Ювенальна поліція Рівненської області

Ювенальна поліція Рівненської області

Ювенальна превенція Рівненської області

Photos from Ювенальна поліція Рівненської області's post 08/04/2024

8 квітня старший інспектор ювенальної превенції Вараського районного відділу поліції спільно із поліцейським офіцером громади відділення поліції 1👮‍♀️👮продовжуючи діяльність у сфері профілактики та запобігання пияцтва і тютюнопаління в дитячому середовищі на території Антонівської селищної ради Вараського району провели профілактичний захід. Разом з тим інформували громадян, про те як не стати жертвами шахраїв.📑
☝️🔞Поліція нагадує:продаж алкоголю та тютюнових виробів неповнолітнім заборонено. Відповідальність за такі дії передбачена Законом та Кодексом України про адміністративні правопорушення і тягне за собою накладення штрафу та анулювання ліцензії.
🚔 поліцейські закликають громадян, які стали свідками продажу чи купівлі неповнолітніми цигарок або алкоголю, зупинити й продавця і дитину, а також повідомити про такий факт в правоохоронні органи для вжиття заходів реагування.

Photos from Ювенальна поліція Рівненської області's post 08/04/2024

Старший інспектор ювенальної превенції Вараського районного відділу поліції спільно із поліцейським офіцером громади,завітали до учнів Антонівського ліцею Антонівської територіальної громади з профілактичною лекцією на тему: " Шахрайські схеми. Прості правила безпеки " ,"Популяризація здорового способу життя та позитивних цінностей".

Поліцейські проінформували здобувачів освіти про інтернет безпеку, важливість ведення здорового способу життя, підтримки фізичної форми, відповідальне ставлення до свого здоров'я. Також із використанням відеоролику, розповіли про шкідливий вплив алкоголю, тютюну, наркотичних засобів та психотропних речовин на організм людини і чому важливо вести здоровий спосіб життя.
Наостанок вручили інформаційні буклети! 📑

Photos from Ювенальна поліція Рівненської області's post 08/04/2024

З метою запобігання, припинення,поширення і вживання наркотичних засобів та психотропних речовин ,ювенальним поліцейським 👮‍♀️Вараського районного відділу поліції спільно з працівниками🧑‍🚒Вараського районного управління проведено лекцію у Зарічненському ліцеї ,із використанням інформаційного відеоролика «Негативний вплив алкоголю, паління та наркотиків»;
✅ розʼяснено про ризики для здоровʼя, повʼязані із вживанням нарковмісних речовин;
❗️Розповіли про негативний вплив тютюнових виробів, айкосів, вейпів, алкогольних напоїв;
✔️ розʼяснили види відповідальності неповнолітніх та їх батьків за вчинення крадіжок та інших правопорушень;
🔥розповіли про пожежну та мінну безпеку, алгоритми дій при різних надзвичайних ситуаціях;
❗️про безпечний відпочинок на природі.

Photos from Ювенальна поліція Рівненської області's post 04/04/2024

Інспектор ювенальної превенції Дубенського районного відділу поліції 👮🏻‍♀️спільно з поліцейськими офіцерами Мирогощанської громади та начальником служби у справах дітей Мирогощанської сільської ради 🚓завітали до учнів Листвинської та Білоберізької гімназії із профілактичною бесідою на тему безпеки дорожнього руху.

Вони нагадали учням правила дорожнього руху, адже вони щодня є учасниками дорожнього руху прямуючи до школи, правила їзди на велосипеді🚴‍♂️ та дорожні знаки.
Також учні ознайомилися зі службовим автомобілем🚓, його комплектацією та поліцейськими спецзасобами.

Photos from Ювенальна поліція Рівненської області's post 04/04/2024

Начальник сектору ювенальної превенції Дубенського районного відділу поліції 👮🏻‍♀️спільно з поліцейськими офіцерами громад завітали до Варковицького ліцею та Дитиницької початкової школи, де провели профілактичну бесіду з учнями на тему безпеки дорожнього руху.

Дітям правоохоронці розповіли правила дорожнього
руху🚳🚴‍♂️, ознайомили з основними дорожніми знаками 🚳, правилами переходу проїжджої частини🚷 на регульованих та не регульованих пішохідних переходах та роботою світлофорів🚦 .

