Самостална српска странка Вождовац

Самостална српска странка - Општински одбор Вождовац

Photos from Andreja Mladenović's post 11/08/2022
22/06/2022

Београд је град који се развија и који је у претходних осам и по година добио потпуно другачији изглед.

Наш главни град је напредовао у свим областима, развија се на више места, онако како то и доликује једној европској и светској метрополи.

Пуно тога је урађено на саобраћајној инфраструктури, реконструисано је 1730 улица, а предстоји и градња два нова моста, који ће потпуно растеретити центар града.

Када је реч о култури, која представља огледало једног друштва, све манифестације су подигнуте на виши ниво, отворена су два музеја у сарадњи са Републиком, а градски музеј ће коначно имати своју кућу. Добили смо значајан број нових споменика, чиме се Београд полицентрично развија.

У домену социјалне заштите, обезбеђена је материјална подршка за породиље, отворено је прихватилиште за децу без родитељског старања, реконструише се прихватилиште за одрасла лица. Обновљено је преко 20 установа социјалне заштите. У Београду сада има 500 пратилаца.

Обновљене су 563 фасаде што даје сасвим нови и лепши излед престонице.

21/06/2022
20/06/2022

У свом обраћању на седници Скупштине града, искористио сам прилику, као неко ко је у претходна два мандата обављао функцију прво заменика градоначелника, а затим и помоћника градоначелника, да се захвалим својим колегама, градоначелнику др Зорану Радојичићу и заменику Горану Весићу, помоћницима Александру Марковићу и Драгану Ђурђевићу, члановима већа, градском урбанисти Марку Стојчићу, градским секретарима, свим директорима јавних комуналних предузећа, начелници Градске управе Сандри Пантелић, великом броју дивних колега који раде у Градској управи и јавним комуналним предузећима.
Била ми је велика част што сам више од осам година са њима сарађивао, а надам се да ће и они понети позитивне утиске наше сарадње.
У предстојећем периоду, уз подршку у скупштини новоизабрано руководство има шансу да направи још бољи резултат од оног који је постигнут у претходних осам година. Пуна подршка новом тиму који ће управљати Београдом.

Glasno i jasno 212 - Andreja Mladenovic, pomocnik gradonacelnika Beograda (TV KCN) 10/05/2022

Glasno i jasno 212 - Andreja Mladenovic, pomocnik gradonacelnika Beograda (TV KCN) Label and copyright: TV KCNYou Tube distribution: http://www.kvzmusic.com/ Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale!

Photos from Самостална српска странка's post 03/05/2022
29/03/2022

Андреја Младеновић са активистима странке у Барајеву

18/03/2022

Младеновић: Погром над Србима пример двоструких аршина западних земаља

​Мартовски погром је пример двоструких аршина западних земаља, јер ниједан починилац и организатор није кривично гоњен ни кажњен свих ових година, оценио је данас председник Самосталне српске странке Андреја Младеновић, поводом осамнаесте годишњице погрома над Србима на Косову и Метохији.

​​“Ово незапамћено дивљање шиптарских екстремиста било је добро организовано и припремљено. Два дана паљења, убијања и уништавања наишло је на млак отпор Кфора и Унмика без икакве осуде и покушаја да се спрече масовни напади на Србе и њихове светиње”, подсетио је лидер ССС на непримерене и страшне догађаје те 2004. године.

​И баш због тога, нагласио је Младеновић, не смемо заборавити ни једног тренутка шта се дешавало марта 2004. године на Косову и Метохији. То је опомена да се не може веровати нити Албанцима, нити њиховим западним спонзорима.

Он даље констатује да је после свега остала само намера западних земаља да се формира једна наказна квази држава која је настала на трговини органима и тешким злочинима над српским становништвом.

​За државу Србију, према Младеновићевим речима, остаје опомена да мора бити спремна у сваком тренутку да спречи да се овако нешто догоди у будућности.

​Лидер Самосталне српске странке је подсетио да се данас навршава осамнаест година од погрома над Србима на Косову и Метохији 2004. године који је трајао два дана, 17 и 18. марта.

