Ελίνα Ζαμπούνη Προσωπική Ανάπτυξη, Ολιστική Θεραπεία Videos

Videos by Ελίνα Ζαμπούνη Προσωπική Ανάπτυξη, Ολιστική Θεραπεία. Μονάχα εκείνος που παλεύει το σκοτάδι μέσα του, θα έχει

Αυτό είναι η ζωή. Μια σπείρα.
Από τη σπείρα (ακολουθία) του Fibonacci, που συναντάται σε κάθε μορφή ζωής, ξεκινώντας από την ίδια τη δημιουργία της, στη σπειροειδή κίνηση με την οποία εξωθούνται τα βρέφη από τη μήτρα. Είναι η κίνηση της δημιουργικής, ζωτικής δύναμης του ανθρώπου.
Μα περισσότερο είναι αυτή η διαδρομή που ακολουθεί η ψυχή μας, για να μας περιφέρει κάθε φορά από το ίδιο σημείο, το ίδιο τραύμα, αυτό που χρειάζεται κάθε φορά να φέρουμε λίγο πιο πάνω στην επιφάνεια, να το αναβιώσουμε με όλες τις αισθήσεις και τα συναισθήματα μας ενεργά, όσο ανυπόφορο και αν μοιάζει, και μόνο έτσι να το απελευθερώσουμε, σαν περιστέρι σε κλουβί.

Αλίμονο σε όσους δεν βουτάνε με το ίδιο πάθος στο πένθος όπως και στη χαρά…
Αλίμονο σε όσους πιστεύουν ότι στη ζωή τα γεγονότα είναι τυχαία και δε μας αφήνουν πληγές.. Πληγές που όσο δεν τις φροντίζουμε εκείνες θα παραμένουν ανοιχτές, μέχρι να σαπίσουν…
Αλίμονο σε όσους νομίζουν ότι ο φόβος, η θλίψη και ο πόνος δε θα τους επισκέπτεται ξανά και ξανά, η δεν τους αξίζει να τους επισκεφθεί ξανά, προσπαθώντας διακαώς και με κάθε τρόπο να τον αποφύγουν.

Αν υπάρχει έ

Other Ελίνα Ζαμπούνη Προσωπική Ανάπτυξη, Ολιστική Θεραπεία videos

Αυτό είναι η ζωή. Μια σπείρα. Από τη σπείρα (ακολουθία) του Fibonacci, που συναντάται σε κάθε μορφή ζωής, ξεκινώντας από την ίδια τη δημιουργία της, στη σπειροειδή κίνηση με την οποία εξωθούνται τα βρέφη από τη μήτρα. Είναι η κίνηση της δημιουργικής, ζωτικής δύναμης του ανθρώπου. Μα περισσότερο είναι αυτή η διαδρομή που ακολουθεί η ψυχή μας, για να μας περιφέρει κάθε φορά από το ίδιο σημείο, το ίδιο τραύμα, αυτό που χρειάζεται κάθε φορά να φέρουμε λίγο πιο πάνω στην επιφάνεια, να το αναβιώσουμε με όλες τις αισθήσεις και τα συναισθήματα μας ενεργά, όσο ανυπόφορο και αν μοιάζει, και μόνο έτσι να το απελευθερώσουμε, σαν περιστέρι σε κλουβί. Αλίμονο σε όσους δεν βουτάνε με το ίδιο πάθος στο πένθος όπως και στη χαρά… Αλίμονο σε όσους πιστεύουν ότι στη ζωή τα γεγονότα είναι τυχαία και δε μας αφήνουν πληγές.. Πληγές που όσο δεν τις φροντίζουμε εκείνες θα παραμένουν ανοιχτές, μέχρι να σαπίσουν… Αλίμονο σε όσους νομίζουν ότι ο φόβος, η θλίψη και ο πόνος δε θα τους επισκέπτεται ξανά και ξανά, η δεν τους αξίζει να τους επισκεφθεί ξανά, προσπαθώντας διακαώς και με κάθε τρόπο να τον αποφύγουν. Αν υπάρχει έ