Iranian Social Workers

The Iranian social workers’ official website

ارائه دهنده آخرین اخبار و اطلاعات تخصصی در حیطه مددکاری اجتماعی ایران و جهان
ارائه دهنده آخرین اخبار و اطلاعات مربوط به مراکز مددکاری اجتماعی کل کشور
ارائه دهنده آخرین اخبار و اطلاعات مربوط به حوزه آسیبهای نوپدید اجتماعی

25/06/2024

خبرگزاری تاب آوری ایران

اولین خبرگزاری تاب آوری ایران را بشناسیم

پیام ویدئویی بنیانگذار رسانه تاب آوری ایران

اولین خبرگزاری تاب آوری ایران: در این مطلب به معرفی خبرگزاری تاب آوری ایران به عنوان اولین رسانه تاب آوری اجتماعی ایران خواهیم پرداخت.

با توجه به مصاحبه های انجام یافته با بنیانگذار رسانه تاب آوری اجتماعی ایران دکتر جواد طلسچی یکتا که به عنوان اولین ناشر مجتوای تخصصی تاب آوری در رسانه های فارسی زبان شناخته شده می باشند لذا پیش از انتشار گسترده مصاحبه های خبری آتی، در وهله اول به معرفی خبرگزاری تاب آوری ایران خواهیم داشت.

مشروح خبر در خبرگزاری تاب آوری ایران talisweb.ir
#خبرگزاری

21/06/2024

خبرگزاری تاب آوری ایران
اولین رسانه تاب آوری اجتماعی ایران

یکی از اصلی ترین اهداف این رسانه آموزش های حقیقی و مجازی در حوزه تاب آوری می باشد. معمولا این آموزش ها در راستای بالا بردن آگاهی و اطلاعات اقشار مختلف جامعه برای مقابله با ناملایمات و بحران های زندگی انجام می شوند.

مفید و موثر بودن این آموزش ها اهمیت زیادی دارد؛ چرا که افراد جامعه با اتکا به این رسانه ها می بایست سطح تاب آوری فردی و اجتماعی خود را بالا ببرند. به عبارتی دیگر، رسانه تاب آوری ایران همواره در تلاش است با افزایش کیفیت آموزش ها، وحدت و هماهنگی را در میان افراد مختلف جامعه به وجود بیاورد.

آشنایی با اهداف رسانه تاب آوری ایران

کیفیت زندگی افراد جامعه در شرایط بحرانی کاملا به رسانه های تاب آوری بستگی دارد. هرچقدر که آموزش ها مناسب تر باشند، جامعه منسجم تر خواهد بود. بد نیست که بدانید استفاده از ابزارهای قدرتمند، سرورهای اختصاصی، بررسی دقیق اخبار و… در موفقیت یک رسانه تاب آوری ایران بی تاثیر نیست.

شایان ذکر است که همفکری و همکاری با اعضای مختلف تیم به جهت تعیین زیرساخت های لازم برای تاسیس رسانه تاب آوری اجتماعی از دیگر اهداف رسانه تاب آوری ایران به شمار می رود.

بررسی تاریخچه رسانه تاب آوری و بنیانگذار آن

تمامی اقدامات و فعالیت های رسانه تاب آوری از سال ۱۴۰۲ تحت نظارت مستقیم دکتر جواد طلیسچی یکتا انجام می شوند. ناگفته نماند که از ایشان به عنوان بنیانگذار رسانه تاب آوری ایران یاد می شود.

در حقیقت، دکتر طلیسچی یکتا مدیر و موسس همه مجموعه رسانه های تاب آوری در ایران می باشند. رسانه تخصصی مددکاری اجتماعی ایرانیان از سال ۱۳۹۳ فعالیت خود را در زمینه تاب آوری شروع کرد.

این مجموعه با داشتن یک تیم حرفه ای و متخصص شاخه جدیدی با عنوان خانه تاب آوری ایرانیان را تشکیل داد. رسانه ایرانیان در حوزه تاب آوری فعالیت های علمی تحقیقاتی زیادی انجام داده است. از مهمترین اهداف این رسانه تاب آوری ایران می توان به ارتقاء سطح دانش و افزایش آگاهی اجتماعی از مفهوم تاب آوری اشاره نمود.

رسانه مددکاری اجتماعی | خانه تاب آوری ایران

iraniansocialworkers.ir/site

21/06/2024

اعتیاد یک اختلال روانشناختی است

تاب آوری در برابر اختلال روانشناختی اعتیاد

ژنتیک و قرار گرفتن زودهنگام در معرض #تروما دو عاملی هستند که می توانند شانس ابتلا به اعتیاد را افزایش دهند. ژن های شما ممکن است ۴۰% تا ۶۰% منبع مطمئن آسیب پذیری شما در برابر اعتیاد را تشکیل دهند.

