Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Μαρία Πιερίδου

Maria Pieridou Dietitian - Nutritionist BSc (Hons) Dietetics
- University of Hertfordshire
- Univer

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος,
BSc, (Hons) Dietetics
Ενεργό Μέλος CyDNA

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της ασχολήθηκε με τη διατροφική αντιμετώπιση ασθενειών, την παχυσαρκία, διατροφή κλινικών παιδιατρικών περιστατικών, διατροφή για ηλικιωμένους. Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης αντιμετώπισε κλινικά περιστατικά στα εξής νοσοκομεία: ‘’Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας’’, ‘’Νοσοκομείο Μακάριος ΙΙΙ Λευκ

Photos from Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Μαρία Πιερίδου's post 11/07/2023

➡️SUCCESS STORY❣️

Η Κ.Α. 24 ετών, θέλησε να μοιραστεί μαζί σας τη δική της ιστορία επιτυχίας!
Απώλεια 13 κιλών σε διάστημα 5 μηνών❣️

➡️Αρχικό σωματικό βάρος: 75.8Kg
➡️Αρχικό ποσοστό λίπους: 40.3%
➡️Αρχικό επίπεδο μυϊκής μάζας: 43Kg
➡️Αρχικός Δείκτης Μάζας Σώματος: 29.6
➡️Αρχική μεταβολική ηλικία: 38
➡️Αρχικό ποσοστό υγρών: 44.7%
➡️Αρχικό σπλαχνικό λίπος: 6

➡️Η Κ.Α σήμερα, έχει σωματικό βάρος 63.1 Kg, με ποσοστό λίπους 26%, μυϊκή μάζα 44.3 Kg, Δείκτη Μάζας σώματος 24.6, μεταβολική ηλικία 20, ποσοστό υγρών 54.9%, και σπλαχνικό λίπος 2❣️

Είμαι πολύ περήφανη για σένα❣️ 👏👏👏👏

#Διαιτολόγος #διατροφή #δίαιτα

14/05/2023

Χρόνια πολλά σε όλες τις υπέροχες μανούλες του κόσμου❤️🌺⚘️

16/04/2023

Χριστός Ανέστη και Καλό Πάσχα! 🥚🌼

29/03/2023

Και όταν πλέον μάθουμε να αγαπάμε το σώμα μας, πάμε να δούμε λίγο το θέμα "Ξεκινώ ένα πλάνο διατροφής και τα παρατάω στη μέση".
Ακόμη ένα υπέροχο άρθρο από την Ελευθερία Νικολάου Ανάπλαση Εαυτού: Σώμα Πνεύμα & Ψυχή - 𝒷𝓎 𝐸𝓁𝑒𝒻𝓉𝒽𝑒𝓇𝒾𝒶 𝒩𝒾𝒸𝑜𝓁𝒶𝑜𝓊❣️

Ελευθερία μου σε ευχαριστώ πολύ για την όμορφη συνεργασία❣️

Αν ξεκινάς μια δίαιτα και τα παρατάς στη μέση, είναι σημαντικό να μην θυμώνεις με τον εαυτό σου ή να "αυτομαστιγώνεσαι" για αυτό. Οι οποιεσδήποτε αλλαγές στις συνήθειες μπορεί να αποτελούν πρόκληση και είναι φυσιολογικό να παλεύεις με τη διαδικασία αυτή. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την προσαρμοστικότητα σου σε νέες διατροφικές συνήθειες.
Είναι όμως εφικτό!

Αντί λοιπόν, να αισθάνεσε ενοχές και αποθάρρυνση, προσπάθησε να το αντιμετωπίσεις ως μια ακόμη ευκαιρία για να μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου και τη σχέση σου με το φαγητό.

