Служба Божа ПЦУ в Познані / Liturgia PCU w Poznaniu

Dane kontaktowe, mapa i wskazówki, formularz kontaktowy, godziny otwarcia, usługi, oceny, zdjęcia, filmy i ogłoszenia od Служба Божа ПЦУ в Познані / Liturgia PCU w Poznaniu, Organizacja religijna, Szewska 18, Poznan.

Недільні та святкові богослужіння для вірних Православної Церкви України відправляються митрофорним протоієреєм Іваном Дзюбою w kościele ojców jezuitów w Poznaniu przy ulicy Szewskiej 18 na starym mieście.
Початок відправи о 10 годині (сповідь на 09:00).

17/09/2024

Щиро співчуваємо, молимось разом і допомагаємо у боротьбі зі стихією!
Просимо долучатися усім небайдужим!

❗️Aktualizacja - sprawdźcie poniżej, którędy wjeżdżać i wchodzić pieszo z darami❗️

Pomagamy osobom poszkodowanym w powodzi!

Wspólnie z Caritas Polska i Caritas Diecezjalnymi, Grupa MTP i Miasto Poznań włączamy się w pomoc na rzecz poszkodowanych w powodzi, która zbiera ogromne żniwo, zalewając domy, infrastrukturę i wszystko, co spotka na swojej drodze. 🌊😔

Możecie pomagać z nami na kilka sposobów:

👉🏻 👉🏻Zbiórka finansowa na stronie https://caritaspoznan.pl/akcje/pomoc-dla-powodzian-w-polsce

👉🏻 👉🏻Możliwość wsparcia hurtowymi ilościami przez firmy. Potrzebne są osuszacze, agregaty prądotwórcze, łopaty, taczki, artykuły higieniczne, żywność z długim terminem ważności.

👉🏻 👉🏻Zbiórka rzeczowa - można przywozić:

wodę butelkowaną,
żywność o długim terminie ważności,
artykuły higieniczne, środki chemiczne,
nowe: ręczniki, koce, śpiwory,
power banki, ładowarki, latarki i baterie
nowe kalosze, łopaty, rękawice gumowe i robocze,
artykuły higieniczne, środki chemiczne.

❗️Nie przyjmujemy odzieży używanej❗️

📍Dary prosimy przywozić na Międzynarodowe Targi Poznańskie do Sala Ziemi Poznań Congress Center, poziom 0, wejście A

👉wjazd i rozładunek bramą nr 11 od ul. Głogowskiej

👉wejście piesze bramą nr 1, 9 i 10

🕙 godziny przyjmowania darów: 10.00-12.00 i 18.00-20.00

🗓️ dni: wtorek - piątek (17-20 września)

Pomagajmy razem! ❤️

30/08/2024

Як і повідомлялося заздалегідь, Служба Божа 01 вересня 2024 року для православної громади не відправлятиметься!
Наступне недільне богослужіння заплановане на 08 вересня, початок о 10 годині ранку, сповідь на 09:00.

Візит митрополита Іларіона до Австрії: Зміцнення міжцерковної співпраці та підтримка українців у Європі - OCU 19/08/2024

ОФІЦІЙНЕ ДЕКЛАРУВАННЯ:

"Православна Церква України вважає духовну опіку над співвітчизниками пріоритетним завданням, незалежно від того, де вони знаходяться".

"Українська Помісна Церква робить усе можливе, щоб кожен українець, який опинився у складних обставинах, відчував підтримку та піклування Церкви, яка завжди готова простягнути руку допомоги".

"Православна Церква України високо цінує ту допомогу, яку надають європейські брати, адже ця підтримка є не лише матеріальною, але й свідченням солідарності, братерської любові та християнського милосердя. Вона допомагає зберігати духовний та моральний дух українців, які шукають захисту в Європі".

Візит митрополита Іларіона до Австрії: Зміцнення міжцерковної співпраці та підтримка українців у Європі - OCU З благословіння Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія, митрополит Рівненський і Острозький Іларіон, голова Капеланської місії ПЦУ, здійсн....