بنابراین اگر اعتیاد دارید، به این دلیل نیست که به اندازه کافی قوی نیستید که بتوانید اوضاع را تغییر دهید. در عوض، مغز شما متفاوت از مغز فردی است که با اعتیاد زندگی نمی‌کند.

سازمان های بزرگ چگونه اعتیاد را تعریف می کنند

اطلاعات و آگاهی های روزافزونی در مورد نحوه ارتباط اعتیاد با عملکرد مغز و تأثیر قابل توجه آن بر رفاه وجود دارد.

مؤسسه ملی سوء مصرف مواد مخدر (NIDA) #اعتیاد را به عنوان یک اختلال مزمن و عودکننده توصیف می کند که با وجود پیامدهای نامطلوب ادامه پیدا می کند. از آنجا که اعتیاد شامل تغییرات عصبی است، NIDA آن را یک اختلال مغزی می داند.

انجمن روانشناسی آمریکا (APA) نیز اعتیاد را مزمن تعریف می کند که مواجهه مکرر آن منجر به تغییرات مغزی می شود.

انجمن روانشناسی آمریکا (APA) عوامل زیر را به عنوان مسئول ایجاد و حفظ اعتیاد فهرست می کند:

بیولوژیکی

روانشناسی

اجتماعی

محیطی

انجمن روانشناسی آمریکا (APA) کتابچه راهنمای تشخیصی و آماری اختلالات روانی، ویرایش پنجم (DSM-5) را منتشر می کند. این کتابچه مرجعی برای متخصصان مراقبت های بهداشتی است که به آنها کمک می کند تا شرایط سلامت روان را شناسایی و تشخیص دهند.

مشروح مقاله در رسانه مددکاری اجتماعی | خانه تاب آوری ایرانیان

iraniansocialworkers.ir/site

21/05/2024

.
: در این مطلب به معرفی بنیانگذار رسانه تاب آوری ایران (دکتر جواد طلسچی یکتا) مدیر و موسس اولین رسانه تولید محتوای تخصصی تاب آوری در کشور خواهیم پرداخت. مدیر و موسس خانه تاب آوری ایرانیان ، متولد ۱۳۵۷/۰۷/۲۰ ساکن شهرستان بندرانزلی می باشد.

بنیانگذار رسانه تاب آوری ایران

درباره بنیانگذار اولین رسانه تخصصی تاب آوری ایران
اولین رسانه تاب آوری ایران

بنیانگذار : در این مطلب به معرفی بنیانگذار رسانه تاب آوری ایران (دکتر جواد طلسچی یکتا) به عنوان مدیر و موسس اولین رسانه تولید محتوای تخصصی تاب آوری کشور می پردازیم.

مشروح مطلب در رسانه مددکاری اجتماعی | خانه تاب آوری ایرانیان

iraniansocialworkers.ir/site
[ لینک مطلب در استوری]

25/01/2024

▫️
دلنوشته ای به مناسبت روز ملی مددکاری اجتماعی

هر صبح با خود می‌اندیشم که آیا من مددکار اجتماعی هستم؟
اری. هر روز به خود و وظایفم می‌اندیشم‌‌!
چون مددکاری اجتماعی
علم است، هنر است، عشق است
و در خود رنجی نهان دارد.
رنجی که از بی‌عدالتی و تبعیض است،
رنجی که از تلاش برای ایجاد تغییر است،
رنجی که همراه تو خواهد شد و تو باید ان را درک کنی
و اگر قادر به درکی همدلانه نباشی
نمی‌توانی نقش خود را به درستی ایفا کنی.
نقشی که در آن صدای مظلوم را باید فریاد بزنی،
نقشی که با آن عدالت را به جامعه بازگردانی،
نقشی که در آن توانمند کنی،
نقشی که با آن ناجی روابط شوی،
نقشی که با آن زندگی ببخشی،
و بخششی که بعد از آن باید در سکوت و بدون هیچ‌ چشم‌داشتی به مسیر خود ادامه دهی…
این‌ها معنای مددکاری اجتماعی است،
و برای مددکار اجتماعی شدن نیاز به رشد خودآگاهی، دگرخواهی، شناخت انسان و انسانیت و
تلاش برای کسب دانش حرفه‌ای داری.
مددکاری اجتماعی حرفه‌ای مقدس است زیرا
در هر حوزه و بخشی از آن که فعالیت کنی
روزانه معجزه‌ای از تلفیق عشق و هنر با علم‌‌ و دانش را
رقم می‌زنی و این ادعایی سخت و سنگین است. 
این است که هر روز می‌اندیشم،
آیا من مددکار اجتماعی هستم؟

