten care e neliniștit, dați un share, poate fi de folos!🤲

20/07/2021

Cercetările actuale dezvăluie noi perspective asupra stresului, mai exact, după o traumă sau un necaz, oamenii găsesc noi resurse, forță interioară și abilități sporite, își pot reface și reînnoi relațiile, pot avea legături stabile și de o mai mare profunzime spirituală. Cu toții am auzit pe cineva spunând: ”Îi sunt recunoscătoare soțului meu pentru că a divorțat de mine” sau ”Faptul că am fost diagnosticat cu această boală mi-a salvat viața” sau ”După ce am fost dat afară mi s-au deschis uși la care nici măcar nu mă gândisem vreodată”.
Așadar orice necaz ai nu va dura la nesfârșit și într-o zi vei trăi zile minunate, bucuros și recunoscător pentru tot ceea ce-ai învățat.

Nu uitați, orice întrebări aveți nu ezitați să mi le trimiți pe [email protected], sau dacă vreți o sesiune de întrebări și răspunsuri online, 1 la 1 cu mine puteți avea 1.30h, dacă depuneți o contribuție de 147 de roni în contul Asociației "Suflet in Fapte".
Raluca Tămaș

19/07/2021

Bolile încep de la emoții.
O emoție negativă este însoțită de tensiune musculară, aceasta fiind o reacție psihofiziologică normală a organismului. Cu cât suntem mai mult în stres emoțional necontrolat, cu atât mai devreme se obișnuiesc mușchii cu acestă stare de încordare. Astfel, oamenii nu observă stresul lor, deoarece le devine familar. Dacă un om merge 20 de minute cu mușchii frunții strâns încrețiți va simți dureri de cap. Cu toate acestea mulți dintre noi nu știm asta și dacă ne doare capul luăm o pastilă, neștiind că durererea trece dacă relaxăm musculatura.
În acelaș fel putem avea tot felul de simptome neplăcute, fără să le găsim cauza, generate de stres și încordare.
Multă liniște în suflet să aveți!💖

Nu uitați, orice întrebări aveți nu ezitați să mi le trimiți pe [email protected], sau dacă vreți o sesiune de întrebări și răspunsuri online, 1 la 1 cu mine puteți avea 1.30h, dacă depuneți o contribuție de 147 de roni în contul Asociației "Suflet in Fapte".
Raluca Tămaș

17/07/2021

Inspirație în alegeri sa aveți, Suflete! ❤️

Nu uitați, orice întrebări aveți nu ezitați să mi le trimiți pe [email protected], sau dacă vreți o sesiune de întrebări și răspunsuri online, 1 la 1 cu mine puteți avea 1.30h, dacă depuneți o contribuție de 147 de roni în contul Asociației "Suflet in Fapte".
Raluca Tămaș

14/07/2021

Nu uita, când crezi că nu mai poți, întotdeauna mai poți puțin!💜

‼Orice întrebări ai nu ezita să mi le trimiți pe [email protected], sau dacă vrei o sesiune de întrebări și răspunsuri online, 1 la 1 cu mine poți avea 1.30h, dacă depui o contribuție de 147 de roni în contul Asociației "Suflet in Fapte".
Raluca Tămaș

12/07/2021

Crezi, poate, că o discuție despre iubirea de sine încurajează un comportament nesuferit, înrudit cu egoismul. Nimic mai departe de adevăr. Iubirea de sine nu are nimic de-a face cu tipul de comportament caracterizat prin faptul că toți cei din jur trebuie să afle ce ființă minunată ești. Aceea nu este iubire de sine, ci mai degrabă încercarea de a atrage atenția și aprobarea altora. Lauda de sine își are motivul în ceilalți, în dorința de a le câștiga bunăvoința. Ea înseamnă că persoana se autoevaluează în funcție de felul în care o văd cei din jur. Dacă nu ar fi așa, n-ar simți nevoia de a-i convinge.
Iubirea de sine înseamnă să te iubești pe tine însuți; nu presupune cu necesitate iubirea altora. Nu e nevoie să-i convingi pe alții. Acceptarea lăuntrică este suficientă, iar ea n-are nicio legătură cu punctul de vedere al celor din jur.

‼Orice întrebări ai nu ezita să mi le trimiți pe [email protected], sau dacă vrei o sesiune de întrebări și răspunsuri online, 1 la 1 cu mine poți avea 1.30h, dacă depui o contribuție de 147 de roni în contul Asociației "Suflet in Fapte".
Raluca Tămaș

10/07/2021

Părăsirea cuibului este, din punct de vedere psihologic, unul dintre cele mai dificile lucruri în viață. Independența psihologică înseamnă eliberarea de toate relațiile obligatorii și absența comportamentului dirijat de către alții. Părăsirea cuibului este cu atât mai complicată cu cât societatea noastră ne învață să satisfacem anumite așteptări în cazul acelor relații speciale cu părinții, copiii, oamenii având autoritate asupra noastră, persoanele iubite.
Părăsirea cuibului însemnă să stai pe propriile picioare, să alegi și să pui în practică tipurile de comportament care îți convin. Ea nu înseamnă în niciun caz să rupi legăturile cu lumea. Dacă modul în care interacționezi cu cei din jur îți este pe plac și nu te împiedică să-ți atingi obiectivele, atunci el trebuie păstrat, nu schimbat.
Dependența psihologică, pe de altă parte, apare atunci când ești într-o relație în care nu poți face nicio alegere, o relație care te obligă să fii ceva ce nu vrei și în care îți displace faptul că ești constrâns să te porți într-un anume fel.
”În orice relație în care doi oameni devin unul, ca rezultat final de obțin două jumătăți de om.”

‼Orice întrebări ai nu ezita să mi le trimiți pe [email protected], sau dacă vrei o sesiune de întrebări și răspunsuri online, 1 la 1 cu mine poți avea 1.30h, dacă depui o contribuție de 147 de roni în contul Asociației "Suflet in Fapte".
Raluca Tămaș

09/07/2021

”Sper că lucrurile se vor rezolva.”
”Aș vrea ca lucrurile să arate mai bine.”
”Poate că va fi bine.”
Îți place să amâni? Faci parte din categoria celor care amână, dar ai prefera să nu trăiești cu anxietatea care însoțește acest mod de viață?
Poate amâni multe din lucrurile pe care ai vrea să le realizezi și totuși eziți să treci la acțiune. Poți face orice dacă așa hotărăști. Ești puternic, capabil și deloc fragil. Toate dorințele din lume nu au rezolvat niciodată nimic concret, așa că suflecă-ți mânecile și adaugă lucrurile importante pentru tine pe lista activităților tale.

‼Orice întrebări ai nu ezita să mi le trimiți pe [email protected], sau dacă vrei o sesiune de întrebări și răspunsuri online, 1 la 1 cu mine poți avea 1.30h, dacă depui o contribuție de 147 de roni în contul Asociației "Suflet in Fapte".
Raluca Tămaș

08/07/2021

🍀Sunteți interesați de o prezentare online a atelierelor cu tema ”Anxietate și atac de panică. Punct și de la capăt.”?
Vineri, 16.07, ora 17:00-18:00 vă aștept pe zoom să vedeți care sunt cauzele anxietății și atacurilor de panică, metode și tehnici care ajută să vă simțiți bine.
Aici aveți link-ul să vă înscrieți👇
https://docs.google.com/forms/d/1QeBDunMgRccaAoC39i49HQnsSXXNXpNLRf6OHZPF234/edit
Vă aștept cu entuziasm, Suflete! Împreună suntem mai puternici!💖

07/07/2021

Experiențele de atașament pe care le-am acumulat în copilărie și în adolescență modelează tiparele noastre comportamentale și relațiile noastre sociale de mai târziu. Separarea sau divorțul părinților, neglijarea emoțională, respingerea, traumatizarea fizică sau sexuală duc la o activare psihovegetativă crescută, ca expresie a amenințării existențiale. Atașamentele nesigure din copilărie și din adolescență generează reacții fizice crescute la stres, favorizând astfel apariția tulburărilor psihosomatice, tulburărilor anxioase și depresiilor.
O asemenea stare de nesiguranță favorizează, cel puțin în cazul persoanelor sensibile, dezvoltarea unui sentiment de incertitudine cu privire la starea actuală de sănătate. Așadar iată un exemplu de unde putem dezvolta un teren favorabil atacurilor de panică.

✅Dacă vrei să cunoști încă 19 cauze frecvente ale atacului de panică, plus tehnici și metode care ajută, hai în 22 iulie la atelier la ora 18:00. Aici ai link-ul unde să te înscrii👇
https://docs.google.com/forms/d/1Z6-8-12BqAqGwMYbXeUxEkXKeE9B9lMnbgVFCgN4tl4/edit?fbclid=IwAR1zBAzRozHeFzHYidsK7clkBn8PEI9H49_zkwI8H07jkzHFPyFJM-ZEJFk

06/07/2021

👉Anxietate și atac de panică. Punct și de la capăt.
Atelier online în 22 iulie, de la ora 18:00-21:00.

⏳3 ore. Ăsta e timpul pe care îl vom petrece împreună și pe care abia aștept să-l parcurgem pentru că este un drum ce poate veni cu foarte multe răspunsuri.
💫În viață nu e musai să ne năpustim înainte. Uneori, e bine să încercăm să ne oprim, să vedem cm e să creăm un spațiu al blândeții și al compasiunii. Față de noi înșine în primul rând.
Realitatea este cea pe care tu o creezi. Așa că ai de ales între a rămâne fidel fricii tale, a trăi blocat în gândirea negativă și limitativă sau a alege să îți antrenezi mintea să gândească o nouă realitate armonioasă.
💖Ai grijă de sufletul tău așa cm merită. Haide la atelier, e primul pas spre starea ta de bine!

✅Aici e link-ul pentru înscriere👇
https://docs.google.com/forms/d/1Z6-8-12BqAqGwMYbXeUxEkXKeE9B9lMnbgVFCgN4tl4/edit

05/07/2021

Ești ceea ce alegi să fii
Realitatea este cea pe care tu o creezi. Așa că ai de ales între a rămâne fidel fricii tale, a trăi blocat în gândirea negativă și limitativă sau a alege să îți antrenezi mintea să gândească o nouă realitate armonioasă.
Ai grijă de sufletul tău așa cm merită. Iubește-te pe tine însuți așa cm ți-ai dori să te iubească cei pe care îi iubești.

‼Orice întrebări ai nu ezita să mi le trimiți pe [email protected], sau dacă vrei o sesiune de întrebări și răspunsuri online, 1 la 1 cu mine poți avea 1.30h, dacă depui o contribuție de 147 de roni în contul Asociației "Suflet in Fapte".
Raluca Tămaș

04/07/2021

Niciodată nu vom putea să mulțumim pe toată lumea, ba chiar dacă îi mulțumești pe 50% înseamnă că te descurci de minune. Știi că măcar jumătate dintre cei care fac parte din lumea ta nu vor fi de acord cu cel puțin jumătate din lucrurile pe care le spui. Așadar când cineva nu este de acord cu ce spui, în loc să fii afectat spune-ți că tocmai ai dat peste unul din cei 50% care nu sunt de aceeași părere.
De dezaprobare nu poți scăpa, indiferent cât ai dori. Pentru fiecare opinie a ta există alta, exact opusă. Gândește-te la asta și învață să trăiești în acord cu tine, fără a evita dezaprobarea celorlați sau a căuta aprobare.

‼Orice întrebări ai nu ezita să mi le trimiți pe [email protected], sau dacă vrei o sesiune de întrebări și răspunsuri online, 1 la 1 cu mine poți avea 1.30h, dacă depui o contribuție de 147 de roni în contul Asociației "Suflet in Fapte".
Raluca Tămaș

03/07/2021

Dacă lumea ar fi în așa fel organizată încât totul să fie drept, nicio ființă vie n-ar putea supraviețui măcar o zi. Păsărilor li s-ar intezice să mănânce viermi și ar trebui satisfăcute interesele personale ale tuturor.
”Eu nu ți-aș fi făcut ție așa ceva”. Nevoia de dreptate nu reprezintă un comportament nevrotic, dar se transformă într-o zonă eronată atunci când te pedepsești singur printr-un sentiment negativ pentru că nu găsești dovada dreptății pe care o ceri în mod inutil.
Așadar, dacă te simți nedreptățit și permanent aștepți din partea celuilalt să îți rezolve nefericirea, nu ai găsit soluția. Soluția este la tine, la cm te raportezi tu la ce se întâmplă și cm reacționezi. Nu îi putem schimba pe alții, dacă ei nu-și doresc asta, dar ne putem schimba pe noi.
Am încredere că dacă tu decizi că vrei să te simți bine și ești hotărât să acționezi, asta se va întâmpla. Renunță la plângeri și lamentări, ia decizii pentru tine, pentru a te simți bine și fericit. Timpul tace și trece, dar nu rezolvă anumite aspecte fără participarea ta.

‼Orice întrebări ai nu ezita să mi le trimiți pe [email protected], sau dacă vrei o sesiune de întrebări și răspunsuri online, 1 la 1 cu mine poți avea 1.30h, dacă depui o contribuție de 147 de roni în contul Asociației "Suflet in Fapte".
Raluca Tămaș

02/07/2021

‼Atelier dezvoltare personală adolescenți (14-18 ani)

Atelier ONLINE intensiv (2 săptămâni), dezvoltare personală, comunicare, organizare, autocunoaștere.

Unde se desfăşoară cursul?
💻 Atelierul se desfăşoară online pe zoom.

Ce cuprinde programul?
Programul conține:
I. Suport scris (100 de pagini cu informații reale și actuale din domeniul dezvoltării personale):
II. 2 Întâlniri online, cu durata 1.30h. În cadrul acestor întâlniri, vom interacționa direct, 1 la 1, vor fi întrebări și răspunsuri, plus prezentarea si explicarea exercițiilor și tehnicilor prezentate în curs.

La ce mă ajută cursul?
🔴Înveți ce este dezvoltarea personală ;
🔴Cum să comunici eficient ;
🔴Cum să ajungi să ai încredere în tine ;
🔴Cum să combați stresul cotidian ;
🔴Cum să faci față conflictelor ;
🔴Cum să îți gestionezi în mod sănătos emoțiile ;
🔴Cum să îți gestionezi timpul și energia ;
🔴Cum să ai relații bune cu prietenii, părinții, adulții din viața ta.

Cât durează cursul?
Două săptămâni.

Cum mă înscriu la curs?
Așadar, dacă ai între 18 și 25 de ani și:
-Transferi în contul Asociației ”Suflet în Fapte” 470 Ron, ai acces la acest program complet, dedicat adolescenților.

Banii încasați de Asociația ”Suflet în Fapte” sunt folosiți în scop social-umanitar!💫

Pentru detalii nu ezita să îmi scrii: [email protected].

02/07/2021

Ținând cont că am traversat o perioadă foarte dificilă, cred că mulți suntem interesați de subiectul pe care-l voi aborda azi, mai exact vă recomand o carte foarte bună. Este vorba despre frica de boală. Cartea de față arată cm ia naștere frica de boală, ce consecințe are și cm poate fi depășită prin autoanaliză, sugestii pozitive, tehnici de relaxare, vizualizare și gestionare a stresului, și mai ales, prin restructurarea gândirii iraționale și ”magice”.
Mersul frecvent de la un doctor la altul, dublat de neîncrederea față de diagnosticul primit, izolarea socială, interpretarea greșită a semnelor corpului, igiena compulsivă afectează considerabil viața celui afectat, cât și a rudelor sale.
Așa că dacă resimțiți frica de boală sau cineva drag întâmpină problema asta, v-o recomand cu încredere.

‼Orice întrebări ai nu ezita să mi le trimiți pe [email protected], sau dacă vrei o sesiune de întrebări și răspunsuri online, 1 la 1 cu mine poți avea 1.30h, dacă depui o contribuție de 147 de roni în contul Asociației "Suflet in Fapte".
Raluca Tămaș

24/06/2021

Exact așa, dacă vrei să faci ceva plăcut pentru tine, dăruiește ceva. Orice, nu contează ce, vei vedea cm imediat te vei simți mai bine.💫💖
Raluca Tămaș

18/06/2021

Este extraordinar să putem face un bine, atât pentru cel spre care ne îndreptăm ajutorul, cât și pentru propria persoană. Dar să o putem face necondiționat este necesar să o facem din inimă, adică din ”prea-plin”. Indiferent despre ce ajutor este vorba, asta nici nu contează de altfel, faceți cât puteți, astfel încât să nu simțiți o povară, sau nici măcar un efort. În acest fel, făcând cât putem, din ”prea-plin”, indiferent ce se va întâmpla cu gestul nostru, vom fi mulțumiți. Nu ne vom supăra indiferent de rezultatul generat de binele făcut .
Liniște și bucurie să se reverse peste voi, Suflete!💫💖
Raluca Tămaș

Povestea noastra

Asociatia „Suflet in Fapte” a luat nastere in anul 2007 din dorinta de a-i ajuta pe oameni, indiferent de varsta, sa-si depaseasca problemele. In tot acest timp, am organizat si am realizat nenumarate activitati si actiuni socio-umanitare, pe care intentionam sa le organizam si in viitor.

Foarte multi oameni nu reusesc sa traiasca intr-un echilibru perfect si este destul de dificil sa parcurga drumul autocunoasterii singuri. Suntem aici pentru a da curaj si incredere fiecarei persoane care are nevoie si suntem sprijin si consilier pentru fiecare traire care isi lasa amprenta asupra oamenilor.

Un consilier este un ghid. Sentimentul de siguranta este mereu prezent, iar frica de abandonare si ratacire dispare, deoarece suntem sustinuti. Trebuie sa retinem un lucru: ghidul ne insoteste doar, nu poate merge in locul nostru.

Videos (show all)

Câteva tehnici și trucuri pentru a combate efectele negative ale stresului: insomnii, migrene, lipsă de energie, diverse...
Free and Shine
Stres vs Relaxare
Relația terapeutică
Cărți

Website

Opening Hours

Monday 09:00 - 19:00
Tuesday 09:00 - 19:00
Wednesday 09:00 - 19:00
Thursday 09:00 - 19:00
Friday 09:00 - 19:00
Saturday 09:00 - 13:00