Elham Music Institute

آموزشگاه موسیقی الهام وجود دارد تا به مخاطبینش کمک کند آنچه را که نمی‌توانند بگویند، بنوازند و بخوانند.

در الهام بر این باوریم که موسیقی نوعی زبان است. درست مانند زبان‌ها گفتاری، موسیقی برای بیان احوال و افکار استفاده می‌شود. موسیقی و زبان، هر دو، می‌توانند به عنوان راهی برای برقراری ارتباط با دیگران به کار گرفته شوند و قابل خواندن و نوشتن هستند. در بسیاری موارد موسیقی بهتر از زبان گفتاری کار می‌کند، چرا که برای تأثیرگذاری، احتیاجی به فهمیده شدن فعالانه ندارد.

اگر چه بسیاری از موسیقی‌دانان بر سر شب

Photos from Elham Music Institute's post 23/02/2020

#کروناویروس #کرونا

Timeline photos 16/12/2015

دایره حلقه‌ای از جنس چوب می‌باشد که عرض آن حدود ۵ تا ۷ سانتی‌متر و قطر آن از ۲۵ تا ۴۰ سانتی‌متر است. بر یکی از سطوح این ساز پوست کشیده شده و در داخل جدار چوبی آن حدود ۴۰ حلقه‌ی فلزی قرار گرفته است. این حلقه‌ها با فواصل مساوی صدایی زنگ‌وار تولید کرده به همراه صدای اصلی ساز حالت دلنشین و ذابی را به وجود می‌آورد. در گوشه‌ای از جدار چوبی دایره سوراخی تعبیه شده که نوازنده برای نگه‌داشتن ساز به هنگام اجرا انگشت شست خود را درون آن می‌گذارد و با بقیه‌ی انگشتان هر دو دستش بر روی سطح پوستی ساز می‌کوبد. نوازنده در هنگام نواختن با تکان‌هایی که به ساز می‌دهد سبب لرزش حلقه‌های آویزان در جدار داخلی آن می‌گردد و از این طریق صدای زنگ‌وار، توأم با کوبش پوست به وجود می‌اورد. هیچ‌یک از صداهای تولید شده در این ساز، ارتفاع معینی، ندارند.

دایره در ابعاد بزرگتر نیز ساخته می‌شود که آن را دف می‌نامند. دف دارای همین مشخصات دایره می‌باشد، فقط در اندازه‌ی بزرگتر از آن ساخته می‌گردد. دف نسبت به دایه از صدای بم‌تری برخوردار می‌باشد که همین امر باعث گردیده تا صدایی کاملاً جذاب و استثنایی داشته باشد.

http://ow.ly/VQMMY

#موسیقی #کودک # رسالت

16/12/2015

سنتور، سازی است ایرانی که اختراع آن را به ابونصر فارابی نسبت می‌دهند. این ساز از طریق ایران، هم به شرق و هم به غرب راه پیدا نموده‌است. شکل ظاهری ساز، جعبه‌ی ذورنقه‌ای شکل است که ضلع بلند آن در جلو نوازنده قرار می‌گیرد. جنس سنتور تماماً از چوب می‌باشد و بر روی سطح فوقانی آن، دو ردیف خرک چوبی قرار دارد. خرک‌های ردیف راست به کناره‌ی راست نزدیک‌ترند ولی خرک‌های ردیف چپ فاصله دارند.فاصله‌ی بین خرک‌های ردیف چپ تا کناره‌ی چپ را "پشت خرک “ می‌نامند.”سنتور" دارای ۷۲ عدد سیم است که به دسته‌های چهارتایی تقسیم می‌شوند.این دسته‌های چهارتایی از روی یک خرک عبور می‌کنند و هر چهار سیم هم‌کوک می‌باشند؛ اما هر سیم جداگانه به گوشی‌های معینی که در سطح جانبی راست کار گذاشته شده‌است، متصل می‌گردد.

