Снігурівський ліцей 1

Снігурівський ліцей 1

Учнівське самоврядування Снігурівського ліцею № 1 сприяє

Photos from Снігурівський ліцей 1's post 12/06/2024

Вітаємо переможців обласного конкурсу декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва "Знай і люби свій край" Юзву Софію (І місце) і Матяша Ігора (ІІІ місце), та їх наставника Войстренко Світлану Олександрівну! Так тримати!

07/06/2024

Вітаємо педагога-організатора Чуру Євгенію Андріївну, яка підготувала учня 11-А класу Левченка Данила до обласного (заочного) конкурсу на кращого лідера учнівського самоврядування "Лідер року"

Photos from Снігурівський ліцей 1's post 07/06/2024

Вітаємо вчителів, які підготували учнів до ІІ (зонального) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад

Photos from Снігурівський ліцей 1's post 04/06/2024

4 червня учні Снігурівського ліцею 1 долучилися до акції "Голоси янголят" до Дня вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Діти виготовляли паперових янголят і кріпили їх на дерева в пам’ять про тих дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Росії.
Світла пам'ять янголяткам! Ми будемо завжди їх пам’ятати!
#янголятапорядзнами #миколаївпамятає

31/05/2024

Привітання випускникам від першокласників

31/05/2024

Привітання з нагоди свята Останнього дзвоника від випускників 2024 року

31/05/2024

Сьогодні у нашому ліцеї дистанційно пролунав «останній дзвоник». Для багатьох школярів він сповіщає що настала чудова пора - незабутні, веселі та цікаві літні канікули, а для випускників сьогоднішній дзвоник пролунав би востаннє, нагадуючи спогади про безтурботне, щасливе дитинство. Нажаль, війна вносить свої корективи в життя, і цього року у зв’язку з цим учні та вчителі не змогли зустрітися на традиційному святі Останнього дзвоника.

Проте ми щиро бажаємо всім випускникам знайти свою життєву стежину, а головне – стати гідними громадянами нашої держави. Збережіть у пам’яті найкращі миті шкільного життя та спогади про час, проведений разом. Хай стануть в нагоді теплі слова батьків і мудрі вчительські поради.

Висловлюємо глибоку вдячність вчителям та працівникам ліцею за їхню невтомну роботу, за терпіння та знання, які віддавали своїм учням. А також вітаємо батьків сьогоднішніх випускників. Нехай Ваші діти стануть справжніми людьми, гідними поваги.

Бажаємо добра й благополуччя, міцного здоров’я і злагоди у Ваших родинах.
З повагою адміністрація Снігурівського ліцею 1.

Photos from Снігурівський ліцей 1's post 30/05/2024

30.05.2024 р. в Снігурівському ліцеї №1, пройшов профорієнтаційний захід. Світ професій представив Снігурівський професійний ліцей для учнів 9-11 класів. Професійний ліцей надає можливість отримати якісну професійну підготовку у різних галузях господарства. Саме тут навчають: кухарів, кондитерів, обліковців, операторів комп’ютерного набору, малярів, штукатурів, трактористів, водіїв, операторів зрощувальних машин та агрегатів, слюсарів з ремонту с/г техніки.
Наші випускники конкурентноспроможні на ринку праці!

18/05/2024

Вітаємо Федчерову Єлізавету, ученицю 10-А класу, яка посіла III місце в номінації “Авторська поезія” у Всеукраїнському літературному дитячо-юнацькому фестивалі - конкурсі «Слово Нації» (дистанційний формат). Участь у заході взяли 764 учасника з 15 областей України. Це гідна перемога!
Бажаємо ніколи не сумніватися у своїх силах і прагненнях, завжди боротися до кінця і вірити у власний успіх! Високих тобі результатів і подальших перемог!

Photos from Снігурівський ліцей 1's post 17/05/2024

Традиційно у травні в нашому ліцеї проводиться тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

Протягом 13-17 травня 2024 року в рамках тижня класними керівниками були проведені тематичні уроки та бесіди на тему «Правила для пішоходів», «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», «Безпека дорожнього руху – це життя!» з використанням відеопрезентацій та навчальних мультфільмів.

Впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!

Photos from Снігурівський ліцей 1's post 16/05/2024

💙💛 Національна руханка "Дякуємо ЗСУ" до Міжнародного дня вишиванки

#ЗСУ #УФСЗР #мцппв

16/05/2024

Національно-патріотична руханка до Дня вишиванки

16/05/2024

Національна руханка до Дня вишиванки

11/05/2024

Привітання до Дня матері від учнів Снігурівського ліцею №1

Photos from Снігурівський ліцей 1's post 10/05/2024

Вітаємо учня 11-А класу Левченка Данила, який взяв участь в обласному (заочному) конкурсі на кращого лідера учнівського самоврядування "Лідер року" та посів почесне ІІІ місце. Бажаємо Данилу в майбутньому нових злетів та перемог!

