Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Εκδηλώσεις

Η σελίδα σχεδιάστηκε με σκοπό να προβάλλει και να προω?

Photos from Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Εκδηλώσεις's post 20/08/2024

Στην κατάμεστη αίθουσα "Γιώργος Σεφέρης" του Πολιτιστικού Κέντρου ΠΛΑΤΡΩΝ ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία χθες η παρουσίαση της σειράς των τριών εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια από το πραξικόπημα και την εισβολή.
Θερμές ευχαριστίες στην Κοινότητα ΠΑΝΩ ΠΛΑΤΡΩΝ και ειδικά στον Πρόεδρό της Δημήτρη Παπαθεοδότου και στον Διευθυντή του Δικτύου Θεματικών Κέντρων Τροόδους, κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο για τη ζεστή φιλοξενία τους!

19/08/2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΡΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 ΣΤΙΣ 7:30Μ.Μ.

Photos from Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Εκδηλώσεις's post 18/08/2024

Ευχαριστούμε την Κοινότητα ΟΜΟΔΟΥΣ για την αθρόα προσέλευση και το θερμό χειροκρότημα! Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Κοινότητας και Μέλος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού, κ. Ευγένιο Μιχαήλ για την υπέροχη φιλοξενία του και στον Πρόεδρο του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λεμεσού, κ. Γιάννη Τσουλόφτα για την παρουσία του!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΡΕΣ ΣΤΙΣ 7:30Μ.Μ.

Photos from Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Εκδηλώσεις's post 17/08/2024

Θερμότατες ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλοπαναγιώτη και Πρόεδρο του Συμπλέγματος Βόρειας Μαραθάσας, κ. Λάμπρο Λάμπρου, για τη ζεστή φιλοξενία αλλά και το ένθερμο ενδιαφέρον που επέδειξε από την αρχή της συνεργασίας μας για την επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης! Ευχαριστίες επίσης και στον Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, κ. Χαράλαμπο Χριστοφίνα για την παρουσία του.
Εμείς, με το υπέροχο σχήμα Μουσικοί Συνοδοιπόροι Αθηνά Βιολάρη, συνεχίζουμε δυναμικά για Όμοδος (18/8) και Πλάτρες (19/8).

Photos from Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Εκδηλώσεις's post 17/08/2024

Κοινότητα ΚΑΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗ σε ευχαριστούμε!!!!

Συνεχίζουμε:

18 Αυγούστου στην Πλατεία Τιμίου Σταυρού ΟΜΟΔΟΥΣ

19 Αυγούστου στην αίθουσα "Γιώργος Σεφέρης" του Πολιτιστικού Κέντρου ΠΛΑΤΡΩΝ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Photos from Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Εκδηλώσεις's post 16/08/2024

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

16 Αυγούστου στον Άγιο Ιωάννη Λαμπαδιστή στον ΚΑΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

18 Αυγούστου στην Πλατεία Τιμίου Σταυρού ΟΜΟΔΟΥΣ

19 Αυγούστου στην αίθουσα "Γιώργος Σεφέρης" του Πολιτιστικού Κέντρου ΠΛΑΤΡΩΝ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

16/08/2024

16 Αυγούστου στον Άγιο Ιωάννη Λαμπαδιστή στον ΚΑΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

18 Αυγούστου στην Πλατεία Τιμίου Σταυρού ΟΜΟΔΟΥΣ

19 Αυγούστου στην αίθουσα "Γιώργος Σεφέρης" του Πολιτιστικού Κέντρου ΠΛΑΤΡΩΝ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

22/07/2024

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), σε συνεργασία με τις κοινότητες Καλοπαναγιώτη, Ομόδους και Πλατρών, παρουσιάζουν το δρώμενο μουσικής, λόγου και εικόνας με γενικό τίτλο «ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ» με το σχήμα «Μουσικοί Συνοδοιπόροι». Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται με αφορμή τα πενήντα (50) χρόνια από το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο και θα πραγματοποιηθούν στις τρεις προαναφερόμενες ορεινές κοινότητες στις 16, 18 και 19 Αυγούστου 2024 αντίστοιχα. Πρόκειται για μουσικοποιητική παράσταση με τραγούδια που αναφέρονται στους αγώνες και στις θυσίες του κυπριακού λαού για την προάσπιση της δημοκρατίας και την ελευθερία, αλλά και για την προσφυγιά και την τουρκική κατοχή. Οι παραστάσεις θα διανθιστούν με ποιήματα, συνδετικά κείμενα, δρώμενα, σχόλια και προβολή εικόνων, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη καλλιτεχνική εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: https://www.ouc.ac.cy/index.php/el/news-events-menu-2/nea/4510-tragoudokypros

Διαδικτυακή Ημερίδα Ενημέρωσης (Virtual Open Day) για το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Open University of Cyprus 30/05/2024

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ 2024 - VIRTUAL OPEN DAY 2024

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου -Τομέας Προώθησης Προγραμμάτων Σπουδών- διοργανώνει «Open Day 2024 Γνωρίστε το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου», το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 30 Μαΐου 2024, μεταξύ των ωρών 18:00-20:00.