سیم‌های سنتور به دو دسته: سفید (زیر) و زرد (بم) تقسیم می‌شوند. دسته‌ی سیم‌های سفید بر روی خرک‌های ردیف چپ و دسته‌ی سیم‌های زرد بر روی خرک‌های ردیف راست به تناوب قرار گرفته‌اند. همانطور که گفته شد، خرک‌های سمت چپ دارای محوطه‌ای در پشت خرک می‌باشند؛ بدین ترتیب، طول قسمت جلو خرک در سیم‌های سفید دو برابر طول آن در قسمت پشت خرک است و می‌توان در پشت خرک از سیم‌های سفید استفاده کرد. صدای این قسمت از ساز یک اکتاو نسبت به صدای قسمت جلو خرک بالاتر است. همچنین هر سیم زرد یک اکتاو بم‌تر از سیم سفید و بلافاصله بعد از آن صدا می‌دهد.

http://ow.ly/VQMEO

#موسیقی #رسالت #کودک

Timeline photos 16/12/2015

لطیف‌ترین صدای سازهای ارکستر موسیقی سنتی ایرانی بی‌شک متعلق به نی است. این ساز ساختمان بسیار ساده‌ای دارد. در واقع این ساز چیزی به جز ساقه‌ی خشکیده‌ی گیاه نی نمی‌باشد. که به قطرهای متفاوت (از ۱.۵ تا ۳ سانتی‌متر) و طول‌های مختلف (از طول‌های ۳۰ تا ۷۰ سانتی‌متر) ساخته می‌شود. این ساز از انواع سازهای بی‌زبانه است که سراسر طول آن از هفت بند و شش گره تشکیل شده است. بر روی لوله‌ی نی، پنج سوراخ در طرف جلو و یک سوراخ در قسمت عقب قرار گرفته است. لبه‌ی لوله‌ی این ساز در قسمت دهانی و گاهی هم انتهای آن را با روکش برنجی کوتاهی می‌پوشانند. این روکش برنجی آنقدر نازک است که می‌تواند در لای دندان‌های جلویی قرار بگیرد. این ساز را نمی‌توان کوک کرد زیرا مانند سازهای دیگر دارای وسیله‌ای برای کوک گردید نمی‌باشد. بنا بر این، نی نقش ساز کوک دهنده‌ای را ایفا می‌کند، یعنی سازهای دیگر با آن منطبق می‌گردند. نی - مانند ابوا در ارکستر سمفونی - معمولاً در نقش تک‌نواز ظاهر می‌شود. وسعت صدای نی حدود دو اکتاو و نیم است ولی برای ایجاد صوت در اکتاو بالاتر، احتیاج به فشار دو برابر هوا می‌باشد تا صدای نی یک اکتاو زیرتر تولید گردد.باید دانست که هر نی فاقد یکی دو صدا است، به عبارتی میدان صدا یا کوک در انواع مختلف آن متفاوت است.

http://ow.ly/VQMtT

#موسیقی #کودک #رسالت

Timeline photos 16/12/2015

تنبک یا تمبک با دمبک، سازی اصیل در موسیقی ایرانی است. این ساز در واقع استوانه‌ای از جنس چوب به قطر تقریبی ۲۵ تا ۳۵ سانتی‌متر می‌باشد که بر روی آن پوست کشیده شده است. این ساز در قسمت پایین به استوانه‌ای باریک‌تر متصل می‌گردد که انتهای آن کمی گشادتر می‌شود و شکل دهانه‌ی بازی را می‌گیرد. تنبک در موقع نواختن، به صورت افقی بر روی ران نوازنده‌ی نشسته قرار می‌گیرد. نوازنده دست چپ خود را در بالا و دست راست را در کنار تنبک قرار می‌دهد و با انگشتان و تمام سطح کف دست خود بر روی قسمت‌های مختلف سطح پوستی ساز می‌کوبد که عبارتند از: مرکز، میان و کنار. صوت تنبک بدون ارتفاع معین می‌باشد. البته نمونه‌هایی از این ساز ابداع گردیده است که قابلیت کوک شدن هم دارد. اما استفاده‌ی آنها زیاد متداول نیست. نوازنده‌ی این ساز با انگشتان خود می‌تواند ریزه‌کاری‌های فراوان و شایانی را اجرا کند. به همین دلیل این ساز می‌تواند نقش تک‌نواز را داشته باشد.