▫️محبوبه غنائی؛ دانش‌آموخته مددکاری اجتماعی

06/01/2024
Photos from Iranian Social Workers's post 04/01/2024

آموزش مددکاری اجتماعی برای مددکاران گیلان برگزار شد

در روز پنج شنبه مورخ چهاردهم دی ماه سال جاری، کارگاه آموزشی مددکاری اجتماعی برای مددکاران اجتماعی فعال در بخشهای دولتی و غیردولتی استان گیلان برگزار شد.

آموزش فشرده با محوریت موضوعی مصاحبه، گزارش نویسی و بازدید از منزل در مددکاری اجتماعی با حضور مددکاران شاغل در سازمانهای مختلف اعم از سازمان بهزیستی، اورژانس اجتماعی، مراکز مثبت زندگی بهزیستی، مراکز نیکوکاری کمیته امداد امام خمینی (ره)، موسسات خیریه و مردم نهاد شهرستان های مختلف استان گیلان برگزار شد.

این کارگاه آموزشی یک روزه که به همت   در سالن همایش سازمان نظام پزشکی لاهیجان- سیاهکل برگزار شد، با حضور و مشارکت درخورتوجه مسئولین و مددکاران بخش های دولتی و غیردولتی همراه بوده است.

مدرس این برنامه آموزشی، دکتر جواد طلسچی یکتا «مدیر و موسس مجموعه رسانه های تخصصی مددکاری اجتماعی ایرانیان» بوده اند.

مشروح خبر در رسانه تاب آوری اجتماعی ایران talisweb.ir

Photos from Iranian Social Workers's post 03/01/2024

اولین رسانه تاب آوری اجتماعی ایران

در توضیح کوتاه قابل به ذکر است با توجه به اهمیت روزافزون ارتقاء تاب آوری جوامع و خصوصاً وجود وبگاه های خانه و باشگاه تاب آوری ایرنیان به عنوان متولیان اصلی حوزه رسانه ای تاب آوری کشور، بر آن شدیم که این ظرفیت رسانه ای تخصصی و هوشمند را به مبحث مهم و ارزشمند تاب آوری با گرایش اجتماعی اخنصاص دهیم.

بخش های متنوع و امکانات اختصاصی رسانه تاب آوری اجتماعی کشور

رسانه تاب آوری اجتماعی کشور تحت عنوان اطلس فارسی تاب آوری ایران مجهز به موتور جستجوگر هوشمند با توان بالای رسانه ای می باشد که ضمن رصد لحظه به لحظه اخبار و اطلاعات تاب آوری ایران، با برخورداری از تیم تخصصی مجرب در زمینه تولید محتوای اختصاصی با موضوع تاب آوری اقدام خواهد نمود. بدیهی است در این مسیر از پتانسیل ها و توانمندیهای اعضاء محترم تیم های تخصصی خانه و باشگاه تاب آوری ایرانیان بهره برداری صورت خواهد پذیرفت.

نقشه خبری تاب آوری ایران یکی از مهمترین بخش های این رسانه می باشد که با استفاده از پلاگین اختصاصی مربوطه، در زمینه رصد و خبرخوانی تاب آوری کشور (تحرکات، اقدامات، همایشات و کنفرانس های خبری در نقاط مختلف ایران) را پوشش خواهد داد.

بخش آموزش های صوتی و تصویری با امکاناتی در سطخ بهترین خبرگزاری های کشور، کلیه اطلاع رسانی های ویدئویی و خصوصاً برنامه های آموزشی انجام یافته توسط خانه تاب آوری ایرانیان را پوشش خواهد داد.

جستجوگر هوشمند خبری اطلس فارسی تاب آوری ایران با امکاناتی جدید و بسیار قدرتمند رسانه ای و با برخورداری از سرور اختصاصی در سطح عالی، رصد اخبار و اطلاعات اجتماعی و تاب آوری کشور را عهده دار خواهد بود.

امید است کلیه تلاشها و اقدامات صورت گرفته (و نیز در پیش روی این وبسایت)، موجبات رضایت خاطر مخاطبین عزیزمان را فراهم سازد.

