CMI Dr. Craciunescu Adrian Gabriel
Filosofia calității la cele mai mici prețuri Filosofia cabinetului este una simplă.
Prin reducerea cheltuielilor suplimentare care nu țin de actul terapeutic putem oferi pacienților cele mai mici prețuri. Singurele capitole la care NU suntem "low cost" sunt:
· calitatea serviciilor și lucrărilor oferite
· igiena cabinetului și sterilizarea instrumentarului
Coroana ceramica pe structura de zirconiu. Rezistenta si estetica de top! Doar imperfectiunile dintelui natural omolog o pot da de gol 😀.
Incepand cu 15 Mai cabinetul se redeschide respectand toate normele impuse de catre autoritati (echipamente speciale de protectie pentru siguranta atat a pacientului, cat si a medicului). Ne puteti contacta incepand cu 11 Mai pentru a realiza o programare.
Mentionam ca in ciuda cresterii preturilor de cateva ori la echipamentele de protectie de unica folosinta (masti, manusi etc.) si la dezinfectanti, cabinetul are stocuri astfel incat tarifele nu vor fi marite pentru cel putin 1 luna.
Pe perioada pandemiei rugam pacientii:
1. sa nu vina insotiti (exceptie: minori, persoane cu nevoi speciale).
2. sa foloseasca masca la intrarea in policlinica.
3. sa se prezinte la cabinet fix la ora stabilita pentru a nu intra in contact cu ceilalti pacienti.
Petiție pentru reluarea activității cabinetelor stomatologice Asociaţia Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România, (A.M.S.P.P.R.), cu sediul în Bucureşti, persoană juridică română în temeiul Sentinţei civile nr. 1822 din 2 iunie 1990, pronunţată de Judecătoria Sector 1 Bucureşti, înregistrată în Registrul Naţional al Asociaţiil...
Este obligatorie efectuarea unui detartraj anual? NU
Anual (cel putin) trebuie efectuat un consult stomatologic. In urma acestuia medicul stomatolog recomanda efectuarea unui detartraj sau doar a unui periaj profesional sau... nimic.
Detartrajul este o manopera minim invaziva. Nu afecteaza dintii, dar nici nu trebuie realizat foarte des, mai ales atunci cand nu este cazul.
Raspunsul corect la sondajul saptamanii trecute: dintii 3 si 4.
Elena Daniela Ticu ati raspuns corect. Felicitari! Contactati-ma prin mesaj pentru a realiza programarea igienizarii profesionale gratuite.
Iulia Pal ati fost foarte aproape de raspunsul corect. De aceea va ofer un mic premiu de consolare: o consultatie gratuita ce cuprinde diagnostic + plan de tratament + deviz estimat. Contactati-ma prin mesaj pentru realizarea programarii.
Revenim la intrebarea de duminica trecuta.
Pot arata coroanele dentare la fel ca dintii naturali?
D**a cm v-ati dat seama si din micul meu sondaj: NU, chiar daca sunt realizate din cele mai moderne si mai estetice materiale. Nu pot fi identice dintr-un simplu motiv: coroanele dentare sunt realizate din materiale artificiale si de aceea nu pot fi identice cu dintii naturali.
Dar nici nu ne dorim acest lucru. Ce ne dorim este ca aceste coroane sa fie cat mai asemanatoare cu dintii naturali. Astfel alte persoane nu vor sesiza ca avem "dinti pusi".
Pot arata coroanele dentare la fel ca dintii naturali? (raspunsul saptamana viitoare)
Pentru azi un mic sondaj cu premii! 😀
In poza de mai jos dintii au fost numerotati. Precizati intr-un comentariu numarul din dreptul dintilor ce au fost imbracati cu coroane dentare. Cine ghiceste primeste o igienizare profesionala gratuita (detartraj cu ultrasunete + periaj profesional).
Adevarat sau fals: "Masca medicala se poarta cu partea alba spre fata si cea colorata spre exterior atunci cand noi suntem bolnavi si invers atunci cand suntem sanatosi" FALS
Partea exterioara este colorata sau are chiar desene doar din considerente estetice.