نقش اصلی این ساز همراهی ساز یا آواز و تأمین و نگهداری، ضرب، در موسیقی ایرانی می‌باشد. تنبک در چند دهه گذشته به دلیل مهارت نوازندگان آن درخششی چشم‌گیر داشته و با زحمات و راهنمایی‌های استاد ابوالحسن صبا و با پشت‌کار بی‌نظیر استاد حسین تهرانی مقام والای خود را در موسیقی ایرانی پیدا کرده است.

#کودک #موسیقی #رسالت

http://ow.ly/VQMYP

Timeline photos 15/12/2015

سازدهنی یا هارمونیکا جزو سازهای بادی است و در خانواده سازهای زبانه آزاد قرار می‌گیرد. تولید صوت در این نوع سازها نتیجه ارتعاش یک زبانه از جنس فلز است که تنها یک سرآن به بدنه ساز متصل شده و انتهای دیگرش می‌تواند آزادانه حرکت کند. به ارتعاش درآمدن این زبانه‌ها در اثر عبورجریان هوا موجب تولید صدای ساز می‌شود.

گر چه چینی‌های باستان نوعی سازدهنی با زبانه‌های چوبی داشته‌اند و موتسارت قطعه‌ای برای سازدهنی شیشه‌ای (یک ساز کاملاً متفاوت متشکّل از یک سِری قطعه شیشه‌های کوک شده) نوشت، سازدهنی دیاتونیکی که ما هم‌اکنون می‌شناسیم، در اوائل قرن نوزدهم، در آلمان ساخته شده‌ است. این ساز به‌وسیلهٔ موج مهاجرین ترک‌کنندهٔ آلمان، به ایالات متّحده و بریتانیای کبیر برده شد و در اواسط قرن نوزدهم، در سراسر جهان، نواخته می‌شده‌است.

سازدهنی کروماتیک ، در سال ۱۹۱۸ اختراع شد و از آنجایی که شامل هر دوازده نیم‌پرده گام کروماتیک می‌باشد، به شما اجازه می‌دهد که آهنگ کاملتری را بنوازید؛ مانند قطعه‌های جز و کلاسیک؛ و همچنین برای نوازندگی تا حدود زیادی کاملتر است. در مدل ۱۶ سوراخه سازدهنی کروماتیک شما ۴ اکتاو کامل برای اجرای قطعات در اختیار خواهید داشت که اجازه نواختن هر قطعه‌ای را در اختیار شما قرار خواهد داد.

هم اکنون سازدهنی در ایران علاقه مندان بسیاری پیدا کرده است و از نوازندگان برتر این ساز، می‌توان به شهرام شادان فر اشاره نمود.

http://ow.ly/VQtKS

#موسیقی #کودک ❊رسالت

Timeline photos 15/12/2015

گیتار الکتریک یا گیتار برقی نوعی گیتار است که صدای آن به‌وسیله تقویت‌کننده‌ای الکتریکی تشدید و یا تغییر می‌یابد. استفاده این ساز در موسیقی از دهه ۱۹۳۰ آغاز شد. گیتار الکتریک در سبک‌های مختلفی از جمله راک، متال، بلوز، پاپ، جاز و هیپ هاپ استفاده می‌شود؛ اما در سبک راک، متال و بلوز به عنوان ساز اصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد. ایده پیدایش گیتارهای الکتریکی از آنجا آغاز شد که در همنوازی‌ها صدای گیتار آکوستیک در بین صدای سازهای دیگر مانند بیس و درامز گم بود و به وضوح شنیده نمی‌شد. در نتیجه در صدد آن برآمدند تا صدای گیتار را تقویت کنند که بهترین راه برای این کار استفاده از علم الکترونیک بود.

در حدود دهه ۳۰ میلادی گیتارهای الکتریکی وارد موسیقی شدند. این اتفاق پدید آورنده انقلابی در صدا و تکنولوژی بود که تا امروز نیز ادامه دارد. با پیدایش راک اند رول در دهه ۵۰ میلادی، گیتارهای الکتریکی به سرعت در موسیقی جا باز کردند و به یکی از فراگیرترین سازهای تاریخ مبدل شدند. معمولاً در گروه‌های راک دو نوازنده گیتار الکتریک وجود دارد که یک نفر ملودی‌ها را می‌نوازد (با گیتار لید) و دیگری ریتم‌ها را (با گیتار ریتم).

http://ow.ly/VQtAP

#موسیقی #کودک #رسالت

Timeline photos 15/12/2015

این ساز به دلیل زیبایی صدا و وزن سبکی که دارد از متداولترین سازها به حساب می‌آید. بنا به اعتقاد بعضی از مورخان، نام و ساختمان گیتار با اقتباس از "تار"، ساز باستانی ایرانیان، گرفته شده است؛ اما بعضی دیگر، پیدایش این ساز را به ساز "عود"، نسبت می‌دهند که توسط اعراب به اسپانیا رفته ‌است.

گیتار تا اواخر قرن هجدهم به عنوان ساز همراهی‌کننده با آواز مورد استفاده قرار می‌گرفت و دارای پنج سیم بود. اما در سال ۱۷۹۰ ،John August Otto اتریشی سازنده‌ی گیتار، سیم ششم (می(را به گیتار اضافه کرد و به شکل کنونی آن درآورد. این ساز در اوایل قرن نوزدهم به دست نوازندگان و آهنگسازان مشهوری چون ‌‌‌Fernando Sor اسپانیایی و Mauro Giuliani ایتالیایی در اروپا متداول گردید و به تدریج از حالت یک ساز همراهی‌کننده بیرون آمد و به ساز کاملی تبدیل شد.

http://ow.ly/VQto8

#موسیقی #کودک #رسالت

Timeline photos 15/12/2015

قدمت این ساز به ۸۰۰ سال قبل از میلاد مسیح می‌رسد. شکل ظاهری آن مانند تار است با این تفوت که کاسه‌ی آن یک قسمتی و گلابی شکل است و سطح‌رویین ان نیز چوبی می‌باشد. خرک سه تار کوتاه‌تر از خرک تار بوده، دسته‌ی آن نیز از دسته‌ی تار نازک‌تر می‌باشد. سه تار فاقد جعبه‌ی گوشی است و گوشی‌های چهارگانه‌ی آن را دو عدد در سطح جلویی و دوتای دیگر در سطح جانبی چپ کارگذاشته‌اند. سه تار سازی است با صدای ملایم و مطبوع که به نقل از استاد عبادی برای شنیدن آن یک نفر کم و دو نفر زیاد است.

تعداد سیم‌های این ساز در گذشته همانطور که از نام آن پیداست، سه سیم بوده است. بنابر روایتی به نقل از ابوالحسین صبا، درویشی سه تار نواز به نام مشتاق علیشاه، سیم چهارم را به آن اضافه نمود که این سیم، مشتاق نام گرفته است. پس سه تار امروزی دارای چهار سیم می‌باشد. در حال حاضر تعداد دستان‌های این ساز مانند تار ۲۸ عدد می‌باشد و آن را با ناخن انگشت دست راست (گاهی هم توأم با ناخن انگشت وسط) می‌نوازند. در واقع مضراب این ساز، ناخن انگشتان نوازنده می‌باشد. وسعت صدای این ساز مانند تار می‌باشد.
http://ow.ly/VQMjU

#موسیقی #رسالت #کودک

Timeline photos 15/12/2015

تار سازی است قدیمی که صورت امروزی آن از زمان صفویه وارد موسیقی ایران شد و در زمان ناصرالدین شاه قاجار ساز برجسته و کاملی گردید. قسمت کاسه‌ی تار به دو قسمت بزرگ و کوچک تقسیم می‌شود که قسمت‌ کوچک آن نقاره نام دارد. روی کاسه نقاره، پوست کشیده شده که خرک ساز بر روی پوست تکیه داده می‌شود. نقاره از طرف بالا به دسته‌ی ساز وصل می‌گردد.

دسته یا گردن تار ۴۵ تا ۵۰ سانتی‌متد است و بر کناره‌های سطح جلویی آن دو روکش استخوانی چسبانده‌اند. دور دسته، دستان (پرده‌ها) با فواصل معین بسته پده‌اند. تعداد دستان در گذشته ۲۵ عدد بود، اما امروزه تعداد این دستان‌ها ۲۸ عدد می‌باشد.

تار شش سیم دارد که از پاییتن قسمت کاسه شروع شده، از روی خرک عبور می‌کند. این سیم‌ها در تمام طول دسته کشیده می‌شوند و در پایان به داخل جعبه‌ی گوشی‌ها وارد شده، بر دور گوشی‌ها پیچیده می‌شوند.

http://ow.ly/VQM1t

#موسیقی #کودک #رسالت

Timeline photos 14/12/2015

این ساز، کوچک‌ترین و معروف‌ترین عضو خانواده‌ی سازهای زهی است که برای نواختن روی شانه‌ی چپ نوازنده قرار می‌گیرد و به کمک آرشه‌ای که در دست راست نوازنده می‌باشد، نواخته می‌شود. ویولن سازی بسیار قدیمی است که از اواخر قرن شانزدهم با شکل کنونی در ارکستر سمفونی و هم‌چنین سایر دسته‌های موسیقی، مانند ارکستر مجلسی به عنوان ساز اصلی استفاده شده است. ویولن در تک‌نوازی بسیار متداول می‌باشد. حدود ۸۰ سال از آشنایی مردم ایران با این ساز می‌گذارد. اساتادان نوازنده‌ی ویولن هم‌چون علی‌نقی وزیری و مرحوم ابرالحسن صبا، مکاتبی را هم برای اجرای موسیقی ایرانی با این ساز به وجود آوردند.

ویولن‌های اصیل جنسشان از چوب است و وزن سبک و انزه‌ای کوچک دارند. از نظر شکل ظاهری، دارای بدنه، دسته و سر می‌باشند: بدنه، جعبه‌ای توخالی است که نقش تقویه‌کننده‌ی صدا را بر عهده دارد. دسته‌ی آن نیز فاقد پرده می‌باشد و در قسمت سر ساز، جعبه گوشی‌ها قرار گرفته است.

معروف‌ترین سازنده ویولن یک نفر ایتالیایی به نام Antonio Stradivari بود که در قرن هفدهم زندگی می‌کرد. ولوین‌هایی را که این شخص ساخته است، بسیار ارزشمند و کمیاب می‌باشند. ویولن دارای چهار سیم است که آنها را با فاصله پنجم از یکدیگر کوک می‌کنند. سیم‌های ویولن در قدیم از جنس روده گوسفند بود ولی امروز به جای آن از سیم‌های نازک از جنس مفتول فلزی درست گردیده است. سیم‌های بم از همان روده می‌باشد که روی آن را لایه‌ای از سیم فلزی نازکی کشیده‌اند. ویولن قدر است در محدوده وسعت صدای خود تمام فواصل کروماتیک غربی وفواصل کروماتیک مخصوص موسیقی ایرانی و هر موسیقی دیگری را حاصل کند، به شرط آنکه گوش نوازنده در تشخیص آنها استاد باشد. سرعت کشیدن آرشه و میزان فشار آن بر روی سیم‌ها شدت صدا (دینامیک) و رنگ صدای ویولنرا تعیین می‌کند.

#موسیقی #رسالت #کودک http://ow.ly/VQsGV

Timeline photos 14/12/2015

این ساز قدمت تاریخی دارد، چنانکه ابتدا در کشورهای آسیایی میانه معمول بوده و از قرن پانزدهم میلادی به اروپا برده شد. زایلافون دارای صفحه‌ای است که نوارهایی از جنس چوب ضخیم و محکم بر روی آن قرار گرفته است. ترتیب قرار گرفتن این نوارها مانند شستی‌های پیانو می‌باشد. در زیر هر یک از کلیدهای چوبی زایلافون لوله‌هایی دراز قرار دارد که باعث تقویت و انعکاس صدا می‌گردند. این ساز با دو یا چهار چکش نواخته می‌شود. جنس چکش‌ها معمولاً از چوب بید یا شمشاد است. همچنین این چکش‌های سبک قابل انحنا و با سری کروی می‌باشند.

#موسیقی #رسالت #کودک

http://ow.ly/VQtfi

Timeline photos 14/12/2015

این ساز از نظر ساختمان و طرز قرار گرفتن شباهت زیادی به ویولن دارد، با این تفاوت که اندزه‌اش بزرگتر و صدایش بم‌تر از ویولن است. وسعت صدای ویولا کمتر از ویولن می‌باشد ولی مسافت بین پرده‌های آن از ویولن بیشتر است. فواصل سیم‌ها در این ساز نیز همانند ویولن، پنجم می‌باشد و در قطعه‌ای که برای ویولا می‌نویسند از کلید آلتو استفاده می‌کنند. نقش تکنوازی این ساز کمی کمتر از ویولن می‌باشد ولی یکی از سازهای مهم ارکستر‌های بزرگ و کوچک به حساب میآید. ویولا یکی از اعضای مهم ارکستر است و با وجود اینکه صدای آن در اکستر خیلی قابل تشخیص نیست، وظیفه بسیار مهمی در ارکستر دارد و مثل یک پل بین ویولن‌ها و ویولنسل‌ها عمل می کند. نواختن ویولا کم و بیش شبیه به ویولن است.

#موسیقی #کودک #رسالت http://ow.ly/VQskY

Timeline photos 14/12/2015

فلوت صدای زیبا و دلنشینی دارد که در قدیم از چوب و امروزه از نقره یا طلا ساخته می‌شود. عمر این ساز به چند هزار سال می‌رسد، ولی نمونه‌های جدید آن با شکل کنونی از اویل قرن هجدهم در ارکستر مورد استفاده قرار گرفته‌اند. فلوت و فلوت کوچک تنها سازهای بادی چوبی هستند که فاقد زبانه می‌باشند. نفس اجرا کننده از راه سوراخی که در کنار لوله (نزدیک سر آن) تعبیه گردیده، وارد لوله می‌شود سپس با باز و بسته کردن سوراخ‌های متوالی با انگشتان، صدای به وجود آمده را کنترل می‌نمایند.

امروزه باز و بسته شدن سوراخ‌های این ساز، با کلید صورت می‌گیرد. این نوع فلوت در سل ۱۸۳۲ شخصی به نام Theobald Boehm ساخت که موجب ترقی عظیم در اجرا و صدا دهی فلوت گردید.

http://ow.ly/VQsYQ

#موسیقی #رسالت #کودک

Timeline photos 14/12/2015

پیانو جعبه بسیار بزرگی است که به دو شکل مختلف ساخته شده است. نوعی از آن که در فارسی به نام پیانوی رویال مسطلح گردیده، جعبه سه‌گوش بزرگی است که بر روی سه‌پایه قطور قرار گرفته است و سیم‌های آن به طور افقی در جعبه کشیده شده و چکش‌ها از زیر به این سیم‌ها برخورد می‌کنند. نوع دیگر پیانو که در برخی از زبان‌های اروپایی به آن پیانینو یعنی، پیانوی کوچک، گفته می‌شود، جعبه آن کوچکتر و به طور عمودی و قائم ساخته می‌شود. در این نوع پیانو، سیم‌ها به داخل آن و به طور عمودی نصب می‌گردند و چکش‌ها از جلو به سیم‌ها ضربه می‌زنند.

برای تولید صدا در پیانو کلاویه (کلید) های این ساز توسط مکانیز مخصوصی به چکش فرمان کوبش می‌دهد و سپس چکش را به عقب بر می‌گرداند تا مانع از ادامه‌ی ارتعاش سیم نگردد. به محض اینکه نوازنده انگشت خود را از روی کلاویه بردارد، لرزش سیم با قطعه نمدی که بر روی آن قرار می‌گیرد، متوقط می‌گردد. همچنین برای تولید صدای زیر، چکش بر روی سه سیم هم‌کوک، برای تولید صدای بم، چکش بر روی دو سیم هم‌کوک و برای ایجاد صدای خیلی بم، چکش بر روی یک سیم ضخیم می‌کوبد.

زیر پاهای نوازنده دو یا سه پدال وجود دارد. پدال سمت راست مانع از کار دستگاه خفه کن (قطعه نمدی) می‌گردد و در نتیجه سیم مربوط پس از برداشتن انگشت از روی کلاویه، باز به ارتعاش خود ادامه می‌دهد. پدال سمت چپ باعث می‌شود که نواری از نمدها بین چکش و سیم قرار گیرد تا ارتعاش‌ها را خفیف و کم صدا جلوه دهد. در پیانوهایی که دارای سه پدال می‌باشند، پدال سوم یا وسط مجموعاً چکش‌ها را کمی به سمت راست می‌راند تا فقط به یکی از سیم‌های سه‌گانه هم‌کوک برخورد نماید یا چکش‌ها را کمی به جلو می‌برد تا شدت برخورد آنها با سیم‌ها ضعیف‌تر از حد معموی گردد. این عمل موجب ظریف شدم صوت تولید شده می‌گردد.

#موسیقی #رسالت # پیانو #کودک http://ow.ly/VQs1u

کارگاه معرفی ساز آموزشگاه موسیقی الهام - ۲۹ آبان ۹۴ 22/11/2015

کارگاه معرفی ساز آموزشگاه موسیقی الهام - ۲۹ آبان ۹۴ پس از دوره موسیقی کودک و ایجاد علاقه کودکان به موسیقی، آموزشگاه موسیقی الهام کارگاه‌های معرفی ساز برگزار می‌کند. در این کارگاه که در ۲۹ آبان ۱۳۹۴ برگزار شد، ...

Want your school to be the top-listed School/college in Tehran?
Click here to claim your Sponsored Listing.

Telephone

Address


Tehran, District 4, 2nd Floor, #765, Drive Ayat
Tehran
19669
Other Tehran schools & colleges (show all)
University of Tehran University of Tehran
Tehran

http://ut.ac.ir

Saeed High School Saeed High School
3rd Eesar St. Taheri St. North Africa (Jordan) Boulevard
Tehran

دبیرستان غیرانتفاعی پسرانه سعید - منطقه 3 تهران

دانشكده برق علم و صنعت دانشكده برق علم و صنعت
Electrical Engineering Department
Tehran

The Electrical Engineering Department is one of the most active and well equipped departments of the Iran University of Science & Technology (IUST). It was established in 1972 .

Kahkeshan Kahkeshan
No. 111, Ebne Sina Cross, 31st YousefAbad Street
Tehran

کهکشان،تجربه خوش آموزش

Examination Center Examination Center
No 569, Drive Shariati St, After Malek St
Tehran, 1613653116

Welcome to the official Ariana Hooshmand page

موسسه  کارنامه / Karnameh موسسه کارنامه / Karnameh
Tajrish
Tehran

موسسه فرهنگی هنری کارنامه ادبیات،تئاتر، سینما Karnameh Institute of Arts and Culture

Mehdi Ghalibafian Mehdi Ghalibafian
Tehran

This group is built to keep the memory of professor Ghalibafian alive in our minds

Dpi College Dpi College
تهران/خیابان نجات اللهی/نرسیده به چهارراه سپند/کوچه خسرو/پلاک 35
Tehran, 1598837613

اولین مجمع دانشجویان مرکز آموزش عالی انفورماتیک شرکت داده پردازی ایران در فیس بوک

Faranesh Faranesh
No. 169, Noavari 16, Pardis Technology Park Tehran
Tehran

وبسایت آموزش آنلاین ویدیویی فرانش / تماشا کنید، به راحتی یاد بگیرید

Borhan School ( Saadat abad & Shahrake gharb ) Borhan School ( Saadat abad & Shahrake gharb )
35. 769543, 51. 346475
Tehran, 1468783134

مجتمع آموزشی ، فرهنگی برهان در سال جاری (92-91)بیست و یکمین سال فعالیت خود را آغاز می کند.

شهاب مرادی Shahab Moradi شهاب مرادی Shahab Moradi
Tehran

لطفا سوالاتتان را از طریق سایت ایشان مطرح کنید. www.shahab-moradi.ir