‌آوری

28/12/2023

.
کتاب «هندسه مددکاری اجتماعی انتقادی» منتشر شد+فهرست و مقدمه کتاب (این کتاب تقدیم می‌شود به تمامی کارگران زحمت‌کش که با دسترنج آنها ما زنده‌ایم)

شایان ذکر است که از این کتاب، یک مقاله پژوهشی و علمی (وزارت علوم) در نشریه «جامعه، فرهنگ، رسانه»، استخراج و منتشر شده استhttps://www.jscm.ir/article_185877.html

این کتاب را می‌توانید از راه‌های زیر تهیه بفرمایید:
▫️سفارش از سایت انتشارات مولی یا از خود کتابفروشی مولی ( تهران، خ انقلاب، چهار راه‌ ابوریحان)
▫️کتابفروشی سمندر (خ انقلاب، روبروی دانشگاه تهران، پاساژ فروزنده)

https://www.socialwork2015.ir/?p=21077

مجموعه یادداشت‌ها و مقالات مدیر و موسس خانه تاب آوری ایرانیان «تاب آوری در دنیای امروز» - جواد طلسچی | انتشارات سخنوران 17/12/2023

▫️مجموعه یادداشت‌ها و مقالات مدیر و موسس خانه تاب آوری ایرانیان «تاب آوری در دنیای امروز» - جواد طلسچی

▫️خرید آنلاین کتاب «تاب آوری در دنیای امروز» از طریق انتشارات سخنوران

https://625be1417ea44.mywebzi.ir/p/1071

▫️

مجموعه یادداشت‌ها و مقالات مدیر و موسس خانه تاب آوری ایرانیان «تاب آوری در دنیای امروز» - جواد طلسچی | انتشارات سخنوران خانه تاب آوری ایرانیان Iranian Home of Resilience در دی ماه سال ۱۳۹۳، به عنوان مرکزی جهت تحقیق و پژوهش

سخنرانی مدیر و مؤسس خانه تاب‌آوری ایرانیان در انجمن علمی مطالعات صلح 08/12/2023

سخنرانی مدیر و مؤسس خانه تاب‌آوری ایرانیان در انجمن علمی مطالعات صلح «قسمت سوم»

بخش سوم از سخنرانی مدیر و مؤسس خانه تاب‌آوری ایرانیان به مناسبت «روز جهانی توانیابان» در همایش «انجمن علمی مطالعات صلح ایران»

در رسانه هوشمند اطلس فارسی بینید

https://talisweb.ir/?p=83664

سخنرانی مدیر و مؤسس خانه تاب‌آوری ایرانیان در انجمن علمی مطالعات صلح بخش سوم از سخنرانی مدیر و مؤسس خانه تاب‌آوری ایرانیان به مناسبت «روز جهانی توانیابان» در همایش «انجمن علمی مطالعات صلح ایران»

سخنرانی مدیر و مؤسس خانه تاب‌آوری ایرانیان در انجمن علمی مطالعات صلح 08/12/2023

سخنرانی مدیر و مؤسس خانه تاب‌آوری ایرانیان در انجمن علمی مطالعات صلح «قسمت دوم»

بخش دوم از سخنرانی مدیر و مؤسس خانه تاب‌آوری ایرانیان به مناسبت «روز جهانی توانیابان» در همایش «انجمن علمی مطالعات صلح ایران»

در رسانه هوشمند اطلس فارسی بینید

https://talisweb.ir/?p=83629

سخنرانی مدیر و مؤسس خانه تاب‌آوری ایرانیان در انجمن علمی مطالعات صلح بخش دوم از سخنرانی مدیر و مؤسس خانه تاب‌آوری ایرانیان به مناسبت «روز جهانی توانیابان» در همایش «انجمن علمی مطالعات صلح ایران»

سخنرانی مدیر و مؤسس خانه تاب‌آوری ایرانیان در انجمن علمی مطالعات صلح «قسمت اول» 08/12/2023

سخنرانی مدیر و مؤسس خانه تاب‌آوری ایرانیان در انجمن علمی مطالعات صلح «قسمت اول»

بخش اول از سخنرانی مدیر و مؤسس خانه تاب‌آوری ایرانیان به مناسبت «روز جهانی توانیابان» در همایش «انجمن علمی مطالعات صلح ایران»

در رسانه هوشمند اطلس فارسی بینید

https://talisweb.ir/?p=83623

سخنرانی مدیر و مؤسس خانه تاب‌آوری ایرانیان در انجمن علمی مطالعات صلح «قسمت اول» بخش اول از سخنرانی مدیر و مؤسس خانه تاب‌آوری ایرانیان به مناسبت «روز جهانی توانیابان» در همایش «انجمن علمی مطالعات صلح ایران»

