Νεολαία ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης

Νεολαία ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Νεολαία ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, Political organisation, .

08/12/2018

Τεκμήριο ενοχής

Γράφει ο Stergios Konstantinou, αναπληρωτής γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης.

huffingtonpost.gr Οι ρίζες του τεκμηρίου αθωότητας βρίσκονται στην αρχαία Ελλάδα καθώς εντοπίζονται στην νομοθεσία του Σόλωνα

30/11/2018

ΚΙΝΗΜΑ Μαθητών : Δεν εκχωρούμε την έννοια της Πατρίδας μας, της αγάπης για τον τόπο μας, σε κανένα ρατσιστή, μισαλλόδοξο, νεοναζί της Χρυσ

trustpress.gr Ανακοίνωση Κινήματος Μαθητών για το θέμα των μαθητικών καταλήψεων «Με θλίψη παρατηρούμε τις τελευταίες μέρες να μετατρέπεται το Δημόσιο Σχολείο, το Σχολείο μας σε...

12/11/2018

Fofi Gennimata

Η ομιλία μου στο ΣΠΟΡΤΙΓΚ για τον 1 χρόνο του Κινήματος Αλλαγής

12/11/2018

Fofi Gennimata

Συνεχίζουμε με τις αξίες και τις αρχές της Δημοκρατικής Παράταξης, με σεβασμό στην ιστορία μας και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Συνδυάζουμε το νέο, την ανανέωση με την εμπειρία. Μπορούμε να γίνουμε ο καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων στον τόπο. Οι 212.000 συνιδρυτές του κινήματος έδειξαν τη δυναμική που έχει ο νέος φορέας.

Δεν είμαστε ο τρίτος πόλος. Είμαστε ο μόνος δρόμος.
Είναι τώρα η ώρα να ανοίξουμε ένα δρόμο ασφάλειας, αξιοπρέπειας και ελπίδας.

Σήμερα στις 19:00 δίνουμε σύνθημα νίκης στο ΣΠΟΡΤΙΓΚ.

#προχωραμε

05/11/2018

Κίνημα Αλλαγής

1 Xρόνος Κίνημα Αλλαγής.

212.000 Ελληνίδες και Έλληνες, συνιδρυτές της μεγάλης Κεντροαριστεράς, έδωσαν μήνυμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ και ΑΛΛΑΓΗΣ.

Σας προσκαλούμε στην κεντρική ομιλία της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά, στο γήπεδο του Σπόρτιγκ (Ηλία Ζερβού 89, Άγιος Ελευθέριος, Πατήρια, πλησίον στ. ΗΣΑΠ Άγιου Ελευθέριου) τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και ώρα 19:00

#προχωραμε

01/11/2018

Fofi Gennimata

Η Νέα οικονομία δε βασίζεται στην ποσότητα, αλλά στην ποιότητα και βάζει τέλος στην κρατικοδίαιτη επιχειρηματική δραστηριότητα που επιβιώνει παρασιτικά, καλλιεργώντας προνομιακές σχέσεις με στελέχη του πολιτικού μας συστήματος.

Είναι ο συνδυασμός των γνώσεων, η εξειδίκευση, η δικτύωση των επιχειρήσεων, η δημιουργία αλυσίδων αξίας, που χτίζουν πάνω στα παραδοσιακά μας συγκριτικά πλεονεκτήματα (πολιτισμό, τουρισμό, αγροδιατροφή), αλλά δημιουργούν νέα αξία, που εξάγουν, μετασχηματίζουν παραδοσιακούς κλάδους, δημιουργούν νέα επαγγέλματα και νέο πλούτο.

Είναι η λειτουργική καινοτομία, που κάνει μικρές χώρες να πρωταγωνιστούν σε τομείς όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, η σύγχρονη δημόσια διοίκηση, ο ήπιος τουρισμός, η πράσινη ενέργεια, η εκπαίδευση, η ρομποτική κ.α.

Αυτή η Νέα Οικονομία είναι η καρδιά του σχεδίου ΕΛΛΑΔΑ.

#προχωραμε

31/10/2018

ΠΑΣΟΚ

Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ.

17/09/2018

Μανώλης Χριστοδουλάκης

Ως Κίνημα Αλλαγής, παρουσιάσαμε το Σχέδιο Ελλάδα. Παρουσιάσαμε τη δική μας πρόταση για να αναδιαμορφώσουμε το αναπτυξιακό μοντέλο και το παραγωγικό πρότυπο της χώρας, να προσελκύσουμε επενδύσεις και να στηρίξουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Να δώσουμε στη χώρα ουσιαστική αναπτυξιακή προοπτική.

Αυτά, λοιπόν, για εμάς είναι το μέσο. Με τους πόρους που θα εξασφαλίσουμε από το μέρισμα από την ανάπτυξη, την αύξηση του ΑΕΠ και τη δημιουργία με υγιή τρόπο πρόσθετων φορολογικών εσόδων, θα υλοποιήσουμε κοστολογημένα αυτά που είναι για εμάς είναι ο στόχος. Όχι δεν μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και δεν πρόκειται να υποσχεθούμε τα πάντα.

Κοστολογημένα όμως, μπορούμε να δεσμευτούμε:

✅Για τη στήριξη των λαϊκών νοικοκυριών:
▪️Πλήρης κατάργηση της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης (συνολικού ύψους 1,2 δισ. ευρώ).
▪️Σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ.