Photos from Снігурівський ліцей 1's post 08/05/2024

8 травня ми вшановуємо світлу пам'ять всіх, хто загинув під час Другої світової війни 1939-1945 років, хто тоді захистив Україну і весь світ від гітлерівської навали. З великим сумом також згадуємо всіх жертв тієї війни.

На жаль, втретє Україна відзначає 8 травня в умовах повномасштабної військової агресії росії.

Сьогодні, у нашому ліцеї проведено тематичні години спілкування, Уроки Пам’яті: «Ми пам’ятаємо своїх героїв», «Народу мир потрібен, як вода…», «Пам`ять заради майбутнього», «Пам`ятаємо, перемагаємо». Під час яких учні поглибили знання про героїчне минуле нашого народу, виховували почуття патріотизму, мужності, любові до Батьківщини, вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих у Другій світовій війні.

Традиційне гасло цих пам’ятних днів «Пам’ятаємо – перемагаємо!» цього року особливо актуальне. Ми абсолютно впевнені: перемога буде за Україною!

Пам’ятаємо тих, хто боровся за Україну у роки Другої світової війни! Шануємо тих, хто воює за неї сьогодні!

Photos from Снігурівський ліцей 1's post 08/05/2024

Вітаємо учнів та вчителів, які взяли активну участь у відкритому обласному благодійному біговому челенджі "Кожен крок в допомогу ЗСУ". Так тримати!!!

03/05/2024

Онлайн-виставка "Великодня писанка"

Photos from Снігурівський ліцей 1's post 29/04/2024

?
Стрес є невід’ємною складовою нашого повсякденного життя, особливо в періоди активного росту та навчання. Саме тому для учнів 7 класів практичним психологом Сазоновою О.В. була проведена година психолога "Ментальне здоров’я", присвячена стресу та стресостійкості. Засвоєні навички та знання допоможуть учням у майбутньому не лише справлятися з поточними стресорами, а й будувати здорові стратегії для майбутнього.

Photos from Снігурівський ліцей 1's post 26/04/2024

?
Стрес є невід’ємною складовою нашого повсякденного життя, особливо в періоди активного росту та навчання. Саме тому для учнів 6-Б класу практичним психологом Сазоновою О.В. була проведена година психолога "Як подбати про власне ментальне здоров’я", присвячена стресу та стресостійкості. Засвоєні навички та знання допоможуть учням у майбутньому не лише справлятися з поточними стресорами, а й будувати здорові стратегії для майбутнього.

Photos from Снігурівський ліцей 1's post 26/04/2024

З метою формування історичної свідомості українського народу, збереження національної пам’яті, належного вшанування жертв аварії на Чорнобильській атомній електростанції 26 квітня 2024 року у Снігурівському ліцеї № 1 пройшли тематичні заходи щодо відзначення 38-ї річниці аварії на Чорнобильській АЕС.
Для учнів 1- 4 класів класоводи провели інформаційні хвилинки: «Мужність і біль Чорнобиля», «Дзвони Чорнобиля душу бентежать...», також діти переглянули мультфільми: «Казка про Чорнобиль», «Книга-мандрівка. Україна. Чорнобиль».
Учні 5-9 класів взяли участь у виховних заходах: «Чорнобильська трагедія», «Чорнобиль як хмара», «Чорнобиль - чорний біль нашої землі». А старшокласники створювали презентацій на тему «Гірчить Чорнобиль, через роки гірчить...».
Нехай прийдешні покоління завжди пам’ятатимуть уроки Чорнобиля, щоб над нашою планетою завжди було мирне, чисте небо, а в оселях панував лише мир, щастя та добробут.

Photos from Снігурівський ліцей 1's post 24/04/2024

?
Стрес є невід’ємною складовою нашого повсякденного життя, особливо в періоди активного росту та навчання. Психологічна година в 5-му класі, присвячена стресу та стресостійкості, була важливим кроком у розвитку учнівської свідомості щодо їхнього емоційного стану та способів подолання стресових ситуацій. Засвоєні навички та знання допоможуть їм не лише справлятися з поточними стресорами, а й будувати здорові стратегії для майбутнього.

Videos (show all)

Привітання випускникам від першокласників
Привітання з нагоди свята Останнього дзвоника від випускників 2024 року
Національно-патріотична руханка до Дня вишиванки
Національна руханка до Дня вишиванки
Привітання до Дня матері від учнів Снігурівського ліцею  №1
Онлайн-виставка "Великодня писанка"

Website