Клуб ЗСЖ •Закарпаття•

Клуб ЗСЖ  •Закарпаття•

Разом з нами ви можете:
•Знизити або набрати вагу
•Покращити самопочуття
•Створити додатковий дохід

Сторінка Незалежних Партнерів компанії "Herbalife Nutrition" Оксани та Ігоря Брюханових
Спільнота людей, які люблять активний і здоровий спосіб життя, люблять подорожі, навчатися і самовдосконалюватися, стежити за вагою і фігурою, жити якісно, ​​правильно харчуватися і доглядати за собою! Приєднуйтесь!
Підтримка, особистий консультант, дружна команда!
80% харчування + 20% спорт = 100% результат і відмінний настрій

27/11/2023

ЯК ВЖИВАННЯ НЕРОЗЧИННОЇ КЛІТКОВИНИ МОЖЕ ЗНИЗИТИ РИЗИК РОЗВИТКУ РАКУ ТА ДІАБЕТУ 2 ТИПУ

Вживання достатньої кількості харчових волокон (клітковини), зокрема нерозчинних рослинних харчових волокон, має ключове значення для підтримки регулярності дефекацій та здоров’я кишечника. Натомість, нові дані свідчать про те, що нерозчинна клітковина може також мати позитивний ефект на загальний стан здоров’я людини.

Нещодавно, дослідники з університету Міннесоти виявили, що нерозчинні рослинні харчові волокна містять унікальні біоактивні сполуки, які в свою чергу, знижують ризик розвитку цукрового діабету 2 типу, серцево-судинних захворювань та раку.

Результати нещодавнього дослідження вказують на те, що включення таких біологічно активних речовин до харчування, а також вживання відповідних дієтичних добавок може мати суттєвий позитивний вплив на здоров’я людини.

Споживання фруктів, ягід, овочів і цільнозернових продуктів залишається низьким у загальній популяції, незважаючи на те, що користь цих продуктів широко відома та ґрунтовно підтверджена. Як приклад, менше 10% американців дотримуються щоденних дієтичних рекомендацій щодо споживання цільнозернових продуктів.

Численні дослідження підтверджують, що споживання рослинної їжі може зменшити ризик хронічних захворювань, таких як діабет 2 типу, серцево-судинні захворювання та певні види раку.

Дослідники з університету Міннесоти у Сент-Полі, штат Міннесота (США), виявили додаткові переваги вживання нерозчинної клітковини, окрім покращення консистенції та регулярності випорожнення кишечника.

У своєму актуальному оглядовому дослідженні експерти виявили, що біоактивні речовини, які містяться у нерозчинних харчових волокнах (НХВ) можуть мати позитивний вплив на низку показників здоров’я людини. Дослідники також виявили, що виділену клітковину можна додавати до різних продуктів харчування для підвищення їхньої поживної цінності.

Подібну клітковину можна легко отримати з побічних продуктів харчового виробництва, таких як шкірка або м’якоть речовин, багатих на клітковину та біологічно активні речовини.

Співавторка дослідження доктор Джоана Славін, професорка харчових наук департаменту харчування при університеті Міннесоти, зазначила, що вживання клітковини є частиною дієтичних рекомендацій, і кількість харчових волокон позначена на етикетках продуктів харчування, але дослідження вказує на те, що нам необхідно переконатися, що інші цінні компоненти рослинних джерел клітковини, такі як біоактивні речовини мають низку переваг для здоров'я людини.
Результати та висновки дослідження були опубліковані в журналі «Nutrients».

ПОРІВНЯННЯ ВМІСТУ БІОАКТИВНИХ РЕЧОВИН У РІЗНИХ ПРОДУКТАХ ХАРЧУВАННЯ:

Доктор Славін з колегами шукали дослідження біоактивних речовин в базах даних «Ovid Medline», «Ovid Agricola» та «Scopus».