✅Για τη στήριξη της οικογένειας:
▪️Διασφαλίζουμε την πλήρη κάλυψη όλων των παιδιών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς από την γέννηση τους μέχρι να πάνε σχολείο.
▪️Εξασφαλίζουμε επίδομα ενοικίου σε νέα ζευγάρια που δεν έχουν ιδιόκτητο σπίτι.
▪️Αναλάβαμε την πρωτοβουλία για σύσταση Διακομματικής Επιτροπής στην Βουλή για το μείζον θέμα του Δημογραφικού. Δυστυχώς διαπιστώσαμε τη σημαντική καθυστέρηση που υπάρχει στην έκδοση του σχετικού πορίσματος, την ώρα που 35.000 παιδιά μένουν έξω από τους σταθμούς και κόβονται επιδόματα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών.

✅Για την αποκατάσταση των εργασιακών σχέσεων με βάση το σχετικό ευρωπαϊκό κεκτημένο:
▪️Ουσιαστική αύξηση του κατώτερου μισθού με επαναφορά του καθορισμού του από τους κοινωνικούς εταίρους με την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
▪️Κατάργηση του υποκατώτατου μισθού για τους νέους κάτω των 25 ετών.
▪️Ενίσχυση και υποχρεωτική εφαρμογή των Κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων.

✅Για τη στήριξη των ανέργων με τρόπο απλό, αποτελεσματικό και δημοσιονομικά ουδέτερο:
▪️Η μισθολογική δαπάνη για κάθε επί πλέον θέση εργασίας στις επιχειρήσεις, υπολογίζεται ως έξοδο που εκπίπτει της φορολογίας, με συντελεστή αυξημένο κατά 30% και 50% για τις ευαίσθητες κατηγορίες των ανέργων. Δηλαδή για κάθε 100 ευρώ που πληρώνει η επιχείρηση για τους νεοπροσληφθέντες εργαζόμενους, απαλλάσσεται από την φορολογία για 150.

✅Για τη στήριξη των συνταξιούχων:
▪️Κατώτερη σύνταξη για τον μεμονωμένο συνταξιούχο στα 500 ευρώ.
▪️Αποκατάσταση συντάξεων χηρείας με επαναφορά της ρύθμισης που ίσχυε πριν την εξοντωτική παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ.

✅Για συνολική αλλαγή του Ν. Κατρούγκαλου με ένα νέο Σύστημα βιώσιμο και δίκαιο, που σέβεται την αρχή της ανταποδοτικότητας των εισφορών:
▪️Μεταφέρουμε πόρους στο ασφαλιστικό από την αξιοποίηση της Δημόσιας περιουσίας, για να διασφαλίσουμε το μέλλον της Νέας Γενιάς.
▪️Δίνουμε πρόσθετα κίνητρα για δημιουργία επαγγελματικών Ταμείων.
▪️Εν όψει της αλλαγής του Νόμου, η διάταξη για την μείωση των Συντάξεων την 1/01/2019 πρέπει να καταργηθεί. Εμμένουμε στην Πρόταση Νόμου που πρώτοι καταθέσαμε!

✅Για τη στήριξη των αγροτών:
▪️Μείωση του φόρου εισοδήματος και επαναφορά στο 13%.
▪️Καθιέρωση του ακατάσχετου και αφορολόγητου των επιδοτήσεων.
▪️Αποσύνδεση των ασφαλιστικών εισφορών από το φορολογητέο εισόδημα.
▪️Επιστροφή επιπλέον 5 μονάδων ΦΠΑ στους οργανωμένους σε Ομάδες Παραγωγούς και Συνεταιρισμούς.

✅Για τη στήριξη των μικρομεσαίων, που αναλαμβάνουν καθοριστικό ρόλο στην επανεκκίνηση της οικονομίας και την αντιμετώπιση της ανεργίας:
▪️Κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος.
▪️Θέσπιση ειδικού Ακατάσχετου Λογαριασμού.
▪️Κατοχύρωση πραγματικής δεύτερης ευκαιρίας για τους επιχειρηματίες που πτώχευσαν χωρίς δόλο.
▪️Διευκόλυνση της ένταξης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στον εξωδικαστικό συμβιβασμό.
▪️Μειώνουμε τις εισφορές μικρομεσαίων, ελεύθερων επαγγελματιών και αυτοαπασχολούμενων και θέτουμε ανώτατο μηνιαίο πλαφόν σε αυτές.

✅Για τη στήριξη στους μικρούς και μεσαίους δανειολήπτες:
▪️Προστασία της Α’ κατοικίας των μικρών και μεσαίων δανειοληπτών.
▪️Πάγωμα των οφειλών των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
▪️Αναδιάρθρωση των Στεγαστικών Δανείων, με χωρισμό της οφειλής σε ενήμερη και παγωμένη. Η αποπληρωμή της ενήμερης οφειλής, θα συνεπάγεται αντίστοιχη διαγραφή της παγωμένης οφειλής.
▪️Οι οφειλές των επιχειρήσεων και των Ελεύθερων Επαγγελματιών σε Τράπεζες και Δημόσιο θα περιέλθουν στη διαχείριση ειδικού πιστωτικού Ιδρύματος (Bad Bank), με δημόσια και ιδιωτικά κεφάλαια με σκοπό μία συγκροτημένη πολιτική αναδιάρθρωσης και επιβίωσης των επιχειρήσεων.

