СДММ - Социјалдемократска Младина на Македонија

12/08/2024

👏 Честит 12 август - Меѓународен ден на младите

Со храброст и многу идеи, да бидеме предводници на прогресот во нашето општество.

Нови и добро платени работни места, подобро образование, фер шанса ѐ она кон што секој млад цели.

Затоа борбата на секој млад поединец придонесува за подобро утре за сите нас.

Спасовски: Потребна е политичка одговорност за инцидентот на скопскиот аеродром - СДСМ - Социјалдемократски сојуз на Македонија 09/08/2024

Спасовски: Потребна е политичка одговорност за инцидентот на скопскиот аеродром - СДСМ - Социјалдемократски сојуз на Македонија Соопштение за јавност СДСМ повикува на одговорност, во врска со сериозниот беабедносен инцидент, што се случи на скопскиот Аеродром. Не треба само полицискиот служ...

Photos from СДММ - Социјалдемократска Младина на Македонија's post 09/08/2024

СДММ игра значајна улога во промените кои го носат прогресот, внатре во партијата и во општеството.

Одржавме работна средба со претседателот Венко Филипче, конструктивно дискутиравме за идните чекори и се согласивме дека младите се приоритет за кој заеднички ќе се застапуваме.

Подготвени сме заедно, обединети да покажеме дека единствено СДСМ има вистинска идеја како да изгради современа држава која се грижи за сите граѓани подеднакво.

Photos from СДСМ - Социјалдемократски сојуз на Македонија's post 08/08/2024
Photos from Венко Филипче's post 07/08/2024
Photos from СДММ - Социјалдемократска Младина на Македонија's post 06/08/2024

На денешен ден, 6-ти август пред 8 години, се случи големата поплава во Стајковци, Сингелиќ, Смилковци, Црешево, Виниче, Страчинци, Брњарци и Арачиново во која животот го загубија 22 лица.

Ова е денот кој секој од нас вечно ќе се сеќава со горчина и жалење. Но, и на хуманоста и солидарноста на многуте граѓани волонтери кои деноноќно помагаа во погодените населени места и помагаа во расчистување на штетите.

06.08.2016 - Да не се заборави и никогаш да не се повтори

Photos from СДММ - Социјалдемократска Младина на Македонија's post 05/08/2024

Македонија е Европски првак!! 🇲🇰

Јунуорскиот тим на кошаркарската репрезентација на Македонија до 18 години го освио првиот пехар и се промовира како европски шампион на Европското првенство Б - девизија.

Македонија има млади кои чесно ги бранат боите на државата !! 🇲🇰

01/08/2024

Честит #Илинден на сите граѓани на Македонија. Нека е за многу години националниот празник Илинден, Денот на Републиката. Нека е честит и вековит! 🇲🇰

01/08/2024

Во овие моменти кога Македонија се наоѓа во тешки моменти потребно е единство и сплотеност.

Апелираме да се почитуваат насоките и да се помага во гаснењето на пожарите ширум државата. 🇲🇰

26/07/2024

26 Јули 1963, 61 година подоцна, се потсетуваме на еден од најтешките и најтажните денови во историјата на Скопје, кога на овој ден 26 јули од 1963 година, разорниот земјотрес ги зеде животите на над 1000 наши сограѓани и го остави главниот град во урнатини.

Светот здружено и обединето Скопје го трансформираше во град на солидарноста, симбол на највисоката човечка вредност.

61 година подоцна оддаваме достојно внимание и почит на градот, како и признание за глобалното заедништво. 🇲🇰

Социјалдемократската Младина на Македонија објавува Повик за самокандидирање за Претседател на СДММ - СДСМ - Социјалдемократски сојуз 15/07/2024

✊🏼🌹 Другарки и другари, денес е отворен повикот за следен претседател на Социјалдемократската младина на Македонија! Го бараме следниот визионерски лидер кој ќе продолжи да ја води нашата МЛАДИНА напред.

📢 Ги повикуваме сите страсни и посветени поединци да се пријават и да бидат дел од нашето заедничко патување кон посветла иднина за сите млади.

Кликнете на следниот линк за повеќе детали за тоа како да аплицирате! 👇🏼

Социјалдемократската Младина на Македонија објавува Повик за самокандидирање за Претседател на СДММ - СДСМ - Социјалдемократски сојуз Социјалдемократската Младина на Македонија објавува Повик за самокандидирање за Претседател на СДММ Социјалдемократската Младина на Македонија објавува Повик з...

Photos from СДММ - Социјалдемократска Младина на Македонија's post 15/07/2024

📆 Успешно го оддржавме и 17-тиот Летен камп "Трајче Нешковски", на кој учесниците имаa можност за размена на мислења и ставови, учење, самонадградба, дружење и забава.

🫂 Фузијата од разновидност во настани, обуки, гости, предавачи и учесници, создава атмосфера во која се градат долговечни пријателства и се обликуваат идните лидери на нашата држава.