Photos from Ювенальна поліція Рівненської області's post 04/04/2024

З метою запобігання, припинення, поширення і вживання наркотичних засобів та психотропних речовин 4 квітня ювенальними поліцейськими Вараського районного відділу поліції 👮‍♀️👮проведено лекцію у Вараському ліцеї 1 із використанням інформаційно-антинаркотичного відеоролика "Чому не варто торкатися до наркотиків",
✅️ роз'яснено про ризики для здоров'я, пов'язані із вживанням нарковмісних речовин;
⚠️ розповіли про негативний вплив тютюнових виробів, айкосів, вейпів, алкогольних напоїв;
✅️ роз'яснили види відповідальності неповнолітніх та їх батьків за вчинення булінгу та інших правопорушень.

Photos from Ювенальна поліція Рівненської області's post 03/04/2024

3️⃣ березня інспектор ювенальної превенції Дубенського районного відділу поліції 👮спільно з поліцейським офіцером Дубенської громади 👮🚓 та спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі👩‍🏫 провели профілактичну лекцію для старшокласників Дубенського ліцею №7 🏫 щодо безпеки на дорозі☝🏻.

Учнів дана тема зацікавила та вони активно ставили запитання, щодо правил дорожнього руху для водіїв мопедів, мотоциклів та автомобілів, адже вони майбутні шофери. На поставлені питання діти 👫 отримали відповіді від спеціалістів, також останні проінформували учасників освітнього процесу про адміністративну та кримінальну відповідальність☝️ за порушення правил дорожнього руху.

По завершенню даного заходу учні мали можливість «покермувати» службовим авто🚔, сфотографуватися із поліцейськими👮, одягнути бронежилет та увімкнути маячки 🚓🚨

Photos from Ювенальна поліція Рівненської області's post 03/04/2024

Інспектор ювенальної превенції Дубенського районного відділу поліції 👮🏻‍♀️спільно з поліцейським офіцером Семидубської громади 🚓провели профілактичну бесіду з учнями 1-4 класів 🧒🏻👧🏻Грядківської гімназії 🏫 щодо безпеки на дорозі☝🏻.

Під час зустрічі правоохоронці роз'яснили школярам👧🏻🧒🏻 правила дорожнього руху 🚓для пішоходів та велосипедистів🚴‍♀️.
На закінчення зустрічі учня мали можливість ознайомитися зі службовим автомобілем🚓🚔 та спецзасобами якими він укомплектований.

Photos from Поліція Рівненської області's post 03/04/2024
Photos from Ювенальна поліція Рівненської області's post 23/03/2024

Діти повинні бути здоровими, життєрадісними, спритними та міцними. Формування цих якостей значною мірою залежить від організації виховного процесу, зокрема фізичного виховання в сім'ї та закладі освіти. ⚽🥅👦🏼

Щорічно третій тиждень березня вважається Міжнародним тижнем здоров’я підлітків, тому з метою покращення фізичного, психологічного та соціального здоров’я дітей працівники ювенальної превенції Сарненського районного відділу поліції провели відкритий спортивний урок для вихованців секції боксу м. Сарни, де спільно тренувались та з користю провели час.👮🏻👨‍👦‍👦

Потрібно пам’ятати, що турбота про здоров’я та всебічний фізичний розвиток дітей починається з правильної організації здорового способу життя.🏸🤾🏼‍♀😉

Photos from Ювенальна поліція Рівненської області's post 22/03/2024

Старший інспектор ювенальної превенції Вараського районного відділу поліції спільно із поліцейським офіцером громади,завітали до учнів Ромейківського ліцею Полицької територіальної громади з профілактичною лекцією на тему: "Популяризація здорового способу життя та позитивних цінностей".

Поліцейські проінформували здобувачів освіти про важливість ведення здорового способу життя, підтримки фізичної форми, відповідальне ставлення до свого здоров'я. Також із використанням відеоролику, розповіли про шкідливий вплив алкоголю, тютюну, наркотичних засобів та психотропних речовин на організм людини і чому важливо вести здоровий спосіб життя.
Наостанок вручили інформаційні буклети! 📑

Photos from Ювенальна поліція Рівненської області's post 22/03/2024

Інспектор ювенальної превенції Вараського районного відділу поліції, завітала до учнів Зарічненського ліцею №1.

Тема уроку: "Популяризація здорового способу життя та позитивних цінностей".

Поліцейська👮‍♀️проінформувала школярів про важливість ведення здорового способу життя, підтримки фізичної форми, відповідальне ставлення до свого здоров'я. Також із використанням відеоролика « Негативний вплив алкоголю, паління та наркотиків»,розповіла про шкідливий вплив алкоголю, тютюну, наркотичних засобів та психотропних речовин на організм людини і чому важливо вести здоровий спосіб життя.