✅Για τη στήριξη των κοινωνικά αδυνάμων:
▪️Με αξιοπρεπές Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα.
▪️Με επέκταση των ανοιχτών Κέντρων ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων.
▪️Με οριζόντιες πολιτικές στήριξης των ατόμων με αναπηρία.

Αυτή ακριβώς είναι η ουσίας της πολιτικής μας. Η αναλογική κατανομή του παραγόμενου πλούτου.
Αυτή όμως προϋποθέτει την ύπαρξη του. Αλλιώς αναδιανέμεις φτώχεια και μάλιστα με όρους ελεημοσύνης και επαιτείας.
Αυτό είναι το Σχέδιο Ελλάδα. Και αυτή είναι η δική μας στόχευση. Η ανακούφιση των αδυνάμων, των χαμηλών και μεσαίων κοινωνικών στρωμάτων, αυτών που έχουν πληγεί περισσότερο από όλους μέσα στην κρίση.

Αυτό είναι το Κίνημα Αλλαγής!

#Προχωράμε


Manolis Christodoulakis

07/09/2018

Δύο παιδιά πρόσφυγες δέχτηκαν ρατσιστική επίθεση με ρόπαλα έξω από τον ξενώνα φιλοξενίας της ΑΡΣΙΣ στο Ωραιόκαστρο, το βράδυ της Τρίτης 4/9, από ομάδα 10 ατόμων.

Τέτοια περιστατικά ρατσιστικής βίας ντροπιάζουν το δημοκρατικό αίσθημα & δεν χωρούν στην πλουραλιστική Θεσ/νίκη.

07/09/2018

Τη Δευτέρα 10/9 στις 19.30 η ομιλία της Φώφης Γεννηματά στο Βελλίδειο για την προοδευτική πρόταση του Κινήματος Αλλαγής.

02/09/2018

Χάρης Τζίνεβης : Τα γενέθλια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. οδηγός για το καινούριο

Στα 44 αυτά χρόνια, η συμβολή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ήταν μεγάλη και καθοριστική τόσο για την πραγματική εμπέδωση και εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας όσο και για τον κοινωνικό εκσυγχρονισμό αλλά και για την πολιτική αλλαγή. Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στη χώρα, σαφώς, φέρουν τη σφραγίδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

toprotovioli.blogspot.com Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. ήταν η ευρεία και πλατειά εκείνη παράταξη που έμελλε να κυριαρχήσει στην ελληνική μεταπολιτευτική πολιτική σκηνή και να κά...

28/08/2018

ΠΑΣΟΚ

"Οι αρχές και οι αξίες του ΠΑΣΟΚ, ζωντανή παρακαταθήκη για το παρόν και το μέλλον."

Τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για την επέτειο των 44 χρόνων από τη διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη.

31/07/2018

ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ

Ο άδικος χαμός δεκάδων συνανθρώπων μας από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, αποτελεί δίχως αμφιβολία μία από τις πιο μαύρες μέρες στην ιστορία της Ελλάδας.

Τα μέλη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους πληγέντες, καθώς και να δώσουμε τα ειλικρινή μας συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν από την πρώτη στιγμή και στέκονται και σήμερα δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη.

Ανευθυνότητα - Αλληλεγγύη - Αλήθεια

Ανευθυνότητα γιατί κανείς από τους αρμόδιους δεν ανταποκρίθηκε στα καθήκοντα του.

Αλληλεγγύη γιατί ο ελληνικός λαός έγινε μια γροθιά και έδειξε ότι στα δύσκολα μας ενώνουν περισσότερα από όσα μας χωρίζουν.

Αλήθεια γιατί το έχουμε ανάγκη για να προχωρήσουμε ως κοινωνία. Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει, κανείς δεν πρέπει να μείνει ίδιος μετά απο όσα ζήσαμε.

Η επικοινωνιακή ανάληψη της πολιτικής ευθύνης απο τον κ. Τσίπρα προσβάλλει τη νοημοσύνη μας.

Για κάθε νέο άνθρωπο χρειάζονται πράξεις, όχι άλλα λόγια.

27/07/2018

Κίνημα Αλλαγής

O κ. Τσίπρας μετά το κυνικό και απεχθές show που έστησε το βράδυ της καταστροφής, προχώρησε σήμερα στο δεύτερο μέρος ενώπιον του Υπουργικού του Συμβουλίου. Ο κ.Τσίπρας φέρει ακέραια την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία. Οι χειρισμοί της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οδήγησαν στο χαμό τόσων ανθρώπων, οδήγησαν σε μια καταστροφή.

Η προσπάθεια να βρει άλλοθι στο παρελθόν, «στη χώρα που παρέλαβε» είναι προκλητική, προσβλητική και αποδεικνύει τον πανικό τους.

Το ερώτημα επομένως που τίθεται είναι αν αυτοί που φέρουν αυτές τις εγκληματικές ευθύνες, μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια και τη ζωή των πολιτών. Η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ.

Όποιος αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη, δεν το κάνει ενώπιον του Υπουργικού του Συμβουλίου, αλλά ενώπιον του Ελληνικού λαού. Η παραίτηση είναι μονόδρομος.

25/07/2018

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΙΝΕΤΤΑ

• Άμεση καταγραφή και ταυτοποίηση των πληγέντων με συγκρότηση ειδικών μηχανισμών στους Δήμους.

• Βοήθεια στους πληγέντες για το μεταβατικό διάστημα για διαμονή, ρουχισμό, τροφή.

