Самоврядування НВК "Гроно"

Самоврядування НВК "Гроно"

Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from Самоврядування НВК "Гроно", School, .

Photos from Самоврядування НВК "Гроно"'s post 13/04/2016
Untitled album 13/04/2016

Роль учнівського самоврядування набуває неабиякого значення у житті нашої гімназій. Вміння управляти - талант, який треба розвивати. Можливості зробити це в нас є.
12 квітня у НВК «Гроно» відбувся День учнівського самоврядування. Захід проводився з метою формування активної життєвої позиції старшокласників та реалізації їх лідерського потенціалу. Вони мали можливість попробувати себе в ролі педагогів, зрозуміти і відчути, як це – бути вчителем.
За традицією, день розпочався із наради, на якій директор гімназії «Гроно» Сомик Наталія Петрівна привітала присутніх із цим святом і передала керівництво школою президенту учнівського парламенту Буйній Діані.
Весь навчальний процес гімназій проходив під чітким контролем дублерів адміністрації школи, які перевіряли присутність вчителів дублерів на робочих місцях та їхній рівень підготовки. Уроки були проведені на високому рівні, адже старшокласники сумлінно готувались до занять. Вони були ознайомлені із навчальним матеріалом, мали підготовлені конспекти, що дозволило провести цікаві та пізнавальні уроки.
День промайнув швидко. По закінченні уроків усі «вчителі та адміністрація» зібрались на підсумкову нараду, де поділились своїми враженнями щодо набутого життєвого досвіду. Гімназисти залишились повні позитивних емоцій, а вчителі високо оцінили їхню працю та вручили заслужені грамоти.

Photos from Самоврядування НВК "Гроно"'s post 22/01/2016

Сьогодні, 22 січня, з нагоди 97-ї річниці з проголошення Акту Злуки учнівське самоврядування провело флешмоб "Злуки - тримаймося за руки". Участь у флешобі взяли учні та вчителі гімназії. Ставши у живий ланцюг учасники послухали коротку інформацію про Велику Злуку та День соборності нашої держави після чого виконали державний гімн.

Новий рік Гроно 27/12/2015

Привітання самоврядування НВК "Гроно" з Новорічними та Різдвяними святами.

Новий рік Гроно

Photos from Самоврядування НВК "Гроно"'s post 23/12/2015

22 грудня учнівське самоврядування разом з психологічною службою та педагогом-організаторос нашої гімназії відвідало Львівський дитячний притулок, в якому на даний момент перебуває 25 дітей. Напередодні в нашій гімназії проходила благадійна акція "Миколаю, я Тебе чекаю". Наші учні збирали канцтовари, іграшки та солодощі. Усі зібрані подаруночки ми вручили діткам у притулку подарувавши їм частинку свята ;)

Photos from Самоврядування НВК "Гроно"'s post 20/12/2015

За гарною традицією нашої гімназії щорічно самоврядування для учнів молодшої школи показує виставу до Дня Св. Миколая. Цьогорічна вистава мала повчальний характер про те, що треба бути чемним, слухатись батьків, ходити до школи, і не піддаватися на лихі підмовляння чортиків. Учні молодшої школи розказували нашому Миколаю вірші, співали пісні про Миколая та колядували.

Photos from Самоврядування НВК "Гроно"'s post 20/12/2015

Акція "Таємний Миколай". Кожен учень та вчитель мав можливість стати таємним Миколайком для свого товариша, колеги, однокласника, улюбленого вчителя подарувавши маленьку частинку щастя і забезпечити святковий настрій. Протягом тижня подарунки збирали у коробку, а напередодні Дня Св. Миколая, 18 грудня, наш шкільний Миколайко на першому уроці розніс усі таємні подарунки. Смачні цукерки, запашні мандаринки та інші приємні подарунки перетворили звичайний день на справжнє свято.

Photos from Самоврядування НВК "Гроно"'s post 20/12/2015

18 грудня у нашу гімназію завітав Св. Миколай разом зі своїми помічниками - небесними янголятами. Правда, прибігли і бешкетні чортенята, щоб нечемними дітям вручити різочки. Із самого ранку Миколай з янголятами зустрічали наших учнів та вчителів із смачними цукерками та побажаннями на майбутній рік. А от вже після дзвінка, який закликав усіх на уроки, активними стали чортенята, котрі спізнюхам вручали різочки.

Photos from Самоврядування НВК "Гроно"'s post 15/12/2015

14 грудня, Самоврядування гімназії "Гроно" організовувало Андріївські вечорниці для 5-х, 6-х та 7-х гімназійних класів. Спочатку наші дівчата ворожили на свою майбутню долю. Згодом до них приєдналися хлопці, але дівчата їх одразу не впусти, а зробили їм випробування - задавали загадки, коли ж не всі відгадали, змусили хлопців колядувати. Ну, а вже після хлопчачої коляди дівчата пригостили хлопців смаколиками: млинцями, варениками зі сюрпризами, узваром та смачнючими домашніми яблуками. Далі почалося найцікавіше - спільні забави. Хлопці кусали калиту, перетягували канат, стрибали в мішках, навіть заплітали дівчатам коси, а потім слухали імпровізовану казку "Ріпку". Закінчилось наше андріївське гуляння спільною колядою.

Photos from Самоврядування НВК "Гроно"'s post 14/12/2015

Напередодні Дня Св. Миколая всі намагаються бути особливо чемними, щоб замість бажаного подаруночка не отримати різочку. Ми вирішили дізнатися, хто ж найчемніший, тому організували акцію "Таємний Миколай". Уже в перший день наша чарівна коробочка наповнилась подарунками від таємних Миколайків. Поки найчемнішими є учні 2 В класу гімназії.

День гімназії "Гроно" 2015 01/12/2015

День гімназії "Гроно".
Вітаємо вчителів, учнів та техперсонал з прекрасним Днем для нашої школи -Днем гімназії. Бажаємо вчителям натхнення, учням підкорення всіх вершин науки та бажання вчитися, а техперсоналу міцного здоров'я і завжди гарного настрою. Зі святом!

День гімназії "Гроно" 2015

Photos from Народна Самооборона Львівщини's post 28/11/2015
Photos from Самоврядування НВК "Гроно"'s post 24/11/2015

Наша гімназія взяла участь у благодійній акції: "Місія: Знання.Мир. Любов", яку проводив Легіон патріотів "Галичина" з нагоди поїздки на схід у шкільні заклади м. Красногорівка Донецької області. Протягом тижня учні збирали канцтовари, підручники та іграшки для своїх однолітків на Сході нашої країни. Ми висловлюємо щиру подяку батькам, учням та вчителям молодшої школи, які були надзвичайно активними у зборі необхідних речей.

Photos from Навчально-виховний комплекс "Школа І ступеня-гімназія "Гроно"'s post 23/11/2015
Timeline photos 19/11/2015

Дякуємо навчально-виховному комплексу "Школі І ступеня - гімназії "Гроно" за те, що відгукнулись на наше прохання.
Готуємось до поїздки 22 листопада.

Photos from Самоврядування НВК "Гроно"'s post 13/11/2015

Цей тиждень у нашій гімназії був присвячений Українській мові та писемності. З нагоди цього гарного свята, яке ми традиційно святкуємо 9 листопада, впродовж тижня відбувалися різні заходи в яких були залучені наші учні та вчителі. Зокрема з понеділка по середу відбувався конкурс читання віршів про мову "Цвіти та смійся рідне слово!" в якому взятли участь 71 учень гімназії та молодшої школи. У вівторок відбулася інтелектуальна гра "Кращий знавець рідної мови" серед учнів 2-х класів гімназії. А вже у четвер Самоврядування організувало флешмоб "Нас єднає рідна мова".

Timeline photos 10/11/2015

Увага!

У четвер, 12 листопада, о 15.00 год розпочинається цикл відбіркових турів інтелектуального клубу «ЩО? ДЕ? КОЛИ?». Запрошуються команди других гімназійних класів, вчителі та батьки.
Оргкомітет
http://grono-lviv.jimdo.com/%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F/?logout=1

Timeline photos 09/11/2015

Подяка навчально-виховному комплексу "Школі І ступеня - гімназії "Гроно" за участь в приготуванні фуршету для бійців АТО, що перебувають у військовому госпіталі.

Photos from Самоврядування НВК "Гроно"'s post 22/10/2015

Екскурсії наших учнів
Учні 2-Г та 5-В класів з класними керівниками пройшли пішохідну екскурсію по м. Львову , відвідали:
Музей Вишитих ікон доктора - отця Д. Блажейовського
ознайомились із мистецько-духовним надбанням, яке залишив у спадок отець Дмитро Блажейовський наступним поколінням, дізналися про його життєвий шлях та прихід до творіння – мистецтва вишивки ікон
У музеї Вишитих ікон доктора отця Д. Блажейовського представлено майже 300 ікон та хоругв. Вишиті яскравими барвами кольорів, створюючи контрасні кольорові сполучення. Зображення Ісуса Христа, Богородиці, одноосібних святих, дванадцять ікон празникового циклу, ікона Тайної Вечері, 6 страсних ікон, ікони апостолів, епізоди з Біблійної історії, портрети Шевченка, Франка, Лесі Українки і Маркіяна Шашкевича, Митрополита Андрея Шептицького та Патріарха УГКЦ Блаженнішого Кардинала Йосифа Сліпого, ряд жінок мучениць за Христову віру …

Національний музей у Львові імені Андрея Шептицького
побачили унікальну пам 'ятку українського бароко – Богородчанський іконостас , найбільше та найповніше зібрання середньовічного сакрального мистецтва XII-XVIII ст., ікони , рукописи та стародруки, декоративну різьбу, металопластику , гаптовані тканини…

Музей етнографії та художнього промислу
найстаріший музей на теренах нашої держави з унікальною колекцією пам’яток традиційної культури та народного мистецтва українців.
Вразила колекція музею , яка нараховує 17 фондових збірок, у яких зібрано понад 83 тисячі пам’яток. Основна експозиція розташована у приміщенні колишньої Галицької ощадної каси де представлено пам’ятки матеріальної та духовної культури українців, господарські знаряддя, народні художні промисли ХІХ – початку ХХ ст.

Пішою ходою дісталися до площі Митрополита Андрея Шептицького , церкви Святого Юра , пам’ятника С. Бандери.

Сьогодні річниця початку масового вивезення українців до Сибіру 21/10/2015

Ми повинні пам'ятати!

Сьогодні річниця початку масового вивезення українців до Сибіру 1947 року почалося масове вивезення українців у Сибір — Операція «Захід». Протягом доби виселили 26 644 родини, загалом 76 192 осіб: 18 866 чоловіків, 35 152 жінки та 22 174 дитини

Photos from Самоврядування НВК "Гроно"'s post 20/10/2015

Екскурсії наших учнів
1- Г клас 16.10 .15 відвідав Етнографічний музей мистецтва та побуту. Учні прослухали цікаву розповідь від екскурсовода, оглянули колекцію старовинних годинників, меблів, посуду...
Батьки Легін Оксана, та Петрів Наталя допомагали класному керівнику Гладяк Р.М. в організації походу.

Photos from Самоврядування НВК "Гроно"'s post 20/10/2015

До Дня захисника України наші учні підготували привітальні листівки для наших Героїв у зоні АТО. 14 жовтня їх вручили нашим захисникам волонтери ГФ"Народна Самооборона", які уже 17 раз відвідали наших хоробрих військових

Photos from Самоврядування НВК "Гроно"'s post 20/10/2015

У четвер 8 жовтня, 6-ті гімназійні класи нашої школи відвідали прем'єру історичного фільму про героїв УПА у кінотеатрі ім. О. Довженка. У фільмі розповідалося про важкі часи, які пережили українці в часи, коли нашу державу окутало два вороги - радянська Росія та Німеччина. Фільм демонстрував страшні кадри тих умов, в яких жили наші співвітчизники, голод, розстріли та побиття. Йшлося про створення УПА та їхню діяльність, битви за волю. В кінці показу, було влаштовано вікторину, де за правильні відповіді глядачі вигравали призи. Гімназисти добре сприйняли фільм та з повагою віднеслися до його змісту. Картина надовго засіла в нашу пам'ять.

Timeline photos 20/10/2015

У четвер, 15 жовтня, у коридорі біля кабінету християнської етики, на 2-й та 3-й великих перервах відбудеться флешмоб "Шкільні співи", де учні та вчителі зможуть заспівати патріотичних та повстанських пісень. Тому чекаємо вас зі співучим настроєм та дзвінким голосом
;). Тексти пісень роздадуться

Photos from Самоврядування НВК "Гроно"'s post 20/10/2015

Один раз у рік, у найпрекраснішу пору, коли шелестить падолистом осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а над землею поломеніють різнобарвні квіти, приходить ваше свято – День учителя!
Цьогоріч наш шкільний парламент прикрасив двері кожного вчителя власноруч зробленими квіточками у яких учні висловили свої побажання та слова вдячності. Натхненно зустрічали наші гімназисти дорогих шкільних батьків з трояндами в руках.
Кожної перерви лунали улюблені пісні піднімаючи настрій нашим учням та вчителям. Учні гімназії провели концерт для вчителів після чого виконали зворушливий вальс. Директор гімназії, Сомик Наталія Петрівна, побажала своїм працівникам міцного і непохитного здоров’я, трепетного ставлення до учнів і найкращих успіхів у будь-якому освітньому процесі.
Дружня атмосфера, теплі слова та щирі привітання забезпечили піднесений настрій педагогам та учням на увесь день!

Timeline photos 20/10/2015

Любі вчителі, в день вашого свята, хочемо побажати вам залишатися такими ж люблячими, хорошими, і розуміючими. Нехай цей рік принесе вам багато світлих і щасливих днів, стане роком звершень і добрих справ. Побільше приємних моментів життя, невичерпної творчої енергії, успіхів у всіх починаннях, щастя і міцного здоров`я.
Дякуємо вам за вашу терпливість, відданість, за мудрість й доброту!!!!
З повагою завжди ваші - учні гімназії!

20/10/2015

Ця сторінка для вчителів, учнів та людей, які цікавляться життям гімназії "Гроно". Всі новини про нашу чудову школу та корисну інформацію ви можете знайти саме тут.
Школа заснована у 1977 році, гімназією стала у 2008, директор - Сомик Наталія Петрівна.
Школа 1 ступеня гімназія " Гроно" - це дружній колектив педагогів та дітей, де панують демократичні відносини, взаєморозуміння і повага між вчителями, дітьми і батьками. Наші учні відзначаються активною громадянською позицією у суспільстві, випускаються талановитими, творчими та освіченими людьми.
Для отримання оперативної і цікавої інформації, щодо подій у гімназії, взаємного спілкування та обмінами думок, підписуйтеся та користуйтеся цією групою ;)

Website