🤝🏻 Благодарност до “Прогрес“ Институтот за социјална демократија и фондацијата Макс ван дер Штул, со чија поддршка ја продолжуваме традицијата на Летниот камп за млади социјалдемократи. ✊🏼🌹

Photos from СДММ - Социјалдемократска Младина на Македонија's post 28/06/2024

Раководството на Социјалдемократската младина на Македонија денеска се сретна и со Александар Бајдевски, кандидат за претседател на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија #СДСМ. Продуктивна дискусија и посветеност да ги вклучи младите во обликувањето на иднината на нашата партија.

#СДММ останува посветена на фер и транспарентен изборен процес. Заедно ќе продолжиме да работиме кон посветла иднина на нашата партија и нашата држава!

#вонреднивнатрепартискиизбори2024

Photos from СДММ - Социјалдемократска Младина на Македонија's post 27/06/2024

#СДММ имаше уште една продуктивна средба, денес на барање на кандидатот за претседател на #СДСМ, Венко Филипче.

Ја презентираше неговата визија и посветеност на младинскиот ангажман и развој на партијата, дискутиравме и за потенцијалот за позитивни промени и можностите активно да придонесеме за посветла иднина на нашата партија и нашата земја!

#ВонредниВнатрепартискиИзбори2024

Photos from СДММ - Социјалдемократска Младина на Македонија's post 26/06/2024

Уште една продуктивна средба, денес како раководство на #СДММ, на барање на кандидатот за претседател на #СДСМ, Jovan Despotovski.

Ни ја претстави својата програма, “Нов Почеток“ и ја сподели својата визија за иднината на партијата, истакнувајќи ја важната улога што ќе ја има СДММ.

Ги очекуваме и останатите кандидати да ја претстават својата програма и заложби за #СДСМ! 💪✨
#ВонредниВнатрепартискиИзбори2024

Photos from СДММ - Социјалдемократска Младина на Македонија's post 15/06/2024

Денес како раководство на Социјалдемократската младина на Македонија ( #СДММ) остваривме продуктивна средба на барање на кандидатката за претседател на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, Славјанка Петровска.

Заедно, разговаравме за нашата визија за зајакнување на младите и градење посветла иднина за сите.

Ги очекуваме и останатите кандидати да ја претстават својата програма и заложби за #СДСМ! 💪✨

#ВонредниВнатрепартискиИзбори2024

Повик за пријавување: 17-ти Летен камп на Социјалдемократската младина на Македонија - СДСМ - Социјалдемократски сојуз на Македонија 03/06/2024

Придружете ни се на 17-тиот годишен летен камп на Социјалдемократската младина на Македонија! Ако не сте ја почуствуваме магијата на Летниот камп на СДММ, сега имате шанса да се вклучите во работилници, забавни активности и да се поврзете со други млади ентузијасти!

📅 Дата: 11-14 јули
📍 Локација: Охрид
🗓️ рок за аплицирање: 23 јуни 2024 година
🔗 https://sdsm.org.mk/soopstenija/84490

🚀 #СДММ #ЛетенКамп

Повик за пријавување: 17-ти Летен камп на Социјалдемократската младина на Македонија - СДСМ - Социјалдемократски сојуз на Македонија Повик за пријавување: 17-ти Летен камп на Социјалдемократската младина на Македонија Дали сте подготвени да тргнете на едно патување кое ќе ги зајакне вашите вештин...

24/05/2024

Честит 24 мај- Денот на сесловенските просветители св. Кирил и Методиј.

Денес ги славиме темелите на писменоста на сите словенски народи.

Придонесот на светите браќа во описменување и духовно воздигнување на словенските народи е огромен и нѐ потсетува на рамноправноста и еднаквоста на народите меѓусебно.

Македонскиот јазик, како плод на делото и трудот на просветителите, денес е целосно афирмиран и заштитен јазик кој го потврдува нашето постоење и идентитет.

23/05/2024

За многу години 23 мај!

На сите сограѓани Власи им го честитаме Меѓународниот ден на Власите со желби за добро здравје, разбирање и заедништво.
Македонија со гордост ги негува обичаите, фолклорот, културата и јазикот на влашкиот народ, зашто оваа наша земја е доволна за сите.

09/05/2024

Нека ни е честит 9 Мај - Денот на Европа и Денот на победата над фашизмот! 🇲🇰

08/05/2024

СДСМ ги повикува граѓаните масовно да излезат на изборите и да гласаат, за претседател на државата и за пратеничките листи.

Се одлучува за иднината. Излези! Гласај!

06/05/2024

Највисокиот чин на патриотизам кон Македонија е полноправното членство во Европската Унија! 🇲🇰🇪🇺

#НемаОткажувањеОдИднината

05/05/2024

Христос Воскресе!

Нека овие денови на најголемиот христијански празник бидат исполнети со радост, мир и благослов и нѐ потсетат да бидеме сплотени во разбирањето и заедништвото за овој живот на земјава.

