Team TB Korpen

Team TB

08/03/2020

Trots förlust mot vide så är tabellen oförändrad.

Matchen inleds starkt där vi styr och ställer fram tills energin på samtliga spelare är slut. Vi står utan avbytare mot ett lag med bättre kondition samt 4 avbytare.

Grymt spel av samtliga spelare som krigar genom hela matchen. Två matcher kvar att spela innan slutspelet.

06/03/2020

Tabellen ljuger aldrig // admin

02/03/2020

Gårdagens match mot Eliten Korpen.

Eliten stod för ett fantastiskt försvarsspel där vi inte riktigt kunde skapa några farliga anfall i första halvlek då de "parkerade" bussen och sökte kontringar.
Lite tröga fötter, slarvigt spel från vår sida gav dom möjligheten att komma på anfall.

Andra halvlek blev lite roligare fotboll, Eliten pressade vilket skapade enorma luckor för oss att anfalla. Trots skador i laget och trötta spelare på plan skapade vi en del farliga lägen.
Eliten gör 1-0 genom en försvarstabbe i vårt lag och vi är totalt ur balans. Eliten täpper till ordentligt i försvaret igen och vi blir tvugna rulla runt bollen för hitta luckorna.

Några oerhört värdelösa avslut gör att de dröjer länge innan vi kvitterar och tar över spelet igen. Vi skapar ett par nya farliga lägen och tappar i försvaret vilket flera gånger resulterade i att våra backar stod själva utan hjälp av mittfältet.
Efter ett fint avslut tar vi ledningen , och lyckas minuten senare inte göra vårt 3e mål när vi missar öppet mål.

I sista minuten pressar Eliten och lyckas sätta kvitteringen som fastställer resultatet till 2-2.

Bra krigat av samtliga friska spelare, vi hoppas att några skador hinner läka till nästa omgång.

Vi har som från första början fortfarande titeln helt i egna händer, vinst i resterande matcher är garanterad serie seger.

01/03/2020

Söndag, ny match!
Segertåget möter Eliten.

På pappret överlägset seriens mest meriterade lag. Från styrelse till bollkalle.

Men.... vår styrelse är fortfarande inte officiell, kanske finns en klass skillnad ändå? Stiger de fram och presenterar sig efter matchen idag eller väntar de till sista matchen?

Kombihallen 22.05, missa inte årets match! Detta händer 1 gång, och aldrig någonsin får ni chansen att se detta igen!

Varmt välkomna att stötta era favoriter.👑

23/02/2020

Ännu en seger, 3poäng och fortsatt serieledare. 🥇🏆

6 spelade matcher, 18 poäng... segertåget kör vidare🚂🚂🚂

Grymt krigat av samtliga spelare, värdelöst passningsspel på marken såg stundtals ut som 6 yra höns och en förbannad målvakt..

Stundtals vacker fotboll. Grymt av Veton att rädda laget med en fantastisk kapning i slutet på 2a halvlek!

Mot hållplats 7..
Där väntar Eliten.. 👀👀

23/02/2020

Segertåget närmar sig hållplats 6.

Dagens motstånd Nordbro,
Vunnit samtliga matcher de har spelat.
Kan bli en tuff match, men vi är mer än redo!

Assist av Franki på samtliga!

Oerhört pigg insats av hela laget trots att hälften drabbats av vintersjuka!

Grymt försvarspel, och stundtals väldigt fin fotboll. Stundtals såg de ut som vi var helt vilsna och inte visste vad fotboll gick ut på.

15p av 15möjliga hittills. Serieledare ännu en vecka!

Nya tag nästa söndag då vi möter Nordbro!
Vi ses på söndag ⚽️🔝

16/02/2020

Wow vad starkt motstånd.

Men still...........

5 av 5⚽️

Grymt spel av samtliga trots att vi har 5 spelare borta pga sjukdom och en lyxlirare som pimplar öl i Prag!

Nästa vecka mot Nordbro!👑

08/02/2020

Hjälp oss bli större!

Bjud in dina vänner till vår sida!
Dela detta inlägg och få ett skärmskydd till din iPhone ink montering kostnadsfritt!

Gäller hela helgen!!🤩

02/02/2020

Fantastisk insats av samtliga spelare idag! 🤩

6-0 mot Partiet!

Partiet fick verkligen kriga för att komma över på vår planhalva.
Definitivt bästa motståndet såhär långt och väldigt skönt motstånd som tackar oss för ”lektionen” som de själv sa!

Målskyttar :
Okan 2
Franki 2
Cenk 1
Tural 1
——————————-

Nu har vi två veckors vila innan vi ställs mot Lindeborg!
Tack till samtliga som tog sig tiden att komma ner och stötta oss!⚽️

28/01/2020

En bild säger mer än 1000 ord! Välkommen Medin 👑👑

27/01/2020

Vi har precis lagt ett bud på fotbollsspelare som kommer ha samba lektioner på planen...

Kommer bli kul att presentera honom snart 👑👑👑

26/01/2020

Idag ställdes vi mot de svåraste motståndet såhär långt. Ett bortdömt mål, några gula kort och dåligt spel längs marken resulterade i press från motståndarna.

Slutet på andra halvlek, får vi igång ett spel och spelar runt bollen och motståndarna får jaga boll.
Början på andra halvlek fortsätter vi rulla och motståndarna är fortsatt chanslösa.

Efter 3-2 målet blir plötsligt samtliga spelare i vårt lag stjärnor och glömmer hur man spelar längs marken... Vilket vår anonymus tränare som inte var på plats påpekat vi ska bättra till nästa match, annars avanmäler han oss från serien..
Kan de bero på att Ludvig Lindeberg & Veton Kolgjini var utanför planen?

Men vad gör de när vi tar med oss 3poäng?

2a plats i tabellen, 9 poäng på 3 matcher!
--------------------------------------------------------------------

21/01/2020

Då passera vi 400 följare inom 48 timmar!

Mot 1000 🗣⚽️

21/01/2020

Ses på söndag igen!⚽️

19/01/2020

Goal of the year 2010 - Hamit Altintop vs Kazakhstan - HD

Ni som var kvar till 2 halvlek, fick bevittna årets korpmål av Team TB´s lagkapten Cenk. För nästan 10 år sedan var där en annan turkisk fotbollsspelare som gjorde ett likadant mål. 👇

Turkey vs. Kazakhstan Hamit Altintop vs Kazakhstan AMAZING GOAL HD fifa goal of the year 2010

19/01/2020

Serieledare! ⭐️

19/01/2020

Efter stor efterfrågan är vår sida äntligen uppe!

Vill du placera din affär längst upp i Bar-listan i Malmö?
Klicka här för att få din sponsrade notering.

Webbplats

Adress

Kombihallen
Malmö
21762

Övriga Klubb för vuxenunderhållning i Malmö (Visa alla)
QUINK QUINK
Eriksfältsgatan 33
Malmö

QUINK Klubben för HBTQI-personer i Malmö, där både samtalet och leken får plats. Vi huserar p?