Photos from Ювенальна поліція Рівненської області's post 22/03/2024

Старший інспектор ювенальної превенції Вараського районного відділу поліції спільно із поліцейським офіцером громади, рятувальниками та піротехніками провели для школярів акцію «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

В рамках практичної частини з питань цивільного захисту, який проходив сьогодні на базі Антонівського ліцею Антонівської сільської ради, для дітей було організовано цікаве та корисне дозвілля.

Рятувальники, піротехніки та поліцейські не лише навчали дітей безпеці, а й ознайомили допитливих «чомусиків» зі своїми професіями.

Детальніше про проведений захід у фотозвіті👇

Photos from Ювенальна поліція Рівненської області's post 22/03/2024

+1 Клас безпеки у Вараському районі

Сьогодні 21 березня в практичній частині семінар-практикуму з питань цивільного захисту, який проходив на базі Антонівського ліцею Антонівської сільської ради, учасникам заходу директоркою закладу було презентовано новостворений Клас безпеки. Участь в якому взяли старший інспектор ювенальної превенції Вараського районного відділу поліції спільно із поліцейським офіцером громади відділення поліції 1.
В урочистій та невимушеній атмосфері з Класом безпеки та його «безпековими локаціями» присутніх ознайомив "пес Патрон" та його шкільні помічники.
Безпека на дорозі, поводження з вогнем, вибухонебезпечними речовинами, уміння допомогти собі та іншим у критичних ситуаціях є невід'ємним компонентом для безпечного освітнього середовища. У цьому класі учні більш детально зможуть віднайти потрібну інформацію, щоб уміти себе поводити при будь-якій небезпеці.
Адже сьогодні, в умовах воєнного часу, вони як ніколи актуальні.🤝🫡

Photos from Ювенальна поліція Рівненської області's post 21/03/2024

Дбаємо про безпечне освітнє середовище разом 👮🏻‍♀️👩‍🏫🧑🏻‍🎓

Учора, інспектор сектору ювенальної превенції спільно із сектором дотримання прав людини Рівненського районного управління поліції, прокурором та БФ“Рокада”, організували для учнів ліцею № 1 м. Рівного, інтерактивну та пізнавальну зустріч 👮🏻‍♀️👩‍🏫🧑🏻‍🎓👮🏻‍♀️
🕐Під час командної вікторини, ✍️учні отримали листівки-завдання про булінг, його види та шляхи подолання 🔖
Також поліцейські 🗣️нагадали, як діяти у випадку домашнього насильства ☝🏻
Усі впоралися із завданням на відмінно ✅
Працівники сектору дотримання прав людини розповіли дітям про свою діяльність та систему ”Custody Records“👩🏼‍💻.
Наприкінці зустрічі, учасники заходу задавали багато питань та ділилися враженнями 🤗🤌

Ми завжди поруч 🚔24/7

Vasyl Bohdan Ірина Чорна МВС України Національна поліція України Ювенальна Поліція України Поліція Рівненської області Рівненське районне управління поліції

Photos from Ювенальна поліція Рівненської області's post 21/03/2024

Інспектор ювенальної превенції 👮🏻‍♀️Дубенського районного відділу поліції спільно зі спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі👷🏼‍♀️ та представником ДСНС 👩🏻‍🚒 завітали до Семидубського ліцею з профілактичною бесідою щодо правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, розуміння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування вмінь надання домедичної допомоги та правил безпеки на водних об'єктах.
Поліцейська 👮🏻‍♀️також наголосила на недопущенні вчинення правопорушень в навчальному закладі👩🏼‍🏫 та за його межами.
Також розповіла про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх згідно з законодавством України📖.
Наприкінці учні ставили питання, на які представники відповідали.

Photos from Ювенальна поліція Рівненської області's post 21/03/2024

Начальник сектору ювенальної превенції Дубенського районного відділу поліції 👮🏻‍♀️спільно заступником начальника служби у справах дітей Дубенської міської ради відвідали Дубенську спеціальну школу та провели профілактичну бесіду з учнями.

✅Вони нагадали дітям про дотримання
правил поведінки у навчальному закладі👩🏼‍🏫 та за його межами. Розповіли про види відповідальності❗️, з якого віку вона настає 🔞 та за вчинення яких правопорушень🚭.

Photos from Ювенальна поліція Рівненської області's post 21/03/2024

Начальник сектору ювенальної превенції Дубенського районного відділу поліції 👮🏻‍♀️спільно заступником начальника служби у справах дітей Дубенської міської ради зустрілися з учнями 6 класу Дубенського ліцею 1 та провели профілактичну лекцію.

Представник поліції розповіла про адміністративну та кримінальну відповідальність🚔, з якого віку вона настає 🔞і за які правопорушення, види покарань які застосовуються до неповнолітніх‼️.

Також обговорили поширені правопорушення серед підлітків🚭, та порадили учням дотримуватися законодавства📖.

Photos from Ювенальна поліція Рівненської області's post 20/03/2024

Старший інспектор сектору ювенальної превенції відділення 2 Дубенського районного відділу поліції спільного з поліцейським офіцером громади завітали до Сестринського ліцею та провели профілактичну бесіду на тему «Безпечне середовище».

👮🏻Правоохоронці розповіли учням про адміністративну та кримінальну відповідальність неповнолітніх та за вчинення яких правопорушень вона настає.

Також обговорили найбільш поширені правопорушення серед підлітків.

Пізніше учні мали можливість поставити питання працівникам поліції на які вони відповідали 👮🏻‍♀️😊.

Photos from Ювенальна поліція Рівненської області's post 20/03/2024

👮🏻‍♀️Інспектор сектору ювенальної превенції відділення 1 Дубенського районного відділу поліції спільно з поліцейським офіцером громади провели профілактичну бесіду з учнями 👧🏻🧒🏻6 класу Демидівського ліцею 👩🏼‍🏫щодо недопущення вчинення над ними шахрайських дій.

✅Поліцейські👮🏻‍♀️👮🏻‍♀️ розповіли про найпоширеніші види шахрайських схем, як не стати жертвою аферистів та як уникнути випадків шахрайства та не потрапити на гачок шахраїв🧑🏻‍💻.

Photos from Ювенальна поліція Рівненської області's post 15/03/2024

Ювенальні поліцейські Рівненського районного управління поліції регулярно проводять просвітницьку роботу серед молоді ☝🏻
Днями, інспектори провели у навчальних закладах, розташованих на території обслуговування бесіди, під час яких розповіли учням про негативний вплив наркотичних речовин 💉💊на організм людини, а також про згубні наслідки їх вживання 🤕
📌Основним завданням таких зустрічей — роз’яснення школярам про шкідливий та небезпечний вплив наркотичних речовин на організм людини ‼️та пропагування здорового способу життя💪
Також поліцейські розповіли неповнолітнім, яка відповідальність настає за скоєння злочинів у сфері обігу наркотичних речовин ⚖️.

Дбаємо про майбутнє разом👮🏻‍♀️🤗🧒🏻👧🏻

Vasyl Bohdan Ірина Чорна МВС України Національна поліція України Ювенальна Поліція України Поліція Рівненської області Рівненське районне управління поліції

Photos from Ювенальна поліція Рівненської області's post 12/03/2024

Начальник сектору ювенальної превенції Дубенського районного відділу поліції👮🏻‍♀️ спільно з інспектором сектору ювенальної превенції Дубенського районного відділу поліції та спеціалістом з безпеки в освітньому середовищі відвідали Дубенський ліцей 7 та провели лекцію для учнів 10 класів щодо підвищення обізнаності про ризики для здоров’я, пов’язані із вживанням на шкідливого впливу на здоров’я наркотичних речовин.
Поліцейські 👮🏻‍♂️розповіли школярам про особливості кримінальної та адміністративної відповідальності за вчинення правопорушень у сфері обігу наркотичних речовин, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів.
Наприкінці зустрічі учні мали поставити запитання поліцейським.

Photos from Ювенальна поліція Рівненської області's post 12/03/2024

12 березня ювенальним поліцейським Вараського районного відділу поліції 👮‍♀️ та дільничним офіцером Вараського відділення поліції N2 👮‍♂️проведено лекцію у Зарічненському ліцеї 🏫із використанням інформаційно-антинаркотичного відеоролика" Чому не варто торкатися до наркотиків" та відеоролика ʼʼ Негативний вплив алкоголю, паління та наркотиківʼʼ,
✅️ роз'яснено про ризики, які небезпечні для здоров'я, пов'язані із вживанням наркотиків;
✅️ особливості кримінальної та адміністративної відповідальності за вчинення правопорушень у сфері обігу наркотичних речовин, психотропних засобів, їх аналогів і прекурсорів.
⚠️ розповіли про негативний вплив тютюнових виробів, айкосів, вейпів, алкогольних напоїв;
✅️ роз'яснили види відповідальності неповнолітніх та їх батьків.
‼️

Саме підлітки 👫намагаються спробувати щось нове, виявляють інтерес до заборонених речовин, але не можуть усвідомити всієї небезпеки наркотиків. В результаті вони стикаються з проблемою наркоманії, що провокує деградацію особистості, погіршення здоров’я і ряд супутніх фізіологічних і психологічних проблем.