Честит Велигден, да сме живи и здрави!🇲🇰🙏

Photos from Marko Mihailoski's post 23/04/2024
23/04/2024

Создаваме општество кое ќе биде отпорно на корупција! 🤝

#НемаОткажувањеОдИднината

21/04/2024

Инвестираме во знаење и иновации и формираме динамична и напредна заедница. Да ги зајакнеме нашите млади и нашата иднина со врвно образование! 🎓💻

#КвалитетноОбразование #НемаОткажувањеОдИднината

Want your organization to be the top-listed Government Service in Skopje?
Click here to claim your Sponsored Listing.

Videos (show all)

Не ја пропуштајте шансата за учество на летниот камп “Трајче Нешковски” во Охрид. Има многу подмладоци, но само една е #...
Млади социјалдемократи пријавувањето за летниот камп можете да го направите преку: Меил - sdmm@sdsm.org.mk ✉️Линк - http...
Европа дома 🇲🇰🇪🇺 #МанифестНаСДММ
Инфо сесија: ЕУ за младите - за знаења, вештини и добро платена работа
CAMP 🔥 TALKS СО МАРКО МИХАИЛОСКИ #СДММ #СДСМ #ЗимскиКамп #CampFireTalks
CAMP🔥TALKS СО ЈОВАНА ТРЕНЧЕВСКА  #СДММ #СДСМ #ЗимскиКамп #CampFireTalks
CAMP🔥TALKS СО ПЕРО КОСТАДИНОВ#СДММ #СДСМ #CampFireTalks #ЗимскиКамп
🫶🏼Споделената среќа е двојно поголема. ✨Социјалдемократската младина на Македонија денес донираше мали апарати за Домот ...
Одлично се снајдовме во кујната! Дел од атмосферата од вчерашното заедничко готвење 🙌Кога помошта е искрена, а целта јас...
32 години СДММ за младите! ✊🏼🌹 Нека е среќен! 🥂
🙋🏻‍♂️🙋🏼‍♀️Како најголема, најпрогресивна политичка младина, продолжуваме со градење на нови, одржливи политики, пред се ...
Ние, младите социјалдемократи, сме горди носители на прогресивната идеја за европската иднината на земјата и напредокот ...

Address

Bihacka 8
Skopje
1000

Other Political Parties in Skopje (show all)
ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО-ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО-ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО
VMRO Square
Skopje, 1

ВМРО-ДПМНЕ е формирана на 17 јуни 1990 година. Позционирана е десно од центарот. ВМРО-ДПМНЕ е полноправна членка на Европската Народна Партија

УМС на ВМРО-ДПМНЕ ОК Карпош УМС на ВМРО-ДПМНЕ ОК Карпош
Љубљанска 6
Skopje, 1000

http://ok-karpos.blogspot.com/ https://www.facebook.com/OK.Karpos https://instagram.com/umskarposh

LDP Kisela Voda - ЛДП Кисела Вода LDP Kisela Voda - ЛДП Кисела Вода
Vasil Glavinov 14-1/7
Skopje, 1000

Општинска организација на Либерално Демократска Партија - Кисела Вода

Македонски Концепт / Koncepti Maqedonas / Macedonian Concept Македонски Концепт / Koncepti Maqedonas / Macedonian Concept
Boulevard Partizanski Odredi 17
Skopje, 1000

Политичка партија

Партија на Власите од Македонија / Partia a Armânjilor dit Machidunii Партија на Власите од Македонија / Partia a Armânjilor dit Machidunii
Борис Трајковски бб, Општина Кисела Вода, Барака 2
Skopje, 1000

Партија на Власите (ПВМ)е формирана на 7 Април 2001 во Скопје. Добредојдовте на официјалниот профил!

Lëvizja Demokratike Lëvizja Demokratike
BUlica Goce Delcev Br. 11, Mavrovka
Skopje, 1000

Унија на Ветерани  ОК Центар   ВМРО ДПМНЕ Унија на Ветерани ОК Центар ВМРО ДПМНЕ
Square VMRO
Skopje, 1000

Македонско Национално Единство

CDU-Centralna Demokratska Unija CDU-Centralna Demokratska Unija
Skopje, 1000

Официјална страница на политичката партија ЦДУ - Централна демократска унија.

Родина Македонија - Бутел Родина Македонија - Бутел
Ljuba Ivanovich 50/1/5
Skopje, 1000

Страница на Општинскиот одбор Бутел, на политичката па

Либерално Демократска Партија ЛДП Либерално Демократска Партија ЛДП
Ulica Vasil Glavinov Br. 14-1/7
Skopje, 1000

Такви сме... некогаш пред времето... доследни на своите и

Keshilli Vendor -Dizhoni 2 Keshilli Vendor -Dizhoni 2
Skopje, 1000

Bashkimi Demokratki për Integrim BDI