Partea interioara este alba si uneori stratul interior este mai fin la atingere.
Se poate purta si invers, dar e ciudat. Efectul de filtrare este acelasi deoarece acest simplu filtru NU este unidirectional.
Reduceri?!
Ce sunt reducerile/promotiile? In majoritatea cazurilor o metoda de a atrage clientii. Dar ce se reduce de fapt?
- cel mai rar se reduce profitul ; orice cabinet sau companie face promotii tocmai ca sa isi creasca veniturile, nu sa le scada ; un consult gratuit, o plomba sau un detartraj foarte ieftin este gandit tocmai ca sa distraga atentia de la preturi mai mari la alte manopere ; ar fi indicat sa alegeti o consultatie (chiar si platita) din care sa rezulte un deviz estimat pentru toate manoperele sau intreaga lucrare
- calitatea se reduce din pacate de multe ori ; se folosesc materiale mai ieftine sau se face rabat de la anumite standarde sau protocoale ; evitati preturile "bomba" (de ex. detartraj mai ieftin decat o consultatie) ; de multe ori ele sunt practicate de cabinete tot "bomba"
- uneori se reduc cheltuieli ale cabinetului legate de chirie, utilitati, salarii, televizoare, laptopuri etc. ; nu va feriti de cabinete care reduc in acest fel si mai ales daca astfel de reduceri nu afecteaza actul terapeutic ; un caiet clasic poate inlocui fara problema un laptop scump, iar cabinetul nu trebuie sa fie ultracentral pentru ca pacientul sa beneficieze de servicii de calitate la preturi corecte
Concluzie: fie recomandat, fie nu, "testati" intai cabinetul printr-o programare la consultatie (chiar daca nu este gratuita) ; in felul acesta obtineti doua lucruri: un deviz estimat si, poate chiar mai important, un prim contact cu medicul caruia ii incredintati dantura dvs. 😀
Extractie, implant si coroana intr-o sedinta? DA, doar daca:
- implantul se efectueaza pe o zona fara infectii
- d**a efectuarea implantului se asteapta 4-6 luni pentru osteointegrarea implantului ; in acest timp poate fi realizata doar o lucrare provizorie
- d**a aceea se realizeaza coroana definitiva
Se evita realizarea coroanei definitive in aceeasi sedinta cu implantul deoarece cresc sansele de esec.
Rezultatele sondajului: 72% periuta electrica si 28% periuta manuala.
Periuta electrica sau periuta manuala? AMBELE sunt eficiente atata timp cat sunt folosite corect.
Periuta electrica este mai comoda deoarece ne curata mai rapid dintii si nu necesita o tehnica speciala.
Periuta manuala prezinta avantajul ca putem controla mai bine miscarile de periaj.
AMBELE trebuie schimbate in mod regulat (la cea electrica doar capul activ) la maxim 1-2 luni chiar daca vizibil nu par a fi tocite.
Personal recomand folosirea celor doua in paralel: dimineata cand ne grabim cea electrica, iar seara cea manuala.
La tehnica de periaj manual retinem ca miscarile se realizeaza numai dinspre gingie inspre varful dintelui.
Detartrajul lezeaza dintii? FALS.
Ansa de detartraj poate dizloca doar tartrul sau smaltul demineralizat (afectat de carie). Se spune ca d**a detartraj pot sa apara carii. De fapt ele erau si inainte, mascate de tartru. Astfel d**a indepartarea acestuia poate aparea o sensibilitate dentara pentru cateva zile.
Lucrari ceramice - maxilar + mandibula
(ceramica total fizionomica)
Inainte de tratament. Va urma...
Videos (show all)
Telephone
Website
Opening Hours
Monday | 10:00 - 20:00 |
Tuesday | 10:00 - 20:00 |
Wednesday | 10:00 - 20:00 |
Thursday | 10:00 - 20:00 |
Friday | 10:00 - 20:00 |