Α) Μέτρα για φυσικά πρόσωπα/οικογένειες

• Προνοιακό βοήθημα 5.000 ευρώ σε κάθε οικογένεια πληγέντων για την Κάλυψη άμεσων αναγκών. Προσαύξηση 1.000 ευρώ για πολύτεκνους και ΑΜΕΑ.
• Αποζημίωση για την οικοσκευή σε κάθε οικογένεια που κατεστράφη το σπίτι της, ύψους 10.000 ευρώ.
• Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ μέχρι την πλήρη αποκατάσταση των σπιτιών που καταστράφηκαν.
• Αναστολή πληρωμής για ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία, τέλη κυκλοφορίας, λογαριασμούς κοινής ωφέλειας τουλάχιστον για 1 χρόνο.
• Συνεννόηση με Τράπεζες για το πάγωμα των δανείων των πληγέντων.
• Πλήρης πρόσβαση, χωρίς προϋποθέσεις, των οικογενειών των πληγέντων σε κοινωνικές υπηρεσίες (βρεφονηπιακούς σταθμούς, βοήθεια στο σπίτι κλπ).

Β) Μέτρα για τις επιχειρήσεις

• Αποζημίωση των πληγεισών επιχειρήσεων για αποκατάσταση ζημιών, μέχρι του ποσού των 20.000 ευρώ.
• Οικονομική Ενίσχυση επιχειρήσεων που διακόπτουν αναγκαστικά την λειτουργία τους.
• Αναστολή απόδοσης του ΦΠΑ από πληγείσες επιχειρήσεις (και αναστολή αναγγελιών στον Τειρεσία για ληξιπρόθεσμες οφειλές).
• Συνεννόηση με τις Τράπεζες για το πάγωμα των δανείων των επιχειρήσεων στις πληγείσες περιοχές.

Γ) Μέτρα για τις οικογένειες με θύματα.

–Στήριξη στις οικογένειες των θανόντων. Τα ίδια προνόμια με τις οικογένειες που έχασαν ανθρώπους εν υπηρεσία.

-Αποζημίωση στον πλησιέστερο συγγενή θανόντα και στον τραυματία με μη ανατάξιμη βλάβη, με ποσό 10.000 ευρώ.

-Κηδείες των θυμάτων δημοσία δαπάνη.

–Κάλυψη όλων των εξόδων των τραυματιών για την πλήρη αποκατάστασή τους.

-Χορήγηση συντάξεων για όσους καθίστανται ανίκανοι προς εργασία.

-Οικονομική ενίσχυση και ασφαλιστική κάλυψη των τραυματιών, για το διάστημα αποχής τους από την εργασία.

Μεσοπρόθεσμα μέτρα αποκατάστασης
(α) Χορήγηση ποσών –έως 100.000 ευρώ - για αντικατάσταση ή επισκευή των σπιτιών που επλήγησαν. Το 50% ως άτοκο μακροχρόνιο δάνειο και το 50% ως στήριξη από την πολιτεία.

(β) Ανασυγκρότηση των υποδομών των οικισμών σε συνεργασία –και χορήγηση των αναγκαίων πόρων- με την Αυτοδιοίκηση.

24/07/2018

Eκφράζουμε τη θλίψη μας για την ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Αττική και την αμέριστη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς και σε όσους εξακολουθούν να δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Kαλούμε τα μέλη και τους φίλους αλλά και όσους πολίτες επιθυμούν να συνεισφέρουν να συλλέξουμε:

• Τρόφιμα μέσης και μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης όπως νερό, ατομικούς χυμούς, ξηρά τροφή (φρυγανιές), κονσέρβες, βρόμη, γάλα εβαπορέ κλπ.
• Είδη ατομικής υγιεινής όπως χαρτί τουαλέτας, σαπούνια, απορρυπαντικά, προσωπικά είδη καθαριότητας (μωρομάντηλα), πλαστικές σακούλες κλπ.
• Ιατρικά είδη πρώτων βοηθειών και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα όπως αποστειρωμένοι αυτοκόλλητοι επίδεσμοι σε διάφορα μεγέθη, αποστειρωμένες γάζες, αντισηπτικά (Betadine), καθαρό οινόπνευμα, ασπιρίνες ή παυσίπονα (παρακεταμόλη) κλπ.
• Αντικείμενα ρουχισμού και ειδικά αντικείμενα για μωρά (τροφή, πάνες, γάλα σε σκόνη) κλπ.

Η συλλογή των παραπάνω ειδών θα πραγματοποιηθεί από αύριο 25/7 και ώρες 18:00 - 21:00 στα γραφεία μας στην οδό Βασ. Ηρακλείου 30.

24/07/2018

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία καλεί τους συγγενείς των αγνοουμένων να επικοινωνούν με το 199 ώστε να αναφέρουν τα στοιχεία των δικών τους ανθρώπων.
Η βάση δεδομένων με τους αγνοούμενους:
https://missingpeople.audax.gr/
#Πυρκαγια
#Αττική

24/07/2018

Fofi Gennimata

Ανείπωτη τραγωδία.
Ημέρα Εθνικού πένθους.
Η σκέψη μας στα θύματα και τις οικογένειές τους.
Στεκόμαστε δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη σήμερα, μα και αύριο.
Ευγνωμοσύνη σε όσους παλεύουν στα πύρινα μέτωπα ασταμάτητα από χθες.

Τίποτα άλλο. Τώρα σιωπή.

Όλα τα άλλα στην ώρα τους.

