Здраве за теб с Цветина Асенова

Здраве за теб с Цветина Асенова

Здраве. Цветина Асенова

Цветина Асенова
, дистр. номер 50006945
Тук е мястото, където можете да научите това, което ви интересува за природни лечебни методи, природолечение, за ролята на суперхраните и хранителните добавки.
Суперхрани, хранителни добавки и натурална козметика от АкваСорс, Хималайска сол, четка за зъби Soladey eco - за поръчка на продукти или за регистрация и получаване на номер, който ви дава право на о

14/04/2024

Здравей, получих прекрасен уред за пречистване и дезинфекциране на въздуха напълно безплатно. Стойността му е 100 €, но в момента поради зачестилите вируси, Rainbow са предприели специална кампания. Ти също може да го получиш, без да го заплащаш.
Много ми хареса как освежава въздуха в дома ми. Имат аромат Евкалипт. Страхотен е! Освен това може да бъде полезен на хора с алергии, астма или проблеми с дишането.
Ако искаш и ти да получиш уреда, натисни линка по-долу и виж как можеш да го спечелиш напълно безплатно.
Моля те отбележи, че аз съм те препоръчал.

http://bit.ly/RmBs003

04/01/2022

Споделено от
Румяна Стоянова

"Открих супер храните заради кожно предизвикателство! Бях ходила повече от 10 месеца по различни дерматолози от лекари, доценти до професори! Докато мажех с препаратите всичко се потушаваше, но малко след това обривите излизаха отново и с още по голям интензитет. Истината е, че първите няколко месеца бях доста недоверчива към супер храните, но ги бях взела от зор, да опитам и с тях!Сега вече знам колко е важно да подкрепим и изчистим червата, защото от една страна ги атакува храната, а от друга огромния стрес и напрежение което ни заобикаля!Започнах осъзнато и ежедневно да се дохранвам и резултатите дойдоха след няколко месеца!Пия поне два пъти в годината лесно начало, ежедневно използвам Афа, често си включвам супер антиоксидант! Правила съм 4 месечната програма за детокс която дава чудесни резултати и за кожата и за всички органи и системи, защото се минава с нея през червата, през черния дроб! Изключително е ценно да осъзнаем, че така както се грижим да ни е чисто в дома или в колата, така е добре да се грижим да ни е чисто и в ума и в тялото, а супер храните са огромен помощник, инструмент и подкрепа за това!

19/11/2021

ЗЕЛЕНА СЕДМИЦА

Промоция ЗЕЛЕНА СЕДМИЦА от 22.11.21 до 28.11.21

ВСЕКИ, който желае да си направи АБОНАМЕНТ, получава възможност да го направи с 50% отстъпка в ЗЕЛЕНАТА СЕДМИЦА!

Защо е хубаво да си направите абонамент към Аквасорс?
👌30% отстъпка при пазаруване за регистрирани потребители.
👌Подробна информация за употребата на продуктите.
👌Достъп до месечни и блиц промоции!
👌Възможност за подаръци от фирмата.
👌Кешбек – при поръчка на определено количество продукти в рамките на един календарен месец, ще получите част от парите си обратно, по банковата си сметка.
👉БЕЗ ангажименти и условия за минимална стойност на поръчка.
👉БЕЗ ангажименти и условия за закупуване на минимално количество продукти.
👉БЕЗ годишни такси.
👉Възможност за допълнителен доход.
👌Постоянен контакт с мен за съвети ,консултации,комбинации на продукти.
👉 В момента на регистрация може да закупите Програма Лесно начало с огромно намаление само за 98,00лв , цена на дребно - 168лв ⚠️
Регистрацията струва еднократно -70
,00 лв.
⭐БЕЗПЛАТНА доставка на регистрационния пакет с документи, както и на продуктите, ако сте закупили такива.
⭐Със своя абонамент можете да пазарувате където и да сте по СВЕТА!
🛍️За повече информация, можете да се свържете с мен на лични или на 0899078540

Videos (show all)

Здравей, получих прекрасен уред за пречистване и дезинфекциране на въздуха напълно безплатно. Стойността му е 100 €, но ...