Στόχος είναι η προβολή των προγραμμάτων σπουδών του ΑΠΚΥ, τα οποία θα παρουσιασθούν ανά Σχολή, από τους Κοσμήτορες/Κοσμητόρισσα και η μεγιστοποίηση της υποβολής αιτήσεων κατά την τρέχουσα περίοδο.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Διαδικτυακή Ημερίδα Ενημέρωσης (Virtual Open Day) για το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Open University of Cyprus Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Open University of Cyprus

27/12/2023

Το Γραφείο Κεντρικών Εκδηλώσεων του ΑΠΚΥ σας εύχεται ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2024!!!
❄️🎄⛄

01/05/2023

Το νέο του βιβλίο με τίτλο «A Cultural History of Late Roman Cyprus» θα παρουσιάσει στο Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα την Τρίτη 2 Μαΐου 2023 ο Δρ Γιώργος Δεληγιαννάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πρόγραμμα «Σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Το βιβλίο κυκλοφόρησε από το Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και εντάσσεται στη σειρά «Texts and Studies in the History of Cyprus». Για τη μονογραφία θα μιλήσουν η Μαρία Καντηρέα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ρωμαϊκής Ιστορίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και η Ελένη Φάσσα, Επίκουρη Καθηγήτρια Ελληνιστικής και Ρωμαϊκής Ιστορίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Η βιβλιοπαρουσίαση η οποία διοργανώνεται από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Σπίτι της Κύπρου – Το Μορφωτικό Γραφείο της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα (Ξενοφώντος 2Α, 105 57 Aθήνα), θα αρχίσει στις 19:00 και θα αναμεταδοθεί διαδικτυακά μέσω του ΔΙΑΥΛΟΣ στον σύνδεσμο: https://bit.ly/3Gu0cTc
Περισσότερες πληροφορίες: https://www.ouc.ac.cy/index.php/el/news-events-menu-2/nea/374-news-general/2857-lateromancy-book

24/12/2022

Το Γραφείο Κεντρικών Εκδηλώσεων του ΑΠΚΥ σας εύχεται ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2023!!!
❄️🎄⛄

25/11/2022

Μετά την τεράστια επιτυχία της εκδήλωσης στο Λονδίνο, η συναυλία ΣΕΦΕΡΗΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΜΙΚΡΑΣΙΑ: Η ΜΝΗΜΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕΙΣ ΠΟΝΕΙ σε μουσικές συνθέσεις του Γιώργου Καλογήρου, θα παρουσιαστεί και στην Κύπρο (συγκεκριμένα στη Λεμεσό) τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 στο Ξυδάδικο (Γενεθλίου Μιτέλλα 34) στις 8:30μ.μ.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων!
Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy

24/11/2022
15/11/2022

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του, διοργανώνει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 τη συναυλία «Θυμήσου, σώμα…» σε ποίηση Κωνσταντίνου Π. Καβάφη και μουσική Γιώργου Καλογήρου. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 20:30 και θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο 10.10Hall (Γράμμου 19 & Αριάδνης 24) στην παλιά Λευκωσία. Η συναυλία είναι σύνθεση για πιάνο, φαγκότο, όμποε, βαρύτονο και αφηγητή και μεταξύ των τραγουδιών παρεμβάλλονται δύο πεζά κείμενα του ποιητή και τρία ιντερμέδια.

Είσοδος €5 | Προπώληση εισιτηρίων: www.tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS Courier

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.ouc.ac.cy/index.php/el/news-events-menu-2/nea/374-news-general/2640-kavafis

Photos from Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Εκδηλώσεις's post 13/10/2022

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος στην Κύπρο για "Το Άξιον Εστί"!!!
22 & 23 Οκτωβρίου, Λεμεσό & Λευκωσία
Εισιτήρια www.tickethour.com.cy ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

08/10/2022

Γιάννης Κότσιρας - Yiannis Kotsiras
Menta ART Events

08/10/2022

Το κοινό της ΛΕΜΕΣΟΥ αποθέωσε τους μουσικούς στον ΖΟΡΜΠΑ!!!
Μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία για όλους: Σήμερα η 2η και τελευταία εκτέλεση του έργου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας!!!
Μην το χασετε!!! Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy

Photos from Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Εκδηλώσεις's post 22/09/2022

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου γιορτάζει και στην ΑΘΗΝΑ!