Результати пошуку надали 30 джерел НХВ, такі як рис, пшениця, сочевиця, манго, буряк і ягоди, які були оцінені на вміст біологічно активних речовин. Команда доктора Славіна оцінила біоактивний вміст кожного з даних джерел відповідно до загального вмісту фенолів (ЗВФ), загального вмісту флавоноїдів (ЗВФД) та антиоксидантної активності (AОA).

Автори даного дослідження виявили 64 біологічно активні сполуки (фенольні кислоти, флавоноїди і нефлавоноїдні сполуки) у джерелах НХВ, які були включені у дослідження.
Дослідники вважають, що біологічно активні речовини містяться у різних кількостях, в залежності від рослини та її структури, тому, як правило, вживання м’якоті фруктів або шкірки овочів має підвищити загальне споживання біоактивних речових. Вчені мали на меті вийти за межі дослідження харчових волокон і проаналізували інформацію щодо біологічно активних сполук в широкому діапазоні рослинних харчових продуктів. Інформація була присутня здебільшого в наукових журналах на рослинну тематику, а не в нутриціологічних часописах, тому висвітлення не є рівнозначними або репрезентативними.

МЕТОДИ ЕКСТРАКЦІЇ КЛІТКОВИНИ МОЖУТЬ ВПЛИВАТИ НА БІОАКТИВНІСТЬ:

Група дослідників університету Міннесоти відмітили, що НХВ присутні у певних рослинних продуктах, а також різних тканинах рослин. Вони також зазначили, що більшість рослин складаються з тканин, які містять різні типи клітковини (певний тип тканини може містити клітковину, а інший — ні).

Крім того, дослідники помітили, що вміст біоактивних речовин варіюється в залежності від методу екстракції та обробки джерел НХВ.

Наприклад, різні методи екстракції продемонстрували більшу або меншу кількість каротиноїдів у видобутку качанів солодкої кукурудзи та порошках, виготовлених із м’якоті мексиканських яблук. Температура обробки також впливала на біоактивність.

Підтримання біоактивності було складним завданням, оскільки 30% вмісту фенолів було втрачено після кип’ятіння макаронних виробів, збагачених екстрактом сочевиці.

МОЖЛИВІСТЬ ДЛЯ ЗБАГАЧЕННЯ НХВ:

Тим не менш, більшість проаналізованих продуктів харчування мали кращу поживну цінність, навіть якщо сполуки НХВ не могли бути повністю збережені.

Автори дослідження відзначили, що більшість комерційних готових харчових продуктів є випічкою з наднизькою поживною цінністю.

Однак, додавання екстракту рослинних джерел до випічки збільшило вміст НХВ, ЗВФ та ЗВФД, одночасно зменшивши кількість доданих рафінованих вуглеводів.

Джерело:
Timm, M.; Offringa, L.C.; Van Klinken, B.J.-W.; Slavin, J. Beyond Insoluble Dietary Fiber: Bioactive Compounds in Plant Foods. Nutrients 2023, 15, 4138

13/11/2023

🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁
Наступив період осінньої “хандри”.
🙄Вам знайоме це поняття — коли не хочеться вилазити з-під теплої ковдри, а про вихід із дому в сирість і під дощ взагалі промовчимо… 🙅‍♀️

🍁Одна з найголовніших причин такого стану — відсутність вітамінів, перш за все вітаміну D, а значить — небажання займатися будь-чим, підвищена втомлюваність.

😁Але ж красивою осінню варто насолоджуватися, а не сумувати!
👉🏻Тож ловіть прості лайфхаки, як покращити свій настрій та стати здоровішим і продуктивнішим в холодну пору 💪

🧀🥩 Харчування.
Найкраще допомагають боротися з хандрою продукти з вітамінами D і E, а також Омега-3 жирними кислотами. Все це є в морській рибі, горіхах, м’ясі, яйцях. Дозволяйте собі смаколик під гарячий напій, але не переборщи з вуглеводами.

🏃‍♀ Спорт або фізична активність.
Під час інтенсивних тренувань виробляється гормон щастя — ендорфін. Тож він заповнює нестачу радощів від сонця та тепла.