Photos from Ювенальна поліція Рівненської області's post 11/03/2024

Сьогодні, інспектор ювенальної превенції 👮‍♀️Вараського районного відділу поліції разом з рятувальником 🧑‍🚒 зустрілись зі здобувачами освіти Зарічненського ліцею N2 та провели профілактичну бесіду на тему «Онлайн ризики.Сексуальне насильство онлайн» в рамках курсу розробленого громадською організацією -« Захист дітей у цифровому середовищі: ризики, алгоритми, профілактика» поліцейська розповіла дітям про причини та наслідки таких ризиків, як надмірне захоплення онлайн-іграми, перегляд шкідливого контенту, в тому числі порнографічного характеру.

Окрему увагу під час обговорення було приділено проявам насильства в інтернеті відносно дитини - це сексторшн, кіберсталкінг, кібербулінг, онлайн-грумінг.
Дітям були розʼяснені основні принципи взаємодії між однолітками, батьками та сторонніми особами, доведені основні вимоги щодо особистої кібергігієни та принципів дотримання безпечного поводження в інтернеті.

Рятувальник в доступній формі дітям розʼяснив про пожежну безпеку та алгоритми дій при різних надзвичайних ситуаціях.

Уроки безпеки для дітей від поліцейських та рятувальників є важливим кроком у напрямку формування безпечного середовища для дітей. Вони допомагають дітям навчитися уникати небезпек і в разі їх виникнення діяти правильно.

Photos from Ювенальна поліція Рівненської області's post 11/03/2024

З метою виконання заходів з припинення поширення та вживання наркотичних засобів та психотропних речовин 11 березня ювенальними поліцейськими Вараського районного відділу поліції 👮‍♀️👮проведено лекцію у Сопачівському ліцеї із використанням інформаційно-антинаркотичного відеоролика" Чому не варто торкатися до наркотиків",
✅️ роз'яснено про ризики для здоров'я, пов'язані із вживанням наркотиків;
✅️ особливості кримінальної та адміністративної відповідальності за вчинення правопорушень у сфері обігу наркотичних речовин, психотропних засобів, їх аналогів і прекурсорів.
⚠️ розповіли про негативний вплив тютюнових виробів, айкосів, вейпів, алкогольних напоїв;
✅️ роз'яснили види відповідальності неповнолітніх та їх батьків.

Videos (show all)

#Ювенальна_Поліція_України  Мобільний додаток доя пошуку та возз’єднання зниклих безвісти дітей та сімей в Україні ‼️
У Красносільському ліцеї🏫 Володимирецької територіальної громади Вараського району поліцейські, рятувальники та освітяни...
У Зарічненському ліцеї Вараського району освітяни та силовики відпрацювали алгоритм дій під час надзвичайної ситуації.❗️...
Великі права маленької дитини 👩🏻‍🤝‍👨🏼 Щороку, світ об’єднується, щоб відзначити Всесвітній день дитини – день, присвячен...
#Ювенальна_Поліція_України#Урок_безпеки«Єдиний урок безпеки», провели інспектори сектору ювенальної превенції Рівненсько...
#Ювенальна_Поліція_України#безпечна_дорога_до_школиВітаємо усіх причетних з початком навчального року 🔔Подбай про найдор...
З найщірішими привітаннями! Національна поліція України Ювенальна Поліція України Vasyl Bohdan Олексій Камишанський Рома...
#Ювенальна_поліція_України#Поліція_Рівненської_області#Колядуємо_усі_і_дорослі_і_малі🌲🌟💚 Ювенальні поліцейські Вараськог...
#Національна_поліція #Ювенальна_поліція #поліція_Рівненськоїобласті#kidspolice #діти #поліція#Дій_проти_насильстваСьогод...
#Ювенальна_Поліція_УкраїниЮвенальні поліцейські спільно із сектором превентивної комунікації замальовували надписи телег...
Ювенальна превенція Рівненської області

Website