19/08/2024

БЛАГОСЛОВЕННЯ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ!
Святкова Служба Божа з нагоди Дня Незалежності України та початку навчання дітей відбудеться у неділю, 25 серпня, о 10:00 год (сповідь на 09:00).
Запрошуємо українські родини!

Photos from Служба Божа ПЦУ в Познані / Liturgia PCU w Poznaniu's post 19/08/2024

Християнська віра у поєднанні з євангельським благочестям є міцною основою духовного зростання.
Тож молитовно вітаємо українські родини із прийняттям дару любові Божої у свої сім'ї!

"Благословен єси, Господи Боже Вседержителю, Джерело добра, Сонце правди!
Ти засвітив сущим у темряві світло спасіння через явлення Єднородного Сина Твого і Бога нашого. І дав нам, недостойним, блаженне очищення у святій воді та Божественне освячення в животворчому помазанні.
Ти сподобив водою та Духом удруге родитися новоохрещеним слугам Твоїм та простив їм усі провини вільні й невільні.
Сам, Владико, Милосердний Царю всіх, подай дітям Твоїм печать дару Святого і Всемогутнього і Славного Твого Духа та причастя Святого Тіла і Чесної Крови Христа Твого.
Збережи їх у Твоєму освяченні, зміцни їх у вірі православній, визволи від лукавого та від усіх задумів його і спасенним Твоїм страхом збережи їхні душі у чистоті та правді.
Щоб, усяким словом і ділом Тобі вгодивши, стали вони синами та дочками Твоїми, спадкоємцями Небесного Царства Твого."

Амінь!

15/08/2024

Нехай Прясввята Богородиця благословляє нас із небес!

06/08/2024

Зі святом Преображення Господнього!

01/08/2024

Мученики Макавейські стали символом боротьби за державну незалежність та національне самоствердження. У день їхньої пам'яті ми просимо Всемилостивого Спаса, щоб силою Чесного і Животворчого Хреста Свого і заступництвом Пресвятої Богородиці дарував Україні перемогу над нашестям чужинців та зберіг наш народ у непохитній єдності, істинній вірі та справедливому мирі.

Photos from Служба Божа ПЦУ в Познані / Liturgia PCU w Poznaniu's post 19/07/2024

Історія престольного свята архикатедральної базиліки святих першоверховних апостолів Петра і Павла у місті Познані, 2024.
На запрошення керуючого Archidiecezja Poznańska , митрополита Abp Stanisław Gądecki , святкове богослужіння очолив Апостольський Нунціуш в Польщі архиєпископ Antonio Guido Filipazzi Arcivescovo Community .
Були піднесені соборні молитви до Бога за Христову Церкву та цілий світ.

15/07/2024

Вітаємо із Днем української державності та християнської ідентичності!

Photos from Служба Божа ПЦУ в Познані / Liturgia PCU w Poznaniu's post 04/07/2024

Чудовий час на "Канікулах з Богом"!
Увесь тиждень учні літньої катехитичної студії мали можливість цікаво і пізнавально перебувати у найстарішому кляшторі міста Познані. Було проведено важливі уроки з основ християнської етики про віру в Бога та довіру до Нього, про зміст молитви та її значення, про створення світу та людини - образу і подоби Божої, про святі заповіді та про таїнства Церкви. Також, була нагода для дітей інтерактивно розвиватися: іконописна студія візантійського малярства, творча майстерня української культури, розважальна програма художнього мистецтва, майстер клас органної музики, випікання євхаристійних просфор. Щоденні бесіди зі смаколиками давали можливість закріпити нове на власному сімейному досвіді.

28/06/2024

ДЕНЬ МІСТА ПОЗНАНІ.

Святкове богослужіння на честь первоверховних апостолів Петра і Павла розпочнеться о 17:00, в суботу, 29 червня.

Особлива участь дітей, учасників літньої катехитичної студії, які готуються до першої Сповіді.

ЗАПРОШУЄМО МАЛИХ ТА ДОРОСЛИХ!

Photos from Служба Божа ПЦУ в Познані / Liturgia PCU w Poznaniu's post 23/06/2024

Благословенний Ти, Христе, Боже наш, що премудрими рибалок явив, пославши їм Духа Святого, і ними уловив Вселенну!
Людинолюбче, слава Тобі!

21/06/2024

Завтра, напередодні дня Святої Тройці, вселенська поминальна субота, коли ми поминаємо не лише тих, кого знали особисто, але також і усіх від віку спочилих православних християн – отців, матерів, братів і сестер наших.

Чому ми це робимо? Бо так Свята Церква засвідчує нерозривний звʼязок живих і померлих, вічну памʼять про усіх християн, які завершили свій земний шлях і перебувають у вічності. Так Церква намагається підтримати порядок, коли молитва про кожного православного християнина невпинно підноситиметься навіть тоді, коли не залишиться на землі живих людей, які особисто його знали. Незважаючи на це, молитва про цю душу завжди підноситиметься християнами, братами і сестрами у Христі до кінця віку. Колись і нас з вами не буде на цій землі, але Церква молитиметься за нас.

Троїцька поминальна субота починається з вечора п'ятниці спеціальною поминальною службою – парастасом (з грецької «клопотання»). Адже, як відомо, біблійний та богослужбовий день бере початок з вечора: «І був вечір, і був ранок: день перший» (Бут. 1: 5). У суботу вранці служитиметься Божественна літургія, а після неї – загальна Панахида.

Запрошуємо всіх вірних до наших храмів, щоби у спільній молитві в цей особливий поминальний день попросити Господа упокоїти душі спочилих у Царстві Небесному, де немає ні недуги, ні скорботи, ні зітхання, але є життя вічне. Запаліть свічку пам՚яті як видимий символ вашої любові і молитви. Подайте записки з іменами своїх спочилих близьких і рідних, аби наші священнослужителі пом’янули їх під час богослужіння.

Нехай молитви за тих, хто відійшов із цього земного життя, будуть милостиво почуті Господом, Який їхнім душам нехай подасть упокоєння в Царстві Небесному.

21/06/2024

ТРОЇЦЬКА БАТЬКІВСЬКА СУБОТА.
Поминальне богослужіння розпочнеться завтра о 09:00 год.
Нехай Господь прийме душі спочилих рабів своїх до Царства Небесного.

17/06/2024

КАНІКУЛИ З БОГОМ!

Організовуються розважальні катехитичні зустрічі для дітей молодшого та середнього шкільного віку із підготовкою до Першої Сповіді.

День: з понеділка по п'ятницю 24-28 червня.
Час: з 10:00 до 12:00.
Місце: kościół jezuitów, ulicа Szewskа, 18.

Прохання попередньої реєстрації за телефоном: +48575498852 священик Іван Дзюба.

13/06/2024

Христос посеред нас!

08/06/2024

W tym tygodniu 14.06. oj. Grzegorz Dobroczyński SJ wyjeżdża służbowo na Ukrainę, w ramach Jezuickiej Służby Uchodźcom.
Odwiedzi również ośrodek pomocy psychologicznej Sióstr od Aniołów w Kamieńcu Podolskim, gdzie świadczone jest wsparcie osobom z traumą wojenną.
Zawiezie tam ofiary złożone w ramach jałmużny wielkopostnej, a także te, które zbieraliśmy ostatnio do skarbony przy ołtarzu Matki Bożej Pocieszenia w kościele.
Jeśli ktoś chciałby jeszcze wesprzeć to dzieło prosimy o złożenie ofiary do w/w skarbony lub na konto Domu Zakonnego z dopiskiem "Pomoc dla Ukrainy": konto złotówkowe (PLN): 35 1140 2017 0000 4502 1306 8683.
Za każde wsparcie składamy serdeczne Bóg zapłać.

03/06/2024

ЗАПРОШЕННЯ
на храмове свято і престольний празник польської римо-католицької громади.

Photos from Служба Божа ПЦУ в Познані / Liturgia PCU w Poznaniu's post 11/05/2024

Великодні чування у Пасхальну Ніч.

Photos from Служба Божа ПЦУ в Познані / Liturgia PCU w Poznaniu's post 11/05/2024

Великодна Субота,
сповнена нашої надії.

10/05/2024

ДРУГА НЕДІЛЯ ПАСХИ
про апостола Фому, Провідна
12 травня 2024 року.

Воскресна Служба Божа з молитвою про усіх від віку спочилих християн розпочнеться о 10:00 год.
Після літургії відправлятиметься панахида за померлих.

Kościół ojców jezuitów w Poznaniu, ulica Szewska 18, stare miasto.

Photos from Служба Божа ПЦУ в Познані / Liturgia PCU w Poznaniu's post 06/05/2024

Великодна П'ятниця.
Історія нашої віри.

06/05/2024

Спаси нас, Сину Божий, що воскрес із мертвих, співаємо Тобі: Алилуя!

Пасхальні вітання у Великодній час вам, рідні, друзі та парафіяни!
Нехай Воскреслий Господь переможним сяйвом освітлює наш земний шлях до вічного життя!

Воістину Христос воскрес!

Photos from Служба Божа ПЦУ в Познані / Liturgia PCU w Poznaniu's post 04/05/2024

Коли зійшов Ти до смерті, Життя безсмертне, тоді пекло умертвив Ти сяйвом Божества! Коли ж і померлих із глибин підземних воскресив Ти, всі сили небесні взивали до Тебе: Життєдавче Христе, Боже наш, слава Тобі!

03/05/2024

Дякуймо Викупителю нашому Ісусу Христу за великодні переможні дні!

Chcesz aby twoja firma była na górze listy Kościół w Poznan?
Kliknij tutaj, aby odebrać Sponsorowane Ogłoszenie.

Strona Internetowa

Adres


Szewska 18
Poznan

Inne Stowarzyszenia religijne w Poznan (pokaż wszystkie)
Schola 20na30 Schola 20na30
Ostrów Tumski 17
Poznan, 61-109

📌 Katedra Poznańska 🕣 Każda niedziela o 20:30 Przyjdź, posłuchaj i módl się z nami! 🙏🎶🙌 https://facebook.com/events/s/czuwanie-przy-grobie-panskim-2/438585161938283/

Pallotyni - Duszpasterstwo Powołań w Poznaniu Pallotyni - Duszpasterstwo Powołań w Poznaniu
Przybyszewskiego 30
Poznan, 60-357

Pallotyńskie Duszpasterstwo Powołań. Myślisz o powołaniu kapłańskim lub zakonnym? Odezwij się!

Parafia Maryi Królowej w Poznaniu Parafia Maryi Królowej w Poznaniu
Rynek Wildecki 4
Poznan, 61-558

Kazania, nauka Kościoła Katolickiego.

Duszpasterstwo Akademickie Winiary Duszpasterstwo Akademickie Winiary
Ulica Rejtana 8
Poznan, 60-653

Duszpasterstwo Akademickie Winiary

Przyczyna naszej radości Przyczyna naszej radości
Poznan

To nie czas na sen to czas walki o świętość, o Dusze. W godzinie śmierci wzywaj Bożego Miłosierdzia

Misjonarki dla Polonii Misjonarki dla Polonii
Ulica Sióstr Misjonarek 10
Poznan, 61-680

Zapraszamy :) www.mchr.pl Wszystko dla Boga i zbawienia dusz!!!

Czciciele św. Michała Archanioła. Czciciele św. Michała Archanioła.
Poznan

Strona jest poświęcona szerzeniu czci św. Michała Archanioła i modlitwie za Jego wstawiennictwem.

Salezjańskie Duszpasterstwo Studentów - FORT Salezjańskie Duszpasterstwo Studentów - FORT
Wroniecka 9
Poznan, 61-763

Fort - Salezjańskie Duszpasterstwo Studentów w Poznaniu

Grupa wielbienia Grupa wielbienia
Poznan

Wielbienie to szczególna forma naszej modlitwy. Przez nią otaczamy czcią i miłością naszego Boga. Chcemy wdzięczni Bogu trwać na drodze wielbienia, śpiewając, wysławiając Stwórcę z...

Parafia pw. św. Marka Ewangelisty w Poznaniu Parafia pw. św. Marka Ewangelisty w Poznaniu
Osiedle Czecha 110
Poznan, 61-291

Jesteśmy jedną z poznańskich parafii. Założyliśmy stronę na Facebooku w odpowiedzi na potrzebę dostępu do różnego typu treści parafialnych online