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, γιορτάζοντας τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του, παρουσιάζει την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα) τη μουσική παράσταση «Αθήνα-Λευκωσία: Το άσμα το ελαφρόν που μας συνδέει» με την τραγουδοποιό και συγγραφέα Ευσταθία και την ηθοποιό και σοπράνο Έλενα Χατζηαυξέντη.

Η παράσταση στη θεατρική σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης θα αρχίσει στις 20:00 και θα έχει διάρκεια 1 ώρα και 15 λεπτά.

Είσοδος ελεύθερη!

Η κράτηση θέσεων είναι απαραίτητη.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι κρατήσεις των θέσεων γίνονται ηλεκτρονικά μέσω του ιστότοπου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης www.mcf.gr

Πληροφορίες: 00357-22411733 ή [email protected]

Υποστηρικτές: Σπίτι της Κύπρου, Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας

Καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος, έρευνα: Έλενα Χατζηαυξέντη, Ευσταθία
Κείμενα: Ευσταθία
Ερμηνεύουν: Ευσταθία, Έλενα Χατζηαυξέντη
Πιάνο, παρτιτούρες: Χάρης Μπότσης
Κιθάρα – φωνητικά: Γιώργος Πατσιώτης
Βιολί: Μελίνα Ντελίκου
Κοντραμπάσο: Μαμπρέ Κασαρτζιάν
Φωτισμοί: Γιώργος Χαραλάμπους (Αzaad)
Οργάνωση Παραγωγής: Αυξέντης Χατζηαυξέντης

Η μουσική παράσταση θα τύχει φωτογραφικής και οπτικογραφικής κάλυψης και σχετικό υλικό ενδέχεται να αναρτηθεί ή/και να κυκλοφορήσει σε Μέσα ενημέρωσης και Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο του ΑΠΚΥ https://www.ouc.ac.cy/index.php/el/news-events-menu-2/nea/374-news-general/2533-athinaleukwsia

18/09/2022

📣 ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ τη μία και μόνο παράσταση ΑΥΡΙΟ Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 | «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπου/Savvas Stroumpos 📍 στην κεντρική σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου στη Λευκωσία / Satiriko Theatro.

Για το συγκεκριμένο έργο, ο σκηνοθέτης κέρδισε φέτος το Βραβείο Αρχαίου Δράματος 2020/21 των Βραβείων «Κάρολος Κουν» και των Βραβείων Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής 2020/21. Πρόκειται για μια παραγωγή της Ομάδα Σημείο Μηδέν.

ℹ️ Η «Αντιγόνη» ως τραγωδία για τη διεκδίκηση της ζωής φαντάζει ίσως πιο επίκαιρη από ποτέ μετά από μια περίοδο που άλλαξε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τη ζωή και τον θάνατο, αλλά και την αξία των ανθρώπινων σχέσεων. Η Αντιγόνη επιχειρεί να ενώσει Μνήμη και Πόλη, Ύπαρξη και Ιστορία, Εξέγερση και Κοινωνία. Στην παράσταση δε βλέπουμε τον Μύθο στο βάθος του παρελθόντος, αλλά στο Μέλλον. Μπορεί η ζωή να επανεκκινήσει μετά τον πόλεμο; Μπορεί ο άνθρωπος να διεκδικήσει εκ νέου τους όρους της ζωής του;

ℹ️ Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια από την ίδρυση του Open University of Cyprus - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, εδώ: https://bit.ly/3QZVOyG

🎟️ Περιορισμένα εισιτήρια: Tickethour Cyprus & σε όλα τα καταστήματα Acs Courier Cyprus

#ΑΠΚΥ #πολιτισμός #θέατρο #Αντιγόνη

Photos from Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Εκδηλώσεις's post 17/09/2022

"Ἔρως ἀνίκατε μάχαν"... Από την αποψινή πρόβα της ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ: Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, 7:30μ.μ. στο Σατιρικό Θέατρο!!! Περιορισμένος αριθμός θέσεων!!!

Photos from Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Εκδηλώσεις's post 15/09/2022

Βραβείο Αρχαίου Δράματος 2020/21 των Βραβείων «Κάρολος Κουν» και των Βραβείων Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής 2020/21.

Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπου, ταξιδεύει στην Κύπρο την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, για μία μοναδική παράσταση στο Σατιρικό Θέατρο στις 7:30μ.μ. στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20 χρόνια από την ίδρυση του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου.
Είσοδος €10 (www.tickethour.com.cy)

Σάββας Στρούμπος: Το δίκαιο και το άδικο δεν είναι στατικά μεγέθη 14/09/2022

ΑΝΤΙΓΟΝΗ: Για μία ΜΟΝΟ παράσταση! Σατιρικό Θέατρο, 18 Σεπτεμβρίου. Περιορισμένος αριθμός θέσεων!!!