​Током насиља које су организовали шиптарски екстремисти, подржани од западних обавештајних служби, убијено је 27 особа, уништено је и оскрнављено 39 цркава и манстира, протерано близу 4000 Срба и спаљено готово 800 кућа и станова. Посебна мета били су духовно наслеђе и храмови српског народа. Спаљен је манастир Девич код Србице, конаци манастира Светих архангела код Призрена. У том српском царском граду спаљена је Богородица Љевишка, уништена црква Св. Ђорђа као и призренска Богословија, закључио је Младеновић уз напомену да се овакви злочини никад не смеју заборавити.

14/03/2022

Заједно са градоначелником Београда проф. др Зораном Радојичићем присуствовао сам данас у Старом двору промоцији књиге „За партију и Tита: Партизански покрет у Србији 1941–1944”, историчара др Немање Девића, у издању Института за савремену историју и „Службеног гласника”.

14/03/2022

Председник Самосталне српске странке Андреја Младеновић и генерални секретар Раденко Дурковић, посетили су данас општински одбор наше странке у Сурчину.

Want your organization to be the top-listed Government Service in Belgrade?
Click here to claim your Sponsored Listing.

Address


Decanska 1
Belgrade

Opening Hours

Monday 09:00 - 17:00
Tuesday 09:00 - 17:00
Wednesday 09:00 - 17:00
Thursday 09:00 - 17:00
Friday 09:00 - 17:00

Other Political Organizations in Belgrade (show all)
Piratska partija Piratska partija
Belgrade

http://piratska.org

Centar za edukaciju Demokratske stranke Centar za edukaciju Demokratske stranke
Nušićeva 6/II
Belgrade, 11000

CeDS je osnovan 25.3.06. Osnovni cilj CeDS je jačanje i razvijanje stranačke infrastrukture i ljudskih kapaciteta Stranke. http://www.ds.org.rs/organizacija/centar-za-edukaciju

Evropski federalisti - UEF Serbia Evropski federalisti - UEF Serbia
Sarajevska 40
Belgrade, 11000

Želimo da dovršimo UJEDINJENJE EVROPE i stvorimo EVROPSKU FEDERACIJU. Pridruži se!

Pokret snaga Srbije BK Pokret snaga Srbije BK
Terazije 28
Belgrade, 11000

Pokret SNAGA SRBIJE-BK, Terazije 28 11000 Beograd,Republika Srbija, [email protected], 063233384

1od5miliona - Lazarevac 1od5miliona - Lazarevac
Balkanska 27
Belgrade

#1od5miliona ima jedan cilj, a to je - promena sistema. 1od5miliona.rs bojkot.poceloje.rs poceloje.

Demokratska stranka Novi Beograd Demokratska stranka Novi Beograd
Belgrade, 11070

За Нови Београд по мери човека🔵😊

Суверенисти Суверенисти
Nušićeva 27
Belgrade, 11000

1od5miliona - Savski venac 1od5miliona - Savski venac
Balkanska 27
Belgrade

#1od5miliona ima jedan cilj, a to je - promena sistema. 1od5miliona.rs bojkot.poceloje.rs poceloje.rs

Монархистички фронт кабинета ЊКВ Принца Владимира Карађорђевића Монархистички фронт кабинета ЊКВ Принца Владимира Карађорђевића
XXI Divizije 30
Belgrade

Монархистички фронт је политички покрет настао 2020.

Stranka slobode i pravde Rakovica Stranka slobode i pravde Rakovica
Borska 7i
Belgrade, 11000

Postanite naš član https://ssp.co.rs/pristupnica/ Adresa: Borska 7i, Rakovica

Amini Bastos Amini Bastos
Belgrade

Pokret Novi 6. oktobar Pokret Novi 6. oktobar
Belgrade

POKRET NOVI 6. OKTOBAR Moralni referendum: da li biramo kriminalnu vlast ili novu Srbiju?