20/07/2018

"Τα σύνορα μας είναι στην Κερύνεια"
ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ
Νεολαία ΕΔΕΚ - EDEK Youth
ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ

11/07/2018

«Οι φασίστες βεβήλωσαν αυτή τη φορά το εβραϊκό μνημείο στο ΑΠΘ»

Ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει «φασίστες» αυτούς που «βεβήλωσαν το εβραϊκό μνημείο στο ΑΠΘ» εξέδωσε η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης.

thessnews.gr Ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει «φασίστες» αυτούς που «βεβήλωσαν το εβραϊκό μνημείο στο ΑΠΘ» ...

11/07/2018

Oι φασίστες στη Θεσσαλονίκη αυτή τη φορά βεβήλωσαν το εβραϊκό μνημείο εντός του Α.Π.Θ. Τα δημοκρατικά αντανακλαστικά μας οφείλουν να βρίσκονται σε εγρήγορση. Η Θεσσαλονίκη είναι σύμβολο του πλουραλισμού και της πολυσυλλεκτικότητας, ενώ έχει αποδείξει πολλές φορές πως ήταν και θα είναι μια ανοιχτή κοινωνία που ξεπερνά τα στερεότυπα και δείχνει μηδενική ανοχή στις διακρίσεις, το μίσος, τον ρατσισμό και τον φασισμό.

05/07/2018

Κίνημα Αλλαγής

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΙΩΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Αιτιολογική Έκθεση Στην Πρόταση Νόμου «Ακύρωση των μειώσεων στις συντάξεις και προώθηση της επαναθεμελίωσης του ασφαλιστικού συστήματος». Προς τη Βουλή των Ελλήνων

Όπως είναι γνωστό με το νόμο 4387/16 (Νόμος Κατρούγκαλου) επέρχονται δραματικές μειώσεις στις νέες συντάξεις , μέσα από τον τρόπο υπολογισμού τους , με τον οποίο οδηγούμαστε σε ένα σύστημα προνοιακών παροχών που παραβιάζει κάθε αρχή αναλογικότητας, ανταποδοτικότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Επίσης ο νόμος 4387/16 προβλέπει επανυπολογισμό των παλιών συντάξεων και προσδιορισμό της προσωπικής διαφοράς μεταξύ νέων και παλαιών συντάξεων, την οποία ο μετέπειτα νόμος 4472/17 περικόπτει από 01-01-2019.

Με την εφαρμογή της σχετικής διάταξης του ν.4472/17, η οποία σημειωτέον ενσωματώθηκε και ψηφίστηκε εκ νέου πριν από ένα μήνα στα πλαίσια του μεσοπροθέσμου προγράμματος 2018-2022, θα υπάρξει σημαντική μείωση για τις παλιές συντάξεις από 1/1/2019, που για τους περισσότερους συνταξιούχους φθάνει το 18%.

Η παράταξή μας έχει υποστηρίξει και αναδείξει την ανάγκη για επαναθεμελίωση του ασφαλιστικού συστήματος με αλλαγή της δομής των συντάξεων, του πλαισίου των εισφορών και της χρηματοδότησης του, με τη κατάργηση του ν.4387/16 και την αντικατάσταση του με ένα δίκαιο ανταποδοτικό και βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα, το οποίο πρέπει να προχωρήσει το ταχύτερο με βάση επικαιροποιημένες αναλογιστικές μελέτες.

Ωστόσο, εκείνο το οποίο μπορεί και πρέπει να γίνει άμεσα, είναι η κατάργηση των διατάξεων του νόμου 4472/2017 με τις οποίες μειώνονται οι συντάξεις από 1/1/2019, η οποία προβλέπεται με τη παρούσα πρόταση νόμου. Άλλωστε, οι προβλέψεις για τα υπερπλεονάσματα επιτρέπουν την αντιμετώπιση αυτού του συγκεκριμένου προβλήματος.

Οι προτείνοντες Βουλευτές:

Γεννηματά Φώφη

Αρβανιτίδης Γιώργος

Αχμέτ Ιλχάν

Βενιζέλος Ευάγγελος

Γρηγοράκος Λεωνίδας

Θεοχαρόπουλος Αθανάσιος

Καρράς Γεώργιος

Κεγκέρογλου Βασίλης

Κεφαλίδου Χαρά

Κουτσούκος Γιάννης

Κρεμαστινός Δημήτρης

Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας

Κωνσταντόπουλος Δημήτρης

Λοβέρδος Ανδρέας

Μανιάτης Γιάννης

Μπαργιώτας Κώστας

Παπαθεοδώρου Θεόδωρος

Σκανδαλίδης Κώστας

Τζελέπης Μιχάλης

Χριστοφιλοπούλου Εύη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ

«Ακύρωση των μειώσεων στις συντάξεις και προώθηση της επαναθεμελίωσης του ασφαλιστικού συστήματος».

Άρθρο μόνο

Οι παράγραφοι 1 και 2 του άρθρου 1 και το άρθρο 2 του νόμου 4472/2017 καταργούνται.

Οι προτείνοντες Βουλευτές:

Γεννηματά Φώφη

Αρβανιτίδης Γιώργος

Αχμέτ Ιλχάν

Βενιζέλος Ευάγγελος

Γρηγοράκος Λεωνίδας

Θεοχαρόπουλος Αθανάσιος

Καρράς Γεώργιος

Κεγκέρογλου Βασίλης

Κεφαλίδου Χαρά

Κουτσούκος Γιάννης

Κρεμαστινός Δημήτρης

Κωνσταντινόπουλος Οδυσσέας

Κωνσταντόπουλος Δημήτρης

Λοβέρδος Ανδρέας

Μανιάτης Γιάννης

Μπαργιώτας Κώστας

Παπαθεοδώρου Θεόδωρος

Σκανδαλίδης Κώστας

Τζελέπης Μιχάλης

Χριστοφιλοπούλου Εύη

04/07/2018

Προχωράμε Μπροστά Πιο Δυνατοί!

"Προσωπικές στρατηγικές δεν έχουν θέση. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του απέναντι στον προοδευτικό κόσμο που απαιτεί σοβαρότητα, υπευθυνότητα και συναίσθηση της κρισιμότητας των στιγμών και του ρόλου μας..."

Γράφει ο Χάρης Τζίνεβης

thecaller.gr Το Κίνημα Αλλαγής είναι αυτό που πλέον ευθέως αμφισβητεί την σαθρή κυριαρχία του ΣΥΡΙΖΑ στον κεντροαριστερό χώρο

01/07/2018

Ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής

• Το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι το κεκτημένο των εκατοντάδων χιλιάδων συνιδρυτών του που αποτελούν τους μόνους αναντικατάστατους εγγυητές της πορείας του. Ενώσαμε τον κατακερματισμένο προοδευτικό χώρο.
• Στόχος μας ο αυτόνομος πρωταγωνιστικός μας ρόλος, μέσα από την αύξηση της επιρροής μας και την ανατροπή των σημερινών πολιτικών συσχετισμών.
• Είμαστε ο προοδευτικός πόλος απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.
• Στις εκλογές του Νοεμβρίου και στο συνέδριο του Μαρτίου, αποτυπώθηκε με σαφήνεια ότι το κίνημα αλλαγής εκφράζει τον ευρύτερο χώρο της σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και του προοδευτικού κέντρου.
• Ενώσαμε και εκφράζουμε τις δυνάμεις του προοδευτικού χώρου. Υπηρετούμε την απαίτηση του προοδευτικού κόσμου για πολιτική ενότητα μέσα από τις αναγκαίες συνθέσεις.
• Οι διαφορετικές απόψεις ενισχύουν τον πλουραλισμό του εγχειρήματος αρκεί να διασφαλίζουν την ενότητα και την συσπείρωση και όχι να οδηγούν στον κατακερματισμό.
• Αμφιθυμίες, μπρος πίσω και μετέωρα βήματα δεν βοήθησαν. Προσωπικές στρατηγικές δεν έχουν θέση.
• Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του απέναντι στον προοδευτικό κόσμο που απαιτεί σοβαρότητα, υπευθυνότητα και συναίσθηση της κρισιμότητας των στιγμών και του ρόλου μας. Το εγχείρημα δύσκολο, η ευθύνη όμως ακόμη μεγαλύτερη.
• Όποιος υποτιμά την ανάγκη για ενότητα στο χώρο της Κεντροαριστεράς είναι σίγουρο ότι θα κριθεί από τον κόσμο της παράταξης.
• Κάθε δυσκολία μας ενώνει ακόμη περισσότερο.
• Προχωράμε μπροστά με αποφασιστικότητα για την ισχυρή Κεντροαριστερά που θα εξασφαλίσει προοδευτικές λύσεις για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.
• Προχωράμε μπροστά με ανοιχτό πνεύμα, προσθέτοντας και πολλαπλασιάζοντας δυνάμεις, προχωράμε μπροστά με αυτούς που θέλουν και μπορούν.

27/06/2018

Επιστολή του Στέργιου Κωνσταντίνου, μέλους της Κ.Ε. της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στον πρόεδρο των PES Sergei Stanichev | newn.gr

newn.gr άρθρα γνώμηςΕπιστολή του Στέργιου Κωνσταντίνου, μέλους της Κ.Ε. της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στον πρόεδρο των PES Sergei Stanichev 27 June, 2018 Share on Facebook Tweet on Twitter tweet «Αγαπητέ Πρόεδρε Stanishev...

23/06/2018

Rainbow Rose

Rainbow Rose together with ΠΑΣΟΚ, Pasok Youth and Party of European Socialists PES Activists Thessaloniki are participating in Thessaloniki Pride to send our message for an open and progressive society with zero tolerance to any form of discrimination. We're really happy to share our social-democratic values for the second year in a row, especially in a city that historically symbolizes diversity and multiculturalism!

23/06/2018

Συμμετέχουμε δυναμικά στο , τη μεγάλη γιορτή της διαφορετικότητας, με στόχο την εξάλειψη της ομοφοβίας, της τρανσοφοβίας και κάθε είδους διάκρισης! Είμαστε πάντα με εκείνους που παλεύουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ισότητα και την αλληλεγγύη!

23/06/2018

Κίνημα Αλλαγής Θεσσαλονίκη

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΝΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αύριο, Κυριακή 24 Ιουνίου 2018, θα διεξαχθούν σε όλη τη χώρα οι εκλογές των Συντονιστικών Επιτροπών των νέων οργανώσεων βάσης του Κινήματος Αλλαγής.

Η εκλογική διαδικασία θα διαρκέσει από τις 8:00΄ το πρωί έως τις 8:00΄το απόγευμα.

Δικαίωμα να λάβουν μέρος, για να ψηφίσουν, έχουν όλα τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής, αλλά και όσοι πολίτες επιθυμούν να προσέλθουν και να εγγραφούν ως μέλη την ημέρα των εκλογών.