Σάββας Στρούμπος: Το δίκαιο και το άδικο δεν είναι στατικά μεγέθη Σάββας Στρούμπος: Το δίκαιο και το άδικο δεν είναι στατικά μεγέθη

Photos from Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Εκδηλώσεις's post 11/09/2022

Αφιέρωμα σήμερα στον Φιλελεύθερο για την ΑΝΤΙΓΟΝΗ: 18 Σεπτεμβρίου για μία ΜΟΝΟ παράσταση! Περιορισμένος αριθμός θέσεων έχει απομείνει!!!

10/09/2022

Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας! Σας περιμένουμε!!!

10/09/2022

Αύριο τελευταία παράσταση!!! ΚΑΜΙΛ

Photos from Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Εκδηλώσεις's post 06/09/2022

Το κλασικό έργο, διάσημο σε όλο τον κόσμο, ο «Ζορμπάς» του Μίκη Θεοδωράκη παρουσιάζεται στην Κύπρο από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20χρονά του.

Ο λογοτεχνικός ήρωας του μυθιστορήματος του Νίκου Καζαντζάκη ζωντανεύει από τη χορωδία Brucknerchor από το Linz της Αυστρίας, την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Λεμεσού, τη Xορωδία Cantus Novus Femina και τη σοπράνο Μαρίζα Αναστασιάδη, σε μουσική διεύθυνση του Κωνσταντίνου Δημηνάκη.

Ο ήρωας που γέννησε η πένα του Καζαντζάκη και που γοήτευσε το σκηνοθέτη Μιχάλη Κακογιάννη στην ομώνυμη οσκαρική ταινία του πριν από 50 χρόνια, είναι ανάμεσά μας σαν μια αυτόχθονη λαϊκή θεότητα, αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου, για να μας μιλήσει ξανά για τη δύναμη της ζωής και να σβήσει τη χαρά και τον πόνο του στο χορό.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού
Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

Και οι δύο παραστάσεις θα αρχίσουν στις 8:00μ.μ.

Είσοδος: €12 (www.tickethour.com.cy)
Διάρκεια 1 ώρα και 30 λεπτά
Κατάλληλο για ηλικίες 6+

Πληροφορίες: 22411733 ή [email protected] (8π.μ.-2μ.μ.)

Στηρίζει: Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο https://www.ouc.ac.cy/index.php/el/news-events-menu-2/nea/374-news-general/2519-zorbas

Photos from Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Εκδηλώσεις's post 05/09/2022

Στην τελική ευθεία η παράσταση ΚΑΜΙΛ!!! Περιορισμένος αριθμός θέσεων!!!!

Για τρεις μόνο παραστάσεις στις 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2022 στις 8:30μ.μ. στο Σατιρικό Θέατρο (Πάνω Σκηνή).

Είσοδος €6 (www.tickethour.com.cy)
Διάρκεια 60'
Κατάλληλο για ηλικίες 15+

Ελεύθερη ελληνική μετάδοση/διασκευή κειμένου και Σκηνοθεσία: Νεοκλής Νεοκλέους (απόφοιτος Θεατρικών Σπουδών και υποψήφιος διδάκτωρ του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου)
Σκηνικά: Σάββας Μυλωνάς
Κοστούμια: Ρέα Ολυμπίου
Μουσική επιμέλεια: Παναγιώτης Κυριάκου

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Παναγιώτης Κυριάκου, Nίκη Δραγούμη

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο https://www.ouc.ac.cy/index.php/el/news-events-menu-2/nea/374-news-general/2453-kamil

Want your university to be the top-listed University in Latsia?
Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΡΕΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 ΣΤΙΣ 7:30Μ.Μ.
16 Αυγούστου στον Άγιο Ιωάννη Λαμπαδιστή στον ΚΑΛΟΠΑΝΑΓΙΩΤΗ18 Αυγούστου στην Πλατεία Τιμίου Σταυρού ΟΜΟΔΟΥΣ19 Αυγούστου ...
Γιάννης Κότσιρας - Yiannis KotsirasMenta ART Events
Το κοινό της ΛΕΜΕΣΟΥ αποθέωσε τους μουσικούς στον ΖΟΡΜΠΑ!!!Μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία για όλους: Σήμερα η 2η και τελευταία εκ...
Αύριο τελευταία παράσταση!!! ΚΑΜΙΛ

Address


Γιάννου Κρανιδιώτη
Latsia
2252

Opening Hours

Monday 08:30 - 14:30
Tuesday 08:30 - 14:30
Wednesday 08:30 - 14:30
Thursday 08:30 - 14:30
Friday 08:30 - 14:30

Other Latsia universities (show all)
Open University of Cyprus Alumni - Απόφοιτοι Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου Open University of Cyprus Alumni - Απόφοιτοι Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου
Λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη 33
Latsia, 2220

Καλωσορίσατε στη σελίδα του Γραφείου Αποφοίτων του Aνοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου!