Ca n'Alfredo Restaurante
Restaurantes cercanos
Passeig de Vara de Rey
Vara del Rey
Bartomeu Vicent Ramon
Passeig Vara del Rey
Vara de Rey
Vara de Rey
07820
Vara de Rey 13 Bajo
Calle Miguel Cayetano Soler
Calle Vicente Serra i Orvay
Bajos
Carrer de Ramon
Carrer de Bartomeu Vicent Ramon
Plaça del Parc
Passeig de Vara de Rey
Restaurante de tradición familiar en cocina Ibicenca.
Ara es ossos amb col els farem els dissabtes! Aquesta setmana amb les primeres cols de la nostra finca Can Tanqueta Los ossos amb col ahora los sábados! Y esta semana con las primeras coles de nuestra finca Can Tanquetas
Ara es ossos amb col els farem els dissabtes! Aquesta setmana amb les primeres cols de la nostra finca Can Tanqueta Los ossos amb col ahora los sábados! Y esta semana con las primeras coles de nuestra finca Can Tanqueta
Es divendres, i com de costum, ossos amb col
Acabem l’any amb un ossos amb col ? Avui divendres i demà dissabte darrer dies de l’any per disfrutar una ossos amb col amb família.
Terminamos el año con unos “ossos amb col”? Hoy viernes y mañana sábado últimos días para disfrutar unos “ossos amb col “ con la familia?
Cada divendres i dissabtes, ossos amb col 😋. Todos los viernes y sábados, “ ossos amb col “ 😋
Cerrado del 15 al 22 de mayo, ambos inclusive, por que junto a y vamos a remodelar y modernizar nuestra cocina.
No hi ha Setmana Santa sense cuinat a Ca n'Alfredo. El cuinat és el plat més representatiu de la gastronomia de la Setmana Santa a Eivissa i Formentera. El costum de les famílies eivissenques és menjar cuinat el Dijous Sant i el Divendres Sant.
El seu ingredient principal són les collejas, verdura a Eivissa, una herba que creix de forma silvestre al camp de l'illa i que cal recol·lectar amb la suficient antelació per tenir la quantitat necessària per elaborar aquesta recepta.
La nostra alma mater, na Catalina Riera, és l'encarregada de cuinar-ho cada any.
No hay Semana Santa, sin cuinat en Ca n’Alfredo. El cuinat es el plato más representativo de la gastronomía de Semana Santa en Ibiza y Formentera. La costumbre de las familias ibicencas es comer cuinat el jueves y el viernes Santo.
Su ingrediente principal son las collejas, “verdura” en ibicenco, una hierba que crece salvaje en el campo de la isla y que debe recolectarse con la suficiente antelación para tener la cantidad necesaria para hacer esta receta.
Nuestra alma mater Catalina Riera es la que se encarga de cocinarlo cada año.
Gracies a tots els que ja heu vingut a tastar el menú Patrimoni.
Gracias a todos los que ya habéis venido a probar el Menú Patimoni
Tots es divendres i dissabtes tenim ossos amb col. El bullit d'ossos és un plat tradicional d'Eivissa que té l'origen a l'antic costum de conservar la carn en sal per l'absència de neveres.
Quan es feia la matança del porc, que solia ser entre novembre i desembre, es reservaven els ossos, que sempre guardaven una part de la carn adherida, i els tossos amb cartílag (orelles, potes i morro), que no es podien fer servir per elaborar sobrassada i botifarra, i es guardaven enterrats en sal en uns recipients de fang anomenats alfàbies. D'allà se n'anaven traient per consumir-los, prèviament dessalats.
Era un plat de diari perquè els ingredients (patates, moniatos i col) se solien obtenir del mateix hort d'autoconsum que totes les cases del camp tenien i era típic de l'hivern, d'una banda perquè és un plat força calòric i, de l'altra, perquè la tradició recomanava consumir els ossos del porc abans de la Quaresma.
Todos los viernes y sábados tenemos bullit d’ossos. El “bullit d'ossos” es un plato tradicional de Ibiza que tiene su origen en la antigua costumbre de conservar la carne en sal por la ausencia de neveras.
Cuando se hacía la matanza del cerdo, que solía ser entre noviembre y diciembre, se reservaban los huesos, que siempre guardaban una parte de la carne adherida, y los tozos con cartílago (orejas, patas y morro), que no se podían usar para elaborar sobrasada y butifarra, y se guardaban enterrados en sal en unos recipientes de barro llamados “alfàbies”. De allí se iban sacando para consumirlos, previamente desalados.
Era un plato de diario porque los ingredientes (patatas, boniatos y col) se solían obtener del propio huerto de autoconsumo que todas las casas del campo tenían y era típico del invierno, por una parte porque es un plato bastante calórico y, por otra, porque la tradición recomendaba consumir los huesos del cerdo antes de la Cuaresma.
Haga clic aquí para reclamar su Entrada Patrocinada.
Categoría
Teléfono
Página web
Dirección
Passeig "Vara De Rey" 16
Ibiza
07800
Avenida San Agustín
Ibiza, 07829
Restaurante pizzería en cala de bou
Avenida Sant Agustí, Número 172
Ibiza, 07829
Desayunos • Crepes • Tapas caseras • Menú semanal • Espacio infantil • Música en vivo
Paseig Playa D´en Bossa, 4, (Edificio Mari Mayans)
Ibiza, 07800
Bistro del Mar. Cocina tradicional desde 1992. www.casamanolo1992.com
Avenida Miramar, 25, Es Pujols/Formentera
Ibiza, 07871
Restaurant Pinatar Av. miramar, 25 Es pujols - Formentera
Carrer De L'illa D'Eivissa, 6
Ibiza, 07818
Somos de "La Terreta" y nuestra intención es que disfrutes con nuestra comida y te sientas como en casa. Abrimos (por ahora) del 1 de Abril al 30 de Septiembre. Cerramos todos los ...
Calle Sta. Maria N, 50
Ibiza, 07860
Excelente cafeteria para desayunos y comidas. Los mejores cafés de la isla!!