Κυπριακή Εταιρεια Αναπτυξιακής Και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής

Έχει σκοπό την Ενημερωση και Εκπαιδευση αναφορικά με θέματα Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικης Παιδιατρικής. www.paidiatriki.com

Η Κυπριακή Εταιρεία Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής, δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει στα παιδιά και τις οικογένειές τους, την απαραίτητη ενημέρωση, αναφορικά με θέματα που άπτονται της Αναπτυξιακής Παιδιατρικής και της ψυχοκοινωνικής υγείας των παιδιών, εφήβων και των οικογενειών τους. The Cyprus Developmental and Behavioral Pediatrics Society, was founded in order to provide chil

01/09/2024
05/08/2024
Photos from bavariagr.de's post 15/07/2024
18/06/2024

World music day in Limassol - Fête de la Musique - Παγκόσμια Μέρα Μουσικής
Friday, June 21st , 2024

Alliance Française de Limassol, on the occasion of World Music Day and its 61 years of presence in the cultural events of our city, organizes again this year in collaboration with the Municipality of Limassol and the French Institute with the support of the Deputy Ministry of Culture, "Fête de la Musique", a multi-faceted music festival in the squares of Limassol with free entry for the public.
12 musical groups, 100 musicians, concerts and musical walks in the historical city center will give notes of joy and colorful sounds.

15/06/2024

has developed the I Can Fly programme to create a stress-free experience for individuals on the autism spectrum. The programme aims to facilitate smoother journey through airports' procedures for individuals with autism and their families upon request. Additionally, participants are provided with an ‘I Can Fly’ hat, which serves as a visual identifier for airport staff.

12/06/2024
Εκδήλωση Φιλαναγνωσίας για παιδιά: «Συναισθήματα με… ήχους», 15/6/24 11/06/2024

Εκδήλωση Φιλαναγνωσίας για παιδιά: «Συναισθήματα με… ήχους», 15/6/24 Εκδήλωση Φιλαναγνωσίας για παιδιά: «Συναισθήματα με… ήχους», 15/6/24

Photos from ΚΔΑΠ ΑμεΑ αισιοδοξία Κέρκυρας's post 11/06/2024
09/06/2024
07/06/2024

Home program Intervention for Children with Autism and Developmental Disabilities

Προγραμματισμός Σπιτιού κατά Δημητρίου - Εφαρμογή Παρέμβασης στο Σπίτι για παιδιά με Αυτισμό και Αναπτυξιακές Διαταραχές
Πρακτικός Οδηγός για Γονείς και Ειδικούς
Home program Intervention for Children with Autism and Developmental Disabilities by Dr Dimitriou - Practical Guide for parents and specialists

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την νέα έκδοση της Κυπριακής Εταιρείας Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής, που αφορά την εφαρμογή βάσει των αναπτυξιακών οροσήμων, των θεραπευτικών στόχων, βάσει ηλικίας αλλά και αναγκών. Οι έρευνες διεθνώς πιστοποιούν ότι η καθημερινή εφαρμογή των δεξιοτήτων στο σπίτι, που διδάσκουμε στα παιδιά σε θεραπευτικό περιβάλλον και ειδικά στις οικογένεια με υψηλό στρες και λίγους πόρους, βοηθάει στην ενίσχυση της ανάπτυξης των παιδιών μας.

Πολλές φορές μου λένε οι γονείς ότι δυσκολεύονται να εφαρμόσουν τους στόχους στο σπίτι ή ότι δεν έχουν φαντασία αρκετή να σκεφτούν με ποιους τρόπους θα μπορέσουν να τους εξασκήσουν στο σπίτι.
Κάθε πρόγραμμα πρέπει να εξατομικεύεται και οι θεραπευτές είναι πολύτιμοι στο να δείξουν και στο περιβάλλον του σπιτιού την εφαρμογή των στολών.