😊 Насолода.
Сконцентруйся на позитивних моментах осені. А за що ви її любите: за затишок, теплі светри або за різнобарвне листя?

🤓Побороти осінню “хандру” також може допомогти Ваш Консультант і продукти компанії Гербалайф, які за допомогою багатого складу впливають на наше здоров'я, самопочуття і настрій.
Якщо у вас немає Консультанта, зверніться до нас або до людини, на сторінці якої ви побачили цей допис!

12/11/2023

ДІЄТА ДОВГОЛІТТЯ: БІЛЬШЕ СКЛАДНИХ ВУГЛЕВОДІВ, ІНТЕРВАЛЬНЕ ГОЛОДУВАННЯ ТА МЕНШЕ ТВАРИННОГО БІЛКА

🍳 Незважаючи на те, що концепція ставлення до їжі як до ліків є популярною темою дискусій, низка актуальних досліджень вказують на те, що контроль кількості, типу харчових та часу прийому їжі мають ключове значення для міцного здоров’я у довгостроковій перспективі.

Однак питання щодо визначеної моделі харчування або певної дієти, які можуть найбільш ефективно уповільнювати вікові зміни, лишається не вирішеним. Більшість доказів вказують на те, що оптимальний склад дієти ймовірно залежить від взаємодії з низкою зовнішніх факторів, включаючи вік, стать, а також генетичний фактор.

Нещодавно вчені проаналізували сотні досліджень харчування для того, щоб визначити основні принципи моделі харчування для здорового довголіття.

Дослідники виявили, що моделі харчування, які включають середнє та високе споживання мінімально оброблених рослинних продуктів, помірне, але достатнє споживання рослинного білка та регулярне споживання риби асоціювалися з подовженням тривалості життя, а також здоровим довголіття.
Один з авторів дослідження, доктор Валтер Лонго, професор геронтології та біологічних наук Університету Південної Каліфорнії зазначив, що в контексті даного дослідження дієта виступає в якості моделі харчування, а не в якості стратегії схуднення, хоча підтримка здорової ваги також є одним із ключових факторів. Натомість, усі аспекти дієти пов’язані із подовженням тривалості життя та здоровим довголіттям.

Згаданий систематичний огляд було опубліковано в журналі «Cell».

ФУНДАМЕНТ ДІЄТИ ДОВГОЛІТТЯ:

Під час підготовки огляду вчені проаналізували сотні досліджень, які вивчали зв’язок між харчуванням та уповільненням процесів старіння, досліджуючи харчування короткоживучих видів, реакції на поживні речовини, обмеження калорій, голодування та дієти з різними рівнями мікро та макроелементів, наприклад, як кето-дієта.

Дослідники проаналізували аспект харчування та дієти з різних точок зору, від клітинних досліджень, випробуваннях на тваринах до клінічних та епідеміологічних досліджень способу життя довгожителів.

Зрештою, вчені визначили, що дієта довголіття включає наступні аспекти:

🔸Пескотаріанська або вегетаріанська дієта, багата на бобові та цільнозернові продукти;
🔸30% від загального калорій находять з рослинних жирів, таких як горіхи або оливкова олія;
🔸Помірна, але достатня кількість білка до 65 років, після 65 років - адекватне споживання білка;
🔸Низький вміст цукру та рафінованих вуглеводів;
🔸Виключення (або суворе обмеження) червоного або обробленого м’яса;
🔸Обмежене споживання білого м’яса;
🔸12 годин споживання їжі і 12-годинний інтервал голодування за добу;
🔸Близько трьох циклів п’ятиденної дієти, що імітує голодування (FMD-дієта) на рік.

Крім того, дослідники відзначили, що замість того, щоб орієнтуватися на певну кількість калорій, дієта повинна бути спрямована на те, щоб ваш індекс маси тіла ІМТ був нижче 25 кг/м2, завдяки підтриманню здорового відсотку жиру в організмі та м’язової маси тіла відповідно до статі та віку.

Безперечно, дієта повинна бути адаптована відповідно до індивідуальних потреб, особливо для людей старше 65 років для того, щоб уникнути недоїдання. Наприклад, у цьому віці можуть з’являтися проблеми зі здоров’ям через дотримання дієти з низьким вмістом білка.

Дослідники зазначили, що для осіб, які не мають інсулінорезистентності або ожиріння, високе споживання комплексних вуглеводів може зменшити м’язову слабкість для будь-яких вікових груп, оскільки комплексні вуглеводи забезпечують енергією без значного підвищення інсуліну та активації сигнальних шляхів метаболізму глюкози.

Вчені також з’ясували, що інтервальне голодування у віці від 18-ти до 70-ти років може вилікувати інсулінорезистентність, яка була спричинена висококалорійною дієтою, а також нормалізувати артеріальний тиск, рівень загального холестерину та зменшити рівень запалення.

Нещодавнє дослідження підтверджує дані висновки, вказуючи на те, що зміна типової західної дієти на дієту, збагачену бобовими, цільнозерновими продуктами та горіхами з меншою кількістю червоного та обробленого м’яса асоціювалося зі збільшенням середньої тривалості життя на 8 років, навіть при впровадженні таких змін у віці 60 років.

ОСНОВНІ МЕХАНІЗМИ:

Дослідники відзначили, що дієти з обмеженням кількості калорій та білка мали позитивний ефект як у дослідженнях короткоживучих видів, так і у епідеміологічних дослідженнях, а також у великих клінічних випробуваннях.

Крім того, автори дослідження відзначили, що низьке, але достатнє споживання білка або рекомендоване споживання білка з високим рівнем споживання бобових може збільшити тривалість життя шляхом зменшення споживання амінокислот, таких як метіонін. Метіонін пов’язаний із посиленням активності різних клітинних процесів, які сприяють старінню.

На запитання, яким чином дієта довголіття може принести користь для здоров’я з клінічної точки зору, лікарка-дієтолог Крістін Кіркпатрік з клініки Клівленда відповіла, що дієта з переважанням рослинних продуктів, враховуючи дані подібних досліджень, може сприяти зниженню ризику розвитку хронічних захворювань, таких як діабет 2 типу та серцево-судинні захворювання.

Рослинна дієта також асоціюється зі зниженням рівня запалення, згідно з багатьма дослідженнями. Оскільки запалення є основою низки захворювань, це також може сприяти факторам довголіття.

Дослідники підсумували, що їхні висновки створюють міцну основу для майбутніх досліджень щодо впровадження дієтичних рекомендацій для здорового довголіття.

Відповідаючи на запитання щодо обмежень дослідження, доктор Лонго з колегами підкреслили, що не існує універсальної нутритивної концепції. Вони зазначили, що оптимальна дієта може відрізнятися, враховуючи певні фактори, такі як стать, вік, генетичний аспект, а також будь-яка чутливість та непереносимість, наприклад целіакія.

Таким чином, доктор Лонго рекомендує консультуватися з лікарем-дієтологом, перш ніж впроваджувати у своє життя нову дієту.

Лікарка Кіркпатрік додала, що велика кількість пацієнтів відвідують її, коли вносять зміни в дієту для того, щоб переконатися, що вони є стійкими та матимуть позитивний ефект на довгостроковій перспективі.

Джерело:
Valter D. Longo, Rozalyn M. Anderson. Nutrition, longevity, and disease: From molecular mechanisms to interventions. Cell 185, April 28, 2022

01/11/2023

Вчора провели цікаве опитування, "Чи сварите ви себе,коли у вас трапляються зриви на шляху отримання результатів"

🙄Закриваючи цю тему, хочу сказати що сварити себе за те що зроблено немає ніякого сенсу.
🙃Дія зроблена, у минуле щоб її виправити повернутися не вийде, тому - життя продовжується)

👣Життя, це шлях. А на ньому бувають різні ситуації.

Але!
❓Щось таки треба зробити? Так, обов'язково)
👇🏻
✔️Проаналізувати ситуацію - що і чому сталося.
✔️Зробити висновки.
✔️Провести профілактичні заходи для нейтралізації наслідків.
✔️Розробити з Консультантом план, щоб в майбутньому зменшити вирогідність подобних ситуацій.

😅Зміна себе і своїх звичок, це дуже непроста і кропітка робота.
Але, насолоджуватися життям в здоровому і енергійному тілі - ці зусилля того варті 😉

👉🏻Запишіться на безкоштовну консультацію як бути в своїй найкращій формі 😁✌🏻

31/10/2023

Всім мирного ранку 🌞 🇺🇦
Буває таке у вас?
👇🏻
У вас плани знизити вагу а ви зірвалися на шкідливій їжі!
🍟🥓🌯🍕
І що ж тепер буде і що робити?

♦️Увага!
Правильна відповідь - нічого страшного!

Все нормально!
Багато хто з нас за час свого життя звик до солодкого, жирного і т.д. Так звана харчова залежність покине нас не дуже скоро!

🙅🏻‍♀️Головне - не звинувачувати себе!
🙂Сприймайте процес легко, не зациклюйтеся. Якщо ви зірвалися, то на завтра намагайтеся бути максимально стриманим.
✔️Зробіть розвантажувальний день на коктейлях.
✔️Пийте Турбо напій.
✔️Займіться фіз. вправами більше, ніж хотілося б 😅

☝🏻Але в жодному разі не тисніть на себе!
🤯Подібна психологічна тиснява лише демотивує вас!

🤓Зверніться до нашого Консультанта і він обов'язково навчить вас як вирішувати подібні питання!

30/10/2023

Друзі, всім мирного ранку 🌞🇺🇦🌻

Як правильно відслідковувати що і як в мене виходить, тобто свій прогрес?

🤔Наприклад, як це робити в зниженні ваги?

↕️Якщо сьогодні ви схудли на 100 грам, а завтра набрали 150 – нічого страшного!
Ваша вага може періодично змінюватись.

🤷🏼‍♂️Перебої у травленні чи водному балансі можуть призводити до коливань ваги.

👀Важливо стежити за загальним трендом: якщо він іде вниз, ви робите все правильно.

😁Тому, так легко і комфортно отримувати результати в нашому Марафоні Антистрес.

😀Ви слідкуєте за змінами ваги кожен день і бачите свій прогрес за короткий період в 10 днів поки йде Марафон.
😊Планомірно і без нервів.
І так крок за кроком до своїх цілей.

У вас все вийде!
Головне - ставте цілі і рухайтесь в їхньому напрямку!

🤓Будьте на зв'язку з Вашим Консультантом він допоможе отримати результат! Якщо у вас його поки немає, зв'яжіться з нами або з людиною, на сторінці якої ви побачили цей допис 😁✌🏻

Україна може втратити понад 5% ВВП через ожиріння. Як хвороба руйнує нашу економіку та що з цим робити — Forbes.ua 20/10/2023

https://forbes.ua/lifestyle/ukraina-mozhe-vtratiti-ponad-5-vvp-cherez-ozhirinnya-yak-khvoroba-ruynue-nashu-ekonomiku-ta-shcho-z-tsim-robiti-09102023-16325

Україна може втратити понад 5% ВВП через ожиріння. Як хвороба руйнує нашу економіку та що з цим робити — Forbes.ua Ожиріння впливає не лише на здоров’я пацієнтів, а й на світову економіку. До 2035 року економічні втрати через надмірну вагу та ожиріння перевищать майже 3% світового...

17/10/2023

Друзі, всім мирного дня 🌞 🇺🇦 🌻

В процесі зниження ваги важливо правильно фіксувати свій результат. Особливо, коли Ваш Консультант знаходиться далеко від вас.
Перевірте себе 😁
👇
А ви правильно фіксуєте результат?

Багато тих хто знижають вагу, помилково оцінюють свою роботу над тілом виключно змінами на вагах. Але вони показують вагу всього організму, а зовсім не жирових відкладень (з якими ми боремося).

👉Вага – не основний показник прогресу. До того ж, він залежить від багатьох факторів, починаючи від їжі та води, закінчуючи змінами на тлі поганого сну.

👉Буває так, що вага не змінилася а об'єми зменшились.
Це пов'язано з трансформацією тіла. М'язи і вода в тілі збільшились (вони мають суттєву вагу), а жирова тканина зменшилась і ми бачимо зміни в формах фігури а не на вазі. Але, ми орієнтуємось тільки на ваги і рахуємо, що немає прогресу.

☝️Ми радимо всім нашим учасникам Марафону:

🔹Вимірювати талію та стегна у розслабленому стані 1 раз на тиждень та записувати у щоденник.

📸👙Фотографуватися в нижній білизні з усіх боків та ракурсів (живот не втягуємо) та зберігати фото в окрему папку.

Таким чином, вам вдасться більш об'єктивно оцінювати свої результати.

✅І ще. Ніхто не знає скільки ви важите. Але всі бачать форми. Тому, справжній прогрес і динаміка, це ваші об'єми!

Запишіться на розбір вашого харчування, щоб знати як завжди бути в своїй найкращій формі!

16/10/2023

Восени закінчується сезон свіжих овочів та фруктів, зменшується кількість сонячного світла, що призводить до браку корисних речовин і мікроелементів в організмі 🙄

До того ж потреби чоловіків і жінок у вітамінах та мінералах можуть відрізнятися.

Саме тому ми вивели на ринок два комплекси мультивітамінів, які створенні з урахуванням унікальних потреб кожної зі статей 👫

✅ Комплекс вітамінів і мінералів для жінок відрізняється вищим вмістом кальцію, вітаміну К, заліза та фолієвої кислоти, які потрібні для підтримки нормального функціонування організму у жінок. Він більше, ніж чоловічий, потребує кальцію для підтримки скелета й зубів.

✅ Комплекс вітамінів і мінералів для чоловіків відрізняється високим вмістом вітаміну А та С, які підтримують захисні сили організму. А також вмістом магнію, який сприяє нормальному функціонуванню м’язів.

Для замовлення та уточнення щодо правил вживання звертайся до нас в особисті повідомлення або до людини на сторінці якої ти побачив цей допис. Ми завжди тобі допоможемо бути в найкращій формі 😉

#гербалайф #гербалайфукраїна

15/10/2023

Всім привіт!

📖Хочу поділитися тим що зараз читаю.
Математичне підтвердження впливу маленьких змін і отримання результатів від цього.

💚Це те, що ми якраз і робимо в нашому Клубі і як ми працюємо над отриманням результатів.

👣Крок за кроком.
Маленькі зміни і незначні покращення але на постійній основі приводять до глобальних змін і фантастичних результатів.

☝️Кожен день ми або щось покращуємо або робимо це хуже.

🤷🏼‍♂️Проблема в тому, що ми не бачимо швидких змін одразу коли починаємо щось робити.

☝️🤔Але, все має накопичувальний ефект.
Накопичується як добре, так і погане.
І тоді нас чекає або успіх або провал і розчарування.

✅Отримання результатів в самопочутті, зниженні а в подальшому і утриманні ваги, це ігра в довгу. Я б сказав, ігра на все життя.

🙋Правильні маленькі зміни і маленькі звички приводять до глобальних змін на краще.
🤦Або ні, якщо ми цього не робимо.

🤓Будьте на зв'язку з Вашим Консультантом.
Якщо у вас поки немає Консультанта, зв'яжіться з нами або з тієї людиною, на сторінці якої ви побачили цей допис 😁

Складіть Ваш персональний план як жити здоровим і повноцінним життям!

10/10/2023

ЯК ПОЧАТИ ПРАВИЛЬНО ХАРЧУВАТИСЯ?

1️⃣ це дати собі час на те, щоб отримати знання в галузі харчування.
Це якраз ми і робимо в Марафоні Стрункості.
Розглядаємо меню переможців, які допомагають зниженню ваги.

2️⃣ організувати своє харчове середовище, підібрати 15-20 страв, які ви будете готувати для себе та своєї родини без зайвих жирів та калорій. Рецепти можна знайти і в меню учасників і окремі публікації з ними.

3️⃣Користуйтеся продуктами-допомагаторами, які знижують кількість калорій у раціоні харчування без втрати: якості, білка, вітамінів, мінералів та клітковини.
👉 Це продукти створені для зайнятих людей яким іноді ніколи приготувати собі сніданок або вечерю, переку, але при цьому вони теж хочуть здорово харчуватися і зберігати вагу.

💚Такі продукти використовуємо ми і наші клієнти. Наприклад такі як Протеїнова кава, протеїнові батончики та коктейлі Формула 1, Трав'яний концентрат - замінники кави, Ліфт оф замість енергетиків та солодких напоїв🥤

☝️Будьте обов'язково на зв'язку з Вашим Консультантом щоб грамотно скласти і корегувати ваш план харчування і зниження ваги 😁

Якщо у вас ще немає персонального Консультанта, напишіть нам або тій людині на сторінці якої ви побачили цей допис 😁

09/10/2023

🌹Приводимо ЖИТТЯ до дивовивожної форми

🆙Отримати консультацію з розбором харчування, особисті рекомендації з покращення самопочуття,допомогу при оформленні знижок і замовлення і свій шикарний результат можливо навіть
онлайн ,де б ви не були!

✅Ви можете отримати консультацію у мене або у мого чоловіка( як вам комфортно)

✅Ви можете отримувати підтримку у команді або приватно

✅Ви можете спілкуватися в клубі або онлайн

👑Ви можете бачити більше про мої подорожі, стиль життя та мою діяльність у сторіс або ⬇️
https://herbalbrukh.pulse.is/

09/10/2023

А чи ти знаєш, що з проблемою целюліту зіштовхуються майже всі, незалежно від віку та статури? 🤔

І звідки ж він береться? 🤔

➖ Гормональні зміни: зокрема зміни рівня естрогену і прогестерону, які можуть сприяти збільшенню целюліту.
➖ Генетична схильність.
➖ Порушення кровообігу і лімфатичного дренажу. Це може сприяти затримці рідини та токсинів у тканинах, що призводить до утворення целюліту.

Хоча повністю позбутися целюліту важко, варто додати до раціону Целл-у-лосс, який допомагає боротися з “апельсиновою кіркою”, зменшити його вираженість та поліпшити вигляд шкіри 🙌

Петрушка у його складі сприяє виведенню надлишків рідини з організму, а калій сприяє зменшенню набряків 👌

Обов’язково додай його до свого раціону та тренувань.

Став + і отримай консультацію про твій персональний план харчування і зниження ваги.
Або напиши нам в директ чи Консультанту, на сторінці якого ти побачив цей допис 😁✌️

Наша история

Сторінка Незалежних Партнерів компанії "HERBALIFE NUTRITION" Брюханова Оксани та Ігоря. Спільнота людей, які люблять активний і здоровий спосіб життя, люблять подорожі, навчатися, стежити за вагою і фігурою, жити якісно, ​​правильно харчуватися і доглядати за собою! Приєднуйтесь! Підтримка, особистий Консультант, дружна команда! 80% харчування + 20% спорт = 100% результат і відмінний настрій!

Videos (show all)

Готові до ваших змін? До нової якості життя у новому тілі вже у цьому році? Тоді час записатися на безкоштовну консульта...
Як не очевидні речі впливають на НЕ отримання результатів #їміхудну #харчування #зсж #herbalifenutrition #похудати #бути...
Четвертий фактор успіху при отриманні результатів #loseweightchallenge #behappy #behealthy #herbalifenutrition #зож #зни...
Друга причина яка впливає на отримання результату #loseweightchallenge #herbalifenutrition #зож #Закарпаття #похудениеон...
5 причин які можуть заважати скинути вагу #herbalifenutrition #зож #зниженняваги #похудениеонлайн #Закарпаття #зсж #ukr...

Telephone

Website