رونمایی از جلد کتاب تاب‌آوری در دنیای امروز؛ ششمین کتاب رسانه ایرانیان 07/12/2023

▫️رونمایی از جلد کتاب تاب‌آوری در دنیای امروز؛ ششمین کتاب سال رسانه مددکاری اجتماعی ایرانیان

▫️در روز دوشنبه مورخ سیزدهم آذرماه سال جاری، از طرح جلد نهایی شده ششمین کتاب سال رسانه مددکاری اجتماعی ایرانیان که تحت عنوان کتاب تاب آوری در دنیای امروز رونمایی شد.

▫️کتاب فوق به زودی منتشر خواهد شد و در کلیه پایگاههای مجموعه رسانه های تخصصی مددکاری اجتماعی ایرانیان جهت استفاده علاقمندان حوزه تاب آوری نمایه می گردد.

▫️مشروح خبر در مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران

https://www.socialwork2015.ir/?p=20876

▫️

رونمایی از جلد کتاب تاب‌آوری در دنیای امروز؛ ششمین کتاب رسانه ایرانیان ظهر روز دوشنبه مورخ سیزدهم آذرماه سال جاری، از طرح جلد نهایی شده ششمین کتاب سال رسانه مددکاری اجتماعی ایرانیان که تحت عنوان کتاب تاب آوری در دنیای امروز رونمایی شد.

30/11/2023

.
کارگروه ارتباطات صلح انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات با همکاری پایگاه استنادی علوم سیویلیکا، به مناسبت 2 دسامبر، روز بین المللی توانیابان، در چارچوب اجرای همایش های علمی، هفتاد و چهارمین نشست علمی هفتگی را برگزار می کنند:

اسکایپ وبینار

آشتی اجتماعی و واکاوی تاب آوری اجتماعی در قبال شهروندان توان یاب

سخنران: 

دکتر جواد طلسچی یکتا(پژوهشگر و مدرس مددکاری اجتماعی در دانشگاه گیلان و مدیر و موسس خانه تاب آوری ایرانیان و کلینیک مددکاری اجتماعی معراج)

دبیر علمی نشست: شیما کاظم نیا (پژوهشگر حقوق بین الملل و مدیر اجرایی نشریه مطالعات نوین حقوق و محیط زیست)

زمان: شنبه 11 آذرماه 1402( 2 دسامبر 2023)

ساعت: 7 تا 8 بعد از ظهر

همراه با اعطای گواهی علمی دو زبانه رایگان

نام نویسی پیام به اسکایپ

mahan7000

طرح پوستر: شایان احمدی(کارشناسی علوم سیاسی)

همراه با کد اختصاصی پایگاه استنادی Civilica

26/11/2023

▫️
بررسی جایگاه مددکاری اجتماعی در ایران با تأکید بر سازمان نظام مددکاری اجتماعی

▫️این مقاله با موضوع بررسی جایگاه در ایران و در زمره مجموعه یادداشت‌ها و مقالات ضرورت تصویب ایران قرار می‌گیرد و به عنوان یکی از مطالب کتاب پیش روی رسانه ایرانیان که با همین موضوع در دست اقدام می باشد لحاظ خواهد شد.

▫️جایگاه مددکاری اجتماعی و علل رشد و پیشرفت آن، از مباحثی است که در ابعاد مختلف باید مورد توجه و بررسی قرار گیرد. بر کسی پوشیده نیست که شأن و منزلت مددکاران اجتماعی در فیلدهای مختلف کاری مطلوب نبوده و این مهم تبدیل به مسائل و تردیدهایی برای مددکاران اجتماعی در زمینه ادامه تحصیل در این رشته، فعالیت در مشاغل مرتبط با رشته و در مجموع عدم تصور آینده‌ای روشن و جایگاهی درخور، حتی برای دانشجویان رشته مددکاری اجتماعی شده است. از جمله شایع‌ترین مسائلی که جایگاه مددکاری اجتماعی را متزلزل و مددکاران اجتماعی را تضعیف نموده است، استخدام افرادی با تخصص‌های مرتبط و حتی غیر مرتبط بدیل از مددکاران اجتماعی حرفه‌ای در سازمان‌های دولتی و نیمه دولتی می‌باشد.

▫️همچنین در خصوص فعالیت‌های #انجمن‌های_مددکاری_اجتماعی نیز علیرغم این که کم و بیش شاهد برگزاری برنامه‌هایی هستیم اما به واقع این فعالیت‌‌ها به لحاظ موضوع، محتوا و تعدادشان، با مشکلات و مسائل جامعه مددکاران اجتماعی تناسب لازم را نداشته و هدف‌گذاری نشده‌اند. از این رو به سبب عدم عملکرد مطلوب و مورد انتظار جامعه مددکاران اجتماعی، در نظر نگرفتن منافع جمعی و درنتیجه عدم رفع مشکلات موجود حتی در حد بضاعت قانونی و عرفی، در بین جامعه مددکاران اجتماعی آنچنان که شایسته است از محبوبیت و حمایت جمعی برخوردار نیستند.

▫️در زمینه مشکلات #دانشجویان این رشته نیز می‌توان به نقص عملکرد گروه‌ آموزشی دانشگاه‌های غیردولتی در تأمین استاد دروس تخصصی و حتی در زمینه مسائلی پیش پا افتاده‌تر مانند کوتاهی تعداد قابل توجهی از دانشگاه‌های غیردولتی در تهیه کتاب‌های تخصصی رشته برای کتابخانه‌‌ی #دانشکده، اشاره نمود. این موارد به ظاهر جزئی و قابل حل، بدین دلیل اهمیت پیدا کرده و بیان شده است که در طول زمان نه تنها حل نشده‌ باقی ‌مانده بلکه روز به روز بیشتر گسترش پیدا کرده‌ که نشان‌دهنده گستره و عمق مسائل مددکاری اجتماعی می‌باشد.

▫️متن کامل مقاله در مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران

▫️نویسنده: سیده محبوبه غنائی
▫️مددکار اجتماعی و کارشناسی ارشد مدیریت خدمات اجتماعی

🔗https://www.socialwork2015.ir/?p=20846

▫️

25/11/2023

▫️
در

در این مطلب مهارتهای اصلی و دانش خاصی که باعث به وجود آمدن یک رابطه حرفه ای موثر با مددجویان در مراکز مختلف می گردد را به تفصیل مورد بحث قرار می دهیم.

مهارتهای ارتباطی در مددکاری اجتماعی

رابطه حرفه ای در قلب فعالیتهای مددکاری اجتماعی قرار دارد. بدون مهارتهای ارتباطی موثر مددکاران اجتماعی کمتر قادر خواهند بود تا:

تشخیص دهند که مددجویان و یا متخصصان دیگر چه فکری می کنند و چه احساسی دارند.
به ارائه اطلاعاتی بپردازند که دیگران به شکل نیازمند آن ها هستند.
به تفسیر موقعیت های پیچیده به شکل دقیق بپردازند.
به مذاکره، میانجیگری و مداخله با حساسیت خاص، قاطعانه و مناسب بپردازند.

ارتباط موثر مستلزم این است که مددکار در انجام طیف وسیعی از راه ها دارای توانایی و دانش لازم باشد که مهمترین آنها عبارتند از:

تعهد به اصول ارتباطی مددکاری
آگاهی از انواع دانش های مربوطه که چگونگی بهترین شیوه ارتباطی را شکل می دهند.
توانایی در استفاده از روش ها و تکنیک های مناسب در ایفای نقش و وظبفه مددکاری اجتماعی
مهارت در استفاده از خود – به عبارت دیکر قادر باشد که با دیگران ارتباط موثر توأم با اطمینان برقرار سازد. علاوه بر آن فرد قادر باشد با عواطف قوی دیگران و خود کار کند.

چه زمانی از ارتباط در مددکاری اجتماعی استفاده می کنیم؟

[ادامه در سایت]

انتشاریافته در مجله اینترنتی مددکاری اجتماعی ایران

https://www.socialwork2015.ir/?p=20837

▫️

#مددکاری

17/11/2023

.
مُدل نوین آموزش
نویسنده:سیده محبوبه غنائی، مددکار اجتماعی و کارشناسی ارشد مدیریت خدمات اجتماعی

ورود تفکر انتقادی به حرفه مددکاری اجتماعی

فهرست عناوین این مطلب [نمایش]

در اواخر قرن ۱۸، رویکردهای انتقادی در خصوص عدم کاربردی بودن جامعه شناسی زمینه را برای شکل گیری و توسعه حرفه مددکاری اجتماعی فراهم نمود.

مــددکاری اجتماعی در مراحــل آغازیــن بیــش از هــر چیــز بر مداخلاتی کــه به مشــکل گشــایی منتهی می شــدند، متمرکز بــود و ضعــف پایه های نظــری برای مداخلات آنهــا بارها از جانب جامعه شناســان مورد انتقاد قرار می گرفت (معارف وند به نقل از مانسون۱۹۷۹.)

پیامد اندیشه انتقادی در مددکاری اجتماعی

نکته قابل توجه این بود که مددکاران اجتماعی به جد و با اولویت در راستای یافتن راه حل های عملیاتی در حل مشکلات اجتماعی تلاش می کردند.

این در حالی بود که جامعه شناسان معتقد بودند که مددکاران اجتماعی باید از روش های موجود یا ابداع شده در این رشته بهره بگیرند اما آنچه در واقعیت رخ داد چیز دیگری بود.

مددکاران اجتماعی بدین جهت که حتی جامعه شناسی کاربردی را که عملیاتی ترین گرایش در رشته جامعه شناسی است برای پاسخ به اهداف حرفه مددکاری اجتماعی کامل و کافی ندیدند، از این رو از رشته های دیگری همچون روانشناسی و مردم شناسی نیز در ارائه نظریه و طراحی مُدل توجه نمودند. تا به خلاء موجود از نظر عملیاتی و کاربردی بودن نظریات و الگوها، پاسخ داده شود (معارف وند،۱۳۹۷.)

به عبارتی مددکاران اجتماعی در طراحی مُدلها و مداخلات تخصصی و بومی مددکاری اجتماعی علاوه بر استفاده از نظریات تخصصی رشته مددکاری اجتماعی، به واسطه ماهیت بین رشته ای بودنِ خود، از رشته های دیگری همچون روانشناسی، مردم شناسی و مدیریت نیز استفاده می نماید و این گسترش، پیشرفت و بومی سازی حرفه را مدیون تفکر انتقادی مددکاران اجتماعی می باشد.

اهمیت تفکر انتقادی در حرفه مددکاری اجتماعی

تفکر انتقادی، برای مددکاران اجتماعی به این جهت ضروری است تا در بررسی جامعه و تأثیرات آن بر مردم و همچنین در مداخلات فردی به منظور مشارکت و تصمیم گیری مؤثر و در چارچوب اخلاقی مورد استفاده قرار گیرد (CASW, 2005; IASW, 2017; NASW, 2008.)

مشروح مقاله در پایگاه اطلاع رسانی مددکاران iraniansocialworkers.ir/site

16/11/2023

▫️
ایرانیان “یازدهم”

▫️قسمت یازدهم از شورای نویسندگان

▫️یادداشتها و مقالات انتشار یافته آقای مجتبی اسلامی (کارشناس ارشد پژوهش علوم اجتماعی) در پایگاه اطلاع رسانی مددکاران اجتماعی ایران خواهیم پرداخت.

▫️توپولوژی مددکاری اجتماعی
▫️نقدی بر مقاله دکتر سام ­آرام: مددکاری اجتماعی در کارگاه
▫️بررسی زبان مددکار اجتماعی با توجه به اصطلاح­ شناسی مالکوم پین
▫️هستی شناسی مددکاری اجتماعی
▫️در ستایش کار، کارگر و ارزش مصرفی
▫️اقدام اجتماعی مددکاری جامعه ای و سازمانهای غیردولتی
▫️ضرورت مخالفت دولت با غیرانتفاعی شدن مدارس
▫️فوتبال، سیاست و شکاف طبقاتی
▫️سوسیالیسم منفی؛ شوراهای محلی و تشکیلات سندیکایی- تعاونی
▫️تأملاتی فلسفی در باب عشق
▫️رئالیسم انتقادی دیالکتیکی و مددکاری اجتماعی

▫️انتشاریافته در پایگاه اطلاع رسانی مددکاران اجتماعی ایران

https://iraniansocialworkers.ir/site/?p=14617

[لینک مطلب در استوری]

15/11/2023

.
“قسمت دوم”

[این مطلب قسمت دوم از سلسله مطالب نقش تئوری مددکاری اجتماعی می باشد. امید است مورد استفاده مخاطبین این رسانه واقع گردد.]

در   تئوری های مختلفی در کار با مددجویان مورد استفاده قرار می گیرند. این تئوری ها بیشتر از تبیین های روانشناختی و جامعه شناختی نشأت می گیرد. این تئوری ها به مددکاران اجتماعی کمک می کنند تا درک صحیحی از چرایی مشکلات و مسائل مددجویان خود پیدا نموده و در فرایند کمک به آنها راهها و روش های مناسب بهره می گیرند.

برای درک هرچه بیشتر این مطلب به مسائل زیر توجه نمایید:

#مددکاری را در نظر بگیرید که با مادری دارای یک فرزند پسر ده ساله با مشکلات رفتاری مشغول به کار است. این کودک توسط متخصصین مربوطه مورد بررسی قرار گرفته و مشخص شده است که دارای اختلال “بیش فعالی” است.

به منظور کار حرفه ای با خانواده، ما نیازمند درک صحیح از تبیین های زیست شناختی در مورد پدیده بیش فعالی هستیم. این تبیین ها و توضیحات به ما کمک می کنند تا درک صحیح تری از تشخیص اختلالات بیش فعالی داشته و ما را در جهت مدیریت و کنترل چنین اختلالی راهنمایی می نمایند (مثلاً می دانیم که دارو ممکن است رفتار کودک تنظیم کند).

از طرف دیگر ما به تئوری هایی نیازمند هستیم تا چگونگی رفتار مادر با کودک را تبیین نموده و راهگشای ما، در چگونگی کمک به مادر در برخورد با کودک باشد.

بنابراین با استفاده از طیف وسیعی از  ، ما تصویر صحیح تری از موقعیتِ مورد مطالعه پیدا کرده و تبیین های مناسب را مورد نظر قرار می دهیم. [ادامه در سایت]

متن کامل در پایگاه اطلاع رسانی مددکاران اجتماعی ایران

https://iraniansocialworkers.ir/site/?p=14609

Want your school to be the top-listed School/college in Tehran?
Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

.خودمدیریتی، قوی ظاهر شدن در برابر مشکلات زندگی کاری از دکتر احمدعلی جبارزاده؛ مددکار اجتماعی، عضو تیم تخصصی خانه تاب آو...
.باشگاه تاب آوری، تاب آوری سازمانی و مدیریت «قسمت اول»کاری از دکتر طالبعلی پورشریعه، روانشناس ..#تاب_آوری #باشگاه_تاب_آو...
#تاب_آوری_اجتماعی و #توسعه_پذیری
.آخرین بخش از مجموعهء سندرم جوانی ناکرده «قسمت پنجم»کاری از دکتر احمدعلی جبارزاده؛ مددکار اجتماعی..#سندرم #جوانی_ناکرده ...

Telephone

Address


تهران، شهرک غرب، خیابان سپهر
Tehran
Other Tehran schools & colleges (show all)
University of Tehran University of Tehran
Tehran

http://ut.ac.ir

Saeed High School Saeed High School
3rd Eesar St. Taheri St. North Africa (Jordan) Boulevard
Tehran

دبیرستان غیرانتفاعی پسرانه سعید - منطقه 3 تهران

دانشكده برق علم و صنعت دانشكده برق علم و صنعت
Electrical Engineering Department
Tehran

The Electrical Engineering Department is one of the most active and well equipped departments of the Iran University of Science & Technology (IUST). It was established in 1972 .

Kahkeshan Kahkeshan
No. 111, Ebne Sina Cross, 31st YousefAbad Street
Tehran

کهکشان،تجربه خوش آموزش

Examination Center Examination Center
No 569, Drive Shariati St, After Malek St
Tehran, 1613653116

Welcome to the official Ariana Hooshmand page

موسسه  کارنامه / Karnameh موسسه کارنامه / Karnameh
Tajrish
Tehran

موسسه فرهنگی هنری کارنامه ادبیات،تئاتر، سینما Karnameh Institute of Arts and Culture

Idea School Idea School
خيابان خردمند شمالی
Tehran, 1585885143

مدرسه هنر و تبلیغات ایده

Mehdi Ghalibafian Mehdi Ghalibafian
Tehran

This group is built to keep the memory of professor Ghalibafian alive in our minds

Dpi College Dpi College
تهران/خیابان نجات اللهی/نرسیده به چهارراه سپند/کوچه خسرو/پلاک 35
Tehran, 1598837613

اولین مجمع دانشجویان مرکز آموزش عالی انفورماتیک شرکت داده پردازی ایران در فیس بوک

Faranesh Faranesh
No. 169, Noavari 16, Pardis Technology Park Tehran
Tehran

وبسایت آموزش آنلاین ویدیویی فرانش / تماشا کنید، به راحتی یاد بگیرید

Borhan School ( Saadat abad & Shahrake gharb ) Borhan School ( Saadat abad & Shahrake gharb )
35. 769543, 51. 346475
Tehran, 1468783134

مجتمع آموزشی ، فرهنگی برهان در سال جاری (92-91)بیست و یکمین سال فعالیت خود را آغاز می کند.