Το νέο αυτό βιβλίο σκοπεύει να δώσει πρακτικές οδηγίες στο πώς να περάσουν οι ίδιοι οι γονείς από την θεωρία στην πρακτική. Από μόνο του όμως δεν μπορεί να βοηθήσει αποκλειστικά ένα παιδί αλλά μπορεί να δώσει κατευθυντήριες ιδέες.

Στόχος είναι με την βοήθεια των ειδικών αλλά και απλών τεχνικών, στο να έχουν την δυνατότητα να εφαρμόσουν στο σπίτι αυτά που ενδεχομένως το παιδί μαθαίνει στην θεραπεία-στο γραφείο.

Βασίζεται στις θεμελιώδεις αρχές της επιστημονικά τεκμηριωμένης μεθόδου PRT-Pivotal Response Training - Μέθοδο Καίριων Δεξιοτήτων όπου το Κίνητρο, η Φυσική Επιλογή των Ενισχυτών, οι Ενάρξεις αλλά και πολλά άλλα σημαντικά θεραπευτικά στοιχεία, έρχονται να βοηθήσουν στην γενίκευση, εμπέδωση και στην λειτουργικότητα αυτών που μαθαίνει το παιδί μας.

Το πρόγραμμα παρακολουθεί ας πούμε, την ζωή ενός παιδιού από μικρή ηλικία μέχρι την εφηβεία. Αρχίζει από το πρωί που ξυπνάει μέχρι την νύχτα που θα κοιμηθεί.
Δίνει λύσεις με παραδείγματα στους γονείς που μέσα στην κούραση, την πίεση και την βιασύνη της ημέρας ίσως να προσπερνούν. Έγκειται στους ίδιους τους γονείς και τους θεραπευτές να χρησιμοποιήσουν τις ιδέες και τα παραδείγματα για να φτιάξουν τα δικά τους προγράμματα εφαρμογής στο σπίτι.

Δίνει μεγάλη σημασία όπως και το PRT, στο να μπορεί να επικοινωνεί το παιδί καταρχήν τις ανάγκες του αλλά μέσα από αυτές να προωθεί την επικοινωνία και την κοινωνικότητα.
Παραθέτουμε δείγματα λεκτικών σεναρίων τα οποία όμως θα πρέπει να εξατομικευθούν και να γίνουν ευέλικτα από τους ίδιους τους γονείς.

Το βιβλίο έρχεται να συμπληρώσει τα παρεχόμενα απόντην Κυπριακή Εταιρεία Αναπτυξιακής και Συμπεριφορικής Παιδιατρικής ΚΕΑΣΠ:
το Ονλαιν Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκπαιδεύσης Ολοκληρωμένων Θεραπευτικών Παρεμβάσεων για Παιδιά με Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές - ΑΥΤΙΣΜΟ, σύμφωνα με τις Αρχές των Καίριων Δεξιοτήτων PRT και κατά σειρά τα βιβλία:
0-3 Πρώιμη Παρέμβαση κατά Δημητρίου,
το Πρόγραμμα Γενική Ανάπτυξη Checklist κατά Δημητρίου,
το Πρόγραμμα Αυτισμός Checklist κατά Δημητρίου και
το Σχολική Προετοιμασία Παιδιών με Αναπτυξιακές Διαταραχές-Το Πρότυπο Σύστημα των Ψευδοτάξεων.

Θα διατίθεται από τις 15/6 στην τιμή των 50€ σε ηλεκτρονική μορφή pdf από την ΚΕΑΣΠ. Παρακαλούμε όπως αποστείλατε εμαιλ παραγγελίας στο [email protected] για να σας σταλούν περαιτέρω πληροφορίες τις επόμενες μέρες.

Στις 15/6, Σάββατο, από τις 10πμ μέχρι τις 5μμ, θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, στην Αθήνα το Σεμινάριο Προγραμματισμού Σπιτιού κατά Δημητρίου με αναλυτική Εκπαίδευση, αναφορικά με την εφαρμογή του Προγράμματος, στο Walk with Me Athens - Αμπελόκηποι Αθήνα Ελλάδα
Θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης ονλαιν μέσω zoom.

Θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα του Σεμιναρίου τις επόμενες μέρες.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί δωρεάν και το βιβλίο σε ηλεκτρονική μορφή αλλά και βεβαίωση παρακολούθησης.

Συμμετοχή: ιατροί, θεραπευτές αλλά και ενδιαφερόμενοι γονείς
Οι θέσεις είναι εξαιρετικά περιορισμένες.

Κόστος συμμετοχής: 100€

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας συμμετοχής σεμιναρίου.
Δηλώσεις συμμετοχής στο [email protected] και στο τηλ 00306947584941 κα Ρομίνα Αρμπάτσι

Κύπρος: Αν υπάρχουν αρκετοί συμμετέχοντες από Κύπρο, αντί ονλαιν μπορούμε να το διεξάγουμε στα Γραφεία ΚΕΑΣΠ: Άθω 2 , Λευκωσία Κύπρος.

Γι’αυτό τον σκοπό παρακαλώ όπως δηλώσετε τον προτιμούμενο τόπο διεξαγωγής και για Κύπρο θα γίνει συνεννόηση για τις ημερομηνίες άμεσα.

Ακυρώσεις:
Δεν γίνονται ακυρώσεις μετά την κατάθεση του κόστους συμμετοχής ούτε μεταφορά του για άλλη ημερομηνία.

Dr D. Dimitriou MD PhD Yale Post doc
Developmental Pediatrician
PRT Trainer of Trainers
PRT International Program Coordinator -Koegel Autism Consultants
UCSB Advisory Board Member for Behavioral Programs
President of the Cyprus Developmental and Behavioral Pediatrics Society

Clinics addresses:

Cyprus:
2, Atho street, apt 28, Nicosia 1087
Tel +357-99074834

31/05/2024

Δήμος Δρομολαξιάς Μενεού Government organisation

18/05/2024

Τα μουσεία και οι συλλογές του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου, ως δυναμικοί φορείς πολιτισμού και εκπαίδευσης προσφέρουν στο κοινό μια ολοκληρωμένη εμπειρία γνώσης και ψυχαγωγίας μέσα από διάφορες δράσεις. Χώροι ανοιχτοί για όλους τους πολίτες, προωθούν την έρευνα και τη διάδοση καινοτόμων ιδεών.
Το Ίδρυμα μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα, εργαστήρια καθώς και προσαρμογές στους χώρους του για όλες τις εμποδιζόμενες/ευάλωτες ομάδες, συνεχώς αναδεικνύει τα μουσεία του ως ζωτικούς χώρους σύγκλισης της εκπαίδευσης και της έρευνας, μέσα από την τέχνη και την ιστορία, εκεί που η καινοτομία ενώνεται με την παράδοση και τον πολιτισμό.
Ο φετινός εορτασμός της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων προωθεί την αντίληψη για έναν κόσμο βιώσιμο, με ενσυναίσθηση και χωρίς αποκλεισμούς.

14/05/2024

Η σειρά διαδικτυακών διαλέξεων «Μίλα μου Ιστορικά» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου εμπλουτίζεται με το νέο επεισόδιο-διάλεξη της Δρ. Θέας Χριστοφόρου – Αρχαιολόγος, «Νότιο Μεταλλείο Μαθιάτη-Στρογγυλού: ο ρόλος του ως μνημείο πολιτιστικής και περιβαλλοντικής κληρονομιάς για την Κύπρο» το οποίο παρουσιάζεται την Παρασκευή 10 Μαΐου.

Στο παρόν επεισόδιο, παρουσιάζεται το ιστορικό και αρχαιολογικό υπόβαθρο του μεταλλείου Στρογγυλού, με σκοπό να σκιαγραφηθούν οι αλλαγές που διαμόρφωσαν το τοπίο του, και την τοπική ταυτότητα. Τέλος, δίνεται έμφαση στον ρόλο του ως μνημείο πολιτιστικής και περιβαλλοντικής κληρονομιάς για την ευρύτερη περιοχή, αλλά και ολόκληρη την Κύπρο.

Μπορείτε να ακούσετε το επεισόδιο στον ακόλουθο σύνδεσμο Buzzsprout – https://www.buzzsprout.com/1123577?fbclid=IwAR0egR3NPlH_F6tECuO-a-KGqLlRcslpfbXPpWy2hOLa0SHeQ6tqU7q1UhY

Καθως και σε άλλες ψηφιακές πλατφόρμες παροχής ήχου (Spotify, Google Podcasts: “Μίλα μου ιστορικά”).

02/12/2023

Visit Nicosia (Lefkosia) Welcome to Nicosia (Lefkosia) Tourism Board Official page!

Visit Nicosia, Visit the Capital

30/11/2023

Κοινοτικό Συμβούλιο Αναλυόντα Public & government service

30/11/2023

Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας / Nicosia International Festival Ένα διεθνές φεστιβάλ παραστατικών τεχνών από το Δήμο Λευκωσίας | An intl performing arts festival

30/11/2023

Future Academy of Arts Ακαδημία Μουσικής, Χορού και Θεάτρου.

30/11/2023

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή μας. Εκεί θα υπάρχουν κεράσματα και χριστουγεννιάτικη αγορά με όμορφα δώρα !!!

04/11/2023

🧑‍🏫 από Δήμος Στροβόλου και Bank of Cyprus στο πλαίσιο του Ανοικτό Σχολείο Δήμου Στροβόλου για Μαθηματικά Κατεύθυνσης και Φυσική Κατεύθυνσης Γ' Λυκείου.
📅Τα πρώτα μαθήματα ξεκινούν το πρωί του Σαββάτου, 11 Νοεμβρίου 2023, ενώ το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του 2023, βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου Στροβόλου
📌Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Στροβόλου
Με τη συνεργασία της Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία - Cyprus Mathematical Society και Ένωση Φυσικών Κύπρου, μελών του . To κόστος για την λειτουργία του Φροντιστηρίου καλύπτεται από την Τράπεζα Κύπρου.
Κριτήρια συμμετοχής δεν υπάρχουν.
📤 Περιορισμένες Θέσεις - έγγραφή μέσω του συνδέσμου https://forms.office.com/e/1R3QC2DZF4

04/11/2023

Στιγμές στο Μουσείο ’23: Συμμετοχική Παράσταση «Αγριολούλουδα στην πόλη»

Η σειρά εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου - Στιγμές στο Μουσείο ’23 - εγκαινιάζεται φέτος με τη συμμετοχική παράσταση «Αγριολούλουδα στην πόλη».

Η συμμετοχική παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Γεώργιου και Νεφέλης Τζιάπρα Πιερίδη και είναι εμπνευσμένη από τη συλλογή υδατογραφιών του Πολιτιστικού Ιδρύματος, της Electra Megaw και προσκαλεί τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν τα ενδημικά φυτά της Κύπρου μέσα από μουσική, ποίηση και αφήγηση και επιχειρεί να συνδέσει τον πολιτισμό και την φύση, η οποία διαχρονικά αποτελεί έμπνευση για την ανθρώπινη δημιουργία.

📅 11 Νοεμβρίου
🕔 11:00 – 12:30
📍 Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου, Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία (Μουσείο Γεώργιου και Νεφέλης Τζιάπρα Πιερίδη)

Είσοδος ελεύθερη

Για πληροφορίες καλέστε στο 📞 22 128175.

03/11/2023

Late Roman stone mosaic from the Greek city of Halicarnassus, Caria (modern Bodrum, Turkey), dated 4th century AD, now in the British Museum. A coloured laurel wreath encloses a Greek inscription with the following words:
ΥΓΙΑ "Health"
ΖΟΗ "Life"
ΧΑΡΑ "Joy"
ΕΙΡΗΝΗ "Peace"
ΕΥΘΥΜΙΑ "Happiness"
ΕΛΠΙϹ "Hope"

Η 82χρονη Γεωργιανή που επί 30 χρόνια φρόντιζε ενηλίκους στην Ελλάδα - «Εθνικός Κήρυκας» 01/11/2023

Η 82χρονη Γεωργιανή που επί 30 χρόνια φρόντιζε ενηλίκους στην Ελλάδα - «Εθνικός Κήρυκας» ΑΘΗΝΑ. Oταν η Χριστίνα - Ελένη Τσχεΐτζε άφηνε πριν από χρόνια την πατρίδα της, τη Γεωργία, και μαζί τις δυο κόρες της για να έρθει ως οικονομική μετανάστρια στην Ελλάδ...

31/10/2023
ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΗΡΩΔΕΙΟ 11-10-2023 31/10/2023

ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΗΡΩΔΕΙΟ 11-10-2023 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ! ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΛΕΑ! #σπανουδακης #Ηρωδειο

25/10/2023

Έκλειψη Σελήνης στο Νέο Δημαρχείο Λευκωσίας 🌙
Το ερχόμενο Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 επί ευκαιρία του φαινομένου της μερικής έκλειψης Σελήνης σας προσκαλούμε σε Αστροβραδιά στην οροφή του Νεο Δημαρχείο Λευκωσίας 🪐🌙 🔭
Θα προηγηθεί διάλεξη με θέμα η διαστημική εποχή μέσα από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο , η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό και θα είναι προσαρμοσμένη για όλες τις ηλικίες🔭🪐
Ακολουθούν λεπτομέρειες για την έκλειψη και την εκδήλωση για όσους ενδιαφέρονται 🔭

Το Αστεροσκοπείο των Φροντιστηρίων Φάκα ανακοινώνει ότι τo Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 , θα συμβεί το φαινόμενο της μερικής έκλειψης της Σελήνης η οποία θα είναι ορατή από όλη την Κύπρο.

Τα στοιχεία της έκλειψης είναι τα εξής:

H Είσοδος στην σκιά της Γης ξεκινά 21:34 και τελειώνει στις 22:53 , ενώ το μέγιστο της Έκλειψης θα είναι στις 22:14.

Το φαινόμενο θα διαρκέσει 1 ώρα και 29 λεπτά.

Η εν λόγω έκλειψη θα καλύψει μικρό μέρος του δίσκου της Σελήνης αλλά θα είναι ορατή από όλα τα μέρη της Κύπρου, από την Ευρωπαϊκή Ήπειρο, την Ασία και την Αφρική.

Έκλειψη ενός ουρανίου σώματος έχουμε όταν ένα τρίτο σώμα παρεμβάλει ανάμεσα σε δύο άλλα σώματα, με αποτέλεσμα τα δύο σώματα να μην έχουν οπτική επαφή. Στην προκειμένη περίπτωση την «τριπλέτα» αυτού του συστήματος αποτελούν ο Ήλιος η Γη και η Σελήνη και οι εναλλαγές μεταξύ των τριών προκαλούν τις Ηλιακές και Σεληνιακές εκλείψεις σε συνδυασμό με την πιο συγκλονιστική ¨ σύμπτωση¨ του Ηλιακού μας συστήματος. Η σύμπτωση αυτή είναι ότι η φαινόμενη διάμετρος της Σελήνης και του Ήλιου όπως την βλέπει ένας γήινος παρατηρητής είναι σχεδόν η ιδιά.

Κατά τη διάρκεια μια έκλειψης Σελήνης η Γη παρεμβάλλεται αναμεσά στην Σελήνη και τον Ηλιό και έτσι αποκρύβει τον Ηλιό από την Σελήνη. Κατά την διάρκεια της μερικής έκλειψης της Σελήνης δεν γίνεται αόρατη αλλά ένας μέρος της Σελήνης όπου θα εισέλθει στην σκιά της Γης θα φαίνεται ότι σκιάζεται και αλλάζει χρώμα.

Στις 21:34 ένας παρατηρητής θα ξεκινήσει να παρατηρεί την αλλοίωση της φωτεινότητας της Σελήνης και όσο η Σελήνη εισέρχεται περισσότερο στην σκιά της Γης και ειδικά πέριξ της 22:14 θα παρατηρήσει το μέγιστο της αλλοίωσης.

Στην πραγματικότητα το φαινόμενο ξεκινά και τελειώνει πολύ πιο πριν η Σελήνη εισέλθει στην Σκιά της Γης, κατά την είσοδο και έξοδό της από την Παρασκιά της Γης , αλλά ένα γήινος παρατηρητής , δια γυμνού οφθαλμού δεν παρατηρεί τίποτε το διαφορετικό. Να υπενθυμίσουμε ότι εάν η έκλειψη δεν ήταν μερική, αλλά ολική, κατά το μέγιστο της εκλείψεως , το φεγγάρι θα άλλαζε χρώμα σε κόκκινο.

Επίσης την ιδιά μέρα θα είναι και πανσέληνος, αφού εξάλλου είναι πάντα προϋπόθεση για να υπάρξει έκλειψη σελήνης.

Παροτρύνουμε το Κυπριακό κοινό όπως παρατηρήσει και απολαύσει το όλο φαινόμενο το οποίο θα είναι ορατό από όλη την Κύπρο δια γυμνού οφθαλμού.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Με την ευκαιρία του φαινομένου της εκλείψεως της Σελήνης τα Φροντιστήρια Φάκα, και η Αστρονομική Εταιρεία Κύπρου (ΑΣΤΡΕΚ), θα μεταφέρουν τα τηλεσκόπια τους και μαζί με το Σώμα Ακριτών σας προσκαλούν σε αστρονομική βραδιά στο Νέο Δημαρχείο Λευκωσίας στην Εντός Των Τοιχών Πόλη το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 κατά τις ώρες 20:00 - 22:30.

Πρόγραμμα εκδήλωσης :

20:00 – 21:00: Διάλεξη από τον Αστροφυσικό Χρύσανθο Φάκα με θέμα «Η Διαστημική Εποχή μέσα από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο»

21:00 - 22:30: Αστρονομική παρατήρηση της έκλειψης της Σελήνης και άλλων ουράνιων σωμάτων δια τηλεσκοπίου

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Όσοι έχουν τηλεσκόπια είναι ευπρόσδεκτοι να τα φέρουν μαζί τους στην εκδήλωση,

Εκ της Διευθύνσεως ,
Αστροφυσικός Χρύσανθος Φάκας

Want your practice to be the top-listed Clinic in Nicosia?
Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Μεξικό!

Category

Address


Atho 2
Nicosia
1087

Opening Hours

Tuesday 09:00 - 19:00
Wednesday 09:00 - 19:00
Thursday 09:00 - 19:00
Friday 09:00 - 18:00

Other Paediatrics in Nicosia (show all)
Dr Paris Chr.Iacovides Dr Paris Chr.Iacovides
10 Salaminos Str
Nicosia, 2406

General Paediatrics, Paediatric Cardiology, Neonatal care, transfer of preterm neonates.

Hadjiminas Paediatrics Hadjiminas Paediatrics
Metochiou Street 38
Nicosia, 1101

Paediatric Practice in Nicosia, Cyprus

Clinical Pediatric Center Clinical Pediatric Center
10 Arch. Kyprianou Ayios Dometios
Nicosia, 2363

Private Practice in General Paediatrics est.1982. Birth to adolescents. From birth to 18 years. Co

Kouzalis Pediatrics Kouzalis Pediatrics
Thassos Street 1
Nicosia, 1087,NICOSIA

Pediatrician

Ιωάννα Περικλέους Μ.D, IBCLC, Pediatrician Ιωάννα Περικλέους Μ.D, IBCLC, Pediatrician
Nicosia

Pediatrician and Lactation Consultant , IBCLC