Για να ψηφίσει κάποιος πρέπει να φέρει την Αστυνομική του Ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό έγγραφο ταυτοπροσωπίας (πχ διαβατήριο, άδεια οδήγησης νέου τύπου) και να καταβάλλει το αντίτιμο των 2€.

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης έχουν συσταθεί 8 Οργανώσεις Βάσης και τα μέλη μπορούν να ψηφίσουν μόνο στην οργάνωση που ανήκουν, ή θα εγγραφούν την ημέρα της ψηφοφορίας.

Οι χώροι ψηφοφορίας παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα:

23/06/2018

Οραματιστής, ριζοσπάστης, μεταρρυθμιστής μα πάνω απ΄όλα ένας αυθεντικός λαϊκός ηγέτης με εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές διαμέτρημα. Ο Ανδρέας Παπανδρέου άφησε πίσω του ένα τεράστιο έργο, παρέδωσε μια ενωμένη Ελλάδα, μια εθνικά υπερήφανη χώρα και μια μεγάλη Παράταξη με αυτοδύναμη πορεία και αυτόνομο πρωταγωνιστικό ρόλο. Ιστορικό αποτύπωμα, ζωντανό στις μνήμες του λαού που δεν αλλοιώνεται, δεν παραχαράσσεται, δεν υποκλέπτεται.

Η δική μας ευθύνη να φανούμε αντάξιοι των
ιδεών του, των αξιών του και της παρακαταθήκης του, είναι μια διαρκής εγερτήρια, δημιουργική πρόκληση. Για την ενότητα, τη συνέχεια και την προοπτική της μεγάλης Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.

19/06/2018

Κίνημα Αλλαγής Θεσσαλονίκη

Την Κυριακή 24/6 εκλέγουμε τις Συντονιστικές Γραμματείες των Τοπικών Οργανώσεων του Κινήματος Αλλαγής!

Με το λόγο στη βάση μας και ανοιχτές διαδικασίες για να μπορούν να συμμετάσχουν και να εγγραφούν και νέα μέλη στο Κίνημα Αλλαγής.

Την Κυριακή στέλνουμε το μήνυμα: Η δημοκρατική παράταξη είναι εδώ! Το Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ!

▪️Υποβολή υποψηφιοτήτων στις Νομαρχιακές Επιτροπές μέχρι την Τετάρτη 20/6 και ώρα 22:00.
▪️Ο χώρος διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας σε κάθε Τ.Ο. θα ανακοινωθεί από τις ΝΕ και το site του Κινήματος Αλλαγής.

Δύναμη μας η συμμετοχή σας!
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!

16/06/2018

Fofi Gennimata

H ομιλία μου στη Boυλή επί της προτάσεως δυσπιστίας κατά της Kυβέρνησης.

16/06/2018

ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ

Η τοποθέτηση του Παύλος Χρηστίδης στον ΣΚΑΪ για το Σκοπιανό

14/06/2018

Κίνημα Αλλαγής Θεσσαλονίκη

Ιδρυτικές Συνελεύσεις Τοπικών Οργανώσεων.
Ανοιχτές σε Όλα τα Μέλη και Φίλους!
#ΚίνημαΑλλαγής
⬇️⬇️⬇️

14/06/2018

ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ

Δήλωση Φώφης Γεννηματά, Επικεφαλής Κινήματος Αλλαγής σχετικά με το θέμα της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ

>> https://bit.ly/2sWsgJ3

13/06/2018

Κίνημα Αλλαγής για Σκοπιανό: «Όχι» από τη Φώφη στο non paper του Μαξίμου

protothema.gr Συνεδρίαζει το Πολιτικό Συμβούλιο στις 20:00 - Στη Χαριλάου Τρικούπη ακόμη περιμένουν το τελικό κείμενο της συμφωνίας

11/06/2018

Fofi Gennimata

Οι επόμενες εκλογές θα είναι ντέρμπυ για τρεις και θα πάρουμε εντολή!

Εμείς δεν είμαστε ο Τρίτος πόλος, αλλά ο Μόνος Δρόμος

Μήνυμα ηχηρό, αποφασιστικό, εγερτήριο φθάνει καθημερινά από τα στελέχη μας σε όλη την Ελλάδα ότι αισθάνονται πρώτα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και μετά ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΔΗΜΑΡ,ΕΔΕΜ, ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο καθένας δεν είναι περήφανος για την πορεία του και τη διαδρομή του.

Αυτή η αντίληψη μας εμπνέει και στην κορυφή. Είναι το αίσθημα της κοινής αποστολής.

Θα ανταποκριθούμε, θα φανούμε αντάξιοι της απόφασης και της θέλησης της κοινωνικής μας βάσης να προχωρήσουμε, όλοι μαζί.

Γι αυτό μάταια ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ πασχίζουν, με κάθε τρόπο και κάθε μέσο, να εμποδίσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο μας, για να συντηρήσουν το μίζερο και διχαστικό διπολισμό.

Τσάμπα κόπος οι καθημερινές, συστηματικές και ενορχηστρωμένες επιθέσεις από τα προπαγανδιστικά επιτελεία τους και τους επικοινωνιακούς χορηγούς τους.

Θα απογοητευθούν. Είμαστε αποφασισμένοι. Σπάμε το δίπολο κάθε μέρα.

Το Κίνημα Αλλαγής εκφράζει την πρόοδο απέναντι στη συντήρηση.

Θα νικήσουμε και τους δύο εκφραστές της, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Ναι έχουν κάθε λόγο να μας φοβούνται. Η ώρα της Αλλαγής πλησιάζει.

Εμείς δεν είμαστε ο Τρίτος πόλος, αλλά ο Μόνος Δρόμος!

Ζητούμε την αποφασιστική ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής.

Οι προοδευτικοί πολίτες κάνουν το μεγάλο βήμα.

Στηρίζουν την προοπτική μιας ισχυρής αυτόνομης Κεντροαριστεράς.

Το Κίνημα αλλαγής είναι εδώ. Είμαστε όλοι εδώ.

Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να δώσουμε προοπτική στη χώρα και πραγματική ελπίδα στους πολίτες.

Να εγγυηθούμε εμείς τη δυνατότητα να κυβερνηθεί προοδευτικά ο τόπος.

Το Κίνημα Αλλαγής θα είναι η έκπληξη των επόμενων εκλογών

Οι επόμενες εκλογές θα είναι ντέρμπυ για τρεις και θα πάρουμε εντολή.

Δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα των άλλων, δεν είναι όνειρό μας ο ρόλος του πολιτικού μπαλαντέρ.

Έχουμε χαράξει μια αυτόνομη πορεία και είμαστε αποφασισμένοι να τηρήσουμε την πορεία αυτή σταθερά και αμετάκλητα.

Είμαστε εδώ παρόντες και μάχιμοι για ό,τι υπαγορεύει το συμφέρον του λαού και του τόπου.

Έτοιμοι να εγγυηθούμε με τη δική σας δύναμη, την πολιτική σταθερότητα και την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου.

Φεύγουμε μπροστά, κι αφήνουμε πίσω ό,τι μας κρατά στο χθες.

Φεύγουμε μπροστά για ένα καλύτερο αύριο, με τη νέα γενιά στην πρώτη γραμμή.

Προχωράμε και θα νικήσουμε.
https://bit.ly/2JvfEmH

11/06/2018

Fofi Gennimata

Η ομιλία μου στη Νομαρχιακή Συνέλευση Α' και Β΄ Θεσσαλονίκης

09/06/2018

Η Νομαρχιακή Συνέλευση Α΄και Β΄Θεσσαλονίκης, θα γίνει την Δευτέρα 11 Ιουνίου, στις 7μμ, στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL PALACE, στην Μοναστηρίου, με ομιλήτρια την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά.

31/05/2018

ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ

Το σποτάκι του Κινήματος Αλλαγής για την ακρίβεια στα καύσιμα

25/05/2018

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Ά ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης θα ήταν ειλικρινής ΑΝ:

•Είχε καταδικάσει απερίφραστα την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, χωρίς τις υποσημειώσεις περί μη αγανακτισμένων...

•Είχε επισκεφθεί και τον κ. Λουκά Παπαδήμο...

•Είχε επισκεφθεί τους συγγενείς των θυμάτων της MARFIN και είχε καταδικάσει τα γεγονότα που οδήγησαν στην δολοφονία τους...

•Είχε καταδικάσει τον φασισμό ενάντια στους κορυφαίους θεσμούς της Δημοκρατίας, που εκπορεύεται από τους Ρουβίκωνες, τα "παιδιά" του υπουργού κ. Τόσκα, με εισβολή στο Κοινοβούλιο, υπό την ενθαρρυντική ανοχή του κ. Βούτση και στο ΣτΕ...

•Είχε ανησυχήσει για την θεσμική αδιαφορία του κ. Κοντωνή για τις καθυστερήσεις των δικών της Χρυσής Αυγής και την περιπέτεια του κ. Γεωργίου, που εκθέτει και διεθνώς την χώρα...

• Δεν είχε επιβραβεύσει με υπουργοποίηση όσους ηγήθηκαν της επίθεσης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια κατά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2011...

•Δεν είχε καλύψει πολιτικά τις επιθέσεις ενάντια σε αιρετούς εκπροσώπους του Ελληνικού Λαού στο Κοινοβούλιο, στην Αυτοδιοίκηση και στους διάφορους συλλογικούς φορείς, από τους "αγανακτισμένους" κάθε είδους...

•Δεν ήταν ο εμπνευστής του διχασμού με το ή εμείς ή αυτοί και τους "γερμανοτσολιάδες"...

•Δεν ήταν ο πολιτικός εμπνευστής της ενοχοποίησης των πολιτικών του αντιπάλων με την χρήση αυτού που ξέρει πολύ καλά, του ψεύδους, της συκοφαντίας και της σκευωρίας...

• ΑΝ, τέλος, δεν ήταν Πρωθυπουργός ελέω του συντρόφου του κ. Καμένου και των ΑΝΕΛ, διαρκών υβριστών του κ. Γιάννη Μπουτάρη και εκφραστών του πλέον διχαστικού, ρατσιστικού και μισαλλόδοξου λόγου μαζί με την Χρυσή Αυγή....

Αυτός ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε σήμερα την Θεσσαλονίκη και τον Γιάννη Μπουτάρη και αυτός ο Πρωθυπουργός θα αποπεμθεί από τον Ελληνικό Λαό και κυρίως τους Θεσσαλονικείς, στις ερχόμενες εκλογές, χωρίς ΑΝ...

Videos (show all)

Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, στην σημερινή ομιλία της Fofi Gennimata.
Η τοποθέτηση του Γραμματέα Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης, Νίκου Κιοσσέ στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Τοποθέτηση Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης
Ο χαιρετισμός μας στο 6ο Thessaloniki Pride.
Βίντεο Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης