Contact information, map and directions, contact form, opening hours, services, ratings, photos, videos and announcements from CFP Sant Pere Molanta, Amateur Sports Team, .

17/12/2023

Acabem el 2023 amb un empat a 2 a Aiguadolç 🤝
Bon partit i molta intensitat! Seguim!!!

Photos from CFP Sant Pere Molanta's post 03/12/2023

Molanta 5-0 Penya Jove Roquetes. 3 punts més a casa i seguim amb el "pleno" de victòries com a local 🏠 🙌✅

Photos from CFP Sant Pere Molanta's post 22/10/2023

Contra tot i contra tots 😍🙌💙 Victòria 2-0 vs .e.riudebitlles amb un jugador menys desde la primera part. SI SENYOR 💪💪💪

15/10/2023

Amb el cap ben alt 💪 derrota competida a Ribes malgrat el resultat final. A per més 💙

10/10/2023

E Q U I P 💙🤍

Photos from CFP Sant Pere Molanta's post 08/10/2023

SI SENYOR!!! 💙🤍3ra victòria consecutiva en un partit molt treballat a casa 🙌 3-2 vs Piera. Gols de Rai, Iker i Wesley ⚽️⚽️⚽️

Photos from CFP Sant Pere Molanta's post 30/09/2023

VAMOOOS!!! Un altre +3 😍✅✅ Les Cabanyes 0-2 Molanta 💙🤍💙🤍💙

Photos from CFP Sant Pere Molanta's post 29/09/2023

😍🤩 Les imatges del Molanta - La Granada obra de 📸

24/09/2023

Primera victòria ✅😍 +3 al Parroquial vs La Granada (3-1) Gols de Rai Carrillo, Mario i Iker ⚽️

Photos from CFP Sant Pere Molanta's post 10/09/2023

Acabada la pretemporada amb 2 amistosos més 🙌⚽️ victòria avui vs Hortonenc i empat contra La Llacuna. La setmana vinent, ja comença

30/11/2022

👀⚽️ 💙🤩 .diego93

📸

27/11/2022

Siiiiiiiiiiiii 🙌 I ha arirbat la 10ena consecutiva ✅…. amb 10 jugadors! Partit molt lluitat a Martinenca (1-3) VAMOS MOLANTA!!! ⚽️

20/11/2022

LA 9!!! 😍✅💙 Grandíssima victòria 4-0 vs i seguim invictes en lliga! Vamos Molanta!!! 🙌

13/11/2022

VAMOS!!! Victòria a Avinyonet i seguim invictes 8/8 en lliga! 😍✅⚽️ Gran partit de tot l’equp (1-7). Enormes!

13/11/2022

Once inicial vs Avinyonet 🙌⚽️

Photos from CFP Sant Pere Molanta's post 06/11/2022

EQUIPÀS!! 😍💙 4-0 vs i ja son 7/7 victòries!!!! ✅ GEGANTS!!

Photos from CFP Sant Pere Molanta's post 05/11/2022

Exquisit sopar d’equip a Les Piques!!! 😍😋😋😋

29/10/2022

Victòria 1-5 vs Base Vilanova!!!! 😍⚽️ I ja van 6 de 6 en aquest inici!!!! ✅✅✅

23/10/2022

5 de 5!!!! 😍✅ Victòria contundent 8-1 vs Olivella B al Parroquial de Sant Pere Molanta!!! Seguim imbatuts!!!

16/10/2022

SI SI SI, 12/12!!!! ✅ Quarta victòria consecutiva avui a Sant Pau 1-2!!! Més líders!! VAMOS MOLANTA!!!

Photos from CFP Sant Pere Molanta's post 12/10/2022

Gràcies i per fer possible aquesta super Copa Olèrdola edició num. 35. Felicitar el Cornellà com a campió després de la victòria per 0-5. 👏⚽️💙

10/10/2022

SUPER Copa Olèrdola! 💣💥Aquest dimecres 12-Oct a les 12:00h disputarem a casa la 35ena Copa Olèrdola amb el Cornellà com a invitat especial i la Fundació Atlètic Vilafranca Una super jornada de futbol que no et pots perdre!!! Us hi esperem a tots!! 💪🙌⚽️⚽️

Photos from CFP Sant Pere Molanta's post 09/10/2022

3 de 3!!! ✅😍 Victòria còmode a casa contra els Monjos 5-0 i ens posem LÍDERS de lliga! ⚽️ A seguir!!!

02/10/2022

VICTÒRIA!!!!! ✅ Remuntada 3-4 a camp del Hortonenc, en una molt bona segona part 😍⚽️ seguim en una bona dinàmica aquest inici de lliga.!!!