Μερικές συμβουλές που μπορεί να σε υποστηρίξουν να επανέλθεις και να διατηρήσεις με συνέπεια το πρόγραμμα διατροφής σου ώστε να σου γίνει τρόπος ζωής είναι :

Σταμάτησε να "αναμασάς" με την σκέψη σου κάθε πισωγύρισμα σου. Αντίθετα, εστίαζε συχνά σε αυτό που μπορείς να κάνεις ΤΩΡΑ για να προχωρήσεις.

Προσδιόρισε τον λόγο που εγκατάλειψες το συγκεκριμένο στόχο σου. Ένιωσες στέρηση;
Καταπιέστηκες υπερβολικά;
Η κατανόηση του γιατί δυσκολεύτηκες, μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα νέο σχέδιο για να αποφύγεις αυτά τα ερεθίσματα στο μέλλον.
Επανεξέτασε τους στόχους σου. Είναι ρεαλιστικοί και εφικτοί; Αν όχι, προσάρμοσε τους ανάλογα.

Παρατήρησε τι είδους σκέψεις κάνεις και διαμόρφωσε τις αρνητικές σου σκέψεις με πιο θετικό ή παρακινητικό τρόπο προς εσένα. Για παράδειγμα, αντί να σκέφτεσε «Δεν μπορώ να τηρήσω αυτή τη δίαιτα», μπορείς να την επαναπροσδιορίσεις ως «Μπορεί να δυσκολεύτηκα στο παρελθόν, αλλά μπορώ να κάνω βήματα για να το κάνω πιο εύκολο αυτή τη φορά».

Άσκησε την αυτοσυμπόνια. Είναι εντάξει να κάνεις λάθη, η αλλαγή άλλωστε είναι γνωστό ό,τι χρειάζεται χρόνο. Εξίσου σημαντικό είναι να θυμάσαι να γιορτάζεις τις μικρές επιτυχίες σου στην πορεία.

Τέλος, να σε υπενθυμίσω, πως ένας υγιεινός τρόπος ζωής έχει να κάνει με την πρόοδο, όχι την τελειότητα. Εάν βγεις εκτός τροχιάς, δεν είναι αποτυχία. Είναι μια ευκαιρία για μάθηση και ανάπτυξη.

#επιχειρηματικότητα #αυτοβελτιωση #καλύτερηζωή #ψυχολογία #αυτοβελτίωση #ελληνικα #στιχακια #νοοτροπια

22/03/2023

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο από την Ελευθερία Νικολάου Ανάπλαση Εαυτού: Σώμα Πνεύμα & Ψυχή - 𝒷𝓎 𝐸𝓁𝑒𝒻𝓉𝒽𝑒𝓇𝒾𝒶 𝒩𝒾𝒸𝑜𝓁𝒶𝑜𝓊 που θα σας βοηθήσει να αγαπήσετε το σώμα σας❣️
Ελευθερία μου σ' ευχαριστώ για την συνεργασία❣️

Το να λες «ευχαριστώ» στους άλλους είναι κάτι που το μαθαίνεις σε νεαρή ηλικία.
Κανείς όμως δεν θα σε διδάξει να κάνεις το ίδιο και για τον εαυτό σου.
Πραγματικά πόσο συχνά ευχαριστείς εσένα;
Το να λες «ευχαριστώ» στο σώμα σου είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείς να κάνεις, ειδικά αν θέλεις μια ζωή με αγάπη και ευεξία.

Μπορεί να ακούγεται περίεργο και η αλήθεια είναι πως δεν είναι μια συνήθεια που προκύπτει φυσικά.
Η αγάπη και η φοντίδα προς τον εαυτό με υγιή πάντα τρόπο αλλά και η αποδοχή του σώματος αποτελούν βασικές έννοιες αν θέλεις να πετύχεις οποιαδήποτε βελτίωση. Αποδέχομαι σημαίνει κατανοώ την σημερινή μου κατάσταση χωρίς επίκριση και βάζω σε τάξη τις επόμενες δράσεις μου.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που σε βοηθούν να εκτιμήσεις το σώμα σου με απλές τελετουργίες και να σε κάνουν να αισθανθείς ευεξία και αγάπη.
Εδώ θα αναφερθώ μόνο σε δύο από αυτές:

Η ενσυνείδητη κίνηση:
Το να κινείς το σώμα σου με συνειδητό τρόπο είναι πολύ διαφορετικό από την άσκηση ή την προπόνηση. Εδώ απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην εξαναγκάσεις τον εαυτό σου να κάνει κάτι που δεν θέλει. Αλλά αντίθετα συντονίζεσαι με το σώμα σου και αφουγκράζεσαι αυτό που χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή. Ακολούθησε τις οδηγίες του. Γίνε παρών και νιώσε συνειδητοποιημένος. Κινήσου στους δικούς του ρυθμούς, οτιδήποτε δηλαδή, που κάνει τόσο το σώμα όσο και το μυαλό σου να νιώθει καλά.

Η άσκηση του Καθρέφτη:
Σίγουρα κοιτάζεσαι στον καθρέφτη καθημερινά. Πολλές φορές όμως αυτό μπορεί να μετατραπεί σε μια αρνητική εμπειρία για αρκετούς από εμάς, λόγω του επικριτικού εσωτερικού διαλόγου που κάνουμε με τον εαυτό μας. Άλλαξε τον τρόπο που σου μιλάς. Ναι ξεκίνα να κάνεις ακριβώς το αντίθετο, όταν κοιτάζεσαι δηλαδή στον καθρέφτη, να σε κοιτάς κατευθείαν στα μάτια και να σε ενθαρρύνεις με λόγια κατανόησης, συμπόνιας και αγάπης.. Κάνε το, ακόμα κι αν αισθανθείς παράξενα ή άβολα! Ο θετικός εσωτερικός διάλογος έχει αποδειχθεί ότι λειτουργεί. Αν βάλεις αυτή την πρακτική στην καθημερινότητα σου στέλνοντας στοργικά μηνύματα προς τον εαυτό σου και το σώμα σου, με την πάροδο του χρόνου θα αλλάξει και η σχέση που έχεις με τον εαυτό σου με τον πιο θετικό τρόπο.

Ύπνος και Ευεξία 17/03/2023

✔️Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου!

Η Μαρία Πιερίδου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και Σύμβουλος Ευεξίας μας εξηγεί την σημαντικότητα του ύπνου στην καθημερινότητα μας!

Ο ύπνος είναι αναγκαίος λίθος για την ευεξία. Στόχος της σημερινής μέρας είναι η ευαισθητοποίηση τόσο του κοινού όσο και των επαγγελματιών υγείας σε θέματα ύπνου ή και διάφορες διαταραχές που μπορεί να σχετίζονται, όπως για παράδειγμα η αϋπνία.

Ύπνος και Ευεξία Ο ύπνος είναι αναγκαίος λίθος για την ευεξία. Στόχος της σημερινής μέρας (Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου) είναι η ευαισθητοποίηση τόσο του κοινού όσο και των επαγγελματιών υ...

08/03/2023

🌺🌹Χρόνια πολλά σε όλες τις υπέροχες γυναίκες του κόσμου ξεχωριστά 🌺🌹

07/03/2023

Η νικήτρια του διαγωνισμού μας είναι η Andri Andreou! Συγχαρητήρια Άντρη! Παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου με προσωπικό μήνυμα για να διευθετήσουμε την παραλαβή του πακέτου σου! Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας! Ευχαριστώ τη Holland & Barrett Cyprus για τα υπέροχα προϊόντα!

07/03/2023

Ο νικητής του διαγωνισμού μας θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας! Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας!

20/02/2023

GIVEAWAY❣

Ακολούθησε τα βήματα πιο κάτω και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα υπέροχο πακέτο από την Holland & Barrett Cyprus για τον έλεγχο βάρους!

Βήματα:
1) Κάνε Like στη σελίδα.
2) Κάνε Like στη σελίδα της Holland & Barrett Cyprus.
3) Κάνε Tag ένα φίλο σου στο post.

Καλή επιτυχία όλους❣

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 06/03/2023. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Μαρία Πιερίδου Maria Pieridou Dietitian - Nutritionist BSc (Hons) Dietetics
- University of Hertfordshire
- Univer

Παιδικό Ανοσοποιητικό 25/01/2023

Η Μαρία Πιερίδου, Σύμβουλος Ευεξίας και Διαιτολόγος - Διατροφολόγος μας προτείνει πως να θωρακίσουμε το ανοσοποιητικό των παιδιών μας! 💪👪

Παιδικό Ανοσοποιητικό Η καλύτερη ασπίδα προστασίας των παιδιών είναι η ενίσχυση του ανοσοποιητικού τους συστήματος

31/12/2022

Γυρίζει ακόμα μια σελίδα στο βιβλίο ζωής. Μια σελίδα γεμάτη στιγμές και αναμνήσεις, καλές και κακές. Το μόνο που θα ευχηθώ είναι πραγματικά υγεία και αγάπη ❤️

25/12/2022

Εύχομαι σε όλους μέσα από την καρδιά μου Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές ❣️

Πως να διατηρήσω τη διατροφή μου κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων; 15/12/2022

Η Μαρία Πιερίδου, Σύμβουλος Ευεξίας και Διαιτολόγος – Διατροφολόγος μοιράζεται μαζί μας συμβουλές για το πως να διατηρήσουμε τη διατροφή μας κατά τη διάρκεια των γιορτών και να κρατήσουμε σε ισορροπία στο βάρος μας!

Πως να διατηρήσω τη διατροφή μου κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων; Είναι πλέον γεγονός, ότι κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων γιορτών όλοι μας μπορεί να πάρουμε 1 – 2 κιλά λόγω των αρκετών βραδινών εξόδων και οικογενειακών συ...

Photos from Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Μαρία Πιερίδου's post 14/10/2022

#ΓΟΥΡΙΑ2023
Ο φιλανθρωπικός Παγκύπριος Αντιλευχαιμικός Σύνδεσμος "ΖΩΗ" σε μία προσπάθεια συμπαράστασης και παροχής βοήθειας των παιδιών και ενηλίκων που πάσχουν από λευχαιμία, λέμφωμα, πολλαπλούν μυέλωμα και άλλες αιματολογικές ασθένειες, διαθέτει προς πώληση ασημένια, (925) σφραγισμένα, #ΓΟΥΡΙΑτου2023, προς €10 το ένα, με ΧΕΙΡΟΠΟΊΗΤΟ μακραμέ, σε 2 χρωματισμούς μαύρο και κόκκινο.

Τα γούρια τα οποία συμβολίζουν την καλοτυχία, φέτος είναι εμπνευσμένα από τις πολυπόθητες ευχές όλων μας. Έτσι και εμείς σας ευχόμαστε ολόψυχα όλη η χρονιά του 2023, να είναι γεμάτη με #Υγεία για τον καθένα μας, #Ειρήνη στην πατρίδα μας και σε όλο τον κόσμο, #Αγάπη μεταξύ μας και προσωπική και οικογενειακή #Ευτυχία.

Πωλούνται με την καρτούλα του Συνδέσμου, μέσα σε διάφανη συσκευασία και σε πουγκί.

#Παράδοση σε #όλες τις #πόλεις.

www.antileukemia-zoe.org.cy

Σημεία Πώλησης:
___________________

#ΛΕΥΚΩΣΙΑ: *Στα γραφεία του Συνδέσμου 22342080,Νέαρχου Κληρίδη, Ρίτα Κωρτ 14, Διαμ. 2, Ακρόπολης,Τηλ: 22342080,

Φαξ: 22335363, e-.mail:[email protected]

*Αιματολογική κλινική Γ.Ν. Λευκωσίας

#ΛΕΜΕΣΟΣ: *Νηπιαγωγείο “Το έξυπνο μπαλόνι”, Μελισσοβούνου 5, Λεμεσός, Μικαέλλα Γιάλλουρου, 99824000.
To Eksipno Mpaloni - Το Έξυπνο Μπαλόνι

*Αιματολογική κλινική Γ.Ν. Λεμεσού

#ΛΑΡΝΑΚΑ/ #ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ: *Ορθοδοξία Μιτσή 99928058.


#ΠΑΦΟΣ: *Yiota art of hair,Μάνης 1 Έμπα Πάφος 8250 , Γιώτα 99511746/26934021.
Yiota's Art of Hair

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΑΝΤΙΛΕΥΧΑΙΜΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ "ΖΩΗ"
Αντιλευχαιμικός Σύνδεσμος Ζωη

Photos from Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Μαρία Πιερίδου's post 08/10/2022

"Βήμα βήμα μαζί, κερδίζουμε τη ζωή"
Γιατί εγώ μπορώ, εσύ μπορείς, εμείς μπορούμε❣️ Για σένα που έφυγες γρήγορα, για σένα που είσαι εδώ και παλεύεις καθημερινά❣️ Διάβασε, ρώτησε, ενημερώσου σωστά και πράξε, γιατί η πρόληψη σώζει ζωές❣️

Νέα Σχολική Χρονιά 08/09/2022

Η Μαρία Πιερίδου, Σύμβουλος Υγείας και Ευεξίας και Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, μας προτείνει τρόπους για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να ακολουθήσουν μια ισορροπημένη διατροφή τόσο στο σχολείο αλλά και στο σπίτι! 🥦🍓🍋

Η σωστή διατροφή είναι απαραίτητη για τη καλή λειτουργία του εγκεφάλου, επιδρώντας έτσι θετικά στην πνευματική, φυσική και συναισθηματική εξέλιξη των παιδιών.

Νέα Σχολική Χρονιά Υγιεινά Γεύματα

01/09/2022

Νέος μήνας, νέοι στόχοι, νέα αρχή❣️latsia

Photos from Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Μαρία Πιερίδου's post 06/08/2022

03/08/2022

Μην παραλείπεις τα σνακ σου! Οι αγαπημένες μου naked❣️ Στα θα βρεις όλες σου τις αγαπημένες γεύσεις!
✔️Gluten, Wheat & Dairy free - No added Sugar.

Photos from Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Μαρία Πιερίδου's post 28/07/2022

Μην ξεχνάς αυτές τις ζεστές μέρες να ενυδατώνεσε σωστά! Στα Holland & Barrett Cyprus θα βρεις γκάμα από ηλεκτρολύτες στις αγαπημένες σου γεύσεις!

Διατροφή στις διακοπές! Γίνεται; 25/07/2022

To καλοκαίρι έκανε την εμφάνιση του για τα καλά και όλοι μας ετοιμαζόμαστε για τις διακοπές μας! Η Μαρία Πιερίδου Σύμβουλος Υγείας και Ευεξίας και Διαιτολόγος - Διατροφολόγος μας προτείνει συμβουλές για να μην επιστρέψουμε από τις διακοπές με περιττά κιλά! 🏖️☀️

Διατροφή στις διακοπές! Γίνεται; To καλοκαίρι έκανε την εμφάνιση του για τα καλά και όλοι μας ετοιμαζόμαστε για τις διακοπές μας! Ο προβληματισμός όμως για το αν θα επιστρέψετε από τις διακοπές στο ί...

Φτιάξε το στο σπίτι: Καρπούζι σορμπέ χωρίς επιπλέον θερμίδες 22/07/2022

Η Μαρία Πιερίδου Σύμβουλος Υγείας και Ευεξίας και Διαιτολόγος - Διατροφολόγος μας προτείνει μια πεντανόστιμη και εύκολη συνταγή για υγιεινό σορμπέ καρπούζι! 🍉

Φτιάξε το στο σπίτι: Καρπούζι σορμπέ χωρίς επιπλέον θερμίδες Τι καλύτερο, από το να απολαύσετε την μοναδική γεύση που έχει το καρπούζι σε μορφή σορμπέ το οποίο είναι απόλυτα δροσιστικό και υγιεινό, χωρίς να επιβαρύνετε το καθ....

Μεσογειακή Διατροφή 19/06/2022

Ευχαριστώ τη Holland & Barrett Cyprus για τη συνεργασία❣

Η Μαρία Πιερίδου, Σύμβουλος Υγείας και Ευεξίας και Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, μας εξηγεί τα οφέλη που έχει η Μεσογειακή Διατροφή στην υγείας μας!

Μεσογειακή Διατροφή Οι βάσεις της Μεσογειακής Διατροφής αποτελούνται από τις συνήθειες όπως και τις παραδόσεις της Κρήτης και της Νότιας Ιταλίας κατά την περίοδο του 1960.

19/06/2022

Happy Father's Day❣

Ποια τα οφέλη της πρωτεΐνης στη διατροφή μας 15/06/2022

✔Ευχαριστώ την Holland & Barrett Cyprus για τη συνεργασία❣

Η Μαρία Πιερίδου, Σύμβουλος Υγείας και Ευεξίας και Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, μας εξηγεί ποια είναι τα οφέλη της πρωτεΐνης στη διατροφή μας! 💪

Ποια τα οφέλη της πρωτεΐνης στη διατροφή μας Η πρωτεΐνη είναι ένα από τα μακροθρεπτικά συστατικά, (όπως οι υδατάνθρακες και τα λίπη), που χρειάζεται δηλαδή σε μεγάλες ποσότητες για την ομαλή λειτουργία του οργ....

08/06/2022

‼️ΑΠΩΛΕΙΑ 21 ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΚΙΛΩΝ ΚΑΙ 11.7% ΠΟΣΟΣΤΟ ΛΙΠΟΥΣ‼️

Είμαι περήφανη για εσάς! Αποφάσισαν να ξεκινήσουν μαζί την προσπάθεια για αποβολή των περιττών κιλών και λίπους, και τα κατάφεραν μια χαρά στηρίζοντας ο ένας τον άλλον, με ένα πλάνο διατροφής διαμορφωμένο στα δικά τους θέλω!

Η Ν. 27 ετών ξεκίνησε με 96.5 Κg σωματικό βάρος, 43.2% ολικό λίπος, 49 Kg μυική μάζα και 8 μονάδες σπλαχνικού λίπους. Σήμερα, αποβάλλοντας 21 ολόκληρα κιλά, ζυγίζει 75.5 Κg, με 31.5% ολικό λίπος, 49.9 Kg μυϊκή μάζα, και 4 μονάδες σπλαχνικού λίπους!

Ο Μ. 31 ετών, ξεκίνησε με 84 Κg σωματικό βάρος, 24.9% ολικό λίπος, 57.4 Κg μυϊκή μάζα, και 8 μονάδες σπλαχνικού λίπους! Σήμερα, αποβάλλοντας 7.1 κιλά, ζυγίζει 76.9 Κg, με 19.3% ολικό λίπος, 59 Kg μυϊκή μάζα, και 6 μονάδες σπλαχνικού λίπους!

Πραγματικά είμαι περήφανη για εσάς! Μπράβο❣

ΚΑΛΕΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ: 📞99058356 ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ. ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΟΥ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΕΛΩ. ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ!

Photos from Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, Μαρία Πιερίδου's post 20/05/2022

✔Με χαρά σας ανακοινώνω τη νέα μου συνεργασία με το Studio Figura Latsia!
Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από το περιττό βάρος που σε ταλαιπωρεί. Κάλεσε τώρα στο 📞99058356 ή στο ☎️22 043756 για να διευθετήσουμε τις συνεδρίες σου για εξατομικευμενο πλάνο διατροφής βασισμένο στις προσωπικές σου ανάγκες και προτιμήσεις, και σε συνδυασμό με τις συνεδρίες σου στο Roll Shaper θα δεις το επιθυμητό αποτέλεσμα που θέλεις!

17/05/2022

✔Είσαι νέα μανούλα και έχεις τριχόπτωση;
Σαν Διαιτολόγος αλλά και νέα μαμά σου συστείνω τα πιο κάτω από τα Holland & Barrett Cyprus!
✔Ένα σύμπλεγμα Βιταμινών και Μετάλων σχεδιασμένο για τις νέες μανούλες που θα βοηθήσει τόσο στην υγεία των μαλλιών αλλά και τα επίπεδα ενέργειας που απαιτεί το σώμα της νέας μαμάς! Συνδύασε το με τα προϊόντα για εξωτερική χρήση σαμπουάν και μαλακτικό! Τι είναι αυτό που τα κάνει διαφορετικά από αυτά που βρίσκεις στην αγορα; Η περιεκτικότητα τους σε 9 διαφορετικά αμινοξέα αλλά και άλλων εξαιρετικών συστατικών που θα ενυδατώνουν και θα ανανεώσουν τα μαλλιά σου❣

✔Τα αυγά, τα λιπαρά ψάρια, τα σπόρια και οι ξηροί καρποί, το αβοκάντο, τα οστρακοειδή, τα πορτοκάλια, τα χρυσόμηλα και τα μούρα είναι μερικές από τις τροφές που περιέχουν Βιταμίνες και Μέταλα που χρειάζονται για την υγεία των μαλλιών❣

Want your practice to be the top-listed Clinic in Nicosia?
Click here to claim your Sponsored Listing.

Βιογραφικό

Η Διαιτολόγος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία Κύπρου. Σπούδασε και αποφοίτησε από το τμήμα BSc (Hons) Dietetics, University of Hertfordshire σε συνεργασία με το University of Nicosia.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της ασχολήθηκε με τη διατροφική αντιμετώπιση ασθενειών, την παχυσαρκία, διατροφή κλινικών παιδιατρικών περιστατικών, διατροφή για ηλικιωμένους. Στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης αντιμετώπισε κλινικά περιστατικά στα εξής νοσοκομεία: ‘’Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας’’, ‘’Νοσοκομείο Μακάριος ΙΙΙ Λευκωσίας’’, ‘’Αρεταίειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο Λευκωσίας’’, "Απολλώνιο Ιδιωτικό Νοσοκομείο Λευκωσίας’’, ‘’Στέγη Φροντίδας Ηλικιωμένων Αγία Μαρίνα Στροβόλου’’, ‘’Στέγη Φροντίδας Ηλικιωμένων Αρήτη’’, ‘’Στέγη Φροντίδας και Αποκατάστασης Ηλικιωμένων Λαμπαδιστής’’.

Η πτυχιακή της εργασία είχε θέμα ‘’Διαπίστωση αν οι ασθενείς με Διαβήτη τύπου ΙΙ, ενημερώνονται από τους μη κλινικούς Διαιτολόγους Λεμεσού με γραπτές πληροφορίες, και αν οι Διαιτολόγοι συνεργάζονται με άλλους επαγγελματίες υγείας’’ την οποία πέρασε με επιτυχία.

Παραβρέθηκε σε διάφορα συνέδρια που αφορούν τη διατροφή και την υγεία του ατόμου και έλαβε μέρος σε διάφορες εθελοντικές εκδηλώσεις του συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου. Επίσης, έκανε διάφορες παρουσιάσεις σε σχολεία δημοτικά και νηπιαγωγεία με θέμα το υγιεινό πρόγευμα και τη σωστή διατροφή.

Videos (show all)

Η νικήτρια του διαγωνισμού μας είναι η Andri Andreou! Συγχαρητήρια Άντρη! Παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου με προσωπικό μή...
Εύχομαι σε όλους μέσα από την καρδιά μου Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές ❣️
Η νικήτρια του διαγωνισμού μας είναι η IoannisElena Oklat, συγχαρητήρια!! Ευχαριστούμε πολύ τα Holland & Barrett Cyprus ...
✔Μη διστάσετε να προσθέσετε άφθονα και πολύχρωμα λαχανικά στις συνταγές σας❣#maria_pieridou #maria_diaitologos #diaitolo...
✔ Όλα για το ανοσοποιητικό❣1. Το πολυφημισμένο μέλι Μανούκα με τις εξαιρετικές του ιδιότητες!2. Φόρμουλα με διάφορες βιτ...

Telephone

Address


Inomenon Ethnon 7, Kallithea (Intensity Gym)
Nicosia
2548

Opening Hours

Monday 09:00 - 19:00
Tuesday 09:00 - 19:00
Wednesday 09:00 - 19:00
Thursday 09:00 - 19:00
Friday 09:00 - 15:00
Saturday 09:00 - 12:30

Other Health & Wellness Websites in Nicosia (show all)
Κέντρο Κλινικής Διαιτολογίας & Παχυσαρκίας Κέντρο Κλινικής Διαιτολογίας & Παχυσαρκίας
Kallipoleos 25Ζ
Nicosia, 1055

ΝΑΤΑΛΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ -Κλινική Διαιτολόγος με ειδίκευση σ?

Παγκύπριος Σύνδεσμος Διατροφολόγων Παγκύπριος Σύνδεσμος Διατροφολόγων
Griva Digeni
Nicosia, 1066

Cyprus Nutrition Association

KKTC TÜP BEBEK KKTC TÜP BEBEK
Nicosia

Bebek sahibi olmak isteyen kişiler için doğru kişilerle emin adımlarla yürüyebilmeniz adına sizlere bu yolda eşlik etmek için varız.

Κρίστια Αγαθαγγέλου Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Κρίστια Αγαθαγγέλου Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος
Agiou Mamantos 50B Lakatamia
Nicosia, 2330

• Υπηρεσίες ιδιωτικά και μέσω του συστήματος ΓεΣΥ. • Εξατομικευμένα πλάνα διατροφής ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και στόχους. • Ανάλυση σύστασης σώματος και λιπομέτρηση με εξε...

Storgi health care Storgi health care
Ιθάκης 81 Τσέρι , Λευκωσία Κύπρο;
Nicosia, 2480

Ίδρυμα ηλικιωμένων και αναπήρων ατόμων

Zen House Zen House
Κενταύρου
Nicosia, 2364

Εμπειρία ξεκούρασης, φροντίδας και ευεξίας για χαλαρωτικές αποδράσεις.

Renact Renact
Nicosia

Turn On Your Wellness with Renact, thanks to our: ✣ Premium Cannabinoids Va**ng System & ✣ Precise Endocannabinoid Science Formulas Using ...

Danycielo  Distributor of AquaSource Danycielo Distributor of AquaSource
Nicosia

Căutați o modalitate de a vă îmbunătăți sănătatea? Aici avem produse de nutriție naturale AquaSource .

Diş Ağrısı Diş Ağrısı
KIBRIS
Nicosia

Diş ve dişeti ağrılarında pratik kullanım,hızlı ve güçlü etki WoM Sprey Kıbrıs'ta Eczanelerde.

SLOTS App SLOTS App
Nicosia, 2109

SLOTS it UP and get ready for your appointment! A platform for all well-being professionals and the last-minute customers haunting for that single time slot! COMING SOON...

Explorethelrworld Explorethelrworld
Λυθροδόντας
Nicosia, 2565

Καλοσώρισες στον κόσμο της LR! Eδω θα βρεις τα καλύτερα γ