Пласт Люблін - Płast Lublin

Українська організація скаутів Пласт у Любліні.

Photos from Пласт Люблін - Płast Lublin's post 25/08/2024

Сьогодні 25 серпня 2024 року юнацтво осердку Люблін Пласт Польща - Płast Polska на запрошення Parafia Greckokatolicka w Lublinie і Fundacja Kultury Duchowej Pogranicza, організували благодійний ярмарок. Вдалося зібрати кошти в сумі 1110 злотих. Усі кошти переказані на рахунок Пласту в Польщі з метою підтримки українського війська, а саме на актуальну мету - звʼязок і тактичні ліхтарики.

Дякуємо Daniel Sydorchuk, Діана Булавіна, Oksana Basaraba, Stefan Batruch, Ludmiła Babijczuk

https://fanimani.pl/zbiorka/swiatlo-i-komunikacja-dla-ukrainy/

24/08/2024

Запрошуємо на заняття української домівки, які відбудуться цього тижня.

Напевне кожен знайде для себе щось відповідно до своїх зацікавлень.

А пластуни тим часом можуть здобути точки проби.

Відкритий ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ на наступний тиждень
Реєстрація: https://forms.gle/is48oFiPVqtBkKVu6
Українська Домівка запрошує на заняття за попереднім записом.

Увага! Запис на заняття зупиняється в день перед заняттям о 18:00, або при вичерпанні всіх місць.

Діти віком від 7 років можуть залишатись самостійно, молодші діти зобов'язані бути в присутності опікуна.

Наявність змінного взуття або чистих шкарпеток - ОБОВ'ЯЗКОВА!

Прикріплюємо графік для вашої зручності.
Деталі на фото.
Графік оновлюється в суботу з 16:00 до 18:00

У разі питань телефонуйте: +48 451 192 468 (з понеділка по п’ятницю, з 10:00 до 18:00)

20/08/2024

23 серпня будемо відзначати День прапора України 🇺🇦
🇺🇦 Прапор України разом із гербом та гімном є державними символами нашої країни, наявність яких свідчить про її існування та суверенітет. Кожен громадянин України має знати історію та сучасність цих символів.

🇺🇦 У зв'язку з цим запрошуємо долучитись до занять присвячених державним символам України, на яких ви зможете більше дізнатись про історію та сучасність українського прапора, гімну та герба.

🇺🇦 Учасники візьмуть участь у вікторині і позмагаються за звання найкращого знавця державних символів. Також буде нагода створити власний прапор 🤩

🗓️Коли? 23.08.2024 р., год. 17:00-19:00
📍Де? Пластова домівка.
❓Для кого? Для осіб 10+ років 😉

📝Аби взяти участь в заняттях, просимо заповнити цю форму https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdXxJneuWDGBi1PjtXSMZqJaBCvj9krrT1KdFURMTwsWzLqkA/viewform

*Для учасників передбачені тематичні подарунки.

19/08/2024

Пластун ОЩАДНИЙ

Тому купуємо он-лайн і тим часом помагаємо Пласту.

Разом з сервісом FaniMani ми збираємо кешбек від ваших закупів он-лайн.

Якщо ви зареєструєтеся за посиланням, це відразу додасть нам 5 зл (з кожної окремої пошти 😉 )

https://fanimani.pl/zaproszenie/37434/f7dbf28773094685ae483dd99dcc4eaf

А далі - 5-10 хв вашого часу розібратися як це працює, і грошенята від ваших закупів капають нам рахунок. І це справді відомі сервіси як allegro, Sinsay, booking, flixbus і ще 1000+ інших.

А коментар під цим постом дасть змогу більші кількості людей його побачити.

Якщо вам треба допомогти розібратися, напишіть в коментарях, ми зробимо відео конференцію на цю тему.

18/08/2024

Пласт в Любліні спільно з Українська Домівка - Люблін / Ukrainska Domivka - Lublin реалізовує проєкт пізнання України через різноманітні майстер-класи.

В рамах цього також буде відбуватися клуб української культури «Крайка», де діти зможуть в інтерактивній формі дізнатися про українську культуру, передавати і зберігати її.

Для пластунів це також додаткова можливість здобути юнацькі і новацькі вмілості народних ремесл. Почнемо ми з вишивання.

Заняття безкоштовні, і матеріалами забезпечуємо. Необхідно зареєструватися, оскільки кількість місць обмежена.

https://www.facebook.com/share/p/Nq2hqQhbrWPUWyLM/?

17/08/2024

Вітаємо нашого осередкового Ivan Chyr із отриманням такого важливого відзначення!
Дякуємо тобі друже, за твою працю на благо Пласту і, зокрема, на благо нашого осередку, за твою виховницьку і провідницьку діяльність!

Запрошуємо вітати Івана у коментарях :)

⚜🥳 З приємністю інформуємо, що Крайова Пластова Старшина надала Орден Святого Юрія в бронзі ст.пл. Іванові Чиру, ОЗО (Ivan Chyr) за активну непересічну багатолітню діяльність в Пласті та курені, а саме: успішне виконання обовʼязків Головного булавного УСП 2019-2023, заступника голови станичної таборової комісії станиці Львів протягом 2009-2010рр, організацію вишколів та таборів кінного пластування «Кавалерія» та «Герць» упродовж 6 років, в тому числі у ролі коменданта, за успішне ведення діловодства крайового референта спеціалізації Пласту в Україні, допомогу та інструкторство на вишколі КВПВ ч. 12, створення та впорядкування реєстру спеціалізації, організацію та співорганізацію юнацьких таборів різних рівнів в Україні та поза її межами (в тому числі в ролі бунчужного КМВТ «Метаморфози» в рамках ЮМПЗ 2012), за ведення новацького рою в Пласті в Польщі протягом двох років, допомогу в організації заходів, в тому числі благодійних на тлі зразкової пластової постави.

*Примітка. Іван Чир зараз в УПС, однак відзначення надається за діяльність в УСП зараз у зв'язку із затримкою у вирішенні процедурних питань.

На честь відначеного СКОБ!

Photos from Пласт Люблін - Płast Lublin's post 16/08/2024

Частина нашого членства зараз перебуває на таборі "Вовча школа" у ролі проводу та учасників. Вони також долучились до проведення акції Płomień Braterstwa - Полум’я Братерства , яку організували в Пластова оселя в Мриглодах Любицьких .

#ПолумяБратерства2024

Photos from Пласт Люблін - Płast Lublin's post 14/08/2024

В Любліні вчергове запалало Полумʼя Братерства.

14 серпня о 18:00 на комунальному цвинтарі в Любліні біля могили Павла Золотова - пілота УНР - пластуни та харцери спільно запалили Полумʼя Братерства.

Традиційно на акції зачитується апель харцерів та пластунів, в якому прозвучали такі слова:

" Dzisiaj musimy się przede wszystkim uczyć, jak być dobrymi sąsiadami, szanującymi się nawzajem partnerami, współpracownikami w budowie europejskiej wspólnoty wartości. I sojusznikami w walce ze złem, które znów podniosło głowę, usiłując nam odebrać to, co oba nasze narody umiłowały najbardziej - naszą wolność. Żeby pokonać zło, musimy trzymać się razem. Razem jesteśmy silniejsi".

"Нам випало жити в момет, коли росія знов хоче стерти українство з лиця землі, але цього разу це ми стремо з лиця землі російський імперіалізм. Бо демократія, свобода і права людини не можуть програти в цьому протистоянні. Не можемо програти, маючи підтримку наших союзників: дружньої Польщі та інших країн".

Акція «Полумʼя Братерства» покликана об’єднувати наші народи - українців та поляків, надихати на співпрацю, взаємну повагу та побудову братерства – сьогодні і в майбутньому.

Дякуємо усім, хто долучився до акції - громаді Любліна і партнерським організаціям - та вшанував памʼять воїнів армії УНР.
Особлива подяка Konsulat Generalny Ukrainy w Lublinie в особі консула Василя Йордана за виголошену промову, о. Стефану Батруху Stefan Batruch за молитву та сказані слова, а також пану Кшиштофу Становському Krzysztof Stanowski за підтримку у проведенні акції.

Hufiec ZHP Lublin
Płomień Braterstwa - Полум’я Братерства

14/08/2024

Za kilka minut zaczynamy akcję Płomień Braterstwa w Lublinie - Полум'я Братерства в Любліні. Jakbyście nie mogli trafić, to zamieszczamy filmik, na którym można zobaczyć jak dojść do grobu Pawła Zołotowa.

13/08/2024

🏕️ Провід Крайового вишкільного табору "Вовча школа", а також учасники запрошують усіх охочих на гостьову ватру, яка відбудеться вже в найближчу суботу (17 серпня), початок о годині 19:00.

Деталі в дописі⤵️

🏕️ Провід Крайового вишкільного табору "Вовча школа", а також учасники запрошують усіх охочих на гостьову ватру, яка відбудеться вже в найближчу суботу (17 серпня), початок о годині 19:00.

📍Місце таборування: Пластова оселя в Мриглодах- https://maps.app.goo.gl/RwLYonVqWHk9K1XE9?g_st=com.google.maps.preview.copy

🤝Гості ватри зможуть переночувати на території табору, якщо матимуть власний намет, спальник, карімат.

🚨Важливо! Провід не забезпечує гостям харчування, тому просимо подбати про це самостійно.

📝Аби зголоситись на гостьову ватру просимо заповнити дуже коротку анкету https://forms.gle/17a6uicPxZbfuRwU9

Photos from Пласт Польща - Płast Polska's post 28/07/2024

Наші новаки таборують у новпцбокму таборі, що є важливим закінченням пластового року і необхідною умовою річної пластової програми.

Бажаємо доброї погоди, цікавої пригоди, проводу - здоровʼя 💪

22/07/2024

Ми любимо поєднувати приємне з корисним: зміцнення командного духу, фізичної активності та співу.

22/07/2024

Запрошуємо долучатись до усіх подій, а також поширювати інформацію про них серед своїх польських знайомих.

Чекаємо на вас з нетерпінням 🤗

Dzień dobry, Lublinie! 🌟 Co nas czeka w tym tygodniu?
Przygotowaliśmy dla Was serię wydarzeń poświęconych Ukrainie. 🌍 Zanurzymy się w kulturę ukraińską: poznamy technikę druku ludowego, stworzymy obrazy inspirowane twórczością Marii Prymaczenko oraz ugotujemy pyszne werchuny! 😍🍴 I to wszystko pod miłe i inspirujące rozmowy.

📅 Już dzisiaj, 22.07, 17:00-19:00
Rozpoczynamy od warsztatów, podczas których nauczymy się techniki druku ludowego. Weźcie ze sobą coś, co chcecie ozdobić techniką softprint. 🎨
Szczegóły: Druk ludowy na płótnie | Folk printing on canvas | Народний друк на полотні
❗️ Obowiązują zapisy: https://forms.gle/sAgPuhPun99V9tAy6

📅 26.07, 17:00-19:00
Dołączcie do nas na spotkanie poświęcone malarstwu ukraińskiemu. Porozmawiamy o życiu i dziełach ukraińskiej artystki Marii Prymaczenko, a potem zanurzymy się w świat jej magicznych obrazów i stworzymy własne prace zainspirowane jej twórczością. 🖼️✨
Malarstwo ukraińskie inspirowane twórczością Marii Prymaczenko / Український живопис
❗️ Obowiązują zapisy: https://forms.gle/BTsznJoryLhVxNe57

📅 27.07, 10:00-14:00
Na zakończenie tygodnia czeka nas kulinarna uczta! Spotkanie poświęcone ukraińskim potrawom, podczas którego przyrządzimy pyszne werchuny. Nie przegapcie okazji, by poznać sekrety ukraińskiej kuchni! 🍴
Kuchnia ukraińska: werhuny / Українська кухня: вергуни
❗️ Obowiązują zapisy: https://forms.gle/mM4WAy2YyHHckinN6

Spotkania będą doskonałą okazją do poznania nowych rzeczy, integracji z innymi uczestnikami, nawiązania nowych znajomości i wspólnego spędzenia czasu w przyjaznej atmosferze. Chociaż spotkania odbywają się w języku polskim, zapewniamy możliwość tłumaczenia na ukraiński i angielski, aby każdy mógł w pełni uczestniczyć i cieszyć się wydarzeniami.

Do zobaczenia w baobabie! 😎

fot. Bartek Żurawski

Miasto Lublin
Пласт Люблін - Płast Lublin
Doswied
Lublin - Miasto Kultury
Obywatelski Lublin

19/07/2024

А давайте спробуємо ще раз перевірити, чи крапля наповнить океан. Ви кидаєте 10+ зл на збірку і ставите + в коментарях або позначаєте когось, щоб закликати.

Посилання на збірку в першому коментарі.

Кризовий центр Пласту в Польщі продовжує свою діяльність, ми розпочали нову збірку для військових, а саме на тактичні ліхтарики та рації.

На полі бою сучасні технології відіграють важливу роль, і ми знаємо, що кожен військовий потребує надійного спорядження для ефективної служби. Особливо це стосується засобів зв’язку та освітлення, які забезпечують безпеку та координацію.

Наша Мета зібрати кошти на:
30 тактичних ліхтариків.
15 рацій

Ціна однієї рації - 2500 зл, а одного тактичного ліхтарика - 260 зл

Кожен внесок наближає нас до мети та допомагає забезпечити наших військових необхідними засобами для захисту нашої країни. Ваша підтримка дозволить бійцям залишатися на зв’язку та діяти в будь-яких умовах.

Підтримай збірку на ліхтарики та рації за посиланням у шапці профілю!
Також дуже цінним для нас буде поширення допису про збірку серед ваших друзів та на ваших сторінках у соцмережах.

Допомагайте нам допомагати!

18/07/2024

Ділимось інформацією про черговий майстерклас і заохочуємо до участі ☺️

Zapraszamy na kolejne warsztaty z cyklu “Szydełkowanie jest mega!”. Tym razem będziemy szydełkować róże 🌹

Українською нижче⬇️

🧶Szydełkowanie jest mega! - to cykl warsztatów, które mają na celu pokazać, że skupienie się na jednej rzeczy jest mega sposobem na zrelaksowanie, rozluźnienie się i spędzanie czasu tworząc coś pięknego. Wartością dodaną będzie własnoręcznie stworzony wyrób.

🇵🇱 🇺🇦 🇬🇧 🇫🇷 Warsztaty będą prowadzone przez instruktorkę po polsku i po ukraińsku, jeżeli będzie potrzeba to również po angielsku czy po francusku, z racji tego język nie będzie barierą udziału w warsztatach.

Data: 21.07.2024
Godziny: 09:30-13:30
Miejsce: Scena plenerowa (altana) w Parku Jana Pawła II
https://maps.app.goo.gl/jDveEX4vw6nuof1y7

Co będziemy robić? Róże 🌹

🔷 Wstęp na wydarzenie jest wolny.
Zapewniamy wszelkie niezbędne materiały artystyczne do wykonania prac.

‼️ Ze sobą należy mieć: nakrycie głowy, wodę do picia, matę lub krzesło do siedzenia, opcjonalnie parasol (na deszcz i słońce). Jeżeli Państwo chcą przyjść z własnymi materiałami i wspólnie z nami szydełkować, to również zapraszamy do zgłoszenia udziału.

Wiek uczestników od 7 lat. Górnej granicy wiekowej nie ma :).
Uwaga! Osoby niepełnoletnie (w wieku 7-12 lat) biorą udział w warsztatach tylko razem z rodzicami\opiekunami prawnymi (rodzice\opiekunowie nie muszą wspólnie z grupą szydełkować, ale są zobowiązani do sprawowania opieki nad własnymi dziećmi).

🔷 Prosimy o wypełnienie ankiety w celu zapisania się na warsztaty
🔷 https://forms.gle/WKUhneQd1d5i6nME7
🔷 Dla każdego uczestnika trzeba wypełnić odrębną ankietę.

Liczba miejsc jest ograniczona! Decyduje kolejność zgłoszeń.

Projekt realizowany ze środków Miasto Lublin w ramach Programu Dzielnice Kultury/ Młodzież Inspiruje Dzielnice, którego Operatorem jest Dzielnicowy Dom Kultury WĘGLIN

Запрошуємо на черговий майстерклас із циклу "В'язання гачком - це мега!" Цього разу будемо робити троянди 🌹

🧶В'язання гачком - це мега! - серія майстеркласів, які мають на меті показати, що зосередження на чомусь одному – це чудовий спосіб зрелаксуватись, розслабитися та провести час, створюючи щось прекрасне. Додатково кожен учасник матиме виріб ручної роботи.

🇵🇱 🇺🇦 🇬🇧 🇫🇷 Майстеркласи проводитимуться інструкторкою польською та українською мовами, за потреби також англійською чи французькою, тому мова не буде перешкодою для участі у заняттях.

Дата: 21.07.2024 (неділя)
Час: 9:30-13:30
Місце: Сцена (альтанка) в парку Яна Павла ІІ
https://maps.app.goo.gl/jDveEX4vw6nuof1y7

Що ми будемо робити? Троянди 🌹

🔷 Участь у майстеркласах безкоштовна!
Ми забезпечуємо учасників майстеркласів необхідними матеріалами.

‼️ З собою потрібно мати: накриття голови, воду для пиття, каремат або крісло для сидіння, парасолю (від дощу і сонця). Якщо ви хочете прийти зі своїми власними матеріалами та пов'язати спільно з нами, ми також запрошуємо вас зголошуватись.

Вік учасників від 7 років. Верхнього вікового обмеження немає :)
Увага! Неповнолітні (у віці 7-12 років) беруть участь у майстер-класах лише разом зі своїми батьками/опікунами (батьки/опікуни не зобов’язані в'язати спільно з групою, але вони зобов’язані опікуватися власними дітьми).

🔷 Аби записатися на майстерклас необхідно заповнити форму
🔷 https://forms.gle/WKUhneQd1d5i6nME7
🔷 Для кожного учасника потрібно заповнити окрему анкету.

Кількість місць обмежена. Вирішальною є черговість зголошення.

Проєкт реалізується за кошти міста Люблін в рамках програми «Райони культури», оператором якої є Районний будинок культури «Венґлін».

13/07/2024

Ще однією подією, яку організовують наші членкині із куреня Літавиці є цикл майстеркласів із вʼязання гачком. Заохочуємо до участі і дорослих, і молодь, і дітей. Деталі в дописі 👇

🇵🇱 Zapraszamy na pierwsze warsztaty z cyklu “Szydełkowanie jest mega!”
Українською нижче⬇️

🫠 We współczesnym świecie każdy ma mnóstwo obowiązków w życiu codziennym. Żyjemy w ciągłym pośpiechu, często nie nadążamy za życiem i, chyba, nikt by nie odmówił dodatkowej godziny w dobie. Mimo to, zawsze znajdziemy czas na własne hobby. Zapraszamy do wspólnego uprawiania szydełkowania :)

🧶Szydełkowanie jest mega! - to cykl warsztatów, które mają na celu pokazać, że skupienie się na jednej rzeczy jest mega sposobem na zrelaksowanie, rozluźnienie się i spędzanie czasu tworząc coś pięknego. Wartością dodaną będzie własnoręcznie stworzony wyrób.

🇵🇱 🇺🇦 🇬🇧 🇫🇷 Warsztaty będą prowadzone przez instruktorkę po polsku i po ukraińsku, jeżeli będzie potrzeba to również po angielsku czy po francusku, z racji tego język nie będzie barierą udziału w warsztatach.

Data: 14.07.2024 (niedziela)
Godzina: 09:30-13:30
Miejsce: Scena plenerowa (altana) w Parku Jana Pawła II
https://maps.app.goo.gl/jDveEX4vw6nuof1y7

Co będziemy robić? Śnieżynki ❄️ Tak-tak. W tak upalne dni zanurzymy się w świąteczne klimaty i dostaniemy orzeźwienie poprzez szydełkowanie :)

🔷 Wstęp na wydarzenie jest wolny.
Zapewniamy wszelkie niezbędne materiały artystyczne do wykonania prac.

‼️ Ze sobą należy mieć: nakrycie głowy, wodę do picia, matę lub krzesło do siedzenia, opcjonalnie parasol (na deszcz i słońce). Jeżeli Państwo chcą przyjść z własnymi materiałami i wspólnie z nami szydełkować, to również zapraszamy do zgłoszenia udziału.

Wiek uczestników od 7 lat. Górnej granicy wiekowej nie ma :).
Uwaga! Osoby niepełnoletnie (w wieku 7-12 lat) biorą udział w warsztatach tylko razem z rodzicami\opiekunami prawnymi (rodzice\opiekunowie nie muszą wspólnie z grupą szydełkować, ale są zobowiązani do sprawowania opieki nad własnymi dziećmi).

🔷 Prosimy o wypełnienie ankiety w celu zapisania się na warsztaty
🔷 https://forms.gle/WKUhneQd1d5i6nME7
🔷 Dla każdego uczestnika trzeba wypełnić odrębną ankietę.

Liczba miejsc jest ograniczona! Decyduje kolejność zgłoszeń.

Projekt realizowany ze środków Miasto Lublin w ramach Programu „Dzielnice Kultury”, którego Operatorem jest Dzielnicowy Dom Kultury WĘGLIN

🇺🇦 Запрошуємо на перший майстерклас із циклу "В'язання гачком - це мега!" в рамках програми Dzielnice Kultury.

🫠 У сучасному світі кожен має багато обов'язків у повсякденному житті. Ми живемо в постійному поспіху, часто не встигаємо за життям, і, думаю, ніхто не відмовився б від додаткової години в добі. Незважаючи на це, ми завжди знайдемо час для власних захоплень. Запрошуємо спільно погачкувати :)

🧶В'язання гачком - це мега! - серія майстеркласів, які мають на меті показати, що зосередження на чомусь одному – це чудовий спосіб зрелаксуватись, розслабитися та провести час, створюючи щось прекрасне. Додатково кожен учасник матиме виріб ручної роботи.

🇵🇱 🇺🇦 🇬🇧 🇫🇷 Майстеркласи проводитимуться інструкторкою польською та українською мовами, за потреби також англійською чи французькою, тому мова не буде перешкодою для участі у заняттях.

Дата: 14.07.2024 (неділя)
Час: 09:30-13:30
Місце: Сцена (альтанка) в парку Яна Павла ІІ
https://maps.app.goo.gl/jDveEX4vw6nuof1y7

Що ми будемо робити? Сніжинки ❄️ Так-так. У такі спекотні дні ми поринемо в різдвяну атмосферу та освіжимося за в'язанням гачком :)

🔷 Участь у майстеркласах безкоштовна!
Ми забезпечуємо учасників майстеркласів необхідними матеріалами.

З собою потрібно мати: накриття голови, воду для пиття, каремат або крісло для сидіння, парасолю (від дощу і сонця). Якщо ви хочете прийти зі своїми власними матеріалами та помалювати спільно з нами, ми також запрошуємо вас зголошуватись.

Вік учасників від 7 років. Верхнього вікового обмеження немає :)
Увага! Неповнолітні (у віці 7-12 років) беруть участь у майстер-класах лише разом зі своїми батьками/опікунами (батьки/опікуни не зобов’язані малювати спільно з групою, але вони зобов’язані опікуватися власними дітьми).

🔷 Аби записатися на майстерклас необхідно заповнити форму
🔷 https://forms.gle/WKUhneQd1d5i6nME7
🔷 Для кожного учасника потрібно заповнити окрему анкету.

Кількість місць обмежена. Вирішальною є черговість зголошення.

Проєкт реалізується за кошти міста Люблін в рамках програми «Культурні райони», оператором якої є Районний будинок культури «Венґлін».

Photos from Пласт Польща - Płast Polska's post 10/07/2024

Багато наших пластунів відбули мандрівний табір стежками історії України на теренах теперішньої Польщі.

04/07/2024

Запрошуємо взяти участь в пленері, який організовують наші пластунки. Цей пленер є безкоштовним, і не призначений для професіоналів, тільки є альтернативною формою відпочинку в місті.

Запрошуємо слідкувати за сторінкою, лайкати і коментувати, оскільки це допоможе вам бачити нові події.

Увага! Обовʼязково треба записуватися.

Publikujemy harmonogram warsztatów artystycznych, które się odbędą w tym roku w Parku Bronowice.
UWAGA! Obowiązują zapisy!

Warsztaty odbywają się w ramach programu Dzielnice Kultury/ Młodzież Inspiruje Dzielnice, operatorem którego jest Dzielnicowy Dom Kultury Bronowice, finansowanego ze środków Miasto Lublin, Lublin is YOUth

Photos from Пласт Люблін - Płast Lublin's post 30/06/2024

80 чергових фото 🤭 з табору. А ще більше спогадів, які не виміряються числами.

24-29 червня в Мотичу Лісовому відбувався курінний табір підготовчого куреня ім. Кекилії (Цьопи) Паліїв «Пластунка Цьопа і таємний намет». Це перший типово курінний табір.

В таборі наші юнаки і юначки вчилися базового таборування і самозарадності, творили командний дух, вчилися організовувати собі та іншим побут, давати раду з погодніми умовами та обʼєктивними обставинами.

Вся діяльність була оповита легендою та грою, але попри те, ми аналізували кожен крок, аби наше юнацтво могло поїхати на інші табори та подбати за себе, розуміючи що робити, для чого і що чарівні ельфи за них це не зроблять. Звісно, ще багато роботи і навчання попереду. Але табір позаду.

У всіх він залишив теплі спогади, дав відчути вперше чи знову чар пластування, магію і романтику ватри, найкращі світанки і заходи сонця, найзоряніші ночі, найрізноманітніші емоції.

Дякуємо кожному і кожній, хто долучився до тієї великої спільної справи. 🔥🔥🔥

Пласт Польща - Płast Polska

Photos from Пласт Люблін - Płast Lublin's post 27/06/2024

День 3. Кілька вибіркових спогадів.

Нагадаємо, що триває курінний табір куреня ім. Кекилії (Цьопи) Паліїв. Уже між нами вирує дух єдності в таборі. Проби, точки, смуги перешкод, цвіт папороті, вінки і Марена, Купала і зефірки, багато сміху і сонця, листів і випробувань і просто красивої природи за будь-якої пори дня.

Chcesz aby twoja firma była na górze listy Organizacja Non-profit w Lublin?
Kliknij tutaj, aby odebrać Sponsorowane Ogłoszenie.

Strona Internetowa

Adres


Krakowskie Przedmieście 39
Lublin
20-400

Inne Organizacje młodzieżowe w Lublin (pokaż wszystkie)
Koło naukowe HOLON Koło naukowe HOLON
Plac Marii Skłodowskiej-Curie 4
Lublin, 20-031

HOLON znaczy CAŁOŚĆ. Zależy nam na interdyscyplinarnym podejściu łączącym i wzajemnie wzbogacającym różne dziedziny nauki. Uczmy się od siebie nawzajem!

SKN przy Zakładzie Pielęgniarstwa Rodzinnego i Geriatrycznego - UMLub SKN przy Zakładzie Pielęgniarstwa Rodzinnego i Geriatrycznego - UMLub
Ulica Staszica 4/6 (Collegium Maximum)
Lublin, 20-081

SKN Przy Zakładzie Pielęgniarstwa Rodzinnego i Geriatrycznego na Uniwersytecie Medycznym w Lublinie.

Kryminologia KUL Kryminologia KUL
Aleje Racławickie 14
Lublin, 20-950

Instytut Nauk Socjologicznych Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II

Prusa2: Przestrzeń Młodych Prusa2: Przestrzeń Młodych
Ulica Prusa 2
Lublin, 20-089

Bezpieczna i Darmowa przestrzeń na warsztaty i spotkania. Tu nie ma podziału na My i Oni. Zapraszamy

Studenckie Koło Naukowe Pierwszej Pomocy UM w Lublinie Studenckie Koło Naukowe Pierwszej Pomocy UM w Lublinie
Uniwersytet Medyczny W Lublinie
Lublin

Cześć! 👋🏻 Tworzymy koło Pierwszej Pomocy zrzeszające studentów wszystkich kierunków UMLUB!

Niezależne Zrzeszenie Studentów Region Lubelski Niezależne Zrzeszenie Studentów Region Lubelski
Aleje Racławickie 14
Lublin, 20-950

Twoje Jutro Twoje Jutro
Plac Wolności
Lublin, 20-004

Jesteśmy uczestnikami ogólnopolskiego konkursu Social Innovation Relay. Działamy dla licealistów. Celem naszej drużyny jest wzbogacenie ich nauki o zajęcia praktyczne. Współpracuje...

5 Drużyna lubelska "Morion" 5 Drużyna lubelska "Morion"
Lublin

Poczuj zew przygody i DOŁĄCZ do naszej drużyny! Zapraszamy wszystkich między 12 a 17 rokiem życia.

Koło Naukowe Stosunków Międzynarodowych KUL Koło Naukowe Stosunków Międzynarodowych KUL
Aleje Racławickie
Lublin, 20-037

Organizacja studencka zrzeszająca osoby zainteresowane stosunkami międzynarodowymi.

Gildia Młodych Gildia Młodych
Ulica Tomasza Zana 38/408A
Lublin, 20-601

Jesteśmy organizacją młodzieżową zrzeszającą młodych entuzjastów biznesu. Razem z nami dowiesz się jak: 🤝 założyć biznes 🤝 prowadzić biznes 🤝 przekształcać biznes Zapraszamy!😊

SHP "Harcerska Brać" SHP "Harcerska Brać"
Lublin

Stowarzyszenie Harcerstwa Polskiego „Harcerska Brać” jest ogólnopolskim, patriotycznym, dobrow

NZS UMCS NZS UMCS
Lublin, 20-036

Ogólnopolska organizacja studencka - Niezależne Zrzeszenie